Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ami az egyik embernek vadon, az a másiknak vidámpark.

Boszorkány

William Eleison
Chatkép :
Ami az egyik embernek vadon, az a másiknak vidámpark. Jl9P
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Ralph Fiennes
Hozzászólásaim száma :
39
Pontjaim :
36
Pártállás :
  • Ellenálló

Fő képességem :
Hidrokinézis
Őt keresem :
A hölgyemény, aki felolvaszta a szívem
Korom :
50
Foglalkozásom :
Üzletember

William Eleison

Elküldésének ideje -- Csüt. Okt. 01, 2020 10:10 am
To: Kyra & Freya
• Szavaink, érzéseink és cselekedeteink mind-mind gondolatokból születnek. Azok a gondolatok, amelyek cselekvésre, akcióra késztetnek, különösen nagy hatásúak.
Rhonda Byrne
 •
Minden mehetett volna simán, és zökkenőmentesen. Minden alakulhatott volna úgy,ahogyan azt én magam elterveztem, s ahogy elgondoltuk, miképpen alakulnak majd a történések.
Addig minden rendben volt, míg felszálltak, s lassanként elindult a kerék felfelé. Addig minden rendben volt, bár a pesszimista gondolkodásom, hogy bizony ez a kerék nem a legbiztonságosabb, nos nem akart elmúlni.
Ugyebár a megérzések…
Egyszer nem akartam önző lenni. Egyszer nem akartam, hogy a dolgok ne úgy menjenek, ahogy azt én szeretném, és láss csodát! Már is itt a gond, és ha nem elég az, hogy a kerék elakadt, bizony jön csőstől!
Abban a pillanatban lendültem, s mentem közelebb. A biztonsági embernek kellett visszatartania. Mikor észrevette ki is vagyok, a keze szinte leolvadt rólam. Megvető pillantásom láttán pedig még talán a farkát is behúzta lábai közé.
-Joe!! -kiáltottam el magam, mire ő már mellém is szegődött, miképpen felpillantottunk a kerékre. Ő sokatmondó pillantást vetett rám, miszerint, ha nem cselekszünk az egész kerék leszakad. No lám, miféle furcsa módon jár egyszerre az agyunk a hosszú évek eltöltött közös munka alatt.
Távolabb léptem, kezem nem mozdítottam.
Rendelkeztem már olyan tapasztalattal, s bizony erővel is, hogy azt a kereket akkor is ott fogom tartani az erőm segítségével, hogyha a fen fenét eszik is. Mit ne mondjak, azért egy ekkora tárgyat megtartani, nem kis teljesítmény ám! De akkor és ott nem érdekelt a dolog. Paige-nek nem eshetett baja! Szívem egyre hevesebben dobogott, s lassanként arcomra is kiült az aggodalmam, mikor a kerék ismét megmoccant. Egyedül talán kevés leszek ehhez.
A sikoltozások egyre hangosabbak voltak. Egyre többen estek pánikba. Persze a látványfotósok is megjelentek, vagy ha jobban tetszik, a katasztrófa turisták.
Villogtak a vakuk, kamerák kerültek elő. Aztán oldalra pillantottam, mikor észrevettem egy fiatal lányt a közelemben. Még ismeretlenül is ismerősnek tűntek az arcvonásai, mintha láttam volna már néhány alkalommal valamikor, ám elhessegettem a gondolatot, s inkább minden figyelmem a keréknek szenteltem.
-Forgassuk meg!! - emeltem meg a hangom annyira, hogy a kiáltozó tömegen keresztül is Joe meghallhassa amit mondok!
-Forgassuk!- bólintott ő, majd nekifeszültünk minden erőnkkel, s a kerék lassanként forogni kezdett, s mikor elértünk egy fülkéhez, megtartottuk abban a helyzetben a kereket. Valamiért úgy éreztem a leány, aki mellettünk volt… bizony itt több energia is feszül, s nem csak a miénk.
Azok az emberek remegő tagokkal, siránkozva jöttek ki onnan, s természetesen azt hitték, hogy az üzemeltető művelt ilyenféle csodát. Lassan haladtunk, s közben mertem remélni, hogy Kyra vigyáz a testvérére, mert ha nem, magam tekerem ki a nyakát, csak hogy elégedett legyen, és megkapja ezt az arcomat is.
Persze furcsa volt maga a gondolat is, hogy testvérekként gondoltam rájuk, és nem az jutott az eszembe, hogy  kizárólag csak Paige élete a fontos számomra.
Akárhogy is alakultak a dolgok, nos… mind a ketten a gyermekeim voltak.

Vissza az elejére Go down
Boszorkány

Kyra Eleison
Chatkép :
Ami az egyik embernek vadon, az a másiknak vidámpark. Kyra-av-400x640-3
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenny Boyd
Hozzászólásaim száma :
163
Pontjaim :
154
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Titti
Fő képességem :
Fő képességem a pirokinézis
Őt keresem :
A vámpíromat, az apámat és a hugomat ☺️
Korom :
30
Foglalkozásom :
Felszolgaló/pultos egy kocsmában

Kyra Eleison

Elküldésének ideje -- Csüt. Okt. 01, 2020 7:40 am

Kyra & Family

Az élet egy vidámpark és nem gondolunk a nyitvatartási órák utáni időre

Az érzés, hogy valaki figyel nem hogy szűnni nem akart, csak még erősebb lett, ahogy Paige apró kezét fogva beálltunk a sorba az óriáskeréknél. Viszont a kis húgom izgatottsága legyűrte a rossz érzéseimet, és mikor beszálltunk a poros kis gondolába már szinte el is felejtettem, hogy ideges voltam. De csak szinte. A torkomban dobogott a szívem és olyan erővel kalapált, hogy éreztem a mellkasomban is.

Lassan döcögve indult el a kerék fölfelé és Paige alig akart ülve maradni, mindent látni akart, de leginkább Apának akart integetni, aki nem szállt fel velünk. Hálás voltam, amiért ennyi szabadságot engedett nekem, hogy nem ragaszkodott hozzá, hogy ő is felszálljon velünk. Óvatosan kinéztem a gondolából és Paige-el együtt integettem le neki. Még innen is láttam, mennyire ideges, de mi miatt, azt nem tudtam. A szája vékony réssé szűkült össze és bizalmatlanul méregette a kereket. Picit megnyugodtam, hogy nem én hibáztam megint és téli mosollyal fordultam Paige felé, amikor felértünk a kerék tetejére.
-Nézd! – mutattam a távolba, Paige arcát odaforditva, mert megláttam hogy tűzijáték van valahol a város másik felében. Szinte hallottam a durranását, de valahogy nem úgy ahogy kellett volna. Ez közelebbről jött és hangosabb is volt. Pontosabban alólunk jött és az óriáskerék hirtelen megállt. A gondola táncolni kezdett velünk és a többi gondolából sikítások szűrődtek felénk. Paige riadtan bújt hozzám, én pedig szorosan átkaroltam. Apához akart menni, kérte, hogy vigyem le.
- Ssshh... Semmi baj nem lesz, velem is biztonságban vagy. Nem hagyom hogy bajod essen. – nyugtatta a haját simogatva. A hangosbeszélőn felszóltak, hogy műszaki probléma lépett fel, már dolgoznak rajta. Kértek, hogy maradjunk a kosárban, hamarosan lehoznak mindenkit. Tovább simogattam Paige haját és óvatosan kihajoltam, hogy lássam mi történik. A tömeget figyeltem, rémült arcok mindenhol. Apát kerestem, hogy megnyugtassam semmi baja a kicsi hercegnőjének, hogy el higgye megtudom védeni. Ha ne adj isten, bajunk esne tudom hogy őt siratná meg, nem engem. Ahogy figyeltem a tömeget, hirtelen megláttam egy ismerős arcot. Először csak azt hittem képzelődök, mert ilyen magasságból szinte lehetetlen tisztán látni mindent. De szinte biztos voltam benne, hogy Freya-t látom.
Paige kezdett kicsit kiborulni, már pityergett a vállamba fúrt arccal és kicsit mintha reszketett volna. Kis keze a nyakam köré fonódott, éreztem mennyire hideg. Saját magamat, belülről melegítve húztam közelebb, hogy ne fázzon meg, amikor újabb durranását hallottam és az egész kerék megmozdult, de nem úgy, ahogy kellett volna. A gondola még jobban kilengett. Azonnal kitámasztottam a lábam, hogy ne csúszkáljunk a kosárban. Ennek már a fele sem tréfa. Itt nagy gond van. Szorosabban öleltem Paige kis testét és kész voltam rá, ha borul a kerék időben ki tudják vele ugrani, úgy hogy neki biztosan ne essen baja.  

NOTE:Baj van! MUSIC: zene ide

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szer. Szept. 30, 2020 9:26 pm

Mi választjuk az utunkat,
amit a tetteink határoznak meg.

Amióta csak az eszem tudom, mindig azon gondolkoztam, hogy vajon nekem miért csak egy szülővel kell beérnem, ameddig a többieknek kettő van. Folyamatosan emiatt nyaggattam anyát, aki mindig kitérő válaszokat adott. Aztán amikor már végre tényleg kezdtem volna belenyugodni, hogy sosem fogom megismerni az apámat és talán azt a családot akik miatt én sosem kellettem neki, akkor kiderült az igazság. Kiderült, hogy azért nem kellettem neki, mert nem is tudott a létezésemről. Sőt mi több még csak azt sem tudta, hogy akár létezhetnék is, mivel egy alattomos, gonosz bűbáj hatása alatt volt végig.
Most pedig, hogy alkalmam van látni Őt a nővérem és a húgom, minden régi érzésem újra a felszínre tört. Újra annak a szeretet és figyelemhiányos kislánynak éreztem magam aki mindig is voltam. Legalábbis addig ameddig az erőm meg nem mutatkozott. Onnantól nagyot fordult velem a világ és végre rátaláltam önmagamra. Vagyis… arra aki akkor lenni szerettem volna.
Talán annyi lehettem, mint most a kishúgom és így visszagondolva az akkori önmagamra és az esztelen világnézetemre, már csak mosolyogni támad kedvem. Pont ugyan úgy ahogy akkor amikor rápillantok és észreveszem az apró hasonlóságokat közte és köztem. Ezek mind olyan dolgok amiket apától örököltünk és amik különlegessé tesznek minket.
Kyra és Ő nagyon szerethetik egymást és emiatt egy kicsit féltékenynek is érzem magam. Persze Ők nem tehetnek róla, az egyetlen felelős ezért az anyám.
A testvéreimet és apát figyelve rá kellett jönnöm, hogy több közös van bennünk, mint különbözőség. Legalábbis ami apát és engem illet az biztos. Ahogy bizalmatlanul méregette az óriáskereket, az a saját gyermeki reakciómat juttatta eszembe, ennek köszönhetően pedig egy halk kuncogás szakadt ki belőlem.
Óvatosan ólálkodtam körülöttük, így pontosan láttam azt is amikor beültek a piros kis fülkébe és elindultak a magasba. Nem tudnám megmondani, hogy miért, de valahogy egy borzongató érzés telepedett rám. Éreztem a zsigereimben, hogy baj lesz csak azt nem tudtam mi. Valahogy mindig megéreztem az ilyen dolgokat. Ez amolyan 6.érzék nálam ami sajnos vagy nem, de sosem hagyott még eddig cserben. Úgyhogy a legjobbnak láttam a közelben maradni és ha szükség van rá akkor besegíteni.
hűvös szellő kavarta fel a vidámpark járdájára rakódott vékony porréteget, miközben az egyik közeli árus standjánál hangos csilingelésbe kezdett egy szélcsengő. Már majdnem kellemesnek mondható volt a jelenet, amikor is egy hangos és fülsértő reccsenés érkezett a hatalmas szerkezet motorja felől.
Szinte egy szempillantás alatt csődült össze egy kisebb tömeg amikor az óráskerék megállt és imbolyogva mozgott minden kis fülke.
Természetesen a kezeléséret felelős személyzet azonnal összecsődült és ki-ki a saját feladatát kezdte el, hogy a hibát mihamarabb elhárítsák. Volt aki az embereket csitítgatta, volt aki szerszámot ragadott és olyan is akadt aki egy megafonnal a kezében állt ki az Óráskerék előtti részre, hogy onnan tájékoztathassa a fent ülőket az eseményről.
Hazudnék ha azt mondanám, hogy egy pillanatig nem aggódtam a testvéreim biztonságáért, de teljesen biztos voltam benne, hogyha apa és én is itt vagyunk akkor nem eshet bántódásuk. Erre pedig ha kell akár meg is esküszöm.

490 | zene |  Aztaaaaa
Boszorkány

William Eleison
Chatkép :
Ami az egyik embernek vadon, az a másiknak vidámpark. Jl9P
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Ralph Fiennes
Hozzászólásaim száma :
39
Pontjaim :
36
Pártállás :
  • Ellenálló

Fő képességem :
Hidrokinézis
Őt keresem :
A hölgyemény, aki felolvaszta a szívem
Korom :
50
Foglalkozásom :
Üzletember

William Eleison

Elküldésének ideje -- Csüt. Szept. 17, 2020 10:34 am
A napom nagy részében csak az üzlet játszott szerepet. Szerettem volna mihamarabb letudni a dolgokat. Tört pár borda, s néhány orr is elrepedt, persze nem az én kezem által, de a tartozásokat bizony be kell hajtani.
Nem tehetem meg, hogy csak úgy kölcsönzök valakinek valamit, és aztán semmit sem kapok vissza belőle.
Persze az ellenállásnál ez másképpen megy. Oda önzetlenül segítek, s nem várok cserébe mást, csak hogy tegyenek is valamit, s ne tétlenkedés legyen a mindennapjaik kulcsa.
Mire eltelt a napom nagy része, már készülhettem is.
Felvettem a legjobb öltönyöm, vettem egy szép csokrot, és már indulhattam is.
Az előadó teremben a legjobb helyen foglaltam helyet. Hoztam a telefonomat is, mintegy kivételes alkalom címén, s miután elsötétült minden, felharsant a zene, már indítottam is a felvételt.
Büszke voltam a kis angyalkámra, hogy mennyi mindenre képes. Hogy mennyire kitartó, és milyen sokat gyakorol, ahhoz képest, hogy a korabeli gyerekek nagy része ilyenekkel még csak foglalkozni sem szándékozik.
Csodálatos előadás volt! Nem szoktam ilyeneket mondani, vagy éppen gondolni, s a büszkeség sem tölt el általában… majdhogynem semmit sem érzek, de ez itt és most lényegtelen.
Az előadás végén leállítottam a felvételt, felálltam, s tapsoltam a többiekkel együtt, majd hátramentem a színfalak mögé, s féltérdre ereszkedtem, hogy megölelhessem Paige-t, s egy puszi után átadtam neki a csokrot.
- Csodálatos voltál! - szóltam mosolyogva, miközben ő ismét megölelt engem. - Menj öltözz át Angyalom!
-Rendben! - mosolyodott el, s a barátaival megindult az öltöző felé, ahol az anyukák már várták őket, s boldogan ölelték csókolták, s könnybe lábadt szemeiket nem győzték törölgetni. Eszembe juthatott volna, hogy az én feleségem is mennyire büszke lenne a gyermekünkre, s milyen büszkén öltöztetné át, s mindenkinek újságolná, mennyire ügyes volt az ő kis lánya, de nem jutott eszembe. Még csak nem is gondoltam ilyesmire.
Csak várakoztam ott, immár Joe-val az oldalamon, s mikor kijött az öltözőből, a csokrával, és a táskájával, felelnyújtott a kezem.
Elvettem a táskát, majd megfogtam kis kezét, s indultunk el kifelé.
-Indulhatunk? - kérdeztem, s ő csak bólintott.
Mikor már a kocsiban ültünk, szólalt csak meg.
-Szerinted Kyra eljön a vidámparkba? - annyi remény érződött a hangján, s ő volt az egyetlen akit nem akartam megbántani, vagy éppen szomorúnak látni.
-Biztosan. Elvégre megígérte. -bólintással tettem nyomatékot szavaimnak.
És láss csodát valóban eljött. Ott várt minket a vidámpark előtt, s Paige mikor észrevette a kocsiból való kiszállás után, már rohant is felé, s ölelte meg nővérét.
-Izgultam nagyon, de … - rám pillantott, mintha tőlem várta volna a megerősítést.
-Csodálatos voltál Angyalom! - megsimítottam az arcát, majd Kyra-ra pillantottam. - Felvettem… - nem zengtem különösebb ódákat, arcom is talán érdektelennek tűnhetett, pedig büszke voltam az angyalkámra.
Épp szólni akartam, hogy induljunk meg valamerre, mikor Paige vidáman felkiáltott.
-Az óriáskerék!!! Gyere Kyra!!! - és már kézen is fogta nővérét, és indult meg az említett tárgy felé.
Én magam pedig lassabban indultam meg afelé, miközben tekintetem végig rajtuk tartottam. Egyenes tartás, hátam mögött összekulcsolt kezek, s mikor megálltak az építmény előtt, egy kósza fintor költözött az arcomra.
-Biztos fel akarsz erre ülni Angyalom? -pillantottam Paige felé, miközben kezem a vállára tettem.
-Persze!! Olyan szuper lesz! Felülsz velem Kyra? - csillogó szemekkel tekintett nővérére. Már nem engem kért meg rá. Nem én voltam az, aki megkapja ezt a megtiszteltetést. Sóhajtottam, aztán Kyra-ra pillantottam, vajon belemegy e. Vajon lesz e a jó nővér…
Én persze addig megvettem rá a jegyeket, még akkor is, ha bizalmatlan voltam az óriáskerék állapotával szemben, s mivel az üzemeltető észrevette kételyem, már buzgón biztatott, hogy minden rendben van vele, s bátran üljenek csak fel a kis hölgyek. Én meg persze magamban megfogadtam, hogy nem teszi zsebre amit tőlem kap, ha valami baja lesz a gyermekemnek, s nyilván ez arcomra is kiült, mivel igyekezett újfent meggyőzni ezzel kapcsolatban. Közben a keréken még ültek páran.
-Gyere Kyra!! Üljünk a pirosba!! - lelkendezett Paige, s már meg is indult arrafelé, én pedig kíváncsian várakoztam, vajon nővére vele tart e.
Boszorkány

Kyra Eleison
Chatkép :
Ami az egyik embernek vadon, az a másiknak vidámpark. Kyra-av-400x640-3
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Jenny Boyd
Hozzászólásaim száma :
163
Pontjaim :
154
Pártállás :
  • Semleges

User név :
Titti
Fő képességem :
Fő képességem a pirokinézis
Őt keresem :
A vámpíromat, az apámat és a hugomat ☺️
Korom :
30
Foglalkozásom :
Felszolgaló/pultos egy kocsmában

Kyra Eleison

Elküldésének ideje -- Szer. Szept. 16, 2020 10:11 pm
Egy újabb fárasztó nap, egy újabb kemény műszak. Mindezt azért mert fejben valahol egészen máshol jártam. Végig Paige fellépése járt a fejemben, amire ha akartam volna sem tudtam volna elmenni, drága jó apám miatt. Pedig mennyire vágytam rá. hogy megnézhessem a húgomat, ahogy táncol.
Már a műszak vége felé jártam, amikor arra az asztalra tévedt a tekintetem, ahol Jacob ült, amikor először találkoztunk. Elmosolyodtam az emlékre, hogy mennyit szerencsétlenkedtem, még egy poharat is összetörtem. De ugyanakkor bűntudatom is volt. Még mindig nem szóltam neki, hogy apámmal találkoztam, hogy tudom hol van. Mindezt azért, hogy védjem a húgomat. Ha ő nem lenne, már valószínüleg William is a holtak táborát erősítené. Előbb elkéredzkedtem, es meg is kaptam azt a pár órát, cserébe holnap tovább maradok. Gyorsan hazaszaladtam és átöltöztem. Laza felső, kistáska és egy szolid nadrág. Még véletlenül se csapjam ki apámnál azt a bizonyos biztosítékot, holott megfordult a fejemben, hogy olyan rucit veszek fel, amitől menten szívohamot kap.
A vidámpark előtt álltam már, amikor megérkeztek ők is. William felé, csak egy szolid mosolyt küldtem, Paigenek pedig puszit adtam az arcára.
- Készenállsz? - néztem Paige-re és a kezem nyújtottam felé, hogy együtt menjünk be. A saját jegyem már kiizettem, hogy William-nek már ne kelljen. Megvártam, míg megveszi a jegyeket és csak azután mentem tovább Paige kezét el nem eresztve. Beérve körbenéztem és fájó szívvel vettem tudomásul, hogy a hullámvasút kimarad, mert még nem készült el.
- Milyen volt az előadás? - kérdeztem kíváncsian és ha belekezd kíváncsian hallgatom. Ugyanakkor elindultunk az óriás kerék felé, és elkapott egy érzés, hogy valaki figyel. A szívem a torkomban kezdett dobogni, de nem mertem megfordulni. Féltem, hogy Jacob áll mögöttem.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Szept. 15, 2020 10:08 pm

Mi választjuk az utunkat,
amit a tetteink határoznak meg.

Az utóbbi időben mindig akadt valami hír, amivel kedveskedhettem az olvasóimnak. Tudom, nem az én rovatom a legfelkapottabb az újságban, de azt hiszem azért nincs okom panaszra. A legutóbbi cikkemre is például, egészen jó visszajelzéseket kaptam. Így a mostani cikkemmel is hasonló színvonalat kellene megütnöm ahhoz, hogy a főszerkesztő talán észre vegye, hogy létezem.  
- Jen! Ha a főnök keresne, akkor mond meg neki légy szíves, hogy kimentem terepre, és időben megleszek a cikkel. – szóltam oda a velem szemben ülő lánynak.
Érdekes egy figura, a maga rendmániájával és fertőtlenítés mániájával, de már megszoktam, hiszen amióta itt vagyok azóta ülök vele szemben az irodában. Talán azért is bízom rá ezt a kis infót, hiszen tudom, hogy nem kezdene el kavarni a hátam mögött. Mert akármennyire is mézesmázos egy-egy személy, nagyon is jól tudom, hogy ki szeretnének túrni a szerkesztőségből. Az pedig ha nem tudja senki, hogy hová lettem munkaidőben, az egész jó alap lenne ehhez. Na nem mintha sűrűn oda dugná az orrát az asztalomhoz a felettesem, de sosem lehet tudni. Végtére is mindig történhetnek csodák.
Sietősen összeszedtem a dolgaimat és kistáskámmal a kezemben elindultam a következő cikkem eseményének helyszínére. Hosszas zötykölődés és egy kissé nehézkes parkolóhely keres után csak megérkeztem a célomhoz.
Azt nem mondanám, hogy sűrűn megfordultam a vidámparkban kisgyerekként, de azért tudtam, hogy hol találom amit keresek. Mondjuk ha nem lettem volna alapból tisztában vele, akkor is nagy segítségemre lett volna az a nagy és robosztus építmény amin ott díszelgett az „ÜZEMEN KÍVÜL” felirat.
A vidámpark vezetősége már évek óta tervezte ezt a beruházást, de valahogy sosem volt meg rá az anyagi keretük, hogy végül megvalósíthassák. Most viszont egy nagyobb jótékonysági rendezvény összes bevételét nekik ajánlották a szervezők. Így hosszas tervezgetés után, a hétvégén végre átadásra kerül a világ egyik legkülönlegesebb hullámvasútja.
Ennek alkalmából pedig a park vezetősége számtalan egyéb rendezvénnyel és kedvezménnyel várja az idelátogatókat. Ami valljuk be őszintén ösztönző lehet, hiszen az utóbbi időben rengeteg furcsaság történt amire semmilyen magyarázatot nem találtak, vagy nem is kerestek… De egy ilyen fajta jókedvet és örömöt okozó program mindenkit kizökkenthet ebből a letargikus állapotból.
Már csak arra van szükség, hogy az egészet, probléma nélkül letudják és utána is zökkenőmentesen működjön ez a monstrum.
Ahogy a jelenleg még lezárt bejárat előtt állva felnéztem, egészen parányinak éreztem magam. Na nem mintha amúgy hatalmas magasságokba csapnék, de azért ez még a nálam jóval magasabb emberek számára is meglehetősen ijesztő lehet. Főleg az olyanoknak akik ehhez nincs hozzászokva. Engem mondjuk nem zavar, hiszen a lakásom is a tizedik emeleten van, úgyhogy én személy szerint már megszoktam.
Éppen az utolsó mondatomat készültem lejegyzetelni a cikk vázlatához amikor ismerős hang ütötte meg a fülem. Ösztönösen kaptam a hang irányába a tekintetem, amikor hallottam Kyra jellegzetes orgánumát. Mégis mit keres Ő itt?
Aztán ahogy tüzetesebben megvizsgáltam a szituációt, rá kellett döbbennem, hogy nem egyedül van és nem is barátokkal. Sokkal inkább a családjával, vagyis a családunkkal. Apával és a kishúgunkkal.
Még az előtt, hogy végig gondolhattam volna, hogy mit teszek, a lábaim elindultak abba az irányba amerre Ők is tartottak. Nem kellett hozzá zseninek lenni, hogy rájöjjek, az óriáskerék az úticéljuk. Amit mondjuk meg is értek, hiszen eszméletlenül gyönyörű onnan a rálátás a kivilágított városra. Legalábbis, ha az emlékeim nem csalnak. Hiszen, talán ha egyszer ültem azon a fém óriáson. Már akkor sem volt túl bizalomgerjesztő és ez az évek alatt csak rosszabb lett, hiába minden próbálkozás. Nincs az a festékréteg, amivel azokat a hibákat el lehetne kendőzni, pedig ránézésre tetemes mennyiséggel próbálkoztak már.
Ettől függetlenül készen állok arra, hogy sanyargassam magam egy kicsit és figyeljem ahogy a családom szórakozik anélkül, hogy egyáltalán tudatában lennének annak, hogy én létezem.

603 | zene |  Aztaaaaa

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

Ami az egyik embernek vadon, az a másiknak vidámpark.
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: