Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : chris pine 〉 Hozzászólásaim száma : 8 Pontjaim : 3 Pártállás : User név : zs. 〉 Őt keresem : Tartózkodási hely : washington 〉 Korom : 44 Foglalkozásom : hotel owner 〉 | Elküldésének ideje -- Vas. Szept. 13, 2020 4:29 pm | Szépséges Tamara fire meet gasoline Bársonyos hangod van. Nagyjából ennyit tudok rólad, miután időpontot kértem tőled. Belsőépítészként dolgozol egy neves vállalatnál, és annak ellenére, hogy még rettentő fiatal vagy, számos sikeres projektben vettél részt. Miután végignéztem a portfóliód, egyértelmű volt, hogy téged akarlak a bővülő hotelem projektjére. Hiába szabadkoztál, hogy nincs szabad helyed, én nem tántorítottam. Talán jobb is, ha már az elején megtudod: eltántoríthatatlan vagyok, ha a céljaim eléréséről van szó. Igaz, te valószínűleg modortalannak és taplónak könyveltél el, miután megvettem az idődet. Nem jársz messze a valóságtól. Azon sem lepődnék meg, ha a találkozásunk után egy hét múlva azt az értesítést kapnám a főnöködtől, hogy új belsőépítész veszi át a munkálatokat a hotelnél tőled. Egyszerű ember vagy, így nem szorultál könnyű helyzetbe. Nem ismerlek, de miután hallottalak, már tudom, mit akarok: megvédeni teged mindentől, ami bánthat. // a pb némiképp alkuképes, ám megbeszélés tárgyát képzi! A név viszont teljesen alakítható. Egy temperamentumos, szenvedélyes nőt képzeltem el Tamara szerepében, aki méltó a második dudás szerepére az én csárdámban. |
|