Chatkép : Szerepkör : vezérkari koalíciós tag play by : jodie comer Hozzászólásaim száma : 57 Pontjaim : 0 Pártállás : Fő képességem : ● most boooring question ever ● Tartózkodási hely : ● washington dc ● Korom : 32 Foglalkozásom : ● trainer of all the trainers ● | Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 01, 2020 9:22 am | gratulálunk, elfogadva! isten hozottjátékosaink között! Kedves Iris! Gyönyörű név, csodálatos arc és egy olyan múlt, amit kevesen bírtak volna elviselni! Neked mégis sikerült és bár a személyiségedben gyökeres változások mentek végbe a hálátlan és számító férjednek, az elkeseredettségedben hozott döntésednek és Bastien-nek hála, te még mindig köztünk vagy és nem adtad fel. Minden rosszban van valami jó, valahogy mindig megtalálja az ember lánya, hogy miért érdemes kitartani és érdemes-e új célt keresni az életének... van egy olyan érzésem, hogy sokat fogunk még hallani rólad, mert ugyan túl sokat nem tudtunk meg arról, hogyan töltötted az elmúlt éveidet és mit szeretnél ismét a városban, de reménykedem benne, hogy a játéktéren majd kifejted az indokaidat. Menj, foglalózz, aztán irány a játéktér! Jó szórakozást! |
|
| Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 01, 2020 8:10 am | Iris McKenzy
◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉
A belenyugvás nem feladást jelent.
Beautiful Trauma Eléggé összetett személyiségem van, hiszen attól függ a viselkedésem, hogy éppen milyen kedvem vagy éppen hangulatom van. Ha az adot személyt nem szívlelem akkor az arcomra is kiül az undor. A nyelvemet visszatudom fogni, de a fejemen mindig látszik, hogy a másik iránt mit érzek. Mondhatni ez egy gyengeség, pókerezni már nem is mehetnék el. Mint mindenkinek, nekem is van egy rossz és sötét énem amit hol igen hol nem igyekszek eltemetni a lelkem legmélyére. Tettem rossz dolgokat, amiket bevallom nem is bántam meg, szóval nem tartom magam túl jó embernek, de mindenki azt kapja amit megérdemel. Ha én bántok valakit az vélhetőleg meg is érdemelte. A bájos arc, szép nagy szemeim és világosbarna hajam amit hullámosan szoktam hordani, megtévesztő lehet egy külső szemlélőnek. Nincs rajtam felesleges súly, emberi életemben szerettem sportolni, illetve hála az égnek genetikailag is megvoltam áldva minden széppel és jóval. Mondhatni hiába a szép külső, ha belül ronda vagyok. |
|
a karakterem keresett szerepkör Iszonyatosan nem tetszett az, hogy egy olyan férjem lett, aki csak a vagyonomért, a családi vagyonért vett el. Mondhatni szerettem a férfit, és nem voltam képes elviselni annak a tudatát, hogy más nőket sokkal vonzóbbnak lát, mint engem. Mondhatni én nem is kellettem neki, csak a pénzem. Szexualitás sem igen volt a házasságunkban, talán még a nászutunkon, de ott be is fejeződött minden ilyesmi. Ez a házasság szép lassan kezdett megölni engem belülről. Elkezdtem nem foglalkozni a férfival akihez hozzámentem, már nem érdekelt, hogy megcsal, nem érdekelt, hogy az utcán hány nőt bámulhatott meg. Megölt érzelmileg. Annak is örültem, hogy nem lett tőle gyerekem, nem tudtam volna felnevelni őket úgy, hogy rájuk nézek és az apjukat láttam volna mindig bennük, főleg, hogy ahogy teltek a napok, hetek, évek, egyre inkább elkezdett körvonalazódni a fejemben egy terv. Szabad lehetnék, élhetném a saját életemet, ha ő már nem élne, ha már nem lenne köztünk. Amikor eldöntöttem, hogy ezt véghezviszem, segítettem neki belesétálni egy konyhakésbe, utána pedig csak néztem a vérző testét a konyhában és rájöttem: nem érzek semmit. Megöltem azt a férfit akihez hozzámentem feleségül és nem éreztem semmit a holtteste láttán. Ennyire romlott lennék? Nehezen viseltem az öregedést, kiakadtam mikor megpillantottam a bőrömön az első ráncokat. Szomorúságomban este elmentem sétálni, bár lehet nem kellett volna. Abban a pillanatban legalábbis így éreztem, ugyanis belefutottam egy idegen férfiba aki semmi jót nem kecsegtetett a számomra. Elmeséltem neki a történetemet, aztán hirtelen minden elsötétült. Nem emlékszek arra a pár pillanatra, hogy mi történt. A legközelebbi emlékezm az, hogy felébredek és iszonyatosan sajog mindenem, de ami a legfurcsább, hogy rettentő szomjúságot éreztem a...vérre. Később Bastian elmondta, hogy mi történt, mit tett velem, de persze laikusként ezt először nem is akartam elhinni, mindaddig amíg nem találkoztam testközelből a vérrel. Nem tudtam uralkodni magam és rögtön rávetettem magamat az áldozatra és ittam és ittam amíg csak képes voltam rá. Átváltoztam...vámpírrá… Egy jó oldala jutott rögtön eszembe, hogy így legalább nem kell félnem az öregedéstől. Bastian és én jó barátok lettünk, mindketten ugyanannyira voltunk elcseszettek, és még az ágyban is passzoltunk egymáshoz. Ezért sem értettem azt amikor ketté váltak az útjaink. Voltam annyira makacs, hogy nem akadékoskodtam és elmentem, és azóta sem találkoztam vele. Most viszont itt vagyok újra Washingtonban és kíváncsi vagyok, hogy találkozok e úgymond ismert személlyel. |
|