Elküldésének ideje -- Hétf. Júl. 06, 2020 11:47 am
Hudson& Charlee
They say he likes a good time
Az agytekervényei fáradhatatlanul forognak, legalábbis ez az egyetlen dolog, amit ki tudok olvasni a szeméből és ami miatt az ajkaim egy pillanatra némán zárulnak össze, hogy ne fossák folyamatosan a szót. Persze felfedem előtte Sadie titkait, amik abszolút nem titkosak, ugyanis ha nyílegyenesen a tárgyra térsz, rögtön felfedi előtted a padlizsán emoji-kkal tűzdelt jegyzetét. És igen, ha a neved mellett uborkát látsz, az nem jelent semmi jót. - Szóval szoktál utána szimatolni, mi? Jaj, de rossz kutyus vagy, Huddie – forgatom a szemeimet, a hangom nem pajkos, unott és monoton a színe, de az ajkam szegletében nevetés táncol. Végül a bár züllött, alkoholtól lakott szagát felváltja az autóbűz és a széllel keveredő szemétillat, de ez is változatosság és én mélyen szívom be. - Screenshotold le és dobd át, majd összekapcsolom a listát a Tinderemmel és akinek uborkát adott, azt nem húzom jobbra. Egyedül a te neved mellett van amúgy is egy köcsög, mármint amfora, szóval gondolom te vagy a listavezető. Majd jobbra húzlak – mérem végig tetőtől talpig, közben meg fogalmam nincsen, hogyan éri el, hogy folyamatosan kóstolgassam – persze nem a szó szoros értelmében -, de a bárpult kényelmesnek hangzik. – Ha legközelebb a szobájában jársz, kérlek, hozd el az egyik felsőmet, a szagom alapján úgyis megismered – gyújtok rá a cigarettára, igazából totálisan somolyogva, de nem kérdezek többet bele, hogy vajon mit csinál abban a szobában. – Azért remélem, hogy nem azért jársz a szobába, hogy felfrissítsd a jelöléseddel a virágokat… - vigyorgok rá az összes fogamat kimutatva, aztán az ajkamba harapok, hogy a vérszívásról ennyi bőven elég, mint több. Végül egymás tükörképeként dőlünk a falnak meg cigizünk, hol közelebb hajolunk, hol meg hátra, mintha ez egy tánc lenne, csak nem látnánk. Igyekszem nem fennakadni azon, hogy a tekintete forróbb terepre téved, a cigaretta számlájára írom, hogy kilóg onnan. - Huddie, ne csepegtess el nekem ilyen információkat, mert csak arra veszel rá, hogy addig szórakozzak rajtad, ameddig valójában be nem gurulsz – nyalom végig az ajkamat, hogy lemossam róla a túl fűszeres cigaretta ízét, holott ez valójában tudatos, belekezdtem egy rossz játékba. – Hm, vajon milyen lehetsz bedühödve? Jaj, várj, milyen lehetsz akkor, amikor megérzed Sadie szobájában, hogy már megint valaki új fiúval hentergett? – kacagok, összecsapom a tenyeremet, mintha valami fergeteges vicc lenne. – Megnézném olyankor az arcodat, Huddie.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Pént. Ápr. 10, 2020 8:46 pm
come with me
charlee && hudson
Hogy mikor voltam utoljára ilyen közel egy fajtársamhoz? Tegnapelőtt. Azt hiszem, a megérzésem legalábbis ezt súgta. Hogy mikor töltöttem minőségi időt egy fajtársam társaságában, az már kicsit más téma – kényesebb is egyébként, nem a ciki értelemben, sokkal inkább a kellemetlen, keserű, kiábrándító fajta –, ugyanis évek óta nem volt rá példa. Konkrétan azóta, hogy valakinek – részegek voltunk (ja, minden vicces és a legtöbb rémtörténet valahogy így kezdődik, amiben kibaszott tinik szerepelnek), ő meg ráadásul BIZTOSAN lány – sikerült akaratlanul – vagy a fene tudja, kicsit idősebb volt nálam és elég okos, hogy az ellenkezőjét is simán feltételezzem, amikor viszontlátom álmomban (az arcára már nem emlékszem, a teste is valaki másé lehet, akit azóta meztelenül láttam, mégis tudom, érzem, hogy ő az, ha belegondolok, a legtöbb ismerősömmel ez van, amikor a tudatalattim okádja bele őket az éjszakába, hogy elrontsák még azt a néhány nyugodt órát is) – megrágnia. Egy plusz pont jár neki: nem hagyott azonnal magamra. - Majd körülnézek a szobájában. - Csúszik ki. A számon. Mondtam, hogy AZT nem teszem a pultra! Aztán csak dünnyögök, miközben az aurád eltörli a lézengő piásokat, fákat és cserjéket ültet a helyükre, huzat helyett feltámadó szél játszik a tudatommal, mielőtt megállna körülöttem a hideg városi levegő, ahogy bezárul mögöttünk az ajtó. - Persze, csak, ha te is kíváncsi vagy rá. Referencia, hátha ír melléjük nevet telószámmal a későbbiekre. Amúgy nem szoktam bejárni a szobájába. Amikor otthon van. - És olyan szemtelenül somolygok, mintha ezzel kimentettem volna magam a szarból ahelyett, hogy még mélyebbre ásnám a magam gödrét. Aztán csak halk kacajjá mutálódik a mosoly, mielőtt másolnám a szemforgatást, mielőtt a vállam támasztom a falnak melletted, mielőtt halkan fel is kacagnék. Frissen eltört fűszál. Önkéntelenül botlik tekintetem íriszedtől az ajkaidra, ahogy közelebb hajolsz. Ó, persze, szeretünk a tűzzel játszani. Meg hasonló klisék, de te nem játszol (legalábbis nem elég mocskosan MÉG) és pedig minden vagyok, csak nem tűz. Szóval húzogasd csak tovább --- Az oroszlán bajszát, huncutok! - Kevés dologgal lehet úgy felbaszni, hogy bárki torkának ugorjak. - És ez nem az. Ez legfeljebb bosszant, irritál, legfeljebb a torkodra fonnám az ujjaim, vagy egyenesen a szádra, hogy abbahagyd szépen a becézgetést, a kihívó vigyorgás --- Lehet, hogy tévedtem a felbaszódás ügyében? Hosszan fújom ki a füstöt.
Úgy kerekednek el a szemei, mintha valami idegen és borzalmasan hangzó nyelven beszélnék hozzá, ettől pedig kedvem támadna villát állítani a tenyerébe – de rohadtul utálok mosogatni. Mert hát, véresen nem lehet visszarakni az evőeszközt a fiókba… Oldalra döntött fejétől, attól, ahogyan gúnyba burkolja az egészet, tompa nevetés tör ki belőlem – mintha bármit is érne azzal, hogy felcsapja elém a görög vázáját. Láttam én már amforát, nem az a fajta dolog, ami elől ki kellene futni a világból. - Zárás után oda csaphatod, ahová akarod – kacsintok rá lustán, igazából elég kétélűen, hagyva, hogy úgy értelmezze, ahogyan akarja. Gondolhatok arra is, hogy bárddal a kezemben kapom el az említett tárgyat – khm, testrészt -, nem kell itt már bugyiolvadásra gyanakodni azonnal. – Sadie esetében mindkettőt elképzelhetőnek tartom… még azt is, hogy a „Jegyzetekben” listát vezet a méretekről és teljesítmény alapján értékeli őket – rántom fel a szemöldökömet, nem, mintha láttam volna ilyet, vagy ehhez hasonlót, inkább mondjuk azt, hogy hallottam már hírét. És tudom, hogy nem számokkal értékeli őket, hanem különböző emoji-kat használ a fokozatok jelölésére. A padlizsán a csillagos ötös. Fejét csóválva követ engem, azt hiszem, jó nagy pofont adtam a Sadie-ról való elképzeléséhez. Valahogyan képtelen vagyok levakarni magamról a jelenlétét, a nyomát második bőrként érzem magamon, a farkasom akaratlanul is morranással reagál rá – noha nem engedem ki az ajkaimon. - Ha aktuális lesz, akkor késő lesz – rázom felé most én a fejemet, aztán megrázom felé a dobozt, hogy válasszon ki egy tetszőleges szálat, úgyis egy helyre megy. Burkolt fenyegetésétől megforgatom a szemeimet, közelebb hajol, egy pillanatra a tekintetem beletáncol azokba a kékkel morgó zöld szemekbe, mielőtt az cigarettám hegyét az övéhez érintve parázzsal parazsat szítanék benne. És még ekkor sem hajolva el tőle, ajkam kegyetlen mosolyra húzódik. – Mármint miért, Huddie? A borzalmas beceneveid miatt szeretnél a torkomnak ugrani? – hajolok hátrébb egy vigyor kíséretében, hajamba beletúrva, hogy a tincsek ne érezzenek folytonos kényszert az arcomba mászással. Beleszívok a cigarettába, letüdőzve a keserű füstöt, miközben tekintetem végig a férfian cirkál, az izmaim hajszához állnak készen, ha esetleg úgy döntene Hudsie, hogy nem felel meg neki a becézésem.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Pént. Márc. 27, 2020 1:22 pm
come with me
charlee && hudson
Egyesek szerint – khm, Sadie, khm - van. Becenevem. Én sem a tényt – hogy egyesek igenis hajlamosak még az amúgy két szótagos, következésképpen eleve nem túl hosszú nevemet is rövidítgetni vagy csűrni-csavarni –, sem a különféle változatokat – Hud, H, HUDI - nem vagyok hajlandó elfogadni. Ezzel pedig a témát is lezártnak, a sunyi vigyorod pedig félvállról veszem. - Úúúh. - És ahelyett, hogy felugranék és tartózkodási helyeddel éppen ellentétes irányba rohannék fület-farkat lecsapva, csak elkerekednek a szemeim, mintha valami bizarr, nem evilági, modern maugli volnál, tekintetem végigszalad rajtad egyszer, majd kétszer, majd háromszor – a negyediket már pofátlannak érezném, mivel úgy emlékszem, hogy emberek közt szocializálódtam és ott ez nem illik, és ha nem akarod valakivel éreztetni, mennyire megdugnád, akkor nem is szokás, én meg éreztetés helyett egyelőre beérem azzal, hogy csodállak –, a második-harmadik alkalommal inkább csak lopva, felszínesen. Nagy a pofám és az egóm és az amforám, meglehet pofátlan is vagyok, de nem tapintatlan és bunkó, úgyhogy a kérdezősködés helyett inkább visszatérek a sokakat foglalkoztató témához. De ne gondold, hogy ezzel elfelejtettem az erdős apróságot. - Pedig már épp nyúltam volna érte. - Döntöm oldalra a fejem, attól, hogy te ÁLLAT vagy, mókuska, én még nem kalimpálok a farkammal nyilvános helyen. Mert én másképp vagyok ÁLLAT. És mert jelenleg nem indokolt. Indokolt esetben persze mérlegelés kérdése. - Tudod, eszembe sem jutott, amikor ma beléptem ide, hogy tanulok valami újat magamról. Meg Sadie-ről. Vagy roppant precíz a szemmértéke, vagy vonalzóval jár dugni. Nem tudom, melyik a rosszabb eshetőség. - A végét jóformán csak magamnak motyogom, miközben a fejem hitetlenül csóválva követlek. Persze, tisztában voltam én vele, hogy a lányok mindent IS megbeszélnek. Tisztában voltam azzal, hogy a srácok felvágnak a striguláikkal, a lányok meg pirulva mesélgetik egymásnak, milyen színű a haja, meg milyen az illata, de - gyantát, nyirkos avart és fahéjat érzek a nyomodban - ennyire mély beszámolóra nem számítottam. Bár, Sadie-ről beszélünk. Lehetett az még mélyebb is. - Majd aggódom miatta, ha aktuális lesz. - Jó hozzáállás. Az emberek így szarják le a vércukrukat, a magas vérnyomásukat, meg a testsúlyukat, de én nem vagyok ember szóval vegyük úgy, hogy az intelmek rám nem vonatkoznak és tekintsünk is el tőlük, mielőtt mélyebben belegondolnék és sikítva hajítanám el a cigidet. - Egyébként sem gyújtok rá túl gyakran. - Ja, Blaze dohányáruját szívtam utoljára pár hete. Amikor nem volt otthon. Attól ez még nem lopás! Tudott róla. Utólag. - Ha így folytatod, nem az a szar lesz a veszted. - Fejemmel a kezedben hintázó szálra bökök, majd közelebb hajolok, hátha meggyújtod az enyémet is.
Elküldésének ideje -- Szomb. Márc. 07, 2020 12:05 pm
Hudson& Charlee
They say he likes a good time
Elmélkedésre hajazó kérdése egy pillanatra elgondolkoztat és az ajkamat rágom, miközben a választ keresem magamban. - De vajon mennyire komoly az a név, ami csak becenév? És egyáltalán… - itt az agyam ezer fordulattal pörög, ám az égadta világon semmire, semmire sem jut azzal kapcsolatban, hogy mégis hogyan lehetne becézni Hudson-t -, neked egyáltalán van beceneved? Hud…son? – megeresztek felé egy gúnyos, félig felemelt szemöldökkel gonosz lére eresztett vigyort. Ő kérdő tekintettel néz rám és egy pillanatra fogalmam sincsen, mi rosszat mondtam. Mintha tényleg egy másik bolygóról hajtottak volna ide. - Ezeknek, azoknak, az embereknek, hívd csak őket, ahogyan akarod – emelem égnek a szemöldökömet, a kezemmel hevesen gesztikulálok a szavaim mellé. Szinte várom, hogy szavait valami becslő minősítés kövesse, vagy minimum lecsapja elém az ismételten kiürített poharát és formás fenekét lóbálva kisétáljon a bárból. De nem. Hudson marad. Az ajkamat megint egy pillanatra beszívom, a fogaim közé, mintha ez erőt adhatna ahhoz, hogy kicsit asszimilálódjak a világhoz és a huszonegyedik századhoz, holott inkább kétszer olyan szívesen morognék meg hazafelé macskákat. - Úgy értem, hogy fogalmam sincsen arról, hogyan isztok… nagyjából akármit is. Néhány évig, nos, fogalmazzunk úgy, hogy szőrösebb testben tengettem a napjaimat, mint most – a körmöm ujjra a pulton kopog, nem merek rá nézni. Nem akarom látni a szemébe a döbbenetet, ahogyan a szavaim belecsordogálnak a tudatába és megérti a jelentésüket. Nem akarok kérdéseket, nyaggatást, sem szívből jövő érdeklődést a tettem miért-jeire. Túl sok bőrönd koppant már túl sok küszöbön… Végül Hudsont sikerül teljesen magammal ragadnom, méghozzá azzal a témával, amely hozzá a legjobban kapcsolódik; az amforájának a méretével. Kezével rögtön méregetésbe kezd, minden egyes szavával és mozdulatával azt akarja kicsalni belőlem, hogy nevezzem meg pontosan a nagyságot, amit Sadie mutatott. Mert igen, Sadie vonalzóval szemléltette nekem és nem, nem elégedett meg centi pontossággal, hanem milliméterekig kutakodott. Vigyorogva nézem, ahogyan lehúzza az elé adott ingyen italt, a narancsot rágja – és még képes így is bosszantóan vonzó lenni -, majd újra mutogat. - Huszonegy centiméter, hat és fél milliméter, Sadie állítása alapján és NE, ESZEDBE NE JUSSON AZT IS MEGMUTATNI A PULTON – emelem felé fegyelmező módon a mutatóujjamat, majd a saját szavaim kólintanak fejbe és pontosítok – A méretre gondoltam – helyesbítek, ahogyan kijövök a pult mögül. Hudson válaszként a kérdésemre követ, ahogyan végig szeljük a bárt, egészen a hátsó kijárat felé. - Kérsz? – biccentem felé a nyitott cigarettásdobozt, csípőmet a falnak billentve, várakozón nézek rá. – Habár olvastam, hogy a cigaretta mennyi negatív hatással bír a férfiak teljesítőképességét tekintve, szóval jól gondold meg, Huddie – olyan gúnyos a mosolyom ettől a becézéstől, hogy még én is lekaparnám a saját arcomat, aztán végül egy kacajba fulladok el. Kezdhetem számolni a másodperceket, hogy melyikünk bírja tovább és ki szalad el előbb az ellenkező irányba.
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Csüt. Márc. 05, 2020 5:25 pm
come with me
charlee && hudson
- Mennyivel rosszabb vajon, ha csak beceneved van, mintha egyáltalán nincs olyanod? - Teszem fel a roppant mély, roppant filozofikus kérdést (de most komolyan, te hogy becéznéd a Hudson? Sehogy. Meg ne próbáld!), de nyilván süt rólam, hogy kurvára nem érdekel a téma, ellenben a nevét, azt megjegyzem magamnak. Hátha szükségem lesz még rá valamikor. Iszom is az információra. Aztán csak összevonom a szemöldökeim, mivel vigyorgok tovább, nem rosszallónak, inkább csak kérdőnek tűnhet a mimikám. Igen, tudatosan csinálom, még ura vagyok az arcizmaimnak. MÉG. - Ezeknek? - Ugye nem csak nekem van olyan érzésem, mintha egy kívülállóval beszélgetnék? Mármint nem úgy kívülállóval, mint a hülyegyerekek, akiket a gimiben szarrá szopattak a haverjaim – nekem túl alantas volt a játék, de röhögni rajta persze nem esett nehezemre, nem szerettem volna, ha én leszek hirtelen a megverendő hülyegyerek (a.k.a. Griffin, nem az igazi nyilván, hanem valamelyik fajtársa), mert pont olyan bénának tartom őket, amilyen bénák igazából voltak –, és akik majd pont tízszer annyit keresnek majd egyszer, mint az ökrök, akikkel már nem tartom a kapcsolatot – van helyettük kevésbé tahó, jóval intelligensebb, de ugyanolyan arrogáns társaságom –, hanem, mint valami igazi kívülálló. Űrlény. Nem mintha a fajtánk önmagában annyira természetes volna, de ő a természetfelettinél is természetellenesebbnek tűnik. Mármint a dumája. Vágod, hogy értem. Nem? Jó, akkor nem vagyok egyedül. - Úgy érted a rutinos tequila-fogyasztóknak? Kezdő vagy még? Vaagy… - Vagy. Vagy mikortól számít valaki rutinos tequila fogyasztónak? Napi hánytól? Heti hánytól? - Jól véled. - Mutatok rá, mennyire értékelem a gyakorlatias hozzáállást. Na, nem arra célozgatok, hogy megmutatnám neki az amforámat, MÉG NEM – mármint MÉG NEM célozgatok és amúgy MÉG NEM döntöttem el, hogy megmutatnám-e, igen, én is válogatok, néha kényesebben, mint khm… Sadie… khm –, de máris szimpatikusabb, mint mindent-elhiszek-az-exednek-Charlee. - Azért amforából akad sokféle méret. - És engem ezt most kicsit jobban érdekel talán, mint az indokolt volna. Nem vagyok oda a görög cserépedényekért, de talán mégsem kellett volna élből ítélkeznem, talán hamarabb kerültek szóba bizonyos részeim, mint falhoz a váza, egyébként is honnan tudta volna a Nagyságosasszony, hogy a kör bezárul, a kígyó beleharap a saját farkába – nem az enyémbe, PFUJ –, én pedig értesülök bizonyos részeim pozitív megítéléséről? - Van ekkora is - Jobbomban a pohár, lehajtom a tartalmát, rágódom a narancson kicsit, közben bal tenyerem a pulttól nagyjából tíz centire időzve mutatja az egyik – LEGKEVÉSBÉ SEM VALÓSÁGHŰ – lehetőséget, A tequila helyére biggyesztem a narancshéjat, és fordulok is a széken, ahogy tekintetem mozgásod követi. Balom Eltávolodik a pulttól, miközben ugyancsak vízszintesben, de már a földdel párhuzamosan mutatom a másik eshetőséget. - meg ekkora is. Nem szűkítetted nagyon le. - Szökkenek le aztán, mint jólnevelt farkas és a nyomodba szegődöm. Nem mintha ennyire vonzó lenne a passzív dohányzás, de hirtelen meghoztad a kedvem, hogy rágyújtsak. Jó lenne, ha megkínálnál, hogy meg ne pattanjak.
Amikor kihangsúlyozza a kellemetlenül szót és álvigyorral, meg szemöldök húzogatással néz rám, szívem szerint megforgatnám a szemeimet, aztán rámorognék. Ehelyett a tekintetemet lustán végig futtatom rajta; az arrogáns ívű ajka vonalától le egészen addig, ameddig a pult engedi – a halk, mellkast borzoló morgás azért marad. - Abban biztos vagyok – válaszolok ajkamat beszívva, nincsen ebben semmi szívet tépő vágy, vagy erotika. Csupán tények, amiknek a közlésében untatóan jó vagyok, már pedig az tény, hogy Hudson jégszívéért minden bugyi leolvadna. Kár, hogy az enyém… nem, nem gondolok arra, melyik fiókban nem hagytam… - Azt nem nehéz tudni, elég nyilvánvaló, tekintve attól, hogy amikor legutoljára találkoztunk teljesen beálltam a saját bogyóimtól. Elvileg arra vannak, hogy kordában tartsanak, de alkohollal együtt még Csingilinggel is tudnék társalogni… Vagy talán a hiperaktivitásom helyett szerinted inkább más lángon lobogok? – kirohanás. Tetszik, ahogyan fogalmaz; kicsit sértő, de pont ez az benne, a nyers igazság, amitől kissé összehúzom a szemeimet. Hozzátenném, ez a balga macskanézés a szimpátiám első megnyilvánulásának a neve. - Charlee vagyok. Mondanám, hogy a Charlene-nek a becézése, de sajnos a nevem nem több egy uniszex becézésnél...– a poharaink összekacagnak, vagy összekoccannak, hívd olyan emberien, ahogyan akarod. Miközben lehúzom, jövök rá, hogy ehhez még kellett volna valami; tépi, marja a torkomat, ahogyan az alkohol végig táncol rajta. Nem, nem köhögök, nem, nem rázkódok meg, csak erőteljesen becsukom a szemem és az ajkamba harapok, mielőtt valami obszcén jönne ki rajta. - Tudtam én, hogy kell ehhez valami – könyöklök a pultra, ujjaimmal a hajamba markolva és kínkeserves pillantást vetek Hudsonra. – Ehhez kellett volna a citrom vagy a narancs? Istenem, miért van ezeknek ennyi borzalmas szokásuk… A mosolya úgy tapad az arcára, mint egy borzalmasan hamis köntös. Nem tudom nem észrevenni azt, hogy azok a jégszemek nem mosolyognak hazug szájával együtt. Nem jegyzem meg, mert ha valami ilyesmi csúszna ki a számon, azt kész özön követné, olyan kérdésekkel, amiket még hosszas ismeretség után sem fair feltenni. Az egyik ujjamat a pultra helyezem és dobolni kezdek vele. Kényszeres. - Talán megkérdőjeleznéd Sadie minősítését? – vonom fel érdeklődve egyik szemöldökömet. – Nos, tény, hogy úgy vélem, sokkal jobb a személyes megtapasztalás, mint elhinni másoknak a dolgokat – és nem, itt nem kukucskálok ki véletlen sem a pult fölött, nem -, de hidd el, ha hazudik, ezt akkor is elakarod hinni. Bár nem értem, mi szükség lenne arra, hogy még én is hízelegjek a végtelen önbizalmadnak… - ekkor a mondatomat és a gondolatmenetemet egy kép szakítja félbe arról, ahogyan Sadie vázát hajít Hudson fejének. Nem tör ki belőlem esztelen vihogás, csupán egy nagyon, nagyon gonosz és szemtelen mosoly csúszik az arcomra. Közben elveszem a felém csúsztatott poharat és töltök bele még egyet. - Vázáról szó sem esett, habár tény, hogy egy görög amfora nagyságához mérte a… - most rajtam van a sor, hogy ajkamat rágva, ujjammal a pulton dobolva keressem a virágnyelvű kifejezést – Szóval ahhoz mért téged. Legalábbis a lényeges részeket. Nem, nem kerüli el a tekintetemet, ahogyan végigmér. - Nem szeretek egy strigula lenni valaki füzetében – ráncolom a homlokomat felé. – Ha járna bónusz, én lennék a hónap dolgozója – pöccintem elé a teletöltött poharát, ami kicsit kiloccsanva vizes utat hagy maga után, a tetejére egy narancsgerezdet nyomok. – De mára megmentettél a végtelen unalomtól, úgyhogy ebben a körben a ház vendége vagy, plusz megkapod azt az engedményt, hogy ha megittad, passzív dohányosként szórakoztass tovább a hátsó kijáratnál – bőrdzsekimet magamra rángatom, közben a pólóm felmászik, feljebb, hogy egy hófehér csík kacsintson a világra, de gyorsan lehúzom és kilépek a pult mellé, csípőmet annak döntve. A farzsebemben cigis doboz, a kezemben egy üres pohár – az előbb húztam le a saját tequila adagomat, az utolsó cseppjeit az államról törlöm le. - Na mi lesz?
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Pént. Feb. 28, 2020 11:20 pm
come with me
charlee && hudson
Ehm, hogy mi? Mármint nyilván nem lep meg, hogy neked is leesett, egy csapatban játszunk, de én határozottan jobban szeretem a citromos felállást. Meg azt, amikor nem ítélnek el Sadie sztorijai alapjan, elvégre lássuk be, ő minden csak nem elfogulatlan (teljes joggal amúgy, ebbe még én se tudok belekötni, de a rágalmazásnak is van határa!). Azt is mondta, hogy kicsi a pöcsöm, mi? Kösz, cicavirág, KÖSZ. És tájékoztatásul közlöm, hogy NEM. - Hidd el, sokkal kevésbé éreznéd magad kellemetlenül, ha nem lennék. - Villantok meggyőző vigyort, közben megemelgetem kicsit a szemöldökeim is. Nem mintha reménykednék benne, hogy ez majd meglágyítja hazugságok által kővé dermesztett szíved – másban sem reménykedem egyébként, nem vagyok az a reménykedős típus, vagy bejön (többnyire igen), vagy nem, az erőlködés nem kenyerem -, de mégiscsak elegánsabb, mint elküldeni a picsába, nem? - A neveden kívül mindent tudok rólad, ami ahhoz kell, hogy belőjem, mi okozza ezt a - Hümmögök kicsit, keresem a jó szót (nem azért, mert retardált vagyok és nehezemre esne megfogalmazni a gondolataim, de akarok én olajat önteni az amúgy is indokolatlanul nagy tüzedre?), aztán úgy tűnik megtalálom. Legfeljebb az arcomba kapom a tequilám, ha tévedtem. - kirohanást. - Igazából indokolatlan kirohanást akartam mondani, de egyelőre működik az életösztönöm. Nyugi, van az az alkoholmennyiség, aminél kikapcsol. A pult csattanására kicsit azért összerándul a gyomrom, mosolyom viszont sziklaszilárd (ha tudnád, mennyit gyakoroltam ezt: pofátlanul vigyorogni BÁRMILYEN KÖRÖLMÉNYEK KÖZT). Több kell ennél, hogy eloltsd a kíváncsiságom. Poharadnak koccintom hát a sajátom, majd leküldöm a felest. Nem is olyan vészes. - Kezd érdekelni, mit jelent az a túlontúl sok. Centiméterre pontos leírást vagy csak nagyságrendi összehasonlítást? Hitelesnek minősítésnek tekinthető egy ex-barátnő értékelése? Bár, azt mondják az idő megszépíti az emlékeket... Mostanság volt, esetleg az előtt vagy után, hogy megpróbált kinyírni egy vázával? - Hangsúlyozom, teljesen jogosan, de talán a gyilkossági kísérlet mégiscsak túlzás. Soha többé nem kezdek boszorkányokkal! - Pedig elviselnélek a rajongói körömben - Tolom közelebb a kiürített poharat. Közben a legkevésbé sem lopva, de nem is túl sokáig időzve szemügyre veszem, amit nem takar ki belőled a pult, mielőtt tekintetemmel az üvegre böknék. - vagy legalábbis szívesen húználak - Meg? Ó, ezzel túl korai lenne viccelődni, ugye? - ki a megvetőim halmazából. Kevésbé érezném a késztetést, hogy máshol igyam le magam. A fizető vendégek elüldözéséért is jár bónusz?
Az egész úgy kezdődik, hogy Sadie macskához hasonlító nyávogással felhív, miszerint ma képtelen bejönni dolgozni – nem, nem morgok rá, kicsit sem kell eltartanom a fülemtől a telefont, hogy ne hallja ajkam vicsorba fordulását. Szóval berongyolok a bárba, miközben egy könyvet falok, aztán rájövök, hogy a könyv mélységén való gondolkodásban elfelejtettem, hogy a kulcsomat nem raktam el, aztán hazaérve rájövök, hogy Lip-et ismét elkapta a rendrakásra való ösztön, aztán elpakolta a kulcsomat valami szelektáló dobozba, vagy az ezernyi fiók egyikébe… aztán… nem, nincsen aztán, csak kényszeresen húzogatom a bőrkabátom ujját, míg meg nem találom a kulcsot. A hivatalos nyitás után egy órával már tényleg a pultban lógatom a lábam. Igen, lógatom, mert becipelek egy bárszéket a pult mögé, befészkelem magam – már amennyibe a támlanélkülisége engedi – és lábamat az egyik polcra helyezem. Jaj, ne aggódj, a bakancsot egy ízléses platformos tornacipőre váltottam. Én is böngészem ám az instát, nehogy azt hidd már, hogy néhány év a vadonban az eszemet is elvette. Ne, ebbe ne számoljuk bele a macskák megmorgását. De nem, úgy tűnik, mintha a napom így sem lehetne elég rossz és a hangulatom nem lenne kellően megtépázott és szétcincált – hiába, Birdie ránézésre megmondta, hogy borzalmas pultos lennék, viszont tetszik neki a szétesett mivoltom -, erre még Sadie istenverte ficsúrja is belejt a bárba. Habár tekintetem eddig csak távolról vándorolt keresztül a fiatal férfin és ez bőven is elég volt, Sadie meséi kipótolták hiányos ismereteimet róla. Sőt, jóval többet tudok róla, mint amennyi illendő lenne, szinte anyai behatósággal ismerem teste minden porcikáját és ettől fitymálóan kókad le a szám. Ahhoz képest, hogy eperszőke tincsekkel borított barátnőm fejébe nem sok dolog hódíthat helyet, meglepően érzékletes leírást adott a férfi… vonásáról. A pultra könyököl olyan magabiztossággal, hogy viszketni kezd tőle az orrom. A nemzetközi jel mutogatására jogosult ujjam pedig mereven előre lendül, hogy aztán megmutassa neki, szóval jó mélyen a hátsó farzsebembe rejtem áruló kezemet. Hudson Spencer. Fenyőtű, felhőkkel barázdált téli éjszaka és szantálfa illata van; valahol a lelke mélyén pedig egy farkas mancsa kacérkodik velem. Felfigyeltem erre távoli találkozásunk egyik pontján is, de Sadie csacsogása kitöltötte hiperaktív agyam minden zugát, így képtelen voltam egy farkastársra figyelni. - Fogalmam sincsen, mi tilos és mi nem – forgatom meg lusta módon a szemeimet és egyik kezemmel oda sem nézve veszem le a gold tequilas üveget. Fotografikus memória; jegyezd meg. – Gondolom arany, mert az ezüst mégsem nekünk való, nemde Hudson? – rántom felé a szemöldökömet jelezve neki, hogy igen, kisbarátom, pontosan tudom, hogy te is a Mancsőrjárat tagja vagy. - Tudod, Sadie pont annyit mesélt rólad, hogy már akkor kellemetlenül érzem magam, amikor látlak. Pedig most fel is vagy öltözve – ismétlem, nem, nem kényszeremben beszélek ennyit, semmiféle zavarnak nem tudható be. Vagyis, ha a hiperaktivitásomat nem számítjuk annak. – És szinte ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy fogalmad sincsen ki vagyok és honnan ismerlek, de ne aggódj, megnyugtathatlak; nem, nem követlek, nem tartozom a rajongói körödbe, csak rosszkor voltam rossz helyen és túl sokat hallottam. Túlontúl sokat. Nem, igyekszem nem rángatni felé a szemöldökömet. Inkább gondolataimat azzal kötöm le, hogy kitöltöm mindkettőnknek a tequilat és közben fel sem merül bennem, hogy munkaidőben nem kellene innom. Csak teszem pultosi kötelességemet, elé csapom a megtöltött felespoharat és koccintásra emelem az enyémet. Legalábbis így kell, ugye? UGYE?
Vendég
Vendég
Elküldésének ideje -- Szer. Feb. 26, 2020 7:18 pm
come with me
charlee && hudson
Az évek, meg a tapasztalat - a lányok szeretnek túszul ejteni dolgokat, pólókat, ingeket, KARDIGÁNOKAT, szíveket (jelképesen persze, a szívemet ugyanis már visszavettem, de a kardigánomért jelen pillanatban is kurvára fáj) - azt súgják (mit súgják, ordítják, bele az arcomba, mint ordenáré részeg arcok péntek este), hogy ha valamit hivatalosan is elveszettnek nyilvánítunk - eltelt hetvenkét óra, de lehet, hogy már hetvenkét nap is -, akkor az már rohadtul nem is fog előkerülni soha (vagy abban a kivételes esetben mégis, ha a Nagyságosasszony nagytakarítást tart, vagy Griffin nagytakarítást tart a Nagyságosasszonynál és/vagy nálam - igen, végre, én sem vagyok tökéletes, örülj -, mi ugyanis elfoglaltak vagyunk, ő meg Blaze, van még kérdés?). Úgyhogy keresztet vetettem két pólóra, három ingre - most azt gondolod, hogy mekkora ribanc vagyok, de én legalább nem a bugyimat hagytam szanaszét, ha tudnád, mennyit dobtam már ki, ezek a mai lányok nem valami fehérnemű-tudatosak - és rávettem magam a vásárlásra. Ami ezeknek a mai lányoknak igazából a kardió edzést helyettesíti, nekem meg a poklot. Gyerekek, ha ezt olvassátok - most hagyjátok abba! -, jegyezzétek meg: népszerűnek lenni nehéz és baromi költséges, hallgassatok rám, és vegyetek példát Mackről (amúgy Griffinre gondoltam - túl sokat gondolok Griffinre, félek ez azt jelenti, nincs lakáson kívüli társasági életem! -, de nem szeretem állandóan ismételni magam).
Mivel ma nagyon ügyesen az gyúrást is letudtam - pedig nem is vagyok mai lány, de pont akkora szenvedés volt, mint a súlyzós edzés, amikor nem vagyok hangulatban, mégis muszáj, Hudson Spencer nem engedhet meg magának kilengéseket, meg plusz kilókat, mert akkor megint mehetek vásárolni és nem megyek vásárolni, SOHA, TÖBBÉ -, úgy döntöttem, ideje megjutalmazni magam és végre valami olyanra költeni a pénzem, ami boldoggá tesz. Legalább ideiglenesen. Nem, pfuj, AZÉRT nem szoktam fizetni (vagy másra gondoltál? Néha én is szoktam. Néha).
A pultra könyökölök és előrébb dőlök egy kicsit. No, nem annyira, hogy teljesen az arcodba másszak, azt meghagyom a messziről bűzlő - kiélesedő szaglásom bántja az édeskés, rothadás szag, mégsem tudja elnyomja az illatot, ami a bejárat óta feléd csalogatja a bennem élő farkast, ami már akkor sem hagyott nyugodni, amikor először láttalak, csak messziről, Sadie oldalán - csókának nem messze tőlem. Noha önbizalmamnak hízeleg, ha anélkül észlelnek, hogy azért a kisujjam is mozdítani kellene - lényegében ez a természetes, bocsi, de nem bocsi -, nem vagyok türelmetlen eset. Bár nyilvánvalóan kurvára rámférne már az a tequila. - Egy tequila lesz nekem - közlöm megfellebbezhetetlenül, ha hozzám fordulsz és mivel ökör piál magában (nem mintha frusztrálna a helyzet, a jelenlévők többsége reggel hétkor már itt volt a napindító felesért és nem sokadmagával tért vissza a munka utáni munícióért) - és egy neked. Hacsak nem tilos szolgálatban innod.