Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

drunk elephant in the box

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Márc. 22, 2020 5:23 pm

Egy ponton túl én már képtelen lettem volna megmondani, hogy mennyi az idő, vagy hogy létezik-e egyáltalán az idő úgy, mint fogalom a mi jelenünkben, nem lehetne-e, hogy csak órák, percek vagy másodpercek óta vagyunk itt ebben a tökéletesnek szánt pillanatban? Nem lehetne, hogy Lip és én csak itt ragadjunk a perifériának ezen a furcsa mezsgyéjén, ahol sem józan gondolatoknak sem túl bonyolult gondolatoknak - mint például ez - nincsen helye? Nem maradhatnánk meg csak két kölyöknek, akik egy este túl sokat ittak - mondjuk a magam részéről szerintem nekem a fű sokkal jobban megártott, mert már órák óta ( vagy lehet, hogy percek, tudod, most volt ez a roppant érdekes okfejtésem az időről ) ugyan azt a sörösüveget szorongatom, és még csak arra sincsen időm, hogy megemeljem.

Egyébként én már hosszú ideje - nem megyek bele ebbe megint, oké? - a földön fekszem és a szőnyeg rojtjait piszkálom, az ujjbegyem köré tekerek egy kiálló fonalat, aztán meg nézem, ahogyan szépen lassan vörösödni, majd lilulni kezd a bőr, aztán pedig kitekerem, és újból kezdem. Egyébként ez roppant mód szórakoztató elfoglaltságnak hat. A háttérben valahol a tévé már legalább huszadszorra adja le azt az új Justin Bieber számot, de az is lehet, hogy igazából csak egyszer ment le, és az agyam állított be egy folytonos ismétlődést a Yummyra. A lábamat pontosan a zene ritmusára mozgatom, éppen belecsúsznék abba, hogy újból az időről kezdjek magamban gondolkozni, közben már nem csak a lábamat mozgatom,hanem fals hangon dúdolom is  a számot, amikor Lip megszólal, én pedig csak gurgulázva fölnevetek, semmiképpen sem kinevetem, csak fölnevetek, a hátamra fordulok - ez is óráknak tűnik éppen - és csak annyit mondok, hogy:
- Ezer éve nem mondta ezt nekem senki. - Ettől éppen elérzékenyülnék, ha a srác nem esne rá a lábamra.

Igazából eléggé fáj, de ettől is csak nevetnem kell, aztán újból a szám elé emelem azt a cigarettát, ami már vagy ezere éve ott ég a kezemben - az a fránya idő, ugye? - , és csak tompán fölbámulok rá és elveszek a nőügyek közepette, mielőtt fölmászna és elindulna kifelé, vagy legalább is arra hajazó lépéseket tenne. - Oké. - Ennyit bírok kinyögni miközben ülőhelyzetbe tornázom magamat. - Tudok egy tagot, aki jó mollyt ad. - Vakarom meg a fejemet, az ajtóhoz botorkálva meg papucsot húzok, a cipő már semmiképpen sem menne. - Én akarok vezeti. - Szögezem le,miközben megtámasztom a falat, eléggé úgy tűnt, hogy el akar dőlni, és eléggé úgy tűnik, hogy most nagyon meggyőző próbálok lenni. Mondjuk abban is biztos vagyok, hogy a tetemes mennyiségű fű sem segít a vezetési stílusomon, de legalább elég erőt ad hozzá, hogy a fal ne dőljön ránk. - Egyébként te is hallod ezt a zenét? - Még mindig, még folyamatosan, még egyfolytában ott zúg a fejemben a Yummy, yummy, yummy összetéveszthetetlen ritmusa. Dúdolni is kezdem újfent, még a fejemet is biccentgetem hozzá.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Márc. 17, 2020 8:45 pm

Lip & & Silas

A negyedik feles és harmadik sör után már nem volt benne biztos, mit is keres Silas kanapéján és miért van rajta egy felső Rick and Morty arcával. De már nem is nagyon izgatta. Menekülni akart egy olyan helyre ahol ismerős, ahol nem kell azon aggódnia, hogy véletlen mellekbe botlik, és ezek érzelmeket keltenek benne. Ahol nem kell megosztoznia az élet terén két hosszú hajú hárpiával, akik mindig eldugítják az Ő lefolyóját, mert a sajátjuk már rég tropára ment. Biztonságos helyet akart, ahol önmaga lehet, mert már ismerik annyira, hogy nem utálják érte. Az alkohol kellemesen el mámorosította az ítélőképességét, a párna puhán támasztja alá a tarkóját, és a málnás pite illatú illatosító kilenc percenként nyomatja magából a spriccet, ő pedig imádja.

- Tudod Silas, én téged nagyon szeretlek. - Sosem mondta még ki ezt a szót. Legalábbis nem úgy, hogy tudatában lett volna. Tegyük hozzá, most se nagyon van tudatánál, ezért lehet, hogy kezét kinyújtva próbálja megragadni a mellette elhaladó kisembert, hogy a lelket is kiölelje belőle. - Tudod kit nem szeretek? A nőket. Vagyis…. - Mutogat, mutatna kettőt, de az ujjai összegabalyodnak és valahogy mint a tíz ujja a levegőbe emelkedik. - Kettőt. Kettőt utálok! - Csuklik egyet. - Igazáából mindkettőt kedvelem. - Csuklik még egyet, ami akkorára sikerül, hogy leesik a kanapéról. Amiről már eleve félig lelógott.

Percek telnek el, mire felkecmereg a földről, vissza a kanapéra, majd a háttámlára. Két keze és két lába két oldalt lóg le a kanapé oldalin, majdnem súrolva a földet, halkan dúdolgat. Az alkoholmámor új formákat ölt agyában, bátor lesz, kalandvágyó, vad. Újabb eséssel száll le, ezúttal a másik oldalra, majd egyenesedik - legalábbis nagyon próbálkozik - fel és indul el az ajtó felé. Kezében kocsikulcsát pörgetve...Ő legalábbis így gondolja, az igazság hogy a kocsikulcsot most egy pucér nős kulcstartó helyettesíti amivel biztos nem fog beindulni az audi.

- Silas! Szerezzünk Marist és menjünk bulizniiiii!!! - Kezét nyújtja a nyurga felé, ujjaival kapálózva felé, hangja három oktávval magasabb mint szokott lenni. - Lééégysziii vigyééél táncoolniiii!!

Vissza az elejére Go down

drunk elephant in the box
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: