Elküldésének ideje -- Pént. Szept. 18, 2020 10:55 am
Lisa & Felix
R U alive?
Csak felhúzza a szemöldökét a kérdésre először. „Még az is lehet.” lenne a válasza, de az ő információi szerint mindenki eltűnt, vagy meghalt. Az, hogy egy vezető személy árulta volna el a klánt… nem tudni. Azóta sem derült ki semmi részlet, ő pedig nemigen nyomozott komolyabban az ügy után, mert egyrészről nem egy nyomozó típus volt akkoriban, másrészről pedig feltánő lett volna. - Nem tudom, hogy ki árulta el a klánt – tárja szét a kezeit, és mégis magyarázkodik. Igen, ha lehet mondani így, Lisa volt az ő lélekállata akkoriban, mindenféle szempontból. Kötődött hozzá, és egészen rosszul volt, amikor azt hitte, hogy meghalt. Több éjszakai kocsmázás megörökítette ezt a hiányt, de mivel már akkor is profi volt, valahogy túl tudta magát tenni rajta, vagy csak elfogadta, hogy nem éppen a legbiztonságosabb foglalkozásuk van, egészen ártalmas az egészségre. A mai jelent is pontosan ezt mutatja. - Én nem tudom, hogy te milyen oldalon állsz, azon kívül, hogy fűt egy olyan bosszú, amiről nem én tehetek. Biztos vagyok benne, hogy kihasználtak téged, már csak azért, mert tudom, hogy nem én tettem, Lisa. Gondtalan életünk volt, nem áldoztam volna fel soha – vallja be végül, az más kérdés, hogy Alabama miatt lehet, hogy költöznie kellett volna így is. Persze a klán szálait ezzel mondjuk messzebbre nyújthatta volna, de ez már sosem derült. - Kerestelek, de tény, hogy az általam ismert információk arra engedtek következtetni, hogy meghaltál. Biztosan kereshettelek volna jobban is, de ha az ellenség elvitt magához, nem hiszem, hogy lett volna esélyem megtalálni. Akkor lehet, hogy csak te élnél, én meg már nem… Persze, még most is úgy tűnik, hogy ez lesz a vége – néz a szemébe a másiknak. Nyilván nem adná olcsón a bőrét, ha harcra kerülne a sor, de őszintén nem szeretné bántani Lisa-t. - Találjunk rá alkalmasabb időpontot – mondja, és elővesz egy névkártyát, ami arról tanúskodik, hogy Felix Hercog egy számítástechnikai cég ügyvezetője. Odanyújtja Lisanak, reménykedve abban, hogy elveszi a másik. Csak néz rá, és még mindig látszik az arcán, hogy meg van lepődve, mégis örül neki. Végül semlegesre formálja a képét, és már ő is az ajtót figyeli. Nem tudna hirtelen egyet kérdezni, mert ezer dolog száguld a gondolatai között.
Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : Rachel Weisz Hozzászólásaim száma : 51 Pontjaim : 45 Pártállás :
Ellenálló
Tartózkodási hely : Washington DC Korom : 34 Foglalkozásom : Ügyvéd, vadász mikor mit szeretnél
Lisa Bennett
Elküldésének ideje -- Szer. Szept. 16, 2020 11:23 pm
Istenem, miért... Miért itt és miért most sodortad őt elém? És miért pont Vele? Mennyivel könnyebb lenne, ha a célkereszten keresztül láttam volna meg. Egy apró mozdulat és megnyugodhatnék. Viszont erre a gondolatra megborzongtam. Tényleg meg akartam ölni? Tényleg ez lett az életcélom? - Akkor a Grófot kéne gyűlölnöm? Őt kéne megkeresnem? - kérdeztem vissza harciasan. Hallom az iagzságot a szavaiban. Ismerem minden apró mozdulatát. Tudom, ha hazudik akkor is képes a másik szemébe nézni, de olyankor, alig láthatóan ugyan, de remeg az orra. - Hiszen? - kérdeztem vissza, bár a folytatást tudtam, de nem akartam hallani. Fájt volna most ezt hallani. Annak ellenére, hogy mindig meg tudtam zabolázni az érzéseimet, mellette nem tudtam. Most is kezdtek fel-fel törni emlékek, érzések minden ami vele kapcsolatos volt és mélyen eltemettem magamban. A gát minden egyes szavával gyengült, minden egyes pillantásával veszített a tartásából. Amikor kérdezgetni kezdett megint meg tudtam keményíteni magam, nem hagyni hogy elgyengüljek. - Azok akik rajtunk ütöttek, akik elkaptak. Megváltoztal az álláspontok Félix. Már nem egy oldalon állunk talán erre te is rájöttél már. - feleltem határozottan, de a végére elhalkult a hangom, de épp csak egy pillanatra. Ígéretek.. Milyen sok is volt belőle, és nekem ígérte hogy mindig számíthatok rá. És most amikor ténylegesen itt van és nem csak képzelődöm, akkor is vele van. Vele, aki miatt mindig háttérbe szorultam, aki miatt hajnalban ment el tőlem. Aki miatt ölni tudtam volna. Félix is kezdett kijönni a sodrából. Ó igen ez az, gyerünk tombolj ne titkolj előlem semmit. A szavai szépen lassan megtörtek, és az utolsó mondata volt a kegyelemdöfés. - Szerettél... Mégis elsőre elhitted, hogy meghaltam és nem kerestél. - egy pillanatra megtört az álca, amit tökélyre fejlesztettem. Szeretett, már múlt időben. Akárhányszor együtt voltunk, sose mondtuk ki egymásnak, mert féltünk azzal megöljük a másikat. Meg kellett halnom a számára, hogy egyszer az életben ki tudja mondani. Megráztam magam és megkeményítettem magam újra. Felé fordultam és az arcára simítottam a kezem. - Volna még pár kérdésem, de a sem a hely, sem az idő nem alkalmas, hogy megvitassuk. - feleltem egy ragadozó mosolyával. Elvettem a kezem az arcáról és az ajtó felé pillantottam. Nyílt az ajtó, de nem Alabama jött ki rajta, hanem az előtte lévő nő. Ez fura. Gyorsabban szoktak menni itt a dolgok. Minden ellenem van. Vagy itt nyírom ki Félixet, vagy soha.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Hétf. Aug. 24, 2020 8:47 pm
Lisa & Felix
R U alive?
Nem egészen érti, hogy mire akar kilyukadni az orgyilkosnő. Azt sem egészen tudja, hogy miért épp itt találtak egymásra, persze lehet olyan dolga pont, mint Alabamának, de mégis szürreális az egész helyzet. Az viszont feltűnik neki, hogy milyen dacos és számonkérő. Hiába próbálja az igazsággal, úgy tűnik Lisa ezt nem tudja befogadni valamiért. - Ne haragudj, de nem magamat küldtem oda pont akkor. A Gróf két nappal előtte adta ki a parancsot, hogy hova menjek, a gyűlésről nem is tudtam. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni, de örülök, hogy élsz – fejezi be, mélyen a nő szemeibe nézve. Nem hazudik, neki egyébként sem hazudott soha, maximum eltitkolta az igazság egy részét. Mégis rossz látni, hogy nem hisznek neki, de valahol megérti Lisat is. Ő is gyanakodna, az időzítés tényleg elég furcsa és gyanús. De az igazságnál többet nem tud tenni. - Nem voltam áruló, téged pedig sosem adtalak volna ki. Miért tettem volna? Hiszen… - nem folytatja, mert a nő úgyis tudja, hogy mire gondol. Barátok voltak, szeretők, talán még többek is egymásnak, semmi oka nem volt rá, hogy Lisa meghaljon. Ráadásul zsarolni sem lehetett igazán, mert próbálták titkolni a kapcsolatukat, a klántörvények ebben szigorúak voltak. Nos, ők viszont szerettek veszélyesen élni. - Meg akarsz ölni? – ez kissé lecsendesíti, szemei pedig fürkészően tapogatják Lisa arcát. – Egyáltalán ki mondta, hogy én lennék az áruló? És hogy menekültél meg? – nos ez is egy olyan pont, ami a visszájára fordulhat. Felix nem volt ott a helyszínen, Lisa igen, mégis életben maradt. - Van egy ígértem, én pedig betartom az ígéreteimet – válaszul keményen a szemébe nézve. Tudja jól, hogy mindig szálka volna Alabama Lisa szemében, mert olyankor több időt szánt rá, mint a másik szerette volna. - Nem árultam el senkit. Soha – most már komolyan kezdi kihozni a nő a sodrából. – Lisa, gondolj bele, felültettek téged. De ha nem hiszel nekem, lőj le és akkor véget ér az üldözésed. Nem vagyok hajlandó többször ezt a te szádból hallani. Szerettelek, te makacs nőszemély – mondja, és felkészül arra, hogy megvédje magát. Nem tudja, hogy pontosan milyen állapotban van a másik, csak azt, hogy nagyon feszült. Ezért is próbálkozik egy bókkal, de az nem hatja meg a másikat. Talán nem kellett volna, mégis tudja, hogy igaza van. Lisanak nem tett rosszat a kor. - Nos? Van még kérdésed? – pillant hátra, de Alabama továbbra is bent van, tehát biztosan van még pár percük.
Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : Rachel Weisz Hozzászólásaim száma : 51 Pontjaim : 45 Pártállás :
Ellenálló
Tartózkodási hely : Washington DC Korom : 34 Foglalkozásom : Ügyvéd, vadász mikor mit szeretnél
Lisa Bennett
Elküldésének ideje -- Szomb. Aug. 08, 2020 10:35 pm
Hazudnék, ha zt mondanám, akár csak gondolatban is, hogy nem örülök ennek a találkozásnak. Örültem neki, hogy életbe van, így legalább én végezhetek vele. Mégis valahol egészen mélyen talán mégsem akartam még eltenni láb alól. Válaszokra volt szükségem előtte. - Milyen érdekes, hogy pont akkor nem voltál ott, amikor megtörtént a puccs. Nagyon sokan haltak meg aznap, Félix. Szükségünk, szükségem lett volna rád aznap, de nem voltál sehol... - itt megakadtam és kisebb szünet után, és nyugalmat erőltetve magamra tárgyilagosan folytattam. - Áruló furakodott közénk, aki bizalmas információkat osztott meg rólunk. Rólam is. Olyanokat, amiket senki másnak nem mondtal el, csak és kizárólag Neked. - a mondat utolsó felét szinte sziszegve mondtam ki. Bár próbáltam leplezni, a szememben némi fájdalom megjelenhetett és nem tudom hogy észrevette-e mielőtt elfordítottam róla a szemem. - Engem nem keres senki. Én keresek valakit, immár 10 éve, hogy megöljem. És véletlenül pont belefutottam. Erre mekkora esély van szerinted? - fordultam felé ismét, kicsit talán lenézően. Hiába a viszontlátás izgalma, még mindig mérhetetlenül dühös voltam rá, és még annál is jobban csalódott. Meg sem próbált keresni, hisz azt mondta halottnak hitt. Ezek szerint meg sem próbált erre bizonyítékot találni. Ez jobban fájt, mintha kést szúrt volna ott helyben a hátamba. - Őt választottad... - mondtam nyugodt hangon, de a következő kérdésére felszaladt a szemöldököm. Hát még mindig nem érti? Ennyire lassú lett a felfogása, vagy csak eltunyult a drága. - Elárultál, Félix. Engem is és mindenki mást is. Miattad tartottak fogságban és kínoztak az ájulásig. - adtam meg a kegyetlen választ. Már ha annak lehet nevezni az őszinteséget. - Köszönöm, hogy észrevetted. Sokat dolgozom rajta, hogy megőrizze a formám - diplomatikus és kimért voltam már megint.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Hétf. Aug. 03, 2020 9:16 pm
Lisa & Felix
R U alive?
Hiába, tényleg meglepte, de ez csak egyszer fordulhat elő. Ezolyan felemás érzés lehet, mint ajándékba kapni egy feketének egy szoláriumbérletet. Szóval jó is, mert kaptál, de nem is, mert nem mindegy, hogy mit. Valószínűleg Lisa azt hiszi, hogy kizárólag azért rázta ki a hideg, mert gyilkos pillantásokat kapott tőle, de ebben eléggé téved. Nyilvánvalóan ez is benne van, de a viszontlátás öröme, a mellkasában dörömbölést indított be. Az is egyértelmű, hogy Lisa valamiért mérges rá, ami elég enyhe kifejezésnek hangzik, már csak az arcán látható érzelmek miatt is. Felix próbál visszazuhanni profi nyugalmába, de ez nem megy olyan könnyen neki, mégis szép lassan a profizmus győz a meglepetés felett. Már kérdez is és elengedi a füle mellett a sértő felhangot. - Úgy tudtam mindenki meghalt, de… örülök, hogy te mégsem. Egyáltalán mi történt? Én csak azért úsztam meg, mert éppen nem ott voltam, hanem egy célponttal foglalkoztam. Látom még megvan a gyűrűd – pillant le a nő szépséges, de halálos ujjaira. Jól tudja ő, hogy Lisa mire képes, de nincs kétsége afelől sem, hogy nem lenne egyértelmű kimenetele kettejük összecsapásának. Már csak azért sem, mert ő emberfeletti tulajdonságokkal bír a boszorkányok révén. - Miért? Keresnek téged? – néz a nő szemébe kihívóan, egy kicsit játszik vele. Annak idején másféle, de hasonszőrű játékokat is játszottak egymással, talán Lisa volt az egyetlen, akiben ő megbízott. Ha nem számoljuk Antont. Azt azonnal megállapítja, hogy az évek jót tettek a nőnek, legalábbis nem tettek rosszat. Sokkal magabiztosabbnak látszik, mint volt, ő pedig egyelőre még játssza, hogy a másik van nyeregben. Tudnia kell, hogy Lisa mit keres itt és veszélyben van-e, vagy Felix maga. - Nem tervezek Alabamával semmit, rutinvizsgálat, de utána dolgunk van – feleli őszintén, természetesen kihagyva a lényeget és a miérteket. Lisa talán megértő lesz és nem kérdez rá ezekre. - Mármint mit miért tettem? Sok dolgot tettem – szögezi le, és furcsa gondolat kezd motoszkálni benne. Talán megölt valakit, aki Lisanak kedves volt? Bármennyire is nem szeretné, előfordulhatott, hiszen ő „csak” egy végrehajtó volt. Jelenleg nem tudja, hogy mire gondol a másik, fürkésző szemeit Lisa-éba fúrja. - Egyébként jól nézel ki, mint mindig – az őszinteség mindig is a sajátja volt, csak nem mindenki tudta elfogadni, mert ha éppen nem becserkészni kell valakit, akkor nyersen megmondja a véleményét, sosem csomagolja mázokba. Az nem az ő stílusa.
Ellenálló
Lisa Bennett
Elküldésének ideje -- Csüt. Júl. 23, 2020 7:58 pm
Élvezettel láttam, hogy kirázza a hideg, ahogy felnevetek mellete és az csak a hab a tortán számomra, hogy talán még egy kicsit remeg is. Azonnal kiszúrtam, ahogy fogta az újságot, hogy nincs meg a gyűrűje, amit gyakorlatilag egyszerre kaptunk és soha nem vettünk le. Nekem még volt ídőm levenni, és eldugni de azóta se vettem vissza, már csak azért sem mert olyan mérhetetlen düh tombolt bennem iránta, hogy ránézni sem bírtam a gyűrűre sem. - Ennyi? Ennyit bírsz kinyögni tíz év után, te mocsok? - kérdeztem édes hangon, majd mielőtt még kérte volna felálltam és visszaültem mellé a padra. Láttam, ahogy végignéz az arcomon és halványan elmosoyodik. Biztos kiszúrta azt a régi heget, amit magamnak köszönhetek. Szerencse, hogy csak egy kis heg, amit könnyű elrejteni. Majdnem a szemem bánta, azt a találkozást. Tudta hol keresse, de soha nem mondtam el neki pontosan mi is az. Már beígértem neki, hogy megfojtom, ha tovább faggatózik. - Jobb ha olyan helyen maradunk, ahol sokan vannak. - feleltem és keresztbe tett lábbal dőltem hátra és néztem körbe. Ha most innen távozunk tuti nem éli túl a találkozást, így viszont van némi esély rá. Ez tényleg csak a szerencsének köszönhető, mert ha máshol találok rá, tuti hogy már vége is lenne. - Alabama van bent igaz? Tán csak nem a gólya köszönt be? Gratulálhatok, kispapa? - húztam az agyát tovább, holott sejtettem, hogy akkor nem itt cücsülne a drága. - Azért áruld már el nekem, ha nem túl nagy kérés... Miért tetted? - kérdeztem felé fordulva. Az illata a régi volt és innen közelről meg is szédített volna, ha egy pillanatra is lankad a figyelmem. Jobb volt arra koncentrálni, hogy ne kapjam elő a kis 9 mm -est a táskámból és lőjem szitává a fejét.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Szer. Júl. 15, 2020 9:02 pm
Lisa & Felix
R U alive?
Meglepte az eset, de kit nem lepett volna meg egy lassan tíz éve halottnak hitt barát? Nem beszélve arról, hogy mennyi mindennek kellett szerencsétlenül történnie, hogy most találkozzanak, mindenféle szempontból. Mióta lehet itt Lisa, teszi fel a kérdést magának. Hiszen, ha ide jár, akkor biztosan nem most érkezett a városba. Persze hihette azt anno, hogy meghalt Felix is, hiszen az egész klánnak befellegzett, ő pedig azonnal elvarrt minden szálat és bujkált, hogy ne lehessen megtalálni. Halottnak hitték, úgy gondolja. De most, mit mondjon? Nem tudta megfigyelni meglepetésében a nőt, hogy megvan-e még a klángyűrűje. Tőle azt elvették, de szándékában áll visszaszerezni majd, csak nem olyan egyszerű a begyűjtők vezetőjétől ezt véghez vinni. Alabama ott hagyta őt, és érezte, hogy leül mellé valaki. A parfümje ismerős, tíz év után is jellegzetes. Mit mondjon neki? Tudja, hogy nem rejtheti el az újság már sokáig, és tudja, hogy ez elég gyerekes egy profi bérgyilkostól, de mégis így próbálja összeszedni magát. Legszívesebben megölelné, de tudja azt is, hogy ez lehetetlen. Talán a másik gyűlöli őt, hiszen halottnak hihette, ahogy ő is Lisa-t. Felkacag, amire Felix hátán feláll a szőr. Ismeri nagyon sok rezdülését a nőnek és ez most nem az a kacaj volt, amit szeretett volna hallani. Az illat odébb megy, az árnyék eltűnik mellőle, majd megjelenik Lisa arca, ahogy előtte guggolva köszönti. Szürreálisnak tartja ezt itt, még ha a mosoly amit kap, reflexszerűen az ő ajkait is mosolyra görbíti. Ez már inkább szakmai ártalom, mint tudatos mozdulat. - Szia Lisa. Azt hittem meghaltál – nem kertel, tudja, hogy felesleges lenne. Ha nem is lát át mindenki rajta, ez nő itt előtte nagyon jól ismeri és félő, hogy hibázik. – Felülnél? Furcsán nézel itt ki a váróban. Vagy kimenjünk? – kérdő tekintettel néz a másikra, mert egyelőre még fogalma sincs, hogy mit mondjon. Csak vár, hogy mit akar, vagy csinál a másik, akiről azt sem tudja, hogy miért van itt. Viszont a szépségéből semmit sem vesztett, legalábbis Felix szemében. Az a kis szarkalábat még most is imádja az egyik szeme alatt, ami miatt vagy százszor akarta már megölni Lisa őt, hiszen csak ritkán bukkant fel a smink alól. De lehet, hogy valami seb, ami szarkalábnak látszik, sosem kérdezte.
Ellenálló
Lisa Bennett
Elküldésének ideje -- Kedd Júl. 14, 2020 11:19 pm
Matt nem és nem értett továbbra sem a szép szóból. Csak fújta tovább a magáét én meg eltartottam a fülemtől a telefont. Vártam, hogy befejezze a hisztit. Pasihiszti, a legrosszabb dolog a világon és Matt ebben verhetetlen volt. Holnap ezért tuti hogy szétkapom, csak kerüljön a szemem elé az irodában. Miközben hallgattam a nyavalygását a pillantásom összeakadt egy férfiéval, éppen csak egy másodpercre, de az bőven elég volt, hogy a maradék türelmem is el szálljon, mint hópihe a téli viharban. - Matt, holnap az irodámban, nyolckor. Ha késni mersz halott vagy! – ezzel lecsaptam a telefont, lenémítottam és a táskám mélyére süllyesztettem. A könyökömet a térdemre támasztva, az államat a kézfejemre helyezve bámultam az újságot, amit a férfi maga elé emelt. Mintha az megvédhetné tőlem. Tőlem, aki már több éve keresem őt, mint azt ésszel fel lehet fogni. És most itt ül velem szemben, és gyáván egy kibaszott újság mögé bújik. Épp láttam bemenni a lányt mellőle és nem kellett találgatni, hogy ki volt az. Alabama. Akire mindig is féltékeny voltam, mert koslatott utána mint egy pincsi kutya. Hirtelen ötlettől vezérelve, átültem a mellette lévő megüresedett helyre, hanyagul hátradőltem és halkan felnevettem. A sors furcsa fintora, hogy pont itt találkozunk újra és épp nem tudom lelőni. Ohh.. Pedig milyen hidegvérrel tudnám megtenni. Bár ha jobban bele gondolok, előtte inkább megkínoznám és kiszedném belőle, hogy miért árult el. Miért kellett szenvednem miatta. Miért adott az ellenség kezére. Nem tudtam mit mondjak neki hirtelen, de nem kellett sokat gondolkoznom rajta. Újra felálltam és leguggoltam elé. A mutatóujjammal lehúztam az újságot, majd fagyos mosollyal néztem egyenesen a szemébe. - Szia Felix! – köszöntem a legbájosabb, legédesebb hangomon.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Kedd Júl. 14, 2020 10:43 pm
Lisa & Felix
R U alive?
Nagyon utálja ezt. Alabama mestere az idő- és Felix agyának a húzásának. Indulniuk kellene, tulajdonképpen már tegnap jó lett volna, mert Felix szeret előre megérkezni, felmérni a terepet, kicsit belakni a helyszínt, ha megfigyelésről van szó. De Alabamának mindig van valami utolsó utáni pillanatban előrukkolni valami „irtózatosan”, „életbevágóan”, vagy éppen „e nélkül nem lehet elindulni” dolga. Most éppen a nőgyógyász, mint kiderült, két perccel indulás előtt jött oda Felixhez bájologva, hogy még várni kellene. Bár ott is hagyhatta volna, de az álcájuk már elő volt készítve és nem lehetett felrúgnia. Ezért Felix most egy csomó nő között várakozik, hogy Alabama sorra kerüljön. Már mindent megtett, hogy húzza az időt: lement kávéért, hozott kaját a büféből – amit a lány kitörő örömmel értékelt -, vett egy csomó újságot, bejárta a fél intézményt, csak, hogy teljen az ideje. De lassan az étel, a friss levegő üde ígérete és az újságok is elfogytak, már csak egy maradt nála a Washington post. Aprólékosan, még a sporteseményt is elolvassa, de a lány – aki ki tudja hová tűnt közben idegességében – még mindig nem jutott be. Ennek már három és fél órája. Természetesen némi veszekedés után kiderült, hogy elnézte az időpontot Alabama, és négy órával később kellett volna érkezniük, amihez még hátravan egy fél óra plusz csúszások, úgyhogy eléggé fel van paprikázva a férfi. De nem csak ő egyedül, egy nő is fojtott, ingerült hangon telefonál, próbálva elfedni ezt a körülötte ülők elől. Tőle kissé távolabb van, igyekezett nem szemet szúrni senkinek, hogy ő, mint férfi a nőgyógyásznál várakozik egy fiatal nőre. Mondjuk ennek a korábbi veszekedés véget vetett, de Felix nem adta fel és inkább elbújt a sok újság lapjai felé. Felnézvén a telefonálóra összeakad a tekintetük egy pillanatra, majd pánikszerűen elrejti a saját arcát, nem túl profi módon. ~Ez nem lehet, lehetetlen, biztos, hogy nem ő az!~ nyel egy nagyot, de nem néz ki újból az újság mögül, mivel tökéletesen biztos abban, hogy Lisat látta. Már azt sem tudja pontosan hány éve nem találkoztak, biztos volt abban, hogy az egész szervezettel együtt egy jeltelen sírba nyugszik. Meggyászolta a maga módján, és továbblépett, de most teljesen össze van zavarodva. Nyugalmat erőltet magára, mikor is Alabamát szólítják, így a mellette lévő hely felszabadul. „Jövök mindjárt, ne aggódj” hallatszik a lány szájából, Felix pedig visszanyerve önuralmát sóhajt egyet. Alabama a kezelőbe megy, ő pedig visszatér Lisa-hoz és az ezernyi kérdéséhez. Továbbra sem tartja ésszerűnek, talán Lisanak van egy hasonmása, vagy egy ikertestvére… de nem, zsigerből érzi, hogy ő az, és a karma megint összehozta őket. Más nem lehetett, hiszen mi másért ülne Felix Hercog egy nőgyógyászati váróban? Azért reméli, hogy Lisa nem ismerte fel, és… és mi? El kellene menekülnie? Igen, úgy érzi, hogy most szabad levegőre lenne szüksége, pedig nemhogy arra, hanem koncentrálnia kellene a feladatára nagyon is. De a nő, akit egykor a maga módján szeretett, feltámadt. Őrület!
Ellenálló
Lisa Bennett
Elküldésének ideje -- Kedd Júl. 14, 2020 1:41 pm
Hogy én mennyire nem vártam ezt a napot. Megint egy rutin vizsgálat, aminek semmi értelme. Semmi bajom nincs és évek óta nincs is. Most mégis megint el kellett jönnöm, holott lett volna jobb dolgom is. Leginkább behajtani pár tartozást. Tetemes kintlévőségem van és kezd idegesíteni a halogatás. Beléptem a kórházba és körbe se nézve egyenesen a regisztrációs pulthoz mentem, hogy jelezzem, én vagyok én, megérkeztem. A pult előtt állva ügyet sem vetettek rám, senki nem méltatott rámnézni. Utálom amikor semmibe vesznek. Finoman köhögve, a lehető legudvariasabban jeleztem hogy szeretnék bejelentkezni, mert időpontom van és nem érek rá egész nap itt ülni. Nagy nehezen kaptam egy papírt, amit villámgyorsan kitöltöttem, majd vissza is adtam az asszisztensnek. - Kérem, ott üljön le, szólítani fogják. - mutatott a váró székeire. Egyenes háttal ültem le és senkire sem nézve vettem elő egy könyvet és olvasni kezdtem, közben idegesen lóbáltam a lábam. Sorra mentek és jöttek a betegek, gyorsan lecserélődött a várakozók tömege, csak én nem kerültem még sorra. Úgy döntöttem várok még egy kicsit mielőtt távozom. Néha néha azért felnéztem és szemügyre vettem az embereket, csak úgy magamnak, csak nézve és nem látva. Jó az arcmemóriám és a megfigyelő képességem is, de hát ez a munkám elengedhetetlen része. Megcsörrent a telefon a táskámban, de csak megnéztem ki keres. Már megint az egyik újonc hívott már vagy századjára. Idegesen vettem fel a lehetőségeimhez képest halkan felcsattanva. - Matt! Mondtam, hogy ma nem érek rá. Ne merj ma még egyszer hívni! Oldd meg, vagy keresek mást a munkára! - szóltam bele majd le is tettem a telefont.