Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mikkel Marzouki

Kiválasztott

Barbara N. Lancaster
Chatkép :
Mikkel Marzouki GoXuneB
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
camila mendes ◎
Hozzászólásaim száma :
307
Pontjaim :
19
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
zsani ◎
Fő képességem :
don't shut up ◎
Őt keresem :
Mikkel Marzouki Tumblr_ooe5qu4OLi1rl53x2o4_250
Korom :
26
Foglalkozásom :
student ◎

Barbara N. Lancaster

Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 29, 2020 4:49 pm

gratulálunk, elfogadva!  
isten hozott játékosaink között!  

Szia, Mikkel! Angyal vagyok
Köszönöm a türelmed; üdvözlünk itt az oldalon! Remélem, nagyon sok jó és tartalmas játékban lesz majd részed.
Na de... először teljesen elvesztem a választott arcod szemeinek varázsában. Hóh... nem ismertem ezt a play by-t, de mindig próbálok nyitott szemmel járni. De cuki vagy
A történeted nagyon emberi. A család, amely a támasztékot jelenti egy fiatal életében, néha nagyobb átok lehet, mint bármi. A te esetedben inkább te kezdtél el felnőni, és ez tökéletes alkalom arra, hogy néha... kiforduljunk önmagunkból. Pedig az a nő, aki életet adott nekünk, csak próbálja óvni azt, nehogy ideje korán elveszítsük. Úgy vélem, te nem vagy egy vészes alak. Csak tudsz olyan szituációkba keveredni, amik nem feltétlenül szolgálják sem a Te, sem a családod javait.
Tetszett a sztorid, egy jó alapot adott egy ember karakternek, akinek a lehetőségeit már mehetsz is kihasználni! Jó szórakozást, érezd jól magad! Angyal vagyok

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 29, 2020 12:55 pm
Mikkel Timothy Marzouki

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

ide jön egy rövid kis idézet

titulus

Iszonyatosan önfejű és konok tudok lenni. Saját elképzeléseimből nem vagyok hajlandó engedni. Akármeddig képes vagyok elmenni a céljaimért. Ha kell, akkor verekedek is, hisz nagyon heves természetem van. Tehát nagyon tudok gyűlölni, de ugyanúgy szeretni is. Természetemtől idegen ugyan a „szeretet” kifejezés, hisz neveltetésem során nem sokat kaptam abból.
Nem vagyok nagydumás, beszédes fajta. Inkább csak figyelek, jegyzetelek gondolatban, és csak akkor nyitom ki a számat, ha az feltétlenül szükséges. Ilyenkor általában botrányosan őszinte tudok lenni, pláne ha azzal meg is sérthetem az ellenszenves személyeket. Tehát nem vagyok egy közkedvelt partiarc.
- Magassága 170 cm, 65 kg. Haja sötétbarna, míg szeme zöldes színű.
AMIKET SZERET: görög és spanyol italok, alvással töltött órák, éjszakai programok
AMIKET NEM SZERET: Ha látványosan tesztelik a teherbírásomat (bár ez jót tesz, de attól még utálom), kötöttségek a magánéletben, rend

2003.06.07

Darwin Gray

Ember
a karakterem saját & keresett

szerepkör

Nagyot nyögve fordulok át a másik oldalamra, és próbálom az egy karnyújtásnyira lévő órát jól oldalba vágni, hogy annak hangos sípolása elhalkuljon. No nem mintha utána nem csörögne a telefon is. Vannak alkalmak, mikor automatikusan leverem az órát, de felkelni is lusta vagyok. Egy-két percig még fetrengek az ágyban, hogy érezzem annak melegét, de aztán megszakítva ezt a fajta szórakozást, kimászom az ágyból.
Megint összevesztünk. Ismét veszekedtünk, pedig tényleg nem akartam, hogy így legyen. Megint durván beszóltam neki. Neki, aki megszült, aki felnevelt. Nem tudom, mi van velem, mostanában sokszor nem vagyok önmagam. Gyakran kiborulok, dührohamok jönnek rám, olyan sokszor vagyok dühös... ez nem vall rám. Anya szerint csak a kamaszkor - ami nevetséges... Ha az apám itt lenne ezért biztos leüvöltené a fejem. Elég rá gondolnom, már hallom is a fejemben a hangját, ahogy közli velem, mekkora csalódás vagyok. Nem erre nevelt. Nevelt. Jó vicc…
Az apámmal való kapcsolatom már régen sem volt olyan szorosnak mondható, mint édesanyámmal, bár még most is minden anyagi támogatást megkapok tőle.
Emlékszem még az egyik gyönyörű évemre.
Asztalnál ültem, lábam a semmiben lógott és fekete tincseim közül egy égnek mered, pontosan a forgónál, a fejem tetején. Dacosan összeszorított ajkakkal, szemem alatt monoklival meredek a szemközt helyet foglaló megtermett férfira, aki látszólag tesz rám magasról, ugyanis sokkal inkább leköti az, hogy újabb szál cigarettára gyújtson…
De figyel rám; pontosan érzem… sőt, tudom, hogy figyelmének teljes egészét magaménak tudhatom.
JELEN
Őrületes este volt. Tömve volt a hely és egy percre sem tudtunk leállni. Nagyon élveztem, hogy részese lehetek ennek a forgatagnak, még akkor is, hogyha nem éppen ez volt az a szakma, amiért annyit tanultam. Felszolgálni bárki tud, jegyezte meg apám epésen, amikor bejelentettem neki, hogy állást vállaltam egy klubban. Nem osztottam a véleményét, de nem álltam neki vitatkozni vele. Megjegyzéseket ugyan tettünk egymásra, de nem tartott tovább egyetlen mosolyszünetünk sem 10 percnél. Talán a leghosszabb ideig akkor haragudtam rá, amikor elment, de az első telefonhívás után megbékéltem, mert rájöttem: nem anya miatt hagyott el minket. Sőt. El sem hagyott igazán, csak máshol van dolga. Az ilyen megesik, nem igaz?
A halál egyszer rám mosolygott, féltem, rettegtem - tizenhat évesen nem a sírba készültem. Ennyi idősen élményekre vágysz, kalandokra, szerelemre, és tanulni, végig járni a az élet létrájának minden izzadtságtól síkos fokát. Drogot tettek a piámba és a halálkeréken száguldottam végig. Nem egy kellemes sétagalopp volt…. De nem csak felszolgálni voltam ott, bulizni, élvezni az életet...

Vissza az elejére Go down

Mikkel Marzouki
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: