Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anton ----

Kiválasztott

Barbara N. Lancaster
Chatkép :
Anton ---- GoXuneB
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
camila mendes ◎
Hozzászólásaim száma :
307
Pontjaim :
19
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
zsani ◎
Fő képességem :
don't shut up ◎
Őt keresem :
Anton ---- Tumblr_ooe5qu4OLi1rl53x2o4_250
Korom :
26
Foglalkozásom :
student ◎

Barbara N. Lancaster

Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 18, 2020 4:17 pm
Anton ---

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

rejtélyes árnyékifjú

kj apa

A név totálisan alkuképes, a pb-vel viszont nem tudunk egyezkedni Angyal vagyok  

Évek óta nem láttalak... Az egyetemen a tanárom segédje voltál, bár senki nem nézné ki belőled, hogy képes vagy egy asztal mögött gubbasztani, szigorúan nézni, és rossz jegyeket firkantani pár tényleg pocsék dolgozatra, mert lényegében erre is felhatalmazást kaptál... velem ilyen szempontból sosem volt gondod; mintadiák voltam az első két évben, kitűnő eredményekkel, néha úgy éreztem, hogy tényleg büszke vagy arra, hogy egy ilyen diákot tudsz a padsorok egyikében. Aztán megváltozott a helyzet.
Egyik napról a másikra otthagytam az intézményt. Azonban te annál nagyobb titkot hordozol... ismerted a szüleimet.
Azt is tudtad, hogy ha egyszer eljön az ideje, talán magam is kiválthatom azt, amitől megfosztották az őseimet... de azt sosem árultad el, hogy ismerted a szüleimet. Visszatetsző érzéseket váltott ki belőled az, ahogyan elmentek a városból, amiért itt hagyták a háború szélén álló városunkat, engem és a bátyámat. Voltaképpen... a te feladatod volt, hogy vigyázz rám, mert téged kértek meg erre. A mindennapjaim része voltál, és észre sem vettem, hogy titkon milyen alkuba kevertek bele a szüleim. Biztos vagyok benne, hogy méltó jussot kaptál a bébicsőszködésért, annál nagyobb pofon lehetett a számodra, hogy ettől az egész Kiválasztott-históriától végül nem sikerült megvédened. Talán ha tudom, hogy farkas vagy, nálad kopogtattam volna tanácsért, hogy mégis miként kezeljem a bennem rejlő tanácstalanságot, és indulatot.
Évek teltek el... és éveken keresztül nem vettem észre, hogy soha nem szegted meg a szüleimnek tett esküdet. Végig ott voltál mellettem, mint valami árnyék... és soha nem buktál le előttem. Megismerted a szokásaimat, tudsz mindenről, ami velem kapcsolatos... a félelmeimről, a titkos találkozóimról, a terveimről... de meddig tudsz árnyékban maradni? És a nagy kérdés: miért vagy ennyi év után is hűséges az áruló szüleimhez? Miért is nem hagytál el soha?

// Elég szabad a sztori bizonyos dolgokat illetően, egy olyan usert keresnék a karinak, aki tud bánni vele, és nem veti meg a tartalmas játékokat.

26 év

SZABAD / FOGLALT

farkas
Vissza az elejére Go down

Anton ----
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Keresett karakterek :: Gazdára lelt karakterek-
Ugrás: