|
|
Dianne Shaw
| Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : • Jennifer Lawrence Hozzászólásaim száma : 119 Pontjaim : 64 Pártállás : User név : • Belisa Fő képességem : • aeorikinezis Őt keresem : Tartózkodási hely : • Washington DC Korom : 34 Foglalkozásom : • bartender at Blasphemy | Elküldésének ideje -- Szer. Júl. 29, 2020 12:07 pm | Elfogadva, gratulálunk! isten hozott játékosaink között! Kedves Dianne! Először is szeretnélek köszönteni nálunk, valamint megjegyezni, hogy igazán szemrevaló arcot sikerült választanod magadnak! Egészen meglepő lehet, amikor valaki szembesül azzal, hogy ez a pofi bizony annyira nem veszélytelen, mint ahogy az ember gondolná, bár a szavaidból úgy veszem ki, hogy még csak kóstolgatod a vadászatot, mint hivatást. Egy lány, amikor elveszíti az apukáját, szerintem mindenre képes lesz annak érdekében, hogy kiderítse, hogy mi is történt valójában, főleg, ha tényleg érzi, hogy ez bizony nem egy átlagos kis lakástűz volt. Ha pedig édesapád valóban vadász volt, csak még gyanúsabb a helyzet, hiszen egész morbid sorsfordulat lenne, ha a megannyi veszedelmes fenevad helyett, végül egy tűzeset venné el az életét. Az én megérzésem az, hogy jó nyomon jársz, az említett iratok pedig, melyeket hátra hagyott, biztosan a segítségedre lesznek, ugyanakkor én is azt tudom tanácsolni, hogy keress magadnak segítőket, mert jól jöhet, ha van kire támaszkodni és netán még be is véd hátulról. Két koponya jobb, mint egy, ugyebár. A jellemed mindenképpen egy határozott, céltudatos nőt mutat be nekünk, aki az élet bármely területén talpon tudna maradni, így nem is csodálkozom, hogy az egyébként sem könnyű újságíró szakma mellé most, még a vadászatot is a nyakadba veszed. Kérdés, hogy sikerrel jársz-e majd végül? Megtalálod-e az apád gyilkosát és lesz-e olyan, aki segíteni tud neked ebben? Kíváncsi leszek, hogy hogyan boldogulsz majd a feladataiddal és sok sikert kívánok hozzá! Most pedig nem is tartalak fel tovább: mehetsz foglalózni, hogy aztán kezdetét vehesse a vadászat! Érezd jól magad nálunk! |
| | | | Elküldésének ideje -- Hétf. Júl. 27, 2020 4:30 pm | Dianne May Shaw
◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉
"Mindenkinek van egy sötét oldala, de van, aki jobban el tudja ezt rejteni."
the fearless hunter Határozott, rendkívüli módon akaratos, csöppet türelmetlen, teljességgel lelkes és vidám nőszemély vagyok, akinek megvannak a saját kis hibái, botlásai. A bátorságom és félelem nélküli énem sokszor felerősödik, otthagyva a gyenge, törékeny nőt. Olykor tolakodóan, de általában kitartóan és precízen dolgozom ki a cikkeimet, szeretek nyomozgatni és kutatni mások után, megfigyelni bárkit, ezeket szüleimtől örököltem, de nagyjából apámra hasonlítok ezekben. Édesanyámtól inkább csak a különleges külsőmet, valamint a kedvességemet és vidám lényemet örököltem. Szenvedélyem és hobbim is volt egyben az újságírói munkám. Távol akartam maradni minden mástól, nem akartam hallani újabb vadászatról, újabb gyilkosságról. Kissé a bűnügyi újságírás felé kacsintgattam, szerettem a rejtvényeket megoldani gyerekkorom óta igazából, meg igazságérzetem mindig uralkodóbb volt, mint bármi más. Nem vagyok rendőr, nem érzem magam igazságosztó egyénnek sem, csupán szeretem azt, amit csinálok. Látszólag teljesen átlagos személy voltam, vagyok. Nem akartam vadásszá válni, de nem volt másra lehetőségem, hiszen már édesapám is az volt, és más gyermek híján én voltam az, akit tanítgatott folyton mindenféle fegyver használatára, önvédelmi és harcművészeti ágak elsajátítására, én azonban megelégeltem mindezt huszonegyedik születésnapom után, hiszen tizenöt éves koromtól fogva mindig ez volt az én szabadidőm. Az egyetem harmadik évében faképnél hagytam az apámat egy közös vadászat közben. Nem tudott érdekelni, engem az újságírás és annak határterületei érdekeltek jobban. Ember akartam maradni, nem a természetfeletti lények üldözője. A leghosszabb döntési folyamatom az egy évvel ezelőtti időszakhoz köthető. Apám halálához, amit egyszerű tűzesetnek állítottak be, de nekem súgott az ösztönöm, hogy meggyilkolták. Egy vámpír volt, akit üldözött, akit el akart kapni apám... Azonban ő megelőzte. Nekem pedig egyszerűen a bosszúállás lett az életem. Pengeélen táncolok, hiszen annyira szeretném megtalálni a férfit, hogy sokszor alig foglalkozom a munkámmal, holott ott is kellene ugyanolyan hévvel dolgoznom. Elgondolkodtam azon, talán nem egyedül kellene ezt tennem, lehet, kellene egy szövetséges, akivel bizalmas lehetek, aki segíthet. |
|
a karakterem saját pártállásom: semleges Lélekfojtogató látvány tárul elém, amikor berohanni készültem a résnyire nyitott ajtón. Az ujjaim épp csak érintik az ajtót, nem is kell nagy erőfeszítés ahhoz, hogy bejussak apám házába. A füst belém marta magát, az apám testéhez akartam jutni, amit épp most visznek kifelé, viszont engem magához húzott egy tűzoltó, hogy ide nem jöhetek be még. Nem a tűz ölte meg... Érzem. Tudom. Ezt egy apját rajongásig imádó lány nagyon jól tudja.A terasz korlátjánál állok, nézem a város innen jól belátható esti fényeit. Az egyik kezemben egy borospohár, franciaországi félédes vörösborral félig töltve, mert még dolgozom valamin, amit igazából már ma napközben le kellett volna adnom főnökömnek, viszont tényleg másfelé jár az agyam mostanában. Érzem, hogy nem szabadna befolyásolnia engem semminek sem, főleg úgy nem, hogy a munkám rovására menjen az a bizonyos elvetemült, megrögzött dolog. Még egyszer beleszippantok a friss levegőbe, majd pedig visszavonulót fújok magamnak. A teraszajtót nyitva hagyom, a közelében lévő fotelben kényelmesen elhelyezkedem, ölembe rakom a meggyszínű laptopomat, és próbálnék keresgélni anyagot a cikkemhez. Valójában viszont még mindig az az alak jár az eszemben, akit apám halála előtt láttam ólálkodni több alkalommal is a házánál. Tudom, hogy apa nem volt egyszerű eset, mégis félek attól, hogy tartozása volt valaki felé, aki végül meggyilkolta őt. Eszembe jut, hogy magammal hoztam édesapám dobozait, amikben gyűjtötte az infókat, a feljegyzéseit naplókba és különböző papírformátumokra írta. Ő még a régimódi dolgokban hitt, még abba nőtt fel, hogy ez a legbiztosabb módja mindennek. Én pedig sokszor ugyanezt teszem. Lerakom a laptopot, a poharat az asztalkára, majd pedig elindulok a gardróbhoz, mivel ott van az a három doboz. Ezekben biztosan megtalálom azt, akit keresek. A gyilkosát. Mindenről van feljegyzése, képe, felvétele. Remek nyomozó volt. Hagyott hátra valamit, elsősorban nekem... Épp csak leülnék a földre, amikor valaki becsönget hozzám. Az órára tekintek, és komolyan szitkozódni lenne kedvem már. Mire odaérek, nincs ott senki az ajtó előtt, csupán csak egy kovácsolt vasból készült rózsa. Nem tudom, mit akar ez jelenteni, egyáltalán miért kaptam, de bizonyára van valami, csak még rá kell jönnöm. Talán nem ártana tényleg valakivel szövetségre lépnem, apámnak több bizalmasa volt a természetfelettiek között is. Egy boszorkány tán megmondaná, hogy mit is jelenthet ez, vagy talán megmondhatná, mennyire ősrégi vagy esetleg semmilyen jelentősége nincsen... |
| | | | Dianne Shaw | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|