Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Volkova, Vasilisa Agnessa

Begyüjtõ

Leta Holden
Chatkép :
Volkova, Vasilisa Agnessa E4e3b7e369f7237b4b5d3a51df5ffb1b47bd502e
Szerepkör :
vezérkari koalíciós tag
play by :
jodie comer
Hozzászólásaim száma :
57
Pontjaim :
0
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Fő képességem :
● most boooring question ever ●
Korom :
32
Foglalkozásom :
● trainer of all the trainers ●

Leta Holden

Elküldésének ideje -- Pént. Feb. 07, 2020 7:24 pm

gratulálunk, elfogadva!  
isten hozottjátékosaink között!  

Kedves Lisa!  Cute

Odáig és vissza vagyok az arcodért, egyszerűen imádom, órák hosszat tudnék áradozni róla, de nem teszem... inkább azt mondom, hogy a történeted nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Szeretem a boszorkányokat, rengeteg lehetőség rejlik bennük és ahogy olvastam lett egy olyan érzésem, hogy eléggé érdekes karakter lesz a tiéd, a szó lehető legjobb értelmében. Dúl benned az ellentmondás, a törékenység és az úthenger csodálatos keveréke vagy és a lapodban megjelenik a titokzatosság is, amivel engem kilóra meg lehet venni. Kíváncsi vagyok a házasságod történetére, követni foglak a játéktéren! Wink

Úgyhogy a foglalózás után mehetsz is játszani! Érezd jól magad! De cuki vagy

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Feb. 07, 2020 6:45 pm
Vasilisa Agnessa Volkova

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

elegance is not being noticed , it's about being remembered

lady in elegant

Vékony sápadt ujjaim resztkető kézzel nyúltak a Chanem parfüm felé, hogy az üvegcse tartalmát hattyúnyakamra és csontos csuklómra fújjam – ez volt a végső simítás az esti ruházatomhoz, amely nem állt másból mint egyszerű, kényes anyagú tört fehér szatén kosztümből, melyre selyem szőke hajam lágy hullámokban omlott alább egészen a hátam közepéig. Elégedetten mustráltam önmagamat; magabiztosnak éreztem magamat és ezen különösen sokat segített az a vérvörös rúzs is. A ruha nagyságrendileg tökéletesen letükrözte belső világomat: egyszerű, törékeny ámde mégis akadt benne valami, ami ravaszságot és kegyetlenséget sejtetett és az igazat megvallva pontosan ez volt a célom is. Kimért, de visszafogott. Visszafogott, de mégis vad. Mindig is úgy éreztem, hogy a személyiségem különböző aspektusai rendszerint csak egymás alá akarták gyűrni egymást, azonban mégis mindegyikben volt valami közös: dac és büszkeség. Ahogy a tükörbe néztem, viszont még mindig édesanyámat láttam vissza, aki még elviselhetetlen kínjában is szorosan magához ölelve könnyes tekintettel meredve rám préselte ki magából, hogy biztos vagyok benne, hogy boldog életed lesz. Hazudott, ezt már akkor is jól tudtam és ahelyett, hogy azt mondtam volna, hogy ez nem így van, én is hazudtam – hogy megkönnyítsem a fájdalmát az utolsó óráiban, majd aztán szépen csöndesen elhagyta a testét az élet.

1989. augusztus 19.

natalie dormer

boszorkány
a karakterem saját

szerepkör

Halvány arany fényben sejtelmesen tündöklő pezsgőbe kortyoltam, miközben a figyelmemet a fiatalember felé irányítottam figyelmemet – túlontúl tündökölni akart a dicsfényben, hiszen a legtöbb Rembrant festmény az Ő markát ütötte meg; tehetős, de mindenekelőtt leírhatatlanul szemtelen volt – fiatalság-bolondság – ami miatt volt benne valami végtelenül megkapó és mégis elepesztett az irigység, hogy minden az övé lett. Kesernyés mosolyomat nehezen lepleztem, hiszen bántam az eszményi értékkel bíró portékák elvesztését pedig így sem távoztam éppen üres kézzel. A bálteremből finoman ki hátrálva kanyarítottam vállamra a kendőt, miközben kényelmes léptekkel vettem az irányt a kert felé, ahol kisvártatva kellemetlen társaság szegődött a nyomomba – haláli nyugalommal haladtam el a rózsakert mellett, útközben még egy szálat is le téptem magamnak, hogy szirmait a földön elszórva hagyjak nyomot – bár pontosan tudtam, hogy ez szükségtelen: a világ végéről is képes volt követni – majd az útvesztőben kanyarogva végül egy zsákutcába befordulva álltam meg.

A percek kósza lassúsággal teltek, ahogy várakoztam ám végtére is pontosan ez volt a szándéka: kiváratni. Egész este éreztem magamon a tekintetét, s pusztán egyetlen egyszer hívta fel magára a figyelmemet, amikor licitált szívem leghőbb vágyának tárgyára. Pontosan tisztában volt a gyenge pontommal és, hogy mire vágytam leginkább – és megfosztott tőle. Őszintén nem lepett meg aljassága, hiszen ez volt a mi évek óta tartó játékunk – illetve sokkal inkább az enyém, mert Ő mindezt csak vak kötelességtudó véget szenvedte el. Élveztem ezt a játékot, mint ahogyan Ő is és tett annak érdekében, hogy pontosan tudjam: számára is csak játék ez, amibe mindkettőnket mindössze bele kényszerítettek, hogy elszenvedjük egymás elviselhetetlen társaságát. Olyanok voltunk, mint tűz és víz. Ég és föld. Jó és rossz. De egyikünkre sem volt igaz teljes mértékben semelyik. Hektikus és önállóság jellemzett mindkettőnket, akik a saját útjukat járva igyekeztek boldogulni, olykor együtt, de leginkább külön noha ugyanazon az átkozott sorsra ítéltek mindkettőnket, egymás mellett.

Az ujjam jegygyűrűmre csúszott, amelyet forgatva néztem magam elé és még mindig csak feszült idegeskedéssel vártam, hogy vajon mikor  fog felbukkanni. A levegő járásából éreztem is, hogy mikor jelent meg a hátam mögött.
– Nem gondolod, Lisa, hogy öregek vagyunk már ehhez? – Hallottam dörmögő brit akcentusát mögülem. Lépteit éreztem több méter távolságban is. – Én nagyon unom a bújócskát! – Jelentette ki jellegzetes fenyegető hangsúlyával, mire csak nagy merészen felvontam a szemöldököm.
– Unod, drágám? – Hangom úgy csengett, mint ahogyan a lusta macska több óra heverést követően kinyújtóztatta tagjait. – Tudod, hogy ez esetben mi a dolgod: lépj vissza. Bontsd fel a frigyet. Te megteheted. – Sohasem akartam házas nő lenni, nem hittem ennek az intézménynek az eszményében, véleményem szerint csak a nőket akarták ezzel megkötni, főképpen, hogy családunkban ez hagyomány volt. Az apa választotta ki a szerencsés jelöltet és láss csodát, napjainkban is voltak olyan elvetemültek, akik hittek ebben az eszmében, hogy a lányuk helyett döntsenek, ki számukra a megfelelő.
– Ígéretet tettem…
– Kinek?! Apámnak?! Halott, mit számít, hogy be tartod-e vagy sem?
Pontosan tudtam, hogy az Ő véleményét nem fogom tudni megmásítani. Becsületes férfi volt, aki állta a szavát bármiről is legyen szó.
Vissza az elejére Go down

Volkova, Vasilisa Agnessa
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: