Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I think I talk too much

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Feb. 28, 2020 6:22 pm
Röviden egymásba botlik két tekintet, zöldbe hajló, barna árnyalat törik meg kék tekintetem zátonyán, lélegzetelállítóan szép lány lehet ennél szerencsésebb és rosszullét mentesebb napokon. Megnyúzott arcának kimerült vonásai képtelenek felülírni a sejtjeibe ivódott – inkább kódolt – vonzerőt, pontosan ilyennek képzelem a generalizált meghasonulást – eddig megkérdőjelezhetetlennek hitt heteroszexualitásom elbizonytalanodik. Csúcsformája valószínűleg ennél is jobban kizökkentene, állapotát tekintve azonban könnyű átemelni a táskát – egyenesen az ölembe, mellőlem elfogytak a székek, de nem bánom, van lábizmom, használni is tudom. A felém irányzott üveget ügyesen nyakon ragadom, ujjai páracseppekben elmosódott nyomot hagynak rajta, majdnem ugyanott fogom meg, lélegzetvételnyivel felette, attól tartok, ennyi lehűléstől semmiképpen sem lesz jobban.

Mondjuk rosszabbul sem.

Könyökéhez nyúlik, miközben feltápászkodik, kecsesnek aligha nevezhető mozdulatokkal – tényleg szörnyen néz ki, mint akire ráférne egy kiadós elvonókúra vagy kórházi karantén -, próbálom egyensúlyban tartani, ami ismételten nem esik nehezemre – meglepően vékony és egész jó koordinációs képességekkel rendelkezik, súlypontja egyik irányba se leng ki. Elfogadom felém nyújtott kezét, nyirkos, hideg verítékcseppekbe vont ujjait, gyöngéden rázom meg, pedig láthatóan – bizonyos mértékig – ura a helyzetnek. – Medorah – pillantásom követi mozdulatát, felfelé lendül borzongástól lúdbőrös csuklójával – Coleman – megtorpan a nyakon található apró sebeken, két, tűszúrásnyi, vöröslő körökkel körberajzolt pontocska, egy vonalban, háromnegyed szájnyi távolságban.

Vámpírharapás.

Más esetben finoman puhatolózni kezdenék, burkoltan kiszállási lehetőséget ajánlanék, menedéket, segítséget, vagy egyszerűen kérdések garmadájával próbálnám megérteni, mi lehet a hegek vagy begyógyulatlan sérülések története. Más esetben nem hagynám annyiban, nem érdekelne a kockázat, a körülmények, a következmények. Más esetben előrébb helyezném egy ember életét.

Most viszont kötelességem csendben végignézni, ahogyan megvakargatja őket, tapintatosan félrepillantani, teret engedni gyengélkedése felületes és kényszeres kezelgetésének. Sokat ihattak belőle, sokat ihatott valakiből, ennyire specifikus megállapítást ismeretek hiányában nem tehetek. Itt dolgozik, vámpírok és boszorkányok között, a kölcsönösség erősen gyanítható. Ha mégsem, Benjamin talán elmeséli, mi Sadie története, és talán – ismétlem, talán – közbeavatkozhatok.

- Ami azt illeti, igen, várok valakit – szórakozottan megemelem a táskát, a pultra fektetem, nem kezdek el benne kotorászni, pedig elővehetném a telefonomat, és ráírhatnék, felébredt-e már, egyáltalán szeretne-e látni még egyszer, legalább annyi időre, hogy megmagyarázzam, miért nem léptem vele kapcsolatba az elmúlt öt napban. – Benjamin Bourkast. Nem tudod, mikor szokott bejönni? Mondjuk teljesen mindegy, úgyis megvárom – halvány mosoly kíséretében fordulok vissza hozzá, a megbontott kólába most jut eszembe belekortyolni. Pedig iszonyúan szomjas vagyok legalább másfél órája, odabent rengeteg adminisztrációs munka gyűlt fel, nem igazán lebzselhettem a teakonyhában.

Tele szájjal nem szólhatok rá – nyilván ilyenkor jéghideg az üdítő, és marja fel a torkomat -, ezért nem tudom maradásra bírni, ha nagyon őszinte akarok lenni magamhoz, úgysem engedné, hogy valaki más diktálja a feltételeket. – Még így is nagyon szép vagy, ne aggódj – öblösre formálódott bók és megnyugtatás, amit a jeges buborékokkal dúsított Coca Cola szponzorál.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 25, 2020 10:31 pm

I am youre biggest nightmare
Sadie C. && Medorah

Tavasz van, a madarak csiripelnek, a nap mindent megpróbál beragyogni, a macskák bagzanak, én meg hányok. Hát milyen is lenne az én formám, ha nem ilyen? Úgy botorkálok elő a mosdóból, mintha a fél napomat ott töltöttem volna, egy átmulatott éjszaka után. Szemügyre veszem a vendégemet, aki egy sovány - nem vékony, sovány - szőke, és vibrálóan kék szemű leányzó testében érkezett hozzám. Bár enyhén duplán látok, így is feltűnik, hogy kimondottan csinos. Jó, nem annyira mint én, de nyilvánvalóan van benne valami földöntúli. Nem is válaszolok neki, csak hátat fordítok és lekapok egy üveg kólát - igen, nálunk retro üveges van -, felbontom és leteszem elé. Nem is mondok árat.
- De, lehet jót tenne - nyögöm neki, mikor hellyel kínál, és a pultba kapaszkodva oda botorkálok. Ha erősebb lennék, a körmöm bele mélyedne az alatta húzódó lakkozott fába. Görcsök hasítanam a gyomromba, de mikor sikerül ülő helyzetbe vergődnöm magam minden kezd enyhülni. Az égető fejfájás, az izzadás, a didergés, csak az a kurva nyakbizsergés nem, ami miatt minduntalan oda akarok nyúlni, és a húsomig kaparni a bőrömet. Próbálom kontrollálni magam, de annyira vágyom Benji vérére… vagy igazából bármilyen utolsó, csöves vámpír vérére, hogy meghalni is hajlandó lennék érte.
- Vársz valakit? - nézek végig a lányon, hátha a beszélgetés eltereli a gondolataimat - amúgy Sadie vagyok. Sadie Chloe Kingsley - nyújtom felé a kezem. Érzem, hogy hosszú körmeim alatt ott lapulnak a nyakamról lekapargatott bőrdarabok. Ha elfogadja a kézfogásom, ismét megvakarom a hegek helyét. A lyukak helyét. A fogak helyét.

Örömmel konstatálom, hogy a szék, ami kemény támaszt nyújt a testemnek, és az ülő helyzet megtette a hatását. A gyomrom már nem forog, és a hányingerem is csillapodni látszik. Kipillantok az ablakon. Odakint az idő elborult, a nap lemenőben van, a Hold pedig uralmára öltözik éppen valahol a másik oldalon. Mindjárt eljön az éj. És ha eljön az éj, az azt jelenti, hogy én haza indulok, Benji meg ide. És ha szerencsésen találkozok vele, magáévá tehet egy sikátorban, és csillapíthatja az elvonási tüneteimet. Csillapíthatja az éhségemet, ami mintha a szerveimből táplálkozna, és engem falna fel belülről, kínzóan lassan. Olyan lassan, hogy kedvem lenne leugrani az első hídról ami szembe jön, de nekem túl drága az élet, az elvonási tünetek pedig azt jelzik, hogy teljesen kiürült belőlem a vére.

Csak ülök ott, bámulom ezt a ragyogó szemű lányt, és olyan szelídnek, olyan tisztának látom, amilyennek magamat talán soha nem fogom. Egy pillanatra talán irigy vagyok rá, de aztán csak lazán megrázom a fejem. Nagy nehezen felállok, a pult mögé sétálok, hogy engedjek magamnak egy kis hideg csapvizet, majd vissza helyezkedem mellé. Nagyot kortyolok bele. A hűvös nedű szinte felszántja lángoló torkomat.
- Ne haragudj, hogy ilyen szarul nézek ki - mondom és próbálok mosolyt erőltetni az arcomra - általában sokkal szebb vagyok ám.

daddy issues ●●416 ●●   by barb
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 25, 2020 12:18 pm
Mérsékelt határozottsággal torpanok meg – három utcát tulajdonképpen vakon tettem meg, vitt előre a lábam, ismerős tempóban, ismerős cél felé –, tekintetem tompa fájdalom kíséretében siklik végig a bár épületének feliratán. Átléptem bizonyos határokat, beleavatkoztam Benjamin életébe a megkérdezése, engedélye vagy figyelmeztetése nélkül. Tizenkét órányi szabadtérrel rendelkezem, félnapnyi előnnyel, amíg bezárva szenved – reményeim szerint valamennyit alszik, bár utoljára megrémített a soványsága és nyúzottsága –, miközben szabadon, akadályok nélkül közlekedhetem a világában. Ichabod természetesen nem árult el nekem nagy titkot, és bármennyire élveztem rövidke egymás botlásunkat, nem futok le önbecsapási köröket, a véleményem aligha befolyásolja későbbi döntéseit.

Ennek ellenére elárultam Benjamint, megkerültem, fogalmam sem lehetett, kivel veszem fel a kapcsolatot, tehát azt sem tudhattam, hogyan fog reagálni a kétségeimre vagy az érvelésem hátterében húzódó elvekre. Szerencsémre – ugyanakkor mindkettőnk szerencsétlenségére – Ichabod mozdulatlan szikla, közönyös megfigyelő, cselekedeteit tőlünk független, gyanítom, sokkalta hatalmasabb erők irányítják, amelyek talán belőle fakad – talán valami más, számunkra érthetetlen és megfoghatatlan.

Mielőtt felkészülnék a naplementére – ezzel együtt viszontlátásunk örömére és örömtelenségére –, muszáj keskeny mederbe terelnem a gondolataimat. Kettőnk érdekében el kell vetnem a szánalmas magyarázkodást, a kifogások keresését, az indítékok elferdítését. Nem lehet. Egyrészt képtelen lennék leheletnyivel is őszintétlenebb lenni vele, mint azt megérdemli, másrészt ha sanszot akarok, legalább egy kicsit egymás újbóli felfedezésére, mégsem nyithatok rögtön maszatolással.

Nagy levegőt veszek, szememet lehunyom egy pillanatra, mielőtt belökném a bár ajtaját – rossz szokásom, hogy megfogom záródás közben, hiába csukódna puhán, és segítek helyre igazítani. Rögtön megcsap az elmúlt egy hét otthonos illata, különböző alkoholok kipárolgása, keveredése, némi illatosító, majdnem minden ugyanolyan, az idült alkoholisták látványa, a karbantartott berendezés, viszont senki sem áll a pult mögött.

Lehet, lehajolt, esetleg hátra kellett szaladnia valamiért, ki tudja, mindenesetre felülök a legközelebbi székre, táskámat a mellettem álló darabra fektetem, nehogy valaki társaságot keressen – éppen bennem. Előre hajolok, két alkarommal megtámaszkodom a pulton, bekukkantok mögé, de sehol senki. Tükörképem vibráló kék szemmel néz vissza rám, arcomat felszabdalja az alkoholos filccel felírt kínálat és hozzá tartozó árjegyzék.

Mire felbukkan a pultos – sosem láttam, szédítően csinos testhez megviselt arc társul –, már azon gondolkodom, ma mikor nyugszik a nap, mikor kerülhet elő Benjamin. Hosszabb pillantást vetek rá másodszorra, haja tövében verejtékcseppek sorakoznak, sápadtság uralja homlokát, orcája enyhén vérbő, kipirultságot kölcsönöz neki. Úgy néz ki, mint aki… nem is tudom, mint aki lefutotta a maratont, és utána kihányta azt a két proteinszeletet, amit előtte energiaként bevitt a szervezetébe. – Szia! – viszonozom sietve köszönését, legtöbbször nem ennyire előzékenyek a vendéglátásban dolgozók. Nem is ennyire közvetlenek. – Ugyan, most érkeztem – megemelkedem, függőleges tengelyi elmozdulásomnak hála azonos magasságban nézhetünk farkasszemet. – Egy kólát kérek, zérót – adom le a szegényes rendelést kitartó pásztázás közben. Tényleg borzasztóan fest. – Figyelj, nem akarok tolakodni, de minden rendben van? Nem festesz valami jól. Nem akarsz leülni egy pillanatra…? – rögtön a táskám után nyúlok, leheletnyire megemelem, hellyel kínálva, hátha elfogadja. Mielőtt például elájul.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Feb. 21, 2020 4:52 pm

I am youre biggest nightmare
Sadie C. && Medorah

Határozottan szar napom van. Minden emberi mozzanat, minden hang ami a fülembe kúszik, minden szag ami az orromba eszi magát, zavar. Minden idegesít. Szinte már véresre kaparom a nyakam, úgy viszket az két apró pont, amit Benji hagyott rajtam a legutóbbi találkozásunk alkalmával, és nem azért viszket mert gyógyul, vagy fáj. Hanem azért, mert akar még. Mert az egész szervezetem könyörög, hogy keressem meg, és omoljak a karjaiba, ajánljam fel neki hattyú nyakamat, igyak belőle én is, és váljon eggyé a testünk megint. Újból. Forrón és halálosan.

Vakarom. Már megint vakarom. Érzem a körmöm alá tapadt bőr darabokat. Talán ha tükörbe néznék, azt is meglátnám, hogy milyen beesett az arcom, és halvány lila karikák ülnek a szemem alatt. Igazából amilyen szarul érzem magam, pontosan olyan szarul is vagyok.
A pultra könyöklöm és bámulok ki a fejemből. Csak egy pontra koncentrálok. A darts tábla kellős közepén tartom tekintetem, izmaim valamelyest elernyednek, és remélem, hogy senkinek nem jut eszébe, hogy ide üljön be inni. Persze Belisa ma szabadnapos, tehát őt sem tudom cukkolni, hogy legalább az elterelje a figyelmemet a többi problémáról. Blazeről, Mackről, Hudsonról… Benjiről. Imádom őket, de most éppen problémát jelentenek az életemben.

Megfordulok és a hátamat támasztom neki a pult szélének. Felnézek a polcokra, ahol az italok sorakoznak, amik arra várnak, hogy elfogyasszák őket. Nagyon-nagyon kevésen múlik, hogy nem veszem le az első kezembe akadó vodkát és húzok bele egy jó nagyot. Mert nagyon szívesen megtenném, tényleg. Addig innám, amíg a lábaim el nem veszítenék az erejüket és becsúsznék a pult alá pihenni, mint egy hatalmas gombóc űrtakony. Talán ha olyan részeg lennék, akkor nem rázna a hideg, és verne a víz egyszerre. A pólóm ujjába törlöm a homlokom.
- Mi a fasz, én nem szoktam izzadni - motyogom magam elé, és újra letörlöm. Ismét a nyakam vakarom. Már észre sem veszem, hogy fáj. Észre sem veszem, hogy mit csinálok. Lekapok az egyik polcról egy üveg kólát, felpattintom a tetejét, és iszom. Iszom és iszom addig, ameddig teljesen ki nem ürül, de nem csillapítja a szomjat. A valós szomjamat. Mert nem melegem van, vagy fázom, nem vagyok sem szomjas, sem éhes, csak egy valamit akarok; Benji vérét. A hideg, kék lángként nyaldosó vérét. A szervezetem akarja, és meg is tudna halni érte.

A kólás üveget a szemétbe dobom, a hajamba túrok, ahol még szinte érzem a férfiak ujjait, majd rohanva veszem az irányt a wc felé, ahova szinte ugorva érkezek meg, és lendületesen be is csapom magam mögött az ajtót. Térdeim koppanak a padlón, kezem megkapaszkodik a wcülőkébe, és csak hányok. Öklendezve, fuldokolva hányok bele, szinte csak a kólát, meg valamennyi epét, ami sárgás-fekete árnyalatban játszik a kagylóban. Megtörlöm a számat a kézfejemben. Hiába hánytam, még mindig érzem, hogy szinte lyukat vág a hasamba az érzés, hogy kell. Hogy több kell. Hogy akarok még egy adagot. Lehúzom a wc-t, megigazítom a ruhám, kiöblítem a számat, és vissza sétálok a pulthoz, ahol már ott ül egy lány. Rövid hajú, jégkék szemű.
- Szia! Bocsi, csak mosdóban voltam… mit adhatok? - kérdezem tőle teljesen kedvetlenül. Remélem, nem valami bonyolult koktélt akar velem csináltatni.

daddy issues ●●416 ●●   by barb

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

I think I talk too much
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kendra & Bastien - talk some sense to me

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: