Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : camila mendes ◎ Hozzászólásaim száma : 307 Pontjaim : 19 Pártállás : User név : zsani ◎ Fő képességem : don't shut up ◎ Őt keresem : Tartózkodási hely : the hell called heart of washington ◎ Korom : 26 Foglalkozásom : student ◎ | Elküldésének ideje -- Vas. Márc. 15, 2020 8:23 pm | gratulálunk, elfogadva! isten hozott játékosaink között! Drága Jessa, Hát te olyan gyönyörű vagy! Na, mondjuk nekem ez a színésznő nagyon régóta nagy kedvencem... tudom, mondjak végre valami újat. Már maga a hirdetés, amire megérkeztél, nagyon ígéretes volt, és mi több, lehetőségek hadát adta kezedbe az apád. Már csak miatta sem unatkoznál, ebben biztos vagyok, de úgy érzem, nem csak egy szálon fog mozogni ez a jó kis karakter... hisz mi másért lenne szükség Vittorra? Elég régóta élsz, sok mindent láthattál, de úgy érzem, ami Washingtonban a szemeid elé tárulhat, az minden diktatúrán túlmutathat. Páran már igyekeznek megtörni azt a bizonyos hatalmat, és immáron veled is kiegészül ez a sor. De ki tudja, hogy ki hogyan viseli majd ezt a kísérletet? Nem ragozom tovább, foglalózz, majd vesd bele magad az életbe; hisz életed férfiai várnak! Jó szórakozást! |
|
| Elküldésének ideje -- Vas. Márc. 08, 2020 2:33 pm | Jessamine Djannis Sol
◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉
She turns her tears to diamonds in her crown steel 190 éves vagyok. Temérdek időm volt kiismerni magam és az esetek többségében sikerül is a személyiségemhez hasonlóan létezni; jólesik egy lépéssel a következő gondolatom előtt járni, ahogy mindig tudni akarom, hogy egy másik félnek mik a szándékai és hogyan fogja kivitelezni őket. Erős jellemnek tartom magam, aki gyűlöli az igazságtalanságot, viszont számos más dologgal képes megbirkózni és alapvetően pozitívan szemléli a világot. Szeretem az embereket és ha jó nekik és hiszem, hogy alapvetően mindenki jónak születik. múltam mindennapjainak részletei természetesen csodára méltó módon csiszolták a naivitásomat, de a nagy szívemmel a csalódásaim sem voltak képesek megbirkózni. Hiszem, hogy az egymáshoz való empatikus viszonyulás és az összetartás hatalmas kapukat nyithat meg előttünk, amelyek mögött megtalálhatjuk a mindenki által vágyott szabadságot. A függetlenség és az, hogy azt csinálhassam, amit akarok mindig fontos volt. Nem bírom elviselni, ha korlátoznak és megmondják, mit tegyek, valamint ha a tőlem erősebbek és felettem állók olyan döntéseket hoznak, amelyek alapjaiban sértik bárki autonóm jogait. Az egyéniségeket teszik szebbé a világot, kár lenne bárkit elnyomó keretek közé szorítani. Persze véletlenül sem tartom magam cukormázas, rózsaszín világban, habos felhőkön ugráló hercegnőnek, akit eszmei értékek vezényelnek és csupán elméleti szakértője egy utópikus társadalomnak. Sohasem ölnék ok nélkül és eszem ágában sincs bántani az ártatlanokat, de tengerkék szemeiben jó pár alkalommal megvillant már a kegyetlenség csillogása. Ha feldühítenek, nem érdekelnek a következmények; és mi az, ami képes elsodorni a saját poklom legalsó bugyráig? Az igazságtalanság és annak a maroknyi embernek a fájdalma, akiket tiszta szívemből szeretek. Keveseket engedek közel magamhoz, de értük a végsőkig kitartanék. Nem érdekel, ha rebellisnek tartanak és óvnak attól, hogy az aktuálisan uralkodó törvények ellen menjek, ha azok nem tetszenek nekem… de csak és kizárólag a saját eszközeimmel dolgozom és nem hagyhatom, hogy másoknak bántódása essék a harcaimban vagy eláruljak valakit, aki bízott bennem. Kissé kaotikus és önfejű vagyok, néha tele vagyok ellentmondásokkal. Megvan a képességem, hogy uraljam a környezetemet és adott helyzetekben kívánom, hogy a középpontban legyek, viszont képes vagyok meghúzódni és csendesen figyelni, ha arra van szükség. Jól alkalmazkodom, megfigyelek, terveket gyártok, elemző típus vagyok… csakhogy az érzelmeim van, hogy erősebbek a józan eszemnél. |
|
a karakterem keresett anarchist A tragédiák megváltoztatnak.
Erősebbé tesznek.
Elérik, hogy analitikussá válj.
Hogy jobban tudj fókuszálni.Utálom a veszteségeket, mert arra emlékeztetnek, ami egyszer a miénk volt és már soha többé nem lehet azt. A mantrákat még jobban gyűlölöm. De néha muszáj alkalmazni őket... abban az esetben jól jönnek, ha egy 12 éves kislány elveszíti az édesanyját, de utána feleslegessé vának, hiszen nélkülük is mindig emlékeztem anyám porcelánfehér bőrére, csillámlóan vörös hajára, smaragdzöld szemeire és kellemesen csengő hangjára. Olyan akartam lenni, mint ő: eszményi szépség, akiből sugárzik az életerő és mindent megtehet, amit csak akar. Fájdalom hasított a szívembe, amiért kislányként a tükörbe nézve én csak egy sápad arcot, vékonyszálú, szőke tincseket és soványkás végtagokat láttam. Aztán felnőve rájöttem, hogy sokkal jobban hasonlítok anyámra, mint azt eleinte hittem; az idealizált képem összetört, hazugságok fonalai szőtték át és életem egyik legnehezebb feladata volt kibogozni, majd helyre tenni őket. A mai napig csupán listaszerűen vagyok képes visszatekinteni ezekre a történésekre.
- Rájöttem, hogy a férfi, akit apámnak hittem, nem az.
- Viszont egy másik, akire a család barátjaként tekintettem, igen.
- Az apámnak hitt személy végzett az anyámmal csalárdsága miatt.
- A biológiai apámtól pedig olyan képességeket örököltem, amelyek létezéséről fogalmam sem volt.
Pozitív átkeretezésnek hívjuk, amikor a negatív tartalommal bíró szavakat vagy eseményeket, esetleg a tagadást kicseréljük optimista hozzáállásra és a történések jó oldalára kezdünk figyelni. Az anyám meghalt, a szívem kettéhasadt, alapjaiban rengett meg a világba vetett bizalmam és hitem, de megismertem az igazi apámat, aki természetfeletti ajándékot adott nekem. Miatta lettem boszorkány és ezért mindig hálás leszek neki. Kettőnk kapcsolata surlódásokkal és nehezítettségekkel telített. Sokszor éreztem, hogy olyan, mint a langyos víz, mindig csak megfigyel, nincs kialakult véleménye, nem ragaszkodik az igazához és messziről kerüli az állásfoglalást, míg engem mindig izgatott, hogy a szebbért és még jobbért harcoljak. Nyughatatlan, izgága kis csitriként nem tudott senki olyat mutatni, ami elég lett volna; kellett az izgalom, vágytam az újat, a fantasztikusat, a lábaimról ledöntőt. Apámtól részben megkaptam ezt. Tanított, az erőm minden egyes porcikáját kivesézte, ellátott a tapasztalataival és stabil alapokat szolgáltatott a boszorkány-léthez. Némely tulajdonságomban rá ismerek, ijesztő látni, miképpen manifesztálódnak a mai napig az általa belém táplált csírák. Nevelők hada sündörgött körülöttem gyermekkorom óta, mégis többet kaptam apámtól, mint bármelyiktől. Talán sohasem vallottam be neki, de hálás voltam, amiért magához vett. Gyermekként túl félénk és önző voltam bevallani, mennyit jelent ő nekem, felnőttként pedig gyengeségnek tűnhetne. És egyébként is van, amikor nincs szükség szavakra. Pont, mint amikor elérkezett a pillanat, amire a saját érzéseim szerint emberöltőket vártam. Apám mellett volt még egy tanítóm, aki bevezetett a mágia másfajta rejtelmeibe... és elérte, hogy visszavonhatatlanul és halálosan beleszeressek. Vittor karizmatikus, magával ragadó egyéniség volt, aki végigkísérte az életem legfontosabb állomásait. Minden kedves emlékemnek a főszereplője és bár a szívembe hasító fájdalom költözik, akárhányszor rá gondolok, az ajkaim akaratlanul mosolyra húzódnak. Soha nem fogom elfeledni és legszívesebben a karjaiba rohantam volna, amikor nem olyan régen megláttam őt. Ha valaki Washington-ban tartózkodik, akarva és akaratlanul belefolyik a történések körforgásába és minél több mindent tud meg, annál inkább tenni akar az itt uralkodó igazságtalanság ellen... vagyis, én legalábbis. És az, hogy Vittor az elnyomó köreiben dolgozik, egy hatalmas gyomros volt a sorstól. |
|