@mikrokosmos
Néhány részlet
Az oldalon 200x320-as méretű avatar-okat használunk.
Az oldalon jelenleg boszorkány karakter nem alkotható visszavonásig, nemi korlátozás azonban nincs életben.
Nincs megkötött szószám a reagoknál.

keresett karaktereink
Canon karaktereink összesítőjét itt találod, míg keresett karaktereinkét az alábbi linken tudod meglesni.mérföldkövek
2021. február 22. Oldalunk új köntösbe öltözött; amennyiben bármilyen elcsúszást, kódhibát észleltek, kérjük jelezzétek!
2021. február 01. A január hónap legaktívabb játékosainak listája már olvasható a hírekben.
2021. január 24. Kezdetét vette oldalunk legújabb kalandja, részletek ide kattintva érhetőek el.
2020. február 01. Oldalunk megnyitotta kapuit a látogatóink és leendő tagjaink előtt; merüljetek el bátran a leírásokban, kérdés esetén keressetek minket!
• Együtt nyerjük vagy veszítjük el ezt a harcot, nem számít, mi jön ezután
in god we trust magyar szerepjáték

Koalíció és alvilág


In God We Trust
Adminisztrátor

Hozzászólásaim száma :
170
Chatkép :
Koalíció és alvilág Giphy
Szerepkör :
washingtoni lakos
Pártállás :
  • Semleges

play by :
faceless 〤
User név :
the girls 〤
Tartózkodási hely :
one step ahead 〤
Foglalkozásom :
not a legal job 〤                         @In God We Trust  
íródott • Szomb. Aug. 15, 2020 2:35 pm
 
Koalíció és alvilág

mit érdemes tudni?

#koalíció
A Bastien mögött álló Városi Tanács soha nem kapott igazi rivaldafényt, holott a várossal kapcsolatos döntéseket közösen hozzák; annak idején, mielőtt az Első Vámpír átvette volna a hatalmat Washington városában és megölte volna a polgármestert, rájött arra, hogy egyedül esélytelen megküzdenie az emberek hatalmával, és ahhoz, hogy megvalósíthassa agyafúrt, diktatórikus tervét, segítségre lesz szüksége.
Koalíciót alakított ki olyan természetfeletti lényekkel, akik saját fajukon belül megbízható, erős vezetők voltak, és osztoztak Bastien azon nézetében, amely szerint az emberi fajt meg kell büntetni.  Az idő előrehaladtával, miután megbuktatták az emberi városvezetést, a polgármester pedig kegyetlen halált halt, elfoglalták a Városi Tanács székhelyét. Terjeszkedésükkel együtt folyamatosan új tagok léptek a Városi Tanács körébe, majd idővel a Begyűjtők is csatlakoztak. Létezésük persze az egyszerű embert nem igazán érdekli: hisz nem ismerik a kulisszatitkokat. Legtöbbjükre titkos berkekben vérdíjat tűztek ki, amiért Bastient hatalomhoz juttatták, ráadásul tudják, hogy Bastien megbuktatható a "hűséges szolgák" körének megszűnésével. Mindeközben a Városi Tanácson belül is kialakult egy hét pecséttel őrzött, titkos koalíció. Vannak tagok, akik úgy gondolják, az események kezdenek visszafordíthatatlan irányba menni, így egyetlen célt tűztek ki maguk elé: megbuktatni Bastient, és visszaadni a hatalmat a halandóknak. De vajon tényleg ennyire tiszta a szándékuk?
A tagok névsora (a zöld színnel kiemeltek szabadon megalkotható canon karakterek):
| Bastien Monagham
| Maxim Wraith
| Leta Holden
| Eva Whitmore
| Estelle O'Sullivan
| Adele Crawford
| América Reyes
| Michael Hansen
| Balthazar Ortega
| Daniel Marshall
| Canyon de la Cruz
| Vittor Ray-Foster
| Yvaine Ray-Foster
| Josephine Dupont
| Harvey Thompson

#alvilág
S miközben a felszínen egyre több feszültség uralkodik, a lázadások pedig sokasodnak, az alvilág berkeibe is elkezdtek beszivárogni az indulatok. Hétköznapi emberek mit sem sejtenek arról a bizarr hálózatról, amelyek uralják Washington titkos életét, amelyben nem spórolnak az alkoholcsempészettel, a drog- vagy emberkereskedéssel. Két banda között fortyog a düh; ébredezik a háború előszele - már közel egy évtizedes csatározások után.
Lenore Lazzaro a washingtoni alvilág koronázatlan királynője, kinek az igazi kilétét kevesen ismerik, s Elenore-ként hivatkoznak rá. Míg a társa - Solomon McCarthy - és jobbkeze nevét félve suttogják. A fiatal hölgy kiterjedt maffia hálózattal rendelkezik. Az egész város a lábai előtt hever. Szervezetének központja felöleli a külváros hatalmas raktárépületeit, ahol még cellák is helyet kapnak különböző természetfelettikre specializálódva. Az irodájában összefut minden kétes ügylet. A műtárgy- és fegyvercsempészettől, a szeszfőzdéken át a fekete piac legmocskosabb bugyraiig itt minden megtalálható.
Szükséged van egy laza parti drogra vagy csak egy kis vérre szomjazol? Eltennél láb alól egy ellenséget? A farkasméreg a legjobb megoldás rá. A műtárgy hamisítás ujjmozgatás számukra. Ritka boszorkány ereklye kell vagy valami különleges főzethez alapanyag? Ő készségesen áll a rendelkezésedre, feltéve, ha megtudod fizetni. Az embercsempészet és kereskedelem - szigorúan csak férfiakkal - sem áll távol tőlük.
Köztudott, hogy semmi se történhet a fekete piac királynőjének tudta nélkül.
A másik oldalon pedig Benedict Thornton áll vele szemben. A férfi, aki még Bastient is térdre szólítja, ha egyszer kitudódik a vezér legnagyobb titka. A férfi szintúgy nem űzi kicsiben, a legnagyobb lapokkal játszik az emberkereskedelemben és drogcsempészetben, ám ki gondolná, hogy ezek ketten valaha jó barátok voltak?
Az üzlet azonban közbeszólt... egy áruló bandatag pedig örök feszültséget keltett Lenore és Benedict között.  

Vissza az elejére Go down
 
Koalíció és alvilág
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: • Uralkodó farkastörvények
legfontosabb olvasmányok
 :: Szükséges olvasmányok
-
Ugrás: