Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kayla Donovan

Kiválasztott

Barbara N. Lancaster
Chatkép :
Kayla Donovan GoXuneB
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
camila mendes ◎
Hozzászólásaim száma :
307
Pontjaim :
19
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
zsani ◎
Fő képességem :
don't shut up ◎
Őt keresem :
Kayla Donovan Tumblr_ooe5qu4OLi1rl53x2o4_250
Korom :
26
Foglalkozásom :
student ◎

Barbara N. Lancaster

Elküldésének ideje -- Hétf. Feb. 17, 2020 5:50 pm

gratulálunk, elfogadva!  
isten hozott játékosaink között!  

Szia, Kayla,
Először is, köszönöm a türelmed! De cuki vagy Gyönyörű az arcod, habár bármilyen szemtelenség, én csak szerepjátékos körökből ismerem... de nem is ez a lényeg! Wink
Egy újabb Kiválasztott... végre! Mondjuk attól még mindig nem félek, hogy elszaporodnak eme faj képviselői, de egy minimum létszám csak kell mindenféle akcióhoz. Angyal vagyok
Rátérve a lapodra... valahogy ilyen közös probléma ez, hogy a Kiválasztottaknak nincs egyszerű élete. Talán azok, akik létrehoztak annak idején titeket, ezzel együtt megátkoztak titeket a keserű, némileg sokat szenvedős élettel is? Ki tudja. Talán csak ők maguk. Mindenesetre tetszik a stílusod, kellőképpen bátor vagy, és azért van egy bizonyos nagy szád... Very Happy
Nem is tartanálak tovább, így is sokáig álltam az utad; kérlek, menj foglalózni, aztán nyomás a játéktér! Jó szórakozást! Cute

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Feb. 17, 2020 9:43 am
Kayla Donovan

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉

retek

Darkside

Pontosan az a fajta lány vagyok, aki egyszerűen nem érti, miért lett kiválasztva, meg mire. Vagyis inkább azt nem érti, miért ő. Úgy gondolom, az univerzum, vagy akik ezt művelik, még egy útszéli trógerrel is jobban jártak volna, mint velem, és vallom a Volturi elvet is, nem hiszek a második esélyben, és nagyon szívesen elmagyaráznám annak, aki ezt az egészet a nyakamba varrta, hogy mit kezdhetne a feles szabad idejével.
Bizonyára ezen a ponton már rájöttetek, hogy nem vagyok egy csillibilli sulikirálynős tündérhercegnő, bár esküszöm nincs bajom azokkal sem, amíg megtartják a tisztes távolságot tőlem. Bully se vagyok, nem érzek leküzdhetetlen kényszert, hogy nyomorba döntsek bárkit is a tulajdon családomon kívül, de úgy érzem, ahhoz meg alanyi jogom van.
Amilyen vékony vagyok, olyan nagy a pofám, és lefogadom, hogy ezt a hasonlatot még sose hallottad, szóval nyugodt szívvel jelentem ki, eredetiségem sem ismer határokat. Akkor van még itt olyan, hogy állítólag jó a humorom, bár sokan nem ezt gondolnák, ha tényleg elhinnék, a kiejtett szavaim, komolyan is gondolom, szóval amikor azt a viccet mesélem, hogy kiugrott elém valaki, elütöttem, és még neki állt feljebb, akkor az bizony tartalmaz némi valóságalapot. A családomból baromira kitűnök, főleg mert eszemben sincs második esélyért lobbizni, ahogy vén nagyanyám teszi már évek óta. Feltehetően már az összes segget fényesre nyalta, legalább is azokét, akikhez érdeke fűzi. De hát… mellette nem volt ott senki, hogy közölje, azért mégse kéne az a csúnya fekete mágia, mert „ebbű baj lesz?”
A boszorkánylétet se veszem túl komolyan, mint az fel is tűnhetett, pedig a Donovanek elég nagy nevet szereztek maguknak, aztán még nagyobbat, mikor nagyi nem bírt a libidójával. Van egy ikrem, bár mindenki azt hiszi, hogy őt az ufók hozták – nem, még véletlenül se engem -, mivel szöges ellentétem, és a család is azért lobbizott, hogy őt válasszák ki, micsoda pech, ugye?
Jártam iskolába, aztán az élet közbeszólt, és öt éven keresztül a javítóban tengettem napjaim, amit már második otthonomnak tudhatok.
Mint mondtam, vékony vagyok, baromira. Ennek ellenére tudok akkorát ütni, hogy nagyon fájjon, és ha felcseszed a vérnyomásom bizisten meg is teszem. A divat amit követek: hát… kiveszem a szekrényből az első ruhát, megszagolom, aztán megyek is. A hajam is folyton kócos, mint aki egyfolytában szexel, de bárcsak így lenne. Nyugi, ennek ellenére állítólag igényes vagyok, meg a higéniára is odafigyelek, annak ellenére, hogy előző életemben tuti hippi voltam.
1998. 03. 17.

Kaya Scodelario

Kiválasztott
a karakterem saját

szerepkör

- A családunk büszkesége – van valami nagyon para abban, hogy full másnaposan, alig nyílt szemekkel, leérve a konyhába ezt kapod. És ráadásul olyan negédes hangon, hogy már várod, mi jön ezután.
- Jó, azért ne essünk túlzásokba, szerintem más is meg tud inni tizenkét tequilát – nyújtózom, meg ásítok is, a kis pizsimben, ami aztán épp hogy eltakarja a tartozékaim, bár nem félek, jó eséllyel úgyis csak nagyítóval venni észre, de higgyétek el, van akinek ez jön be. És igenis játszik csontokkal.
És akkor szembesülök a ténnyel, hogy a hely tömve van. A következő kép látható. Nagyi szemei elkerekednek, az ér a homlokán dagadni kezd. Anyu feláll és már hozza is az aspirint, meg a vizet – nem hiába ő a legjobb – tesó a plafonnak emeli a tekintetét, valami idegen srác meg úgy mér végig, hogy attól rendesen zavarba is jöhetnék. Csak hogy nem szoktam.
- Hello – intek egy mosollyal, ami inkább tűnhet egy furcsa grimasznak, hogy enyhítsem a légkört.
- Szóval ő lenne? – ez tuti nagyi rokona lesz, a hangjában csendülő értetlenség, meg az él, ami azt sugallja, amit én már rég tudtam, hogy valaki nagyon mellé nyúlt, erről árulkodik. Feláll, közelebb jön hozzám, és a számban még érezhető alkoholszaghoz. Úgy érzem magam, mint valami hentespultban, és amikor röhögni kezd, az csak dob egyet az egészen.
- Jó értem, jó vicc volt Carla, de ezért iderángatni – nagyi szinte láthatóan süllyed el, szerintem a szégyentől, így míg a vizet kortyolom, épp csak pár centire, de felemelem az asztalt, döbbent csendet harcolva ki ezzel, amit máris jobban bír a bioritmusom, aztán kacsintva egyet hagyom magára, a szoborrá meredt társaságot.
Főleg, mert ki nem mutatnám, hogy ez a kis trükk is baromira le tud strapálni, így egyből megint az ágyamnak esek, és hamar elnyom az álom.

- Komolyan… megértem, hogy bejövök, de hidd már el, nem egy csapatban játszunk – vinnyogok, nyöszörgök, és a levegőhiánytól küzdve préselem ki a szavakat, csak mert ez a ribanc épp megfojtani készül. Érzem a dühét. És ez rohadt ijesztő, mert csak azt érzem. Az emberek többsége egyszerre több érzést produkál, és az adott pillanatban dominál egy. Nála viszont nem így van, és ez elég…. ijesztő.
Viszont az adrenalin jön, valamiért mindig az utolsó pillanatban kezdek el küzdeni a nyamvadt életemért, és jószerével nyomon se tudom követni az eseményeket. Egyetlen pillanat, míg hallok egy hangos fékcsikorgást, egy csattanást, majd még látom a loboncot elterülni a földön, tócsát gyűlni köré, aztán elsötétül minden.

Mindig is bírtam az ilyen reggeleket, mikor egy átbulizott éjszaka után az agyamban fekete lyuk tátong, és ez most mégse az. A képek, lassan fojtogatón kúsznak elő, felelevenítve a cseppet horrorisztikus éjszakám.
- A buliból hazafelé szatírral, dillerrel, vagy curkos bácsival akarok találkozni, nem egy ribanccal, aki ki akar nyírni – Isten bocsássa meg, hogy kiakadok, de erről nem volt szó, és nem említettek egyetlen apróbetűs részt sem, ami azt taglalná, hogy ehhez a szarsághoz még gratisban jár valaki, aki random az életedre tör, csak hogy edzésben tartson.
- Hibát vétettünk, tudom, de Nora…. annyira biztos volt, hogy ő lesz.
- Az univerzum már beintett neked nagyi, szeretnéd, hogy én is megtegyem? – mert nagyon szívesen, főleg mikor hallom és érzem a mérhetetlen csalódottságát, amiért a dolgok így alakultak.
- Segítek neki, szerintem ez a találkozás is csak a szerencséjén múlt – felvonom a szemöldököm, egyenesen testvérem szemeibe pillantva. Tökély Nora aggódik? Akkor itt tényleg nagy a gáz, kérem alássan.

Vissza az elejére Go down

Kayla Donovan
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: