Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alexej && Svetlana - little sister, little trouble

Vérfarkas

Alexej J. Tarasov
Chatkép :
Alexej && Svetlana - little sister, little trouble Original
Szerepkör :
törvényen kívüli
play by :
Fuckin' Hot Tom Hardy
Hozzászólásaim száma :
70
Pontjaim :
61
Pártállás :
  • Semleges

User név :
L.
Fő képességem :
vodka
Őt keresem :
i found here everything already...
Korom :
39
Foglalkozásom :
businessman

Alexej J. Tarasov

Elküldésének ideje -- Csüt. Szept. 17, 2020 9:45 pm
Sveta && Alexej
Don't worry about a thing, 'cause every little thing gonna be alright.

Szavai hallatán, csak mosolyogva fejet csóválok és bár kedvem lenne megölelgetni, de mégse teszem, mert jelenleg éppen HARAGSZOK a spyderem miatt. Mondjuk erre újra és újra emlékeztetnem kell magam, mert Svetára nem igazán lehet sokáig haragudni. Most sem teszem már igazán, mert az a nyamvadt autó sem ér annyit, hogy a húgommal rosszban legyek. Nem is tudom, tudna-e valaha olyat csinálni, ami miatt többé nem beszélnék vele vagy ne akarnék olyan kapcsolatban lenni, mint amilyen most köztünk van. Gyengeségek ide vagy oda, megnyugtat a tudat, hogy Ő legalább van nekem ezen a tetves világon.
-Rendben. Annak örülni fogok, ha ebben segítesz, de a többit majd intézem én. Csak kérlek...- pillantok rá határozottan és a "kérlek" szót a lehető leghatásosabban, de egyben a leggyengédebben is hangsúlyozom -Legközelebb, inkább vidd Hummert vagy valamelyik másik autót.- kérem őszintén, mert jobb szeretem, ha az ami az enyém, az is marad. Nem azt mondom, hogy önző vagyok, mert erről szó sincs. A fél karomat is oda adnám Svetának, ha azt kérné -na jó, azért elég alaposan meg kellene indokolnia, hogy miért is kell az neki-, de a Spyder esetében szeretem tudni, hogy csak én használom így, ha valami baja lesz, akkor én csesztem el és nem más.
Mivel kiderül, hogy ez az autós dolog, csakis azért volt, mert azt hitte, hogy elfelejtettem a szülinapját, felajánlom a házrobbantás lehetőségét, de azt ő is ugyanolyan egyértelműnek és már-már unalmasnak találja, mint én. Valóban, ha valakinek fájdalmat akarunk okozni, vagy éreztetni akarjuk vele a sértettségünket, annál vannak jobb módszerek is. Az én gyengepontomat ő például nagyon jól ismeri és élt is a lehetőséggel. Igazán rendes lány, de tényleg...
-Vagy csak szimplán vágd a képembe, hogy egy rohadt szemétláda vagyok vagy ilyesmi, ahogy minden normális nő tenné.- vigyorodok el, ahogy cukkolni kezdem, de már most felkészülök a támadásra és védekezőn magam elé tartom a kezem, hátha betöri majd ezért az orrom vagy hasonló. Ha már a kocsimat képes volt megtörni, mit tudna véghez vinni velem? Sose becsültem alá, már csak azért sem, mert nő és mert eléggé megedződött mellettem az évek során.
Az ajándékom azért szerencsére úgy látom, hogy telibe talált, már csak azért is, mert biztos voltam benne, hogy ő is kevesli az időt, amit együtt töltünk és, mert talán ő is úgy látja, hogy ideje lenne egy kicsit kikapcsolnunk mindkettőnknek. Ezért is örülök, amikor közli, hogy velem szeretne majd elutazni, az ölelését pedig viszonzom, de azért megragadom az alkalmat, hogy még egy kicsit aljaskodhassak azzal, hogy összeborzolom a haját. Tudom, hogy erre nagyon harap, de talán én vagyok az egyetlen személy, akitől elnézi.
-Ne bántsd az orrom. Épp elégszer tört már el.- mosolyodok el, hiszen már össze sem tudnám számolni, hány orrtörésen, szemöldök repedésen, borda törésen és hasonlón vagyok már túl. Valami újat kell kitalálnia, mert ezek a testrészeim már nem bírják. Vagy épp azok a legerősebbek, mert már érte őket egy kis trauma? Az lesz a legjobb, ha semmimet se töri el, de ahhoz az kell, hogy ő se nyúlja le többé a kocsimat.
Végül muszáj vagyok elbúcsúzni tőle, mivel vár a munka, bár a spangli említése egy kicsit elveszi a kedvem a veréstől.
-Ha hazaérek és még ébren leszel, elpöfékelünk egyet az erkélyen, megígérem.- vigyorodok el egy kacsintás kíséretében.-Minden esetre akkor aludj jól vagy akármit is tervezel csinálni, holnap pedig edzünk egyet.- bólintok az ajánlatra, majd ahogy az ajtó felé indulok vállammal finoman meglököm a vállát és elvigyorodok. Imádom szekálni. Már csak azért is, mert ő az egyetlen személy a világon, aki tudom, hogy őszintén mondja, ha azt kéri, hogy vigyázzak magamra. Ő az, aki tényleg szeretné látni, ahogy hazagurulok az autómmal és ezért piszkosul hálás vagyok.
-Rossz pénz nem vész el, húgocskám.- sandítok még vissza a vállam fölött, majd elindulok vissza a Hummeremhez és folytatom a melót, azaz össze-vissza töröm a tag képét, akit nem sokkal korábban már alaposan elgyepáltam. Most örülhet, mert valamivel szelídebb hangulatban vagyok, mint amikor megláttam a kocsimat.
  köszönöm, húgi  Cuki    •  by barb
Vissza az elejére Go down
Ember

Svetlana Alyona Tarasova
Chatkép :
Szerepkör :
üzleti szféra
play by :
gigi hadid
Hozzászólásaim száma :
65
Pontjaim :
47
Pártállás :
  • Semleges

User név :
bb.
Őt keresem :
those will be the best memories

i will find you, brother!

what do you want from me, Keith?
Korom :
27

Svetlana Alyona Tarasova

Elküldésének ideje -- Vas. Szept. 06, 2020 8:34 pm

the devil's going to set me free

– Bármikor, Ljoscha – széles, komisz vigyorom nem tűnt el az arcomról, ahogy kiejtettem a szavakat. Valószínűleg úgy nézhettem ki, mint öt éves koromban, amikor anyámmal és a bátyámmal játszottam, mert Alex mindig hajlandó volt velem játszani, még ha a mostohaanyját nem is feltétlenül kedvelte. Kicsit úgy is éreztem magamat, mint öt évesen, azt leszámítva, hogy apánk most már nem tudott ráüvölteni egyikünkre se. Néha szerettem volna, ha a múltunk is normális lehetett volna, legalább annyira normális, mint ahogyan most viselkedtünk egymással.
– Kerítek neked alkatrészt – mondtam egy vállrántással, miközben azon gondolkoztam, hogy hol érdemes kezdenem a keresést. Mármint a csodás világhálón, ami az ujjaim között volt, ha egy internetkapcsolattal rendelkező számítógéphez ültem. Valószínűleg a bátyámnak sokszor nem jutott eszébe, hogy éppen miatta és a családi üzlet miatt adtam a fejem arra, hogy kívül-belül megismerjem az informatika és a kiberbiztonság világát, a kevésbé napfényes oldaláról is, de nem bántam, így legalább okozhattam neki meglepetéseket.
Aztán, amikor elárulta, hogy a szobámban kellene keresnem az ajándékát, pontosan úgy viharzottam el, mint egy ötéves, aki majd meg őrült a kíváncsiságtól, hogy vajon mit kaphatott. A visszatértemkor a férfi arcára ülő félmosolyból tudtam, újra szent volt a béke kettőnk között, ahogyan az várható is volt egyébként.
– Ugyan, azt túl hamar vennéd észre – nevettem el magamat a ház felrobbantása kapcsán, majd még nyelvet is öltöttem a bátyámra, majd a komoly kérdésére félrebillentettem a fejemet. – Értem, de én téged akarlak elvinni – feleltem ellenkezést és magyarázkodást nem tűrő hangsúllyal, mert már eldöntöttem, hogy Ljoschával akarok utazni, vagy senki mással. Bár tudtam, hogy csak nem akarja rám erőltetni magát, és biztos lett volna olyan élethelyzet, ahol értékeltem volna ezt a gesztust, de most igenis azt akartam, hogy üljön fel verem arra a repülőre. Gondolkodás nélkül léptem közelebb hozzá, gyakorlatilag a nyakába ugrottam, amikor széttárta a karját, és magához ölelt. Ritkán tette, és nem is hibáztattam azért, hiszen úgy nőttünk fel, hogy egy egyszerű ölelés sem volt természetes a számunkra, ami végtelenül elkeserítő és szomorú volt, ha belegondoltam. De most nem foglalkoztam ezzel a szánalmas részlettel. A karjaimmal körbe fontam a bátyám nyakát, úgy csimpaszkodtam rajta néhány percig, majd hagytam neki, amikor elhúzódott tőlem. Cserébe felsikkantottam, amikor összeborzolta a hajamat. Szúrós pillantással jutalmaztam a „kedveskedését”.
– Még egy ilyen, és tényleg az orrod bánja – húztam fel a saját orromat, miközben igyekeztem az ujjaimmal kifésülni a hajtincseimet, hogy nem úgy nézzek ki, mintha madárfészket ejtettek volna a fejemre.
– Ó, pedig azt hittem, elszívsz velem egy spanglit – jegyeztem meg kissé szomorkásan, amikor közölte Ljoscha, hogy el kell mennie. – Nem, már itthon maradok – ráztam meg gyengén a fejem, majd a táskám után nyúltam, amit csak hanyag módon az egyik székbe ejtettem bele korábban. – De holnap a felkeltél találkozhatnánk az edzőteremben. Régen nyomtalak le – utaltam a közös bokszedzéseinkre, amikre anno még éppen Ljoscha vett rá. – Ígérem, vigyázni fogok az orrodra – kuncogtam, majd közelebb hajoltam hozzá, megkapaszkodtam a bátyám vállában, hogy egy puszit nyomhassak az arcára, aztán elindultam a szobám felé, ha nem tartott fel. – Vigyázz magadra, Ljoscha! – kiáltottam vissza a folyosón, mielőtt eltűnt volna a férfi a szemem elől.

to Ljoschám
Vérfarkas

Alexej J. Tarasov
Chatkép :
Szerepkör :
törvényen kívüli
play by :
Fuckin' Hot Tom Hardy
Hozzászólásaim száma :
70
Pontjaim :
61
Pártállás :
  • Semleges

User név :
L.
Fő képességem :
vodka
Őt keresem :
Korom :
39
Foglalkozásom :
businessman

Alexej J. Tarasov

Elküldésének ideje -- Hétf. Aug. 17, 2020 11:19 am
Sveta && Alexej

A húgom szavai hallatán őszintén meglepődök, ennek jelenként pedig magasba is szöknek szemöldökeim. Nincsen semmi dolgom? Hát ez édes. Ha tudná, hogy most is épp nagyon is a dolgom közepében voltam, valószínűleg nem vágná ezt a képembe, bár abban is biztos vagyok, hogy ezt csak azért mondta, hogy felbőszítsen. Már csak azért is, mert úgy vigyorog rám közben, mint egy kisgyerek, akit épp arra int a szülő, hogy "ne csináld", ő meg lassan, szemtelenkedve azért is azt csinálja, amit nem kéne. Feszegeti a határokat, de igazából távol van még így is attól, hogy kihozzon a sodromból. Még azzal a kurva kocsival se tudott annyira felhúzni, hogy akár megforduljon a fejemben, hogy ártsak neki. Nem is tudna olyat tenni, azt hiszem.
-Igazán kedves tőled, hogy gondoskodsz rólam, nehogy unatkozzak. Tudtam, hogy számíthatok rád.- sóhajtok egyet fáradtan, miközben megnyomkodom picit az orrnyergemet, majd ahogy egyre tovább halad a is eszmecserénk, rájövök, hogy mindez egy sértett kislány ügyeskedése volt. Azt hiszi, hogy elfelejtettem a születésnapját, bár bevallom, ez is volt a terv, csak épp azzal nem számoltam, hogy ezt majd a kocsim bánja. Hát milyen világban élünk? Az ember már nem is viccelhet?
-Tisztában vagyok vele, de épp az ilyen véletlen balesetek ekerülése végett kértelek, hogy ne nyúlj a kocsihoz. Nem véletlenül nem furikázok vele én se sűrűn. Piszok nehéz hozzá alkatrészt szerezni, nem beszélve arról, hogy milyen drága. De mindegy is. Felejtsük el. Megoldom.- legyintek egyet mert már kezd ez a kocsi ügy az agyamra menni. Az is lehet, hogy mindjárt kimegyek és darabjaira töröm, hogy soha többé  ne kelljen miatta idegeskednem. Nem is értem, mi a francnak adom én olyasmire a fejem, mint hogy elkezdjek ritkaságokat gyűjteni. Ha megtámadna valaki, biztos kapna pár golyót a Spider is, mint ahogy a kínai vázáim is összetörtnének, ha azokkal díszítgetném a házat.
Végül megkegyelmezek a húgomnak, mert látszik, mennyire szarul érintette a gondolat, hogy megfeledkeztem róla és inkább szórok elé némi infó morzsát, hogy merre is csörög a dió meg a mogyoró. Nem is kell nagyon ösztönözni tovább ahoz, hogy elinduljon a szobája felé én meg addig mosolyogva, zsebre dugott kézzel, fejemet csóválva járkálok fel-alá. Fogalmam sincs, hogy tetszeni fog-e neki az ajándék, mert hát mi a szart vehet az ember olyasvalakinek, akinek mindene megvan? Leginkább ez járt a fejemben, amíg ezt elintéztem.
Ahogy visszaér az irodába, immár széles vigyor ragyog csodás arcán, mire megjelenik az enyémen is egy félmosoly. Nem tehetek róla, de imádom ezt látni rajta, mert ilyenkor úgy érzem, hogy talán sikerül néha jó testvérként viselkednem, pedig nem sok gyakorlatom van ebben.
-Jó, hát most megtanultam, hogy ne hecceljelek, mert a kocsim bánja. Még egyszer nem lesz ilyen, mert még rám robbantod a házat.- nevetem el magam és bár tudom, hogy most valami ölelésfélét kellene felajánlanom neki vagy ilyesmi, de ezekre még mindig nehezen veszem rá magam. Sosem volt nálunk divat. Talán, csak ez a kis szőkeség volt az, aki eredendően osztogatta ezeket.
-Tényleg velem szeretnél menni? Bár bevallom, nekem is ez volt a tervem, de mást is elvihetsz, ha gondolod.- pillantok le rá komoly arccal, mert nem akarom, hogy kényszernek érezze a dolgot, hiszen mégis csak az ő ajándéka, de szerintem ő is úgy gondolja, hogy baromi keveset találkoztunk manapság. Amúgy is ránk férne egy kis pihenés távol az üzlettől és a véres részletektől. -El se hiszem, hogy ezt mondom, de gyere már ide végre.-csóválom a fejem nevetve, szét tárva karjaimat és, ha közelebb lép, akkor finoman át is ölelem. Ennyire megerőltethetem magamat, hiszen Sveta jóval többet adott nekem, mióta csak létezik; a reményt, hogy lehetünk mi még normálisak is vagy legalábbis, valami családfélénk lehet a világon. Mondjuk mindez nem menne, ha az apám és a bátyám még élne, de mivel ketten maradtunk, talán a degradációt lassan el tudjuk tüntetni a Tarasov családból.-Legközelebb inkább az orromat törd el, ha kérhetem, ne a kocsimat.- közlöm vigyorogva, miközben elhúzódok tőle és kicsit megborzolom a haját, mint egy kisgyereknek, már csak azért is, hogy újfent hecceljem kicsit. Ennyi igazán jár a Spider után, bár lehet, hogy most tényeg az orrom fogja bánni. Tizennégy éves kora óta érzékeny, ha a hajáról van szó. Ez biztos ilyen csajos dolog...
-Most viszont vissza kell mennem befejezni a melót, mert én ugye nem csinálok amúgy se semmit. Visszamész még bulizni? Vagy mi a terved?- pillantok le rá kíváncsian, mert bár nem akarok a seggébe tapadni és követni meg ilyenek, de szeretem tudni, hogy hol és merre jár. A mi helyzetünkben nem árt óvatosnak lenni és vigyázni egymásra. Nem véletlenül szoktam ilyenkor is küldeni vele egy-két embert, aki lesből figyel a húgom épségére.
  Alexej && Svetlana - little sister, little trouble 3820153560   •  by barb
Ember

Svetlana Alyona Tarasova
Chatkép :
Szerepkör :
üzleti szféra
play by :
gigi hadid
Hozzászólásaim száma :
65
Pontjaim :
47
Pártállás :
  • Semleges

User név :
bb.
Őt keresem :

Korom :
27

Svetlana Alyona Tarasova

Elküldésének ideje -- Pént. Júl. 31, 2020 11:26 am

Csinálhattam volna úgy, mintha nem is érdekelt volna ez az egész, ahogyan gyakorlatilag unatkozó, elkényeztetett kislánynak titulált a bátyám, aki igazán tudhatná és tudhatta is, mennyire nem passzolt ez a címke rám. Éppen ezért zavart, még ha láttam is rajta, hogy mindez már semmi másról nem szólt, csak arról, hogy felhúzzon. Ahhoz amúgy is remekül értettünk, hogyan baszogassuk egymást, csak úgy, szeretetből. Az egyik kezemet a csípőmre támasztottam, másikkal, ahogy a pohár whiskyt fogtam, az egyik ujjamat a számhoz érintettem, mintha elgondolkodtam volna.
– Tudod, ha jobban belegondolok, amúgy sincs semmi dolgod – jegyeztem meg gunyoros mosollyal, amely aztán kiszélesedett, és rávigyorogtam Ljoschára. – Gondoltam épp itt az ideje, hogy kezdj magaddal valamit – egyik szemöldökömet még fel is vontam, és ha elő tudtam volna adni komolyan, talán még hihető is lett volna, talán ki is verte volna a biztosítékot Alexnél, de a vigyort nehéz lett volna levakarni félig beállva. Elvégre csak ittam meg füveztem.
Aztán végül csak rákérdeztem, emlékezett-e a mai napra, és ennek folyományaként miért nyúltam le a féltve őrizgetett kocsiját, a bátyám meg előadta, hogy fogalma sincs miről beszéltem. Persze láttam a szemében, meg a kicsit túljátszott komolyságán, hogy ezt már csak szívatásból kaptam. De azért a mosolyom eltűnt az arcomról. Ha ő így akarja rendezni, ám legyen. Milyen egyszerű lett volna, ha nem egy empátia és érzelmileg szegény környezetben nőttünk volna fel, akkor most egyszerűen elküldenénk egymást a picsába, és jót röhögnénk ezen. Mi ehhez viszont nem értettünk, talán sohasem lennénk képesek „normális” emberek módjára intézni a magán dolgainkat.
– Nem is tudom – mély levegőt vettem, majd megjátszott tanácstalansággal kifújtam azt, és csak hogy húzzam az időt látványosan hosszan kortyolgattam a whiskyt. – Ja megvan. A kocsid összetörésének ehhez semmi köze, mert véletlen balesetről volt szó. Ha kárt akartam volna tenni benne, szánt szándékkal, akkor nem így nézne most ki a Spider. De ezt szerintem te is tudod, Ljoscha – mondtam aztán oldalra billentve a fejemet, az egyik szemöldököm feljebb kúszott. Mindketten tudtuk, hogy igazat mondtam. Sokkal, de sokkal rosszabb lett volna a helyzet, ha szándékosan törtem volna össze az autó elejét. Nem mintha ezt éppen a bátyám féltett autójával akartam volna megtenni, aminek az az egyszerű oka volt, hogy nem szolgált rá ilyesmire. Na jó, arra igen, hogy lenyúljam, de ez másik kérdés.
A válaszára kissé összehúztam a szemeimet, és akaratlanul is izgatottság lett úrrá rajtam, ahogy vigyorgott. Szó nélkül hagytam hát ott az irodában, és siettem át a szobámban, ahol az ágyon virágok és egy boríték várt, benne repjegyekkel. Különösképpen nem is néztem meg, hová szólnak, akárhová szólhattak volna, a lényeg, hogy kettő volt belőle. Kihúztam a csokorból egy szál fehér rózsát, majd visszaindultam az irodába. A szemeim nevettek, de az a számat elhúztam, ahogy odalépdeltem Ljoschához.
– Bocs a kocsiért. Tényleg nem akartam összetörni – a virágot nagyon ünnepélyesen nyújtottam felé, békejobbként közben. – Belátom hülye ötlet volt... – vontam vállat, s rá sem néztem a bátyámra, ahogyan ezt mondtam, csak forgattam a szememet. Reméltem most már megbékélt ő is, én teljesen. Aztán megnyaltam az ajkaimat és újra a férfira pillantottam, a szám még mindig össze volt húzva, de már mosolyogtam. – Ugye eljössz velem? – vele akartam elutazni, mert mostanában legtöbbször csak az edzőteremben találkoztunk, ami messze nem volt számomra kielégítő.

to Ljoschám
Vérfarkas

Alexej J. Tarasov
Chatkép :
Szerepkör :
törvényen kívüli
play by :
Fuckin' Hot Tom Hardy
Hozzászólásaim száma :
70
Pontjaim :
61
Pártállás :
  • Semleges

User név :
L.
Fő képességem :
vodka
Őt keresem :
Korom :
39
Foglalkozásom :
businessman

Alexej J. Tarasov

Elküldésének ideje -- Csüt. Júl. 23, 2020 7:23 pm
Sveta && Alexej

Az embereimtől, akik bármilyen módon is megpróbálnak az agyamra menni, általában könnyedén megszabadulok, hiszen én lennék itt a góré vagy mi, ergo nem kötelességem egy hülyét se elviselni magam körül. Sveta azonban a húgom. Bármit is csináljon, bármennyire is húzzon fel valaha is, sosem tudnám bántani, mert élénken el emlékeimben az az aprócska, hatalmas kék szemekkel megáldott szőke kislány, aki egykor volt és akiről már akkor tudtam, hogy az egyetlen jó és tiszta dolog ebben a családban. Már akkor tudtam, hogy az életem árán is megvédeném ezt az egyetlen egy jó dolgot, mert még az én elbaszott kis lelkem is vágyott valami család-szerűségre. Szóval nem. Svetától nem szabadulnék meg soha semmilyen módon pusztán azért, mert rossz fát tett a tűzre, de azért vitatkozni vitatkozok. Nem mintha lenne értelme, mert épp olyan makacs és csökönyös, mint én.
-Igen, drágaságom, ezek után megfordult a fejemben, hogy talán nem tudsz magaddal mit kezdeni és emiatt csináltad ezt az egészet. Hátha én is unatkozok, nem?- ecsetelem fapofával, de valójában legszívesebben vigyorognék, mert már a dühöm kezd átváltani játékos szemétkedésbe. Imádom a vérét szívni, így aztán könnyen lehet, hogy most már csak emiatt nem hagyom annyiban az egészet. Na meg amúgy sincs semmi értelme ennek a jelképes lebaszásnak, mert olyan, mintha annak az igen csak finom, díszes üvegben ragyogó whiskynek beszélnék. Tök feleslegesen tépem a számat.
Amikor valamivel erélyesebben szólít a becenevemen, elkezdtek töprengni, hogy talán valami egészen más lappang a háttérben, mikor pedig a naptárat említi, a megvilágosodás úgy csap tarkón, mint egy nyamvadt nyulat. Összehúzom szemeimet, úgy méregetem pár pillanatig, majd elfordulok a szoba másik része felé, de csak azért, hogy ne láthassa a szemétláda vigyoromat. Tényleg azt gondolja ez a lökött nő, hogy nem törődöm vele és életemben először elfelejtettem a születésnapját? Talán, túl keveset használok szavakat, hiszen sosem mondtam még el neki, hogy milyen mérhetetlenül boldog voltam, amikor megszületett. Sosem kötöttem az orrára, hogy az elcseszett életem legszebb napja volt, amikor megláttam gyűrött kis törpeként, de könyörgöm. Nem olyan pozícióban vagyok, hogy ilyesmikről ömlengjen és amúgy sem az én stílusom. Talán, ha nem egy idegbeteg, érzéketlen fasz nevelt volna fel, akinek az volt a legkedvesebb szava hozzám, hogy menj odébb, akkor még csöpögős verset is írnék a húgomnak, de így nem. Érezze abból, hogy szeretem, hogy törődöm vele és bizonyos értelemben már réges rég az életemet adtam érte.
-Miért? Tán valami fontos nap van?- morfondírozok látványosan, mintha halvány lila gőzöm se lenne, hogy milyen nap van ma, met belém bújt a kisördög. Ha valóban azért törte össze a kocsimat, mert bosszút akart állni, amiért azt hitte, hogy elfelejtettem a születésnapját... Jézusom, női logika. Hogy a faszba tudnak ezek ilyen durva összeesküvéselméleteket gyártani?
-Mi köze a mai napnak ahoz, hogy szándékosan összetörted a kocsimat?- kérdezem komoly arccal, de talán tekintetemben lát némi játékos csillogást, hiszen baromira élvezem, hogy ki van bukva. Ez a visszajáró, ha úgy vesszük, de végül megsajnálom kicsit. -Na és te, Sveta, jártál ma már a szobádban azóta, hogy kicsípted magad a kocsim összetöréséhez?- kérdezem vigyorogva, mert amúgy nem vagyok én hülye. Talan, neki még eszébe se jutott a saját születésnapja, mikor én már az ajándékán agyaltam, ami most ott pihen az ágyán: egy hatalmas csokor virág és két repülőjegy Monte Carloba, ahova vagy velem fog elutazni és csapunk egy tesós hétvégét, vagy valamelyik barátnőjével, ez rajta áll. Kevés időt töltünk együtt, szóval ennyit megérdemel.
Ember

Svetlana Alyona Tarasova
Chatkép :
Szerepkör :
üzleti szféra
play by :
gigi hadid
Hozzászólásaim száma :
65
Pontjaim :
47
Pártállás :
  • Semleges

User név :
bb.
Őt keresem :

Korom :
27

Svetlana Alyona Tarasova

Elküldésének ideje -- Szomb. Júl. 11, 2020 9:17 pm

– Hazudhatnám, hogy nem, de felesleges köröket rónánk csak – vontam meg a vállamat a megjegyzésére. Hogy a picsába ne tudtam volna, ha elviszem a kocsiját és lejelentik neki az embereink, majd tajtékzani fog. Mindezt mégis olyan természetesen adtam a tudtára, mintha valami kellemes délutáni beszélgetést folytatnánk egy jeges tea mellett. Ajkaim szélén mosoly bújt meg, és egyáltalán nem is próbáltam úgy tenni, mintha meghatottak volna a szavai, a kioktatása vagy a hangulata. Egyszerűen úgy éreztem, nekem volt jogom előbb dühösnek és sértettnek lenni, nem pedig neki. Jó, persze nyilván segített az alkohol meg a fű, de mindez csak részlet kérdés volt. Még az sem különösebben érdekelt, hogy Ljoschánál alapvetően a düh más szinteken is képes volt testet ölteni. Sohasem törődtem azzal az aprócska ténnyel, hogy vérfarkas volt, mert ez egyszerűen nem változtatott a tényen: ő volt a bátyám; a családom. Megmentett, vigyázott rám, és mindent, amit csak kívántam, szó nélkül megadott. Szóval lehet… de csak lehetséges, hogy egy icike-picikét öv alatti húzás volt tőlem, amikor ma este beültem a Spyder-be és elhúztam vele. Mentségemre legyen, én nem akartam megzúzni az elejét, meg egyáltalán semmilyét.
– Ó, komolyan azt gondolod, hogy unalmamban nem tudok mit csinálni?! – a hangomat most én emeltem meg (megjegyzem, éppen időszerű volt már), és meredtem a férfira, aki szemmel láthatólag nem egészen értette a helyzetet, és aki nem tért napirendre afelett sem, hogy egészen eddig a pillanatig tökéletesen lazán és nyugodtan kezeltem, majdhogynem flegmán, az egész helyzetet.
Bár ezután is hajlandó voltam neki puszit nyomni az arcára, amiről tudtam, hogy a gyengéje, legalábbis a mi kapcsolatunkban mindenképpen. De azért igen bántó a gondolat, amiért azt feltételezi, hogy egyszerűen unalomból vittem el azt a kurva kocsit, amire egyébként magasról tettem, mert a színén kívül még csak nem is találtam szépnek… Ám ezt már meg sem említettem Ljoschának, valószínűleg teljesen kitért volna a nem létező hitéből is, ha előadtam volna az elméletemet a Spyder-ről.
Az ablakon kipillantva a város fényeit figyeltem, ahogyan hallgattam Alexet, meg hogy nem várja el, hogy kifizessem a javíttatást. Csak megvontam a vállamat, miközben belekortyoltam a whiskymbe. Ott volt a nyelvem hegyén, hogy ragaszkodom ehhez, és pontosan tudom, hogy nem azért van bankszámlám, mert külön kasszán lennénk, de aztán úgy döntöttem ezt majd akkor teszem meg, ha emlékezni fog, ma van az egyetlen húgocskájának a születésnapja.
A vállam fölött átnézve figyeltem, ahogyan lehajtotta a whiskyt, majd az asztalhoz lépett és elnyomta a szivart. Gyűlöltem annak a dohánynak a szagát és az emlékét is, nem is értettem, hogyan bírja elviselni Ljoscha… bár az is igaz, hogy nekem egyáltalán nem volt egyetlen jó emlékem sem apánkról, neki talán akadt néhány. Elvégre engem azért is vetett meg az öreg, mert nőnek születtem, tehát alkalmatlannak tartott bármire a díszelgésen kívül.
– Ugyan már, Ljoscha! – fordultam vissza hozzá. A hangom élesebb volt mint eddig, de csak azt akartam vele jelezni, hogy ne beszéljen már baromságokat. Folyton buliztam, ez tény, viszont csak úgy, poénból sohasem csináltam komoly marhaságokat. És bármennyire is azt feltételezte, nem értem, én tényleg tudtam, mit jelent neki a piros kis sportautója. – Ránéztél ma már egy naptárra? – kérdeztem, és bármennyire próbálkoztam a hangomból kisejlett mennyire rosszul érintett a tény, hogy nem törődött a születésnapommal. Mondhatná bárki, hogy ez nevetséges, de… mi voltunk csak egymásnak. Az utolsó élő Tarasovok. És Ljoscha számított igazán az életemben, s csak rá számíthattam mindig, mindenben. Valahol pedig reméltem, hogy ez az egész visszafelé is működik.

to Ljoschám
Vérfarkas

Alexej J. Tarasov
Chatkép :
Szerepkör :
törvényen kívüli
play by :
Fuckin' Hot Tom Hardy
Hozzászólásaim száma :
70
Pontjaim :
61
Pártállás :
  • Semleges

User név :
L.
Fő képességem :
vodka
Őt keresem :
Korom :
39
Foglalkozásom :
businessman

Alexej J. Tarasov

Elküldésének ideje -- Vas. Jún. 14, 2020 10:59 am
Sveta && Alexej

Fogalma sincs arról, mekkora önuralomra van szükségem az ilyen pillanatokban és ez az, amivel a legjobban kiborít. Tudja, hogy mi vagyok, mégis van bátorsága felhúzni, ugyanakkor a tudat, hogy nem fél tőlem és a tény, hogy ő a legfontosabb személy az életemben, furcsa módon egyben nyugtat is. Eleinte attól féltem a legjobban -igen, én is tudok ilyesmit produkálni, csak nem reklámozom, szóval psszt-, hogy rettegni fog tőlem, vagy legalábbis nem úgy viszonyul már majd hozzám, mint addig, de nem. Sveta megmaradt ugyanolyannak, mint volt: édes, kedves, nyájas de ugyanakkor kibaszottul idegesítő húgocskának.
-Remek. Akkor valószínűleg azzal is tisztában voltál, már akkor amikor kipattant fejedből ez az egész, hogy rohadtul fel fogsz vele húzni, nem? - kérdezem már-már túl nyugodt hangnemben, bár valójában tényleg kezd enyhülni a kezdeti dühöm. Már most inkább, csak szimplán nem értem, hogy mi ment végbe a szőke koronával beboronált buksijában, amikor elvitte a kedvenc, féltve őrzött kocsimat.
Ettől függetlenül olyan lazán tölt nekünk whiskyt, nyomja a kezembe a poharat, majd koccint velem egyet, mintha épp arról csevegnénk kedélyesen, hogy hogy állnak a részvények. Megőrülök. Kortyolok is egy nagyot gyorsan az idegcsillapítóból.
-Először is az nem csak egy autó. Nekem nem. Az volt a legnagyobb álmom, hogy megszerezzem. Óvom, vigyázok rá, erre jössz te és a buli hevében úgy döntesz, hogy felkúrod egy kicsit a bátyád agyát, mert amúgy rohadtul unatkozik.- válaszolom, amint lehetőségem adódik rá talán kissé nyers stílusban, de mentségemre szóljon, hogy pipa vagyok és nem rég még egy szarzsákot kellett püfölnöm a kedvenc pincémben. Ha végzünk ezzel a kis eszmecserével, tuti keresek még valami idiótát,akin levezethetem a feszkót, vagy legalább bevonulok a konditerembe. Mondjuk az arcomra kapott puszi is elég jó nyugtató, de akkor is ki kell adnom magamból az ideget.
-Amúgy meg tudod jól, hogy nincs arra szükség, hogy te bármit is kifizess. Nem azért van saját számlád, mert külön kasszán lennénk, bár értékelem a gesztust.- legyintek egyet, majd megdörzsölöm az arcomat és sóhajtok egy nagyot, megint. Talán túl sokat sóhajtozok. Lehetséges, hogy ártalmas a sok sóhajtás? -Elég, ha csak annyit megteszel, hogy megérted végre, hogy bármit szívesen neked adok. Akár meg is halnék érted, tudod jól, csak azt a kurva kocsit hagyd békén, kérlek! - emelem kicsit fel a hangom a végére, de a kiabálástól még így is borzasztóan messze vagyok. Inkább erélyesebb beszédnek nevezném, amit aztán el is vágok gyorsan azzal, hogy elfordulok és az öklömbe harapok. Mintha nem fájna már így is eléggé.
Aztán feltesz egy kérdést, ami kellóképpen elvonja a figyelmemet és helyette a válaszon kezdek agyalni.
-Halvány lilám sincs, hogy miért vitted el. Gondolom, poénosnak tűnt félrészegen ilyesmit csinálni.- vonok vállat tanácstalanul, bár sejtésem már van így, hogy kifejezetten szóba hozta ezt. Hiszen, ezek szerint rohadtul nem egy random esemény volt ez az egész, hanem konkrét, az idegrendszedem ellen irányuló gaztett. Mielőtt azonban erre fény derülne, elhúzom a maradék italomat és visszasétálok a szivaromért de, csak azért, hogy elnyomjam. Apánk szívta mindig ezt a szart, de tény, hogy ilyen idegállapotban segít.
Ember

Svetlana Alyona Tarasova
Chatkép :
Szerepkör :
üzleti szféra
play by :
gigi hadid
Hozzászólásaim száma :
65
Pontjaim :
47
Pártállás :
  • Semleges

User név :
bb.
Őt keresem :

Korom :
27

Svetlana Alyona Tarasova

Elküldésének ideje -- Szomb. Jún. 06, 2020 6:25 pm

Tisztában voltam vele, hogy a szavaim egyáltalán nem érdeklik majd Ljoschát, és nem azért, mert szart volna arra, amit mondtam, hiszen mindig figyelembe vett engem. Nem úgy kezelt, ahogyan a már halott rokonaink, nem egy senki voltam mellette a házban, akinek azt kell csinálnia, amire utasítják. Számított az együttműködésemre persze, ám saját akaratot adott nekem. Az életem egy perc alatt fordult ki a sarkaiból évekkel ezelőtt, én pedig ezért hálás voltam a bátyámnak. De ez nem jelentette azt, hogy soha semmivel kapcsolatban nem mentem szembe vele vagy hogy éppenséggel nem veszem rossz néven, ha megfeledkezett az olyan fontos dolgokról, mint a mai nap is volt.
Nem reagáltam semmit sem a kijelentésre, miszerint még ő sem szokott autókázni a Spyderrel. Megjegyezhettem volna, hogy ez azért nem teljesen igaz, mert igenis ment már ezzel a piros kis kocsival, és bármennyire is be voltam állva, nem álltam bele egy ilyen nevetséges vitába. A sértettségem egészen már honnan fakadt, és felnőttebb voltam annál, hogy azon lovagoljak, pontosan hány alkalommal indította be ennek az autónak a motorját valaki. Ellenben a szavaim szándékosabbak nem is lehettek volna, hiszen az, ahogyan a Spyderre hivatkoztam, tudtam, ki fogja akasztani a férfit, és ez nem is maradt el. Szemöldökei feljebb szaladtak, s fel-alá kezdett mászkálni a szobában, miközben én ledobtam a cipőimet a vastag szőnyegre. Halkan szusszantam fel, a szám sarkában mosoly bújt meg, ahogyan belekezdett a bátyám a hegyibeszédébe. Hümmögtem néhányan, ahogyan a whiskyt töltöttem a poharakba.
– Köszönöm Ljoscha, ezt az igen kreatívan átültetett tanmesét, de az a helyzet, hogy enélkül is tudom, miért vagy dühös rám – kissé összehúztam a szemeimet, az arckifejezésemmel tudtára adtam, hogy nem segített a helyzeten, hogy úgy éreztem hülyének nézett… Persze lehet, nem szándékosan tette, de megtette. Azért átnyújtom neki az egyik poharat, és ha elvette, finomat összekoccintom a poharainkat. Belekortyoltam az italba, majd oldalra billentettem a fejemet, és összefontam a karjaimat, a poharat az ajkaimnak támasztottam egy pillanatra, amíg a bátyám szavait hallgattam.
– Továbbra is fenntartom, hogy csak egy autó – elemeltem a mutató ujjaimat a pohárról, mielőtt közbe vághatna – de kiscserkész becsszóra, többet nem nyúlom le a kocsidat. És ígérem, rendbe hozatom azt a néhány karcolást – közelebb léptem hozzá, majd egy puszit nyomtam az arcára békítő jelleggel. Aztán elfordultam tőle, kipillantottam az iroda ablakán, és úgy tettem fel a kérdést:
– De tudod, miért vittem el a Spydert? – a szemeimben sértett fény villant, ahogy a vállam felett Ljoschára emeletem a tekintetemet újra.

to Ljoschám
Vérfarkas

Alexej J. Tarasov
Chatkép :
Szerepkör :
törvényen kívüli
play by :
Fuckin' Hot Tom Hardy
Hozzászólásaim száma :
70
Pontjaim :
61
Pártállás :
  • Semleges

User név :
L.
Fő képességem :
vodka
Őt keresem :
Korom :
39
Foglalkozásom :
businessman

Alexej J. Tarasov

Elküldésének ideje -- Szer. Május 13, 2020 11:31 am
Sveta && Alexej

Nem könnyű haragudnom arra az emberre, aki talán az egyetlen, aki iránt valamiféle normális emberi érzelmet tudok produkálni. Jó, mondjuk ki: szeretem. A húgomat tényleg szeretem. Jót akarok neki, biztonságban akarom tudni és megnyugtat a tudat, ha a közelemben van, mert akkor mindezeket képes vagyok véghez vinni. Ugyanakkor az ilyen húzásaival -bár nem sok hasonló történt még- kivívja a haragomat, ami a bamba arca láttán enyhül ugyan egy picit, de erős maradok, mert itt a remek alkalom arra, hogy elmagyarázzak neki ezt-azt. Ivott és szerintem volt más is amellé az este folyamán, de nem kislány már, hogy ilyesmiken balhézzak. Én is voltam fiatal és minden alkalmat megragadtam, hogy kijussak ebből a pokoli házból és egy kicsit jól érezzem magam, szóval megértem, aggódni meg nem aggódok, mert mindig van olyan a háttérben, aki vigyázzon rá, maximum ő nem tud róla.
Nem kell hátra néznem ahhoz, hogy tudjam, csendben követ az irodába, szóval így legalább van időm alaposan végig gondolni, hogy mit is akarok majd mondani neki. Nem akarok én veszekedni, ordibálni meg ilyenek, mert nem akarok olyan lenni, mint amilyen az apám volt. Hiszem, hogy értelmes emberi lényekként mindent meg lehet beszélni anélkül, hogy egymás torkának kellene ugrani vagy épp eltiporni a másikat. Na ez persze nem érvényes azokra, akik elcsesznek valamit vagy elárulnak, mint az a fazon is, akinek épp felfüggesztettem a püfölését.
Kényelmesen helyet foglalok, kezembe veszek egy szivart és megvárom, amíg Sveta is leül végre velem szemben. A csendet azonban ő töri meg egy igen gyenge magyarázkodással, ami talán mosolyt csalna az arcomra, ha épp nem a kedvenc autómról lenne szó, amit féltve őrizgetek már nagyon régóta.
-Teljesen mindegy, hogy mi volt a garázsban vagy mi nem. Nagyon jól tudod Sveta, hogy a Spydert senki nem viheti sehová. Még én se szoktam vele kocsikázni. Kiállításra is, csak trélerrel viszem.- sóhajtom, miközben szabad kezemmel megdörgölöm az arcom és elgondolkozok, mihez is kezdjek ezzel a nőszeméllyel. Szülinapja van. Tudom jól és készültem is rá egy meglepetéssel, amit már azzal körítettem, hogy szándékosan nem mondtam még ma neki semmit. Most viszont úgy felhúzott, hogy már nem is érdekel az egész. Miért kellett így elcsesznie ezt az estét?
-Az is, csak egy autó?- vonom fel meglepetten mindkét szemöldököm, majd felállok a székből és járkálni kezdek fel-alá.-Jól van, elmagyarázom, hogy ez miért nem "csak egy autó".- közlöm, miközben megállok egy pillanatra, majd megköszörülöm a torkom és folytatom a járkálást.-Tegyük fel, hogy nagy nehezen megszerzel egy kibaszott jó Prada táskát, amiből, csak pár darab van a világon. Akár még bunyóznod is kell érte az üzletben, de vér és veríték árán megszerzed.- próbálom a szitut csajosan vázolni, de már most tudom, hogy így sem fogja érteni, hiszen mindig, mindent megadtam neki. Persze, hogy nem érti, miért nem nyúlhat ahhoz a kocsihoz.-Aztán jön valaki, mondjuk én. Fogom a szép tasidat és nem csak, hogy össze-vissza taposom, de még tele is öntöm valami nagyon durva dologgal, amit a képzeletedre bízok... mit szólnál hozzá?- teszem végül csípőre a kezeimet, ahogy megállok tőle balra, valamivel odébb a szoba másik végében. Nem hiszem, hogy megérti a dolgot, akárhogy is erőlködök. -Figyelj. Nem sok minden van, ami csak az enyém volna, hiszen mindent megosztok veled. Egyetlen dolog van, ami szeretném, ha egyedül, csakis az én tulajdonom lenne, és az a Spyder. Felőlem még a borotvámat is lenyúlhatod vagy bánja a fene, csak a kocsihoz ne nyúlj még egyszer az életben! Rendben?- sétálok közelebb valamivel frusztráltabban, ahogy eszembe jut, hogy mit művelt a kedvenc autómmal, majd egy újabb sóhajjal igyekszem lenyugtatni magam. Kikészít ez a nő idegileg.
Ember

Svetlana Alyona Tarasova
Chatkép :
Szerepkör :
üzleti szféra
play by :
gigi hadid
Hozzászólásaim száma :
65
Pontjaim :
47
Pártállás :
  • Semleges

User név :
bb.
Őt keresem :

Korom :
27

Svetlana Alyona Tarasova

Elküldésének ideje -- Csüt. Május 07, 2020 1:47 pm

Hallottam egy kocsit irgalmatlan tempóban közeledni. Szóval a bátyám nem volt itthon, úgyhogy nyilvánvalóan éppen „munka” közben zavarták meg a hírrel, hogy a kicsi húga haza talált érni a csoda autójával. Legalább tudtam, hogy nem egyszerűen mínuszból indultam, hanem a béka segge alól. Tiszta szerencse, hogy ittas voltam egy kicsit, betéptem, és éppen a nikotin is nyugtatólag hatott rám. A murva szinte porzott, ahogyan Ljoscha beért mellém, néhány kavics elpattant a hirtelen fékezésnek köszönhetően.
– Szervusz – köszöntem a bátyámnak, ahogyan kiugrott az autóból, de nem is foglalkozott velem, rögtön a mögöttem lévő járművel kezdett foglalkozni. Sosem értettem, mit volt úgy oda ezért a kocsiért. Persze tisztában voltam az árával, meg azzal, hogyan szerezte meg Alex, számtalanszor elmondta, olykor dicsekedett is vele, ha olyan társaságban voltunk. Nekem ettől függetlenül nem jelentett semmit sem, egy tárgy volt, amit le lehetett cserélni. Végül, ahogyan felegyenesedett a guruló csodája mellől először rám pillantott. Mindenféle formaság nélkül nekem szegezte a kérdést, amire nem válaszoltam, mindketten tudtuk, hogy nem várt feleletet, arról nem is beszélve, hogy nem kívántam magyarázkodásba bocsájtkozni a kétajtós szekrények előtt.
Ahogyan elindult a bejárat irányába, felsóhajtottam majd követtem. Láttam, ahogyan az az őr, akinek gondjaira bíztam, visszatért, és egy bólintással jelezte, hogy a srácot taxiba tette. A bejáratnál elnyomtam a cigimet, majd követtem Ljoschát az irodába. Gyűlöltem azt a szobát, még úgy is, hogy a bátyám használta már évek óta. Valahogy beette ezekbe a falakba magát apánk gyűlöletes kölnie, amit talán csak én éreztem az egész házban. A tekintetem egy hosszú pillanatig elidőzött a szivaron, amelyet Alexej az ujjai között forgatott, amikor beléptem a szobába és leültem vele szemben egy székre. Kitágult pupilláimból biztos rájöhetett, miért voltam olyan nagyon könnyed, de ez különösebben nem érdekelt. Születésnapom volt, amit ő volt szíves elfelejteni a mai napon. Mindebben pedig nem az ajándék hiánya zavart, mert mindenem megvolt és ezt neki köszönhettem, de a gesztus, hogy felköszöntsön és ami e mögött volt, az nagyon is bosszantott. Ám ezt nem kívántam élből az orra alá tolni.
– Tudod, szerintem a hibás valójában az volt, aki kint hagyta a Volvot, aminek a garázsban lett volna a helye – jegyeztem meg egészen komolyan, legalábbis egy pillanatig így tűnhetett, ám a szám sarkaiban mosoly bujkált, ahogyan kék íriszeimben is. – Ugyan már, Ljoscha, ez is csak egy autó – keresztbe vetettem a lábaimat ültömbe, és lehúztam az egyik, aztán a másik lábamról is a magassarkúimat, amelyek halkan puffantak a szőnyegen. Aztán felálltam és a fal mellett elhelyezett komódhoz léptem és töltöttem magunknak egy-egy pohár whiskyt, azzal sétáltam vissza hozzá.

to Ljoschám
Vérfarkas

Alexej J. Tarasov
Chatkép :
Szerepkör :
törvényen kívüli
play by :
Fuckin' Hot Tom Hardy
Hozzászólásaim száma :
70
Pontjaim :
61
Pártállás :
  • Semleges

User név :
L.
Fő képességem :
vodka
Őt keresem :
Korom :
39
Foglalkozásom :
businessman

Alexej J. Tarasov

Elküldésének ideje -- Vas. Ápr. 26, 2020 9:15 pm
Sveta && Alexej

Nehéz lenne elmondani, miféle idegállapotban száguldok hazáig a Hummerrel, mert ritkán fordul elő, hogy ennyire eluralkodnának rajtam az indulataim. Na mondjuk, még ilyenkor is ügyelek azért arra, hogy a bennem élő fenevad ne tudja átvenni az uralmat, de be kell valljam, ez most kurva nehéz. Ha Isla nem segített volna anno, hogy is lehetek képes ilyesmire, mostanra már nyakig szőrösen rónám az utcákat és minden kibaszott villanykarót kitördelnék... vagy lehugyoznám őket. Magam sem tudom.
Legszívesebben sírnék és toporzékolnék, mint egy kisgyerek. Sosem voltam önző, Svetlanatól pedig végképp nem sajnáltam soha semmit. Se az időmet, se a pénzemet, se semmi egyebet. Csak egyetlen egy dolog van, amire teljesen a sajátomként tekintek, az pedig az a nyamvadt autó. Az az ENYÉM! Csakis, egyedül, kizárólagosan az enyém, de ő tojt erre magasról, mikor nagyon jól tudja, hogy az a kocsi rohadtul fontos nekem. Mégis, mi a fenét kezdhetnék most a húgommal? Életemben először, még az is megfordul egy pillanatra a fejemben, hogy talán hagynom kellett volna, hogy férjhez menjen, mert tiszteletet tanult volna, de eme gondolat után aztán saját magamat kezdem szidni. Soha a büdös életbe nem ütheti meg senkit a húgomat! Én meg pláne nem tennék ilyet. Még most sem.
Olyan lendülettel hajtok be a portára, hogy az egyik őrnek éppen csak sikerül odébb lépnie, nehogy elsodorjam, de őszintén szólva ezt most pont leszarom. Az egyetlen személy, akire most kíváncsi vagyok, az a húgom, akit pillanatokon belül észre is veszek, ahogy a Spyder mellett ácsorog és bagózik, mint valami dáma. Satufékkel állok meg mellette és még mielőtt bármit is szólnék hozzá, leguggolok az autóhoz és tényleg nem sokon múlik, hogy sírva fakadjak a sérülés láttán. Haragos pillantásom Svetára vetem, majd megcsóválom a fejem a kocsira sandítva és nagyot sóhajtva, csípőre vágott kezekkel felegyenesedek.
-Mondd meg, drága húgom, mit ártottam neked?- sóhajtom, miközben jobb kezemmel végig túrok a hajamon, végül össze is borzolom és fejemet csóválva az ajtó felé fordulok. Nem fogok az embereim előtt jelenetet rendezni, bár úgyis tudják, hogy ez most legalább annyira fáj nekem, mintha egy öt kilós kalapáccsal tökön vágtak volna.
-Menjünk az irodába!- közlöm, miközben én már el is indulok a bejárat felé, majd egyenesen az emeletre veszem az irányt, ahol aztán az irodába besétálva, már veszek is elő egy szivart és az asztal peremének dőlve várom meg Svetlanat. -Mondd meg nekem, drága húgom, melyik része nem volt érthető annak, hogy "a spydert kerüld el messziről"?- emelem pillantásom a szőke, bagózó, félrészeg húgomra, akit most gondolatban éppen fojtogatok és próbálom elmagyarázni neki, hogy ez legalább olyan szar most nekem, mintha ő arra ébredne, hogy teleszartam a prada táskáját. Igazság szerint még az is lehet, hogy a szemléltetés kedvéért ezt meg is fogom csinálni.
Ember

Svetlana Alyona Tarasova
Chatkép :
Szerepkör :
üzleti szféra
play by :
gigi hadid
Hozzászólásaim száma :
65
Pontjaim :
47
Pártállás :
  • Semleges

User név :
bb.
Őt keresem :

Korom :
27

Svetlana Alyona Tarasova

Elküldésének ideje -- Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 pm

Kurva nagy bajban voltam. Persze nem lett ez volna akkora gáz, ha a saját autómmal mentem volna el bulizni aznap este, de úgy gondoltam, hogy egyszer voltam tizenkilenc és ott volt az a csinos kis Ferrary Spyder a garázsban. Jó ötletnek tűnt elvinni egy körre, és megjáratni… És ugyan nem volt nagy a törés, a kocsi lámpája alatt horpadt be egy kicsit és lejött a festék róla. Nem lett volna ez akkora gáz, ha nem erről a kocsiról lett volna szó, de erről volt szó, és ez volt a bátyám csoda autója, szóval nekem végem volt.
A bal kezem a csípőmre támasztottam, a jobb kezemmel a hajamba túrtam, amikor megjelent mellettem a srác, akit hazahoztam. Hozzám akart simulni és engedtem, hogy megcsókoljon újra, nevetősen húzódtam el tőle, és láttam, ahogy közelített felénk két őr. Valószínűleg az általam keltett zajra kerültek elő. – Ms. Tarasova, jól van? – kérdezte tőlem az egyikük, amíg a másik a kocsikat néztem. És hallottam, ahogy megbeszélik a helyzet, amely rám nézve elég kellemetlen volt.
Szerettem volna komolyabban venni ezt a helyzetet, de be voltam állva, és a srác keze rajtam egészen elterelte a figyelmemet mindenről. Szórakozottan duruzsoltam még egy darabig az idegenemmel, aztán amikor felfogtam, hogy azok ketten mögöttem arról beszélnek, hogy lejelentik, megvan az autó – amire azt hitték, lenyúlta valaki – felfogtam, ideje lenne komolyabban vennem a helyzetet.
– Caleb, hívnál egy taxit! – szóltam oda az egyik őrnek, aztán a srác felé fordultam. – Remek este volt, de jobb, ha kimaradsz a családi vitából – szórakozottan hagytam, hogy eltűrje a szőke hajtincseket az arcomból és próbált meggyőzni, hogy igazán maradhatna, megvár a szobámban, ami nagyon kecsegtető lett volna, de kezdett tisztulni a fejem, és biztos voltam benne, ha azt hitték, hogy a kocsit ellopták, akkor már szóltak Alexnek, hogy mi történt, és ha nincs itthon, akkor már úton van. A srác összeszedte a holmiját és megadta a telefonszámát, majd Caleb-el elindult gyalogszerrel a kapu felé.
Visszaültem az autóba, kivettem a táskámat és nagy örömömre a srác ott hagyta a cigarettatárcáját. Kivettem egy szálat belőle, a kis dobozt besüllyesztettem a táskámba, majd rágyújtottam és felsétáltam a bejárathoz a lépcsőn. Sok mindent nem volt mit tennem már, csak vártam. Ledobtam a táskámat a házban, majd visszasétáltam az autóhoz, és a távolban hallottam, ahogy egy kocsi tépett végig a murván. Kezdődhetett a kivégzésem.

to Ljoschám
Vérfarkas

Alexej J. Tarasov
Chatkép :
Szerepkör :
törvényen kívüli
play by :
Fuckin' Hot Tom Hardy
Hozzászólásaim száma :
70
Pontjaim :
61
Pártállás :
  • Semleges

User név :
L.
Fő képességem :
vodka
Őt keresem :
Korom :
39
Foglalkozásom :
businessman

Alexej J. Tarasov

Elküldésének ideje -- Szer. Ápr. 22, 2020 10:38 am
Sveta && Alexej

Mindenki olyan könnyen dobálózik a "szart is kiverem belőle" dologgal, de fogalmuk sincs róla, hogy valójában milyen megterhelő feladat ezt véghez vinni. Én viszont szeretem kivenni a részem a munkából, meg hát amúgy is, miféle főnök lennék, ha nem én volnék a legijesztőbb tag az egész családban? Szóval, általában én magam verek ki valakiből némi infót, ha szükséges és éppen ráérek, mint ahogy most is. Nem beszélve arról, hogy ez elég fontos ügy, mivel a drágalátos barátunk igen sok pénzzel tartozik és még mindig nem úgy néz ki, mint aki azon törné magát, hogy visszaadja. De én jó fej vagyok. Két lehetőséget kapott -vagyis három, ha belevesszük azt is, hogy bebetonoztatom valami lukba. Az egyik az természetesen, hogy fizet, mint a katonatiszt és el is felejtjük szépen egymást örökre. A másik, hogy értékes infókkal szolgál nekem a lepukkant lakása környékén zajló drogbizniszről, ugyanis valaki felbátorodott annyira, hogy az én területemen próbál meggazdagodni, amit kurvára nem szeretek. Valószínűleg ezt a verziót fogja választani, ha végzek a pofája cséplésével, mert az ilyen patkányok nem szoktak hűségesek lenni senkihez sem. Ha az életük veszélybe kerül, magukat mentik, bármi is legyen a következménye.
Éppen a boxeremet fényesítem, miközben Anton besétál a pince ajtaján, melyet kifejezetten arra a célra tartunk fenn, hogy az ilyen problémákat megoldjuk. Ügyelek ám a tisztaságra: szépen ki van csempézve a plafonig, hogy a vért le lehessen nyugodtan csapatni, és bizony jó pár liter vér lecsordogált már a padlóösszefolyón, de ez most nem ide tartozik.
-Főnök! Bocsánat, hogy zavarom, de...- kezd bele a torkát köszörülgetve Anton, mire lehunyom a szemeimet, sóhajtok egy nagyot és felé fordulok, mert ilyenkor már nagyon jól tudom, hogy valami olyasmit készül mondani, ami fel fogja kúrni az agyam.
-Cseppet sem vagyok jó kedvemben, Anton szóval, ha elkúrtál valamit és helyre tudod hozni nélkülem, akkor csináld. - fordulok felé, miközben a bokszert felhúzom az ujjaimra és egy kicsit igazítgatni kezdem, hogy a lehető legkényelmesebben tudjam szarrá verni a kis rohadék pofáját, aki az összefolyó fölé tett széken ücsörög.
- Az a helyzet, hogy nem ilyesmiről van szó...- rázza meg a fejét nemlegesen Anton és még némi büszkeséget is látni vélek az arcán, amiért most épp nem ő baszott el valamit. Szegről végről a rokonom, úgyhogy nem nyírhatom ki szerencsétlent, de komolyan mondom, nála balekabb maffiózót még életemben nem láttam.
-Akkor meg nyögd már ki, hogy mi a fasz van!?- ordítok rá, mert kezdem elveszteni azt a cseppnyi türelmemet is, ami ilyenkor, az éjszaka közepén még akad, ha épp valakit szét kell verjek.
-Svetlana elvitte a Spydert.- közli végül, mire az elkezdett mozdulat közben ledermedek és semmi egyébre nem koncentrálok, mint arra, hogy ne robbanjon fel a fejem itt ezen a szent helyen, most azonnal. Még abban is reménykedek, hogy talán rosszul hallottam, amit mondott, így fel is teszem a kérdést -reménykedve:-Hogy mondtad? Anton a félig összevert fazonra sandít és nyel egy nagyot, mintha attól félne, hogy majd ő is ott fog mindjárt csücsülni és várhatja, hogy alaposan átplasztikázzam az arcát, de nem szokásom a hírhozót büntetni a szar hír miatt. Már pedig ez szar hír. Az a '61-es Ferrari California Spyder az életem szerelme. Kurva sok pénzt fizettem ki azért, hogy a garázsban csücsülhessen, le volt ponyvázva és épp csak azért nem volt felbakolva, mert most fényezték le.
-Svetlana... elvitte a Spydert. Először azt hittük, hogy ellopták, de a felvételen látszik, hogy ő gurult ki vele a garázsból.- magyarázza el kicsit jobban a dolgot ez a szerencsétlen, de az a baj, hogy ettől még nem hangzik jobban a történet. A húgom elvitte a kibaszottul drága autómat.
-Bemértétek már, hogy hol van?- kérdezem, a bokszert pedig szép lassan lehúzom a kezemről, mire a mögöttem ücsörgő jól hallhatóan sóhajt egyet.
Anton elhadarja a címet, ahol az autó rostokol. A kibaszott tíz millió dolláros kocsim. A kibaszott húgommal a volán mögött. A kibaszott éjszaka közepén, amikor a kibaszott kis patkány fejét kellene szétvernem. Kibaszottul pipa vagyok, ahogy beülök a Hummerbe és padlógázzal kihajtok az udvarról, miközben már nyomom is a zöld gombot a telefonomon, hogy megpróbáljam felhívni ezt a lökött tyúkot. Mindennek van határa!
Ember

Svetlana Alyona Tarasova
Chatkép :
Szerepkör :
üzleti szféra
play by :
gigi hadid
Hozzászólásaim száma :
65
Pontjaim :
47
Pártállás :
  • Semleges

User név :
bb.
Őt keresem :

Korom :
27

Svetlana Alyona Tarasova

Elküldésének ideje -- Vas. Ápr. 19, 2020 9:09 pm

Villódzó fények, a stroboszkóp lüktetése, amitől csak képkockákat látok. A zene őrült ritmusa feszítette be a dobhártyámat, forró testek vettek körbe, egyikükkel másikukkal időről-időre összesimultunk, majd eltávolodtunk. A tizenkilencedik születésnapom estéje a lehető legjobban alakult, és még messze volt a végre. Az alkohol dolgozott a szervezetemben, na meg kellemesen ellazultam a marihuánától is, amit azzal a sráccal szívtam el, aki éppen a fenekemhez dörgölőzött, majd egy mozdulattal megfordított, az ajkai követelőző módon támadtak az enyémekre. Elég egyértelmű kérésére, hogy húzzunk el a buliból először nemmel feleltem. Talán fél óra, talán egy egész estével később azonban már belementem, homályosan láttam a telefonom kijelzőjén, hogy hajnal fél három körül járt az idő, én pedig nem tudtam elszakadni az ismeretlentől. A lakásáig szem jutottunk el, a kocsimban estünk egymásnak, utána talán elszívtunk még egy spanglit, és csak az járt a fejemben, hogy mennyire jól éreztem magamat. Csengett a fülem, amikor elindultunk arról a félreeső útról, miután összeszedtük magunkat. Nem kellett volna vezetnem, de persze ezt enyhén spiccesen és betépve, ki veszi észre magán?
Üvölt a zene az autóban, mellettem nevet a srác; minden ugyanúgy villogó képek halmazává szűkül, mint a klubban a stroboszkóp fénye alatt. Nevettem én is, ahogyan végig hajtottam az úton, egészen megfeledkezve arról, hogy talán jobb lett volna az idegent kirakni valahol, mielőtt haza indultam, de ez valahogy egyikünknek sem jutott eszébe. Talán az járt a fejünkben, hogy lenyomunk majd még egy menetet, aztán hív majd el Übert és eltűnik, mintha nem történt volna semmi sem. Úgy éreztem semmi sem számított azon az éjszakán, és alig vártam, hogy kényelmesen elnehezülve folytassam a mellettem ülővel, amit korábban is csináltunk. Könnyűnek éreztem magamat.
Bekanyarodtam a kapun, csodálatos módon minden gond nélkül hazajutottam, végig hajtottam az apró kaviccsal felszórt autóúton, intettem az egyik biztonsági őrnek, akiben fel sem merült, hogy megállítson. Ahogyan közeledtem az épülethez, az utasom csodálkozva nevetett fel, nem reklámoztam, hogy Tarasov voltam ma este, így is éppen elegen tudták rólam. Néha ez jó volt, néha pedig borzalmas. Lassítani kezdtem, mert hirtelen megláttam a kinn álló autót a villa előtt, de már késő volt, beleszaladtam. A fém jellegzetes hangja durrant be a levegőbe, én pedig elkáromkodtam magamat. Rükvercbe tettem az autómat, majd leállítottam. – Szép autó… volt – kommentálja az utasom, és valószínűleg elküldtem volna a picsába, ha nem téptünk volna be.
– Kösz a felvilágosítást… Alex ki fog nyírni – jegyeztem meg végül inkább már csak magamnak, és beletúrtam a hajamba. Majd kiszálltam a kocsiból, hogy felmérjem a károkat.

to Ljoschám

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

Alexej && Svetlana - little sister, little trouble
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: