Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Boyfriend(ish)

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Márc. 02, 2020 3:26 pm
Silas ____

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

Come and kiss me and let’s forget

Maxence Danet-Fauvel

Már az elején tisztáznám, hogy ez egy szerelmi szál vala, ennek fényében olvass vagy ne olvass tovább. Very Happy

Alig egy éve érkeztél a városba bosszúvágytól fűtve, miután vadászok szétzilálták a családod, a békés kovennel együtt, amelynek hosszú generációk óta a részei voltatok. Persze, hogy megragadtad az első lehetőséget arra, hogy csatlakozz hozzánk és te is Bastien táborát erősítsd. Mivel nekem épp szükségem volt egy warlockra a kezem alá, az elejétől kezdve viszonylag sok időt töltöttünk együtt.

Azt hangoztatod, hogy mindenki a saját maga hőse kell legyen, hogy mindenki csak magáért felel. Annak már nem adsz hangot, hogy a nagy szád ellenére nem tartod magad túl sokra. Sosem leszel „hős” a saját szemedben, hisz képtelen voltál megvédeni a sajátjaidat, amikor kellett volna. Tudod, hogy mi mindenre vagy képes – vagy épp leszel, ha megtanulod uralni az erőd egészét –, a mágiád olyan intenzív, ami emberöltőnként alig néhányszor fordul elő, mégsem tiszteled magad igazán.

Csak tudod én sem most jöttem le a falvédőről, az önző és elbizakodott álarcod mögé látok. Látom, hogy ki vagy Te valójában és hát próbállak is kerülni bizonyos szituációkban a magam gyökér stílusával. Mert megőrjítesz! Évtizedekkel ezelőtt egyszer már összetörték a szívem és köszönöm, de ebből a tapasztalatból ennyi elég is volt.
A gond ott kezdődik, hogy legalább annyira önfejű vagy, mint én. Hamar belém habarodtál és tudod, hogy kölcsönösen imádom azt a polgárpukkasztó, heves stílusodat… na meg a véred ízét is. Azt viszont nem tudod, hogy azért húztam magunk közé falat, mert lenyűgözöl. Minden problémám megoldhatnám azzal, ha eltörném a nyakad, vagy szárazra szívnálak - és őszintén, engem ismerve meg is tenném -, de sajnos minden boszorkányra szükségünk van, és valljuk be, túl jó csapatot alkotunk.

Ötletből van és másokkal való plotból sem lesz hiány, de ezek lennének az alapok. Boyfriend(ish) DA7Z3 A PB-hez ragaszkodom, de minden mást meg tudunk beszélni, abszolút nyitott vagyok az ötleteidre. Az meg, hogy egy amerikai városkából jön, netán Európából, szintén rád van bízva.
Az előtörténetemet ITT találod, ha szeretnéd elolvasni.

22-26 év

FOGLALT

Warlock
Vissza az elejére Go down

Boyfriend(ish)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Keresett karakterek :: Gazdára lelt karakterek-
Ugrás: