@mikrokosmos
Néhány részlet
Az oldalon 200x320-as méretű avatar-okat használunk.
Az oldalon jelenleg boszorkány karakter nem alkotható visszavonásig, nemi korlátozás azonban nincs életben.
Nincs megkötött szószám a reagoknál.

keresett karaktereink
Canon karaktereink összesítőjét itt találod, míg keresett karaktereinkét az alábbi linken tudod meglesni.mérföldkövek
2021. február 22. Oldalunk új köntösbe öltözött; amennyiben bármilyen elcsúszást, kódhibát észleltek, kérjük jelezzétek!
2021. február 01. A január hónap legaktívabb játékosainak listája már olvasható a hírekben.
2021. január 24. Kezdetét vette oldalunk legújabb kalandja, részletek ide kattintva érhetőek el.
2020. február 01. Oldalunk megnyitotta kapuit a látogatóink és leendő tagjaink előtt; merüljetek el bátran a leírásokban, kérdés esetén keressetek minket!
• Együtt nyerjük vagy veszítjük el ezt a harcot, nem számít, mi jön ezután
in god we trust magyar szerepjáték

Kronológia


In God We Trust
Adminisztrátor

Hozzászólásaim száma :
170
Chatkép :
Kronológia Giphy
Szerepkör :
washingtoni lakos
Pártállás :
  • Semleges

play by :
faceless 〤
User név :
the girls 〤
Tartózkodási hely :
one step ahead 〤
Foglalkozásom :
not a legal job 〤                         @In God We Trust  
íródott • Pént. Jan. 31, 2020 9:25 am
 
Oldalunk kronológiája

kivel történt, mikor és hol?

//A kronológia el nem olvasása nem mentesít a betartása alól. Légy figyelmes! Kiegészítőként találhatóak benne linkek, melyek a különböző fajok leírására mutatnak, illetve canon karakterekre.

1597. Egy boszorkány megteremtette a vérfarkasokat, ezzel átkozva a bűnt elkövető embereket, hogy méltóképpen megszenvedjék azokat. Minden hónapban egyszer, telihold alkalmával emberi mivoltukból kivetkőzve viselkedtek, nem feszélyezték őket a normák, tudatuk elborult, semmi sem volt nekik szent, akár családtagjaikat is bántották átvoltozott állapotukban.

1719. Az első feljegyzés létrejötte, amely valódi boszorkányok létezéséről, képességeik sokaságáról szólt. Szerzője B. McDermott, aki 1702-ben életet adott lányának, a későbbi egyik Első Boszorkánynak, Patricia McDermott-nak. A jegyzetben egy pszichésen elborult elme sorai olvashatóak, hisz a nő szinte beleőrült lánya másságába.

1727. Patricia anyja meghalt. Kutatómunkájának köszönhetően felfedezte, hogyan lehetséges megölni egy olyan boszorkányt, mint lánya, de halála előbb következett be. A vaskos jegyzeteket lánya azonnal eltulajdonította, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön.

1740. Öt Salem-ből szökött boszorkány szövetkezett a mai Boston területén. A mai szájnyelv őket az Első Boszorkányoknak hívja. Tagjaik sokszinűek: köztük van Patricia McDermott,  a kegyes Victoria Charpentier, a mindörökké fiatal, angol Marla St. James, a szenvedélyes olasz Carmela di Rossi és a rangidős sármőr, Cameron Tate.

1912. Washingtontól nem messze, egy titkos bázison elkezdődtek a titkos génmutációs kísérletek. Az Amerikai Egyesült Államok eltökélt célja volt, hogy emberfeletti képességekkel ruházzon fel halandókat, így hadseregük mindennél erősebb, fejlettebb lehet, és ami a legfontosabb: bárki ellen bevethető lesz.

1933. Több mint húsz év alatt nagyjából háromszáz áldozatot szedett a kormány titkos programja: azok, akiken a mutációs szert kipróbálták, mind meghaltak. Aztán megtörtént az áttörés: egy alany túlélte az első 48 órát... megszületett a világ első vérszívója: Bastien Monagham.

1968. A kormány emberei minden szabadon élő vérfarkast begyűjtöttek. A cél a vámpír-kutatások mintája alapján az volt, hogy a vérfarkasokat is tökéletesre másolják. Emiatt minden farkasból kigyűjtötték mérgüket, majd azokat egyszerűen megölték.

2008. Mindenki, aki valaha érdekelt volt a génmutációs kísérletekben, meghalt, Bastien pedig gondoskodott arról, hogy a megkínzottak végérvényesen szabadon élhessenek, falak és kerítések nélkül. Létrehozta saját koalícióját a farkasokkal és boszorkányokkal együttesen.

2012. Rengeteg vér ontatott Washington városában, kitört a forradalom emberek és természetfelettiek között. A végeredmény már az elején biztos volt: a halandók nem győzhetnek. Washington elesett, a rangos posztokat pedig Bastien emberei töltötték be. Ő maga beült a polgármesteri székbe.

2017. A békét akaró természetfelettiek Marla St. James irányítása alatt létrehozták a Kiválasztottakat. Az ő elfogásukat a Tanács által alapított Begyűjtők végzik.

2020. Apró lázonságok jellemzik Washingtont, ám egyik sem olyan erőteljes, hogy megtörje a természetfeletti koalíció hatalmát. A Városi Tanácsot azóta sokszínűvé tették, ám akadnak közöttük olyanok, akik már véget vetnének a tömeges gyilkolászásoknak, és határt szabnának a vámpírok korlátlan gyomrának. Egyelőre sikertelenül.

2021. A város lakói megküzdöttek és leszámoltak a természetfeletti lényekre veszélyt jelentő Temple of the Mighty szervezettel, ezért azonban komoly árat kellett fizetnie Washingtonnak: a Patricia által létrehozott mágikus fal, amely eddig a várost védte, leomlott, Bastien Monagham pedig nyomtalanul eltűnt. A polgármester eltűnésének hírére a városban zavargások kezdődtek.Vissza az elejére Go down
 
Kronológia
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: • Uralkodó farkastörvények
legfontosabb olvasmányok
 :: Szükséges olvasmányok
-
Ugrás: