Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : camila mendes ◎ Hozzászólásaim száma : 307 Pontjaim : 19 Pártállás : User név : zsani ◎ Fő képességem : don't shut up ◎ Őt keresem : Tartózkodási hely : the hell called heart of washington ◎ Korom : 26 Foglalkozásom : student ◎ | Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 01, 2020 9:25 pm | gratulálunk, elfogadva! isten hozottjátékosaink között! Óh, Killian... Nehezen tagadom le, hogy élek-halok ezért az arcért... a sárm és csábítás úgy vélem, kéz a kézben fog járni ezzel a karakterrel, hacsak nem húzol egy zsákot a fejére. De miért is tennél te ilyen kegyetlenséget? Egy nagyon terjedelmes, szép előtörténetet alkottál annak a canonnak, akinek a megalkotását a legjobban vártam. Persze minden karakternek megvan a maga varázsa, mégis közelebb tudtam érezni magam Killianhez, mert én magam is inkább az ilyen karakterek alkotását preferálom. Mit is keresek én egy ilyen őzike szempár mögött... Végigkísérted az egész kísérletes időszakot. Olyan dolgokat láttál és hallottál, amelyeket nem sokan. És mi több, mint egy nagyszerű tégla, egy kaméleon, beolvadtál a környezetbe. Én azt hiszem, emiatt is vált Bastien hű társaddá. Bennfentes információid vannak arról a borzalomról, ami megteremtett titeket... és megteremtette őt. Alig várom, hogy lássam ezt a barátságot a játéktéren bontakozni. Kérlek, foglalózz le. Adj nekem olvasnivalót a játéktéren, sokat-sokat! Jó szórakozást! |
|
| Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 01, 2020 2:30 pm | |
|