Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : camila mendes ◎ Hozzászólásaim száma : 307 Pontjaim : 19 Pártállás : User név : zsani ◎ Fő képességem : don't shut up ◎ Őt keresem : Tartózkodási hely : the hell called heart of washington ◎ Korom : 26 Foglalkozásom : student ◎ | Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 09, 2020 10:46 am | gratulálunk, elfogadva! isten hozott játékosaink között! Helló, kedves, Sikerült egy számomra nagyon kedves pb-t választanod, emiatt már rögtön jó lapokkal indultál nálam. Bár, ugyebár ez az első pillantás... ahogy mondani szokás: a külső az, ami megfog. A belső az, ami pedig megtart. Na persze, ezt is lehet cifrázni, de arra mi szükség lenne? Elkanyarodtam, ne haragudj. Tehát... adott itt ez a nőszemély, aki még tanul, és... féltékeny? Jól levezetted ezt az érzést a leírtakban. Mindannyiunkban ott lakik a kis zöld szemű szörny, ám ez néha veszélyes lehet, ha valaki nem tudja helyén kezelni. És az egész a természetes folyamatból átmegy egy sokkal... neccesebb terepre miatta. Kíváncsi vagyok a szerepedre, arra, hogy miként is fogod a szálakat kevergetni, így kérlek, foglalózz. Utána pedig nyomás játszani. Jó szórakozást! |
|
| Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 08, 2020 5:57 pm | Mackenzie FrancisDunne
◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉
doing the right thing
havercsaj Tudod, milyen annak a lánynak lenni, akitől soha semmit sem kérdeznek meg kétszer? Akinek nem éri meg kéretni magát, mert legfeljebb a méltóságát őrizheti meg? Akinek sosem kapják el a csuklóját az utolsó pillanatban, mint a filmekben, hogy mégis maradjon, ha valójában ő sem akar elmenni igazán? Ha nem, akkor egyrészt baszódj meg, másrészt akkor úgysem fogod megérteni ezt az egészet, szóval inkább ne is olvass tovább! szóval inkább ne is olvass tovább! Nem, nem sajnáltatni akarom magam, igazából csak a tényeket közlöm. Ugyanilyen tény az is, hogy a szüzességemet tizenkilenc évesen vesztettem el egy olyan sráccal, akivel abszolút nem kellett volna nem hogy szüzességet elveszteni, de még csak smárolnom sem, mert akik tetszettek, azok számára mindig szigorúan megmaradtam havercsajnak. Ja, a múlt idő teljesen véletlen, ez jelenleg is így van. (Rád nézek, Blaze, RÁD NÉZEK!) De nem lehet mindenki Sadie, ugye? Nem lehet mindenki az a lány, aki betoppan egy helyiségbe, és egyből mindenki őt nézi, a lányok rá akarnak hasonlítani, a fiúk rá akarnak hasalni. Egyszer azt mondta egy haverom, hogy figyelj, kell, hogy legyenek olyanok is, mint te, akik csak cukik. Szóval ez lennék én, a cuki lány, a jófej, a laza, akivel gyanúsan azért lógnak csak a haverjai, mert tök mellékesen vissza tudja pörgetni az időt, és vele soha, de soha nincs vége az éjszakának. De egyszer ebből is ki fogunk öregedni, nem? És akkor mi marad nekem azon kívül, hogy egyszer azt mondták, cukinak még elmegyek? |
|
a karakterem saját szárnysegéd level over 9000 Körülbelül nyolcadjára pörgettem vissza az időt aznap éjszaka, de már nem számoltam én sem, mert valamikor előkerült az eki, attól pedig annyira bepörögtem én magam is, hogy valakinek fognia kellett a kezemet, hogy csak két órát menjünk vissza, ne pedig tíz évet. Nagyokat sóhajtoztam, és fejhangon kiabálva, aztán inkább sírva panaszoltam, hogy akkor pedig újrakezdhetnék mindent, nem a világ leghülyébb hátvédjével veszíteném el a szüzességemet, ezen mind jót röhögtünk, én meg igyekeztem úgy tenni, mintha belül nem akarnék zokogni. Az elfuserált félkapcsolataim legalább olyannyira részei voltak a mindennapjainknak, mint Blaze szóviccei, amiket amúgy imádtam, de ezt is csak akkor vallottam be, amikor már annyira szétcsúsztam, hogy azt is bevallottam, hogy őt is imádom.Hogy emlékszel-e egy alkalomra is ezek közül? Passz. Ha csak azért teszel úgy, mintha nem emlékeznél rá, mert azt hiszed, hogy így kevésbé fáj, akkor INNEN ÜZENEM, HOGY TÉVEDSZ, OKÉ? Persze, huszonnégy évesen már nem annyira vagány dolog a vécékagylót ölelgetve öklendezni, mint mondjuk tizenhét évesen – persze, véleményes, hogy AKKOR mennyire volt menő, de azért valamiért mégis csak szociálisan elfogadhatóbb, nem? –, de legyetek hálásak, hogy nem a csaptelepbe hánytam, és inkább ne térjünk ki arra, hogy miért nem az én lakásomon lógunk, ami gyakorlatilag másfélszer akkora, mint a tiétek, pedig tökegyedül lakom benne a macskámmal. Mondanám, hogy csontvázak vannak a szekrényben, és tökre nem szeretném, hogy kipotyogjanak onnan, de inkább csak arról van szó, hogy legalább annyira vagyok rendmániás, mint amennyire stréber is, meg nem igazán értékelném, hogyha a tablettáim között kotorásznátok. JA, meg nyilván az is kiborít, hogy Sadie, bazmeg, még a rohadt macskámat is képes vagy elszeretni tőlem egyetlen kikúrt pillantásoddal, pedig marhára örülnék neki, ha legalább ENNYIT meghagynál nekem az életben, ha már a tanulást leszámítva minden másban mögötted kellett kullognom az első Saint James gimis évünktől kezdve. Most amúgy biztos azt hiszitek, hogy egy féltékeny, hülye ribanc vagyok, ugye? Amikor elgyötörten belenézek a tükörbe, akkor én magam is elgondolkozom rajta, és higgyétek el, rohadtul meghasonlok, amikor már-már gyűlölöm a legjobb barátaimat azért, mert vagy nem lehetek olyan, mint ők, vagy azért, mert nem szeretnek úgy, mint ahogy én szeretem őket. De valahol mindenkiben hasonló, ambivalens érzések vannak, nem? ...nem? |
|