Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Wilbur Guinness

Kiválasztott

Barbara N. Lancaster
Chatkép :
Wilbur Guinness GoXuneB
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
camila mendes ◎
Hozzászólásaim száma :
307
Pontjaim :
19
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
zsani ◎
Fő képességem :
don't shut up ◎
Őt keresem :
Wilbur Guinness Tumblr_ooe5qu4OLi1rl53x2o4_250
Korom :
26
Foglalkozásom :
student ◎

Barbara N. Lancaster

Elküldésének ideje -- Kedd Ápr. 21, 2020 10:49 am

Elfogadva, gratulálunk!  
isten hozott játékosaink között!  

Szia, Wilbur,
Köszönöm a türelmed; igyekeztem a lehető leggyorsabban megérkezni, ám ezen a téren még van hová fejlődni.
Megmondom az őszintét, sikerült egy olyan karakterjellemet, történetet elém tárnod, amire régóta vágytam. Mármint, úgy értem, imádom a maffia sötét bugyrainak kiaknázását, azt, ahogyan a természetfeletti világba fokozatosan belefolydogál, és átitatja a legrettegettebb mélységeket. Hisz a maffia világában már közel sem arról van szó, hogy ki vámpír és ki boszorkány. Igaz, ki tudja, milyen előnyök kovácsolhatóak. Most eszembe juttattad, mennyire sajnálom, hogy huzamosabb ideje nekem nincs ilyen jellegű karakterem... *régi szép idők*
Szépen fogalmazol, és ráadásként választékosan, ami plusz pont. Kérlek, foglalózz, majd nyomás a partnerkeresés. Jó szórakozást kívánok az oldalon!  Angyal vagyok  

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Ápr. 20, 2020 10:12 pm
Wilbur Guinness neve

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

És majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!

Little Twerp

Átlagos, sőt inkább jelentéktelen életet éltem, tettem a dolgom és próbáltam túlélni, hogy minden nap szarral teli palacsinta a desszert. Persze nem panaszkodom, mernék panaszkodni, hiszen akkor valami felsőbb hatalom biztos letépné az arcomat... Illetve csak tépné, mert három évvel ezelőtt valami csoda történt. No persze nem arról van szó, hogy egy részeg gondolattal majdnem átpasszíroztam egy vasrudat az arcomon, hanem arról, hogy azóta úgy érzem magam, mint egy übermensch és nem a szó náci jelentésére gondolva.
Mert valljuk be, olyan távol állok a nacionalista emberképtől, amennyire csak lehet, alacsony vagyok, kissé pocakos, barna haj és meghatározhatatlanul fekete szemek. Mondjuk úgy, nem rólam mintázták Adoniszt, sem Dávidot. De amióta ez a bigyó történt, hogy képes vagyok dolgokat csak az akaratommal mozgatni és érzem, ha valaki hazudni akar nekem, azóta nem is nagyon vágyom szőke tincsekre vagy kigyúrt felsőtestre.
Pedig anyám mindig mondta, hogy egyszer még sokra viszem, és ahogyan átbukdácsoltam az iskola éveken, meg szar melókat kellett vállalnom a karrierem elején, úgy azt kellett gondolnom, hogy valami nincs rendben az öreglánnyal. Mármint mindig össze-vissza beszélt és kész művészet volt kihámozni mondandójából a féligazságokat, de amikor boszorkányokról, meg átkokról és a családunk egykori patinájáról hadovált, akkor végleg elveszített. Pedig lehet, hogy figyelnem kellett volna rá, mert ami az utóbbi időben történt, az minden, csak nem normális. Pár éve viszont beadta a kulcsot, így már nem kérdezhetem meg tőle, hogy mégis mire gondolt, amikor a Guinness család megmentőjeként emlegetett.
Merthogy azóta sem jöttem rá, hogy mire gondol. Megmenteni én már senki sem fogok, hiszen anyám után apám is elment, kicsit kisebb lett a mája a sok alkoholtól és nagyobb lett a tüdeje a dohányzástól, testvérekkel pedig nem örvendeztették meg ezt a világot, úgyhogy a család, amit meg tudnék menteni belőlem áll, egy kivénhedt macskából, amit egy sikátorban szedtem össze és egy megsárgult fotóból, amin olyan szépen vicsorgunk mindannyian, hogy majdnem kiráz tőle a hideg, bármikor ránézek. Talán éppen ezért tartom egy fiókban, hogy ez a baleset minél kevesebbszer forduljon elő.

1979. augusztus 09.

Mark Sheppard

Kiválasztott
a karakterem saját

pártállásom: semleges

No, de az előbb még ott tartottam, hogy egy vasrudat akartam átfuttatni az arcomon és ez mennyire változtatta meg az életem. Merthogy megváltoztatta! Addig én voltam a seggdugó, a kismocsok, a szennylabda, akivel mindenki azt tesz, amit csak akar. Három évvel ezelőttig azt tudtam felmutatni, hogy még nem döglöttem meg, annak ellenére, hogy elég sok jelentkező volt erre a feladatra.
Mondjuk úgy, kevesen kedveltek. De úgy is mondhatjuk, hogy utáltak. És ha még jobban ki akarom fejteni, akkor azt is mondhatjuk, hogy valakinek nagyon sok pénzzel tartoztam és ő nem hitt a részletfizetésben. Merthogy majd én példa leszek arra, hogy vele nem lehet szarakodni, ő majd megmutatja, hogy ki a Jani a városban, hogy kitől kell félni és egyébként is, mindenki fossa össze a bokáját, ha a neve elhangzik. Elég szar ügy lehet szó szerint, amikor bemutatkozik valakinek.
Szóval, tartoztam neki, mert voltam olyan hülye, hogy a bank ellen fogadtam. De olyan tuti volt a tipp, hogy nem lehetett neki ellenállni, és egy ideig úgy is tűnt, hogy Zsebibaba megnyeri a futamot. Aztán a zsoké egyszerűen elfelejtette, hogy pálca van a kezében és többet nem verte annak a kolbásznak való lónak a seggét. Egy fickó szerint látszott rajtam, hogy valami eltörik bennem, amikor Zsebibaba utolsónak ért be a célvonalba. És igazat kellett neki adnom, mert valami meghasadt bennem. A fenét a szívem és dehogy a lelkem... Éreztem, ahogyan az ánuszrózsám olyan szélesre nyílik, mint Zsebibaba szerszáma és szinte sikítanom kellett, ahogyan elképzeltem, hogy kenőcs nélkül és golyóig. Mert ugye nem az én pénzemmel játszottam és a nyeremény sem az enyém lett volna, hanem a bokafosós fickóé, és mivel hat számjegyű összeget várt volna tőlem, ezért nem tehettem mást, mint felvettem a nyúlcipőt.
És amilyen gyorsan eltűntem, olyan hirtelen találtak meg az emberei. Az egyik kezében volt az a bizonyos vasrúd, a másik sokkalta konszolidáltabb francia kulcsot szorongatott az ujjai között. Persze nem azonnal jött az isteni beavatkozás, hiszen a jobb térdem azóta sem működik úgy, amióta találkozott azzal a bizonyos fémdarabbal, és néha még véreset vizelek, ha túl hideget iszok, de a végére a két kétajtós szekrény fingott ki.
Mondom, fogalmam sem volt, hogy mi történik, mert addigra már annyira fájt minden, hogy gondolkodni sem voltam képes és ha a nadrágodon keresztül látod a térdkalácsod, akkor ott bizony nincs helye a magasröptű beszélgetéseknek. Menekülni próbáltam, megvesztegetni őket, hatni a jó édes anyukra, de semmi nem segített, még az sem, hogy jó összevéreztem az arcukat. De aztán történt valami és meg azóta sem tudom, hogyan és miért, de egyszer csak a vasrúd kirepült az ember kezéből és másfél centiméterrel a fejem mellett állt bele a téglafalba. Nem értettem, hogy mi történik, a két pacák meg pláne nem értette, hogy mi történik, de amikor a francia kulcs is a téglafalba állt, csak éppenséggel a fejem másik oldalán, akkor már mindhárman tudtuk, hogy valami igazán különleges dolog történt, amit egy pofa sör mellett kellene megbeszélnünk, de az a kettő inkább úgy döntött, hogy nekem ront. Nekem meg nem kellett több, jól összeszartam magam és csak arra tudtam gondolni, hogy a két vasdarab igazán beleállhatna a koponyájukba és amikor ez a gondolat megszületett a fejemben, a gorillák a lábaim elé vetették magukat és ott a helyszínen szenderültek végső álomra.
Hogy mi történt? Fogalmam sincs, nem tudom, csak azt, hogy azóta úgy érzem, mintha folyamatosan állna a farkam, annyira jó ez az egész. Bokafosó rosszarcú fickó küldött rám még pár marcona arcot, de egyik sem ment haza a főnökhöz, hogy elmondhassa mi történt vele. És ahogy egyre többen jöttek, úgy kezdtem belejönni a dologba, úgy kezdtem figurázni és játszani velük, hogy aztán végül szembenézzek bokafosóval és az ő gondolataiba is szilánkot szúrjak. Egy fél méter hosszú, vértől csillogó ablaküveget, ami az utolsó dolog volt, ami átment a fején. Aztán valahogyan a helyére ültem és most ilyen alvilági ember lettem. És marhára élvezem. Majd meglátjuk, hogy meddig tart... Viagrára meg azóta sem költök!
Vissza az elejére Go down

Wilbur Guinness
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: