Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hubert Cumberdale

Kiválasztott

Barbara N. Lancaster
Chatkép :
Hubert Cumberdale GoXuneB
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
camila mendes ◎
Hozzászólásaim száma :
307
Pontjaim :
19
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
zsani ◎
Fő képességem :
don't shut up ◎
Őt keresem :
Hubert Cumberdale Tumblr_ooe5qu4OLi1rl53x2o4_250
Korom :
26
Foglalkozásom :
student ◎

Barbara N. Lancaster

Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 11, 2020 7:45 am

gratulálunk, elfogadva!  
isten hozott játékosaink között!  

Kedves Hubert,
No lám, kíváncsi voltam, hogy mi lesz ebből a karakterből, hisz azért nem fogok neked újdonságot mondani azzal, hogy nem sok vállalkozót láttam eddig ezzel az arccal. Wink Na de a jó userek minden alapanyagból tökéletes végeredményt tudnak kreálni.
Nagyon tetszett ez a show-műsor elképzelés, ez a Netflix dolog pedig főleg... haladni kell a korral. Na mi lesz?
Elég szabadszájú vagy, arról nem is beszélve, hogy valószínűleg nem félsz rendesen odavágni annak, akinek kell - meg annak is, akinek nem kell, de az más lapra tartozik. Very Happy
Jól írsz, kíváncsi vagyok, hová fejlődhet a karakter a játéktéren, így azonnal utadra is engedlek; foglalózz, majd nyomás. Jó szórakozást! Cute

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 09, 2020 1:16 pm
Hubert HugoCumberdale

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

i walk around with a screwdriver, a pack of smokes and a bic lighter

titulus

A hetvenes-nyolcvanas évek Brad Pitt és Kurt Cobain-je volt egyben, a szintipop és mindenféle szubkultúrák örök ikonja - aztán eltelt vagy ötven év, menetközben kipróbálta a diszkót és a garázsrockot -- értsük úgy, hogy volt egy-egy dala bizarr bandákkal, amiket azonnal felkaptak, utána pedig tette azt, amit a hírességek tesznek, hogy pénzt kapjanak már csak a létezésükért is --, ő valamikor vámpír lett, és világ kifogyott az olyan hírességekből, akikhez egyáltalán hasonlítani lehet.
A szintipunkok a pólóikon hordják az arcát, a családtagok a jogdíjaiból élnek-halnak, a fél világ isteníti őt, és meg is halt mindenféle kábítószer mámora alatt, ahogy a sikeres zenészeknek tenniük kell huszonhét évesen, csakhogy addigra elmúlt ötven, és fel is ébredt. 

Pontosan úgy néz ki, öltözködik és viselkedik, mint egy szintipop ikon, diszkókirály, és garázsrock-istenség egyben.

1942.10.31.

mick jagger

vámpír
saját

szerepkör

A hetvenesek évek végén a Why is the Cat crying? néven futó szintipop duo szólt minden amerikai reggeli kávéja mellett, a kamionosok rádióiban minden éjszakai ismétlőadásban, és az összes pláza túlárazott lemezboltjában.

Aztán Irvin Smith úgy döntött először begyógyszerezi magát mindennel, amit az aktuális szeretője fürdőszobaszekrényben talált, majd a torkába csúsztatott egy töltött fegyvert is, hogy biztosra menjen.

A nyolcvanas évek elején Hubert Cumberdale mosóporreklámokban kacsintott magányos háziasszonykora, középszerű negyvenesek mentek az arcképével fodrászhoz, és Iggy Poppal kocsmázott minden hónap első péntek estéjén.

I won't sleep tonight (valóságshow), S01E01 -- Netflix, 732,345 néző

A kamerával szemben egy piros fotel, mögötte négy stábtag, Jack Burroughs pedig kokainport töröl az orra hegyéről.

Hubert: Tulajdonképpen nem emlékszem a halálra, de szerintem mások sem emlékeznek sokra a kilencvenes évekből. Ott volt az a bige - hívjuk Marynek vagy Samanthának -, szőke volt, azt hiszem, és hatalmas mellei voltak. Valamivel később - két nap vagy két óra, nem emlékszem - a folyosón ébredtem, de nézd, ha két napon át kubaiakkal lógsz, miután eldöntötték, hogy mégsem késelnek meg párezer dollár tartozásért, ilyesmi másnapra számítasz. Aztán a víz valahol mégsem volt elég, szomjan akartam dögleni, de... hát, mégis csak jobb, mintha Mary vagy Samatha azzal a szöveggel jött volna vissza, hogy terhes. Azzal igazán nem tudtam volna mit kezdeni.

I won't sleep tonight (valóságshow), S01E04 -- Netflix, 532,101 néző

Hubert: Mintha egy kibaszott ötéves végigment volna a fejeden alkoholos filccel. A vicceid is szarok. Egy spanglit nem tudsz megtekerni úgy, hogy ne essen szét. Megégette az ujjam, LÁTOD? Hajad is milyen?

Jeremy: Csak azt kérdeztem, milyen sört szeretnél.

Hubert: És baszd is meg.

I won't sleep tonight (valóságshow), 6. rész -- Netflix, 498,299 néző

Hubert: Valójában gyerekek. Mindketten. Ki kell engedni őket az udvarra rohangálni, hogy ne törjék össze a vázákat odabent. Igen. Ó igen. Szerencséjük van velem. Ezt a szart is csak miattam nézitek.

I won't sleep tonight (valóságshow) vágatlan felvételanyag -- TMZ

Kiesik az autóból, és egy rendőr kaparja fel az aszfaltról, mielőtt Hubert lehányja. A rendőr ellöki. (Káromkodások kisípolva.) A másik rendőr a motorháztetőnek vágja, aztán a hátrabilincseli a kezeit.

Hubert: KIBASZOTT ISTEN VAGYOK, KIBASZOTT I---

Produkciós Akárkicsoda a kamera elé ugrik és a kezeivel takarja a lencsét: KAPCSOLD MÁR KI TE BALF--

Recsegés.

Fekete kép.

--

Jack nevetett valamin, aztán megpaskolta a nője – vagy lánya, végül is örök republikánusnak vallja magát – seggét, aztán kirakta az öléből, mint egy rühes macskát, az pedig

hát, nem figyeltem, de egy ponton eltűnt csupa olyan dolgot tenni, mint amilyeneket a huszonhét évesek szoktak, ha épp nem az ötvenes sugar daddyjük farkával vannak elfoglalva.

Jack ezután felrakott egy bakelit lemezt, aztán elővett a zsebéből egy zacskó port, kiterítette a lemezre, aztán úgy szívta fel, ahogy a lemez az orrlyuka alá pörgette.

- Az internet egyszerre gyűlöl téged és le akar szopni.

Hümmögtem és meghúztam a gint, aztán csak bámultam a porszemeket a lemez tetején.

- A kurváim mind.
Vissza az elejére Go down

Hubert Cumberdale
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: