| Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 04, 2020 1:13 am | Hudson xy
◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉
a lakás macsója play by Négyen lakunk a kis bérelt lakásunkban Washington szívében. Te vagy az, akit valljuk be, a legkevésbé kedvelek. Talán ez azért van, mert folyamatosan ugráltatsz, velem takarítattod ki a szobád, megeszed a kajám és a cuccaim között turkálsz, ha éppen nincs jobb dolgod. Felsőbb rendűnek képzeled magad, mert erősebb vagy és mert megvan a magadhoz való eszed. Nem vagy buta egyáltalán, simán megy az egyetem. Nehéz bevallanom, de néha azért egész jó társaság vagy. Elég sok estét töltöttünk már el úgy a villában (ahogy mi hívjuk az albinkat) hogy söröztünk és különböző játékokon játszottunk az Xbox-on. Olyankor egész jó srác vagy csak valamiért, ha más is a közelben van már szereted mutatni a keménycsávót. Lehet ezért is égetsz le folyamatosan a barátaid előtt engem. Egyszer elmondtad, hogy nincs minden rendben otthon, részeg voltál és megtörtél. Mikor másnap beszélni akartam veled erről, hogy támogatást nyújtsak úgy tettél, mintha nem tudnád miről beszélek. Próbáltam finoman mégis közeledni, hogy tőlem nem kell félned, de nem jött be a dolog. Ideges lettél, szinte el is felejtettem, hogy milyen könnyen felhúzod magad és kiabálni kezdtél velem. Azóta nem hoztam fel. Egy tipikus macsó srácot képzelek el, aki nem riad vissza semmitől. Úgy gondoltam, hogy lehetnének dühkezelési problémái, amiket próbál minél inkább elrejteni. Szeretném, ha a jövőben kicsit megváltozna a kettejük kapcsolata és már nem egy csicskaként tekintene Blaze-re, hanem jobb kapcsolatot ápolnának. A képen Colton Haynes van a közös képek miatt, de nem ragaszkodom hozzá egyáltalán. Mindössze egy hasonló kaliberű srácot képzelek el. Egy tipikus helyes, izmos srácot, aki után megfordulnak a lányok. Minden más alakítható. Ha itt vagy, dobj meg egy pm-mel! |
|
Sadie xy
◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉
a lakás szépe play by Körülbelül másfél éve költözhettél be a lakásba. Addig a gimis barátnőiddel laktál, ám költöznötök kellett. Pont láttad a hirdetésem, hogy nálam van egy kiadó szoba, így rám írtál, hogy megnézheted-e. Én rögtön igent mondtam. Igazából már be volt ígérve egy srácnak és pár nap múlva költözött volna, de neked sosem mondanék nemet. Még gimi elején ismertelek meg, az évfolyamomra jártál. A legszebb lány voltál az egész iskolában. Egyszer egy szilveszteri buliban még be is próbálkoztam, de elvileg nagyon leégettem magam. Szerencsére voltam annyira részeg, hogy egy pillanatára se emlékezzek. Megkértem a haverjaimat, hogy ne meséljék el, hogy mit tettem. Utána nem is igazán köszöntél nekem. Nem beszéltünk személyesen addig a napig, míg be nem költöztél az ominózus este óta. Be kell valljam, hogy még mindig olyan elkápráztatónak tartalak, mint tizenöt és tizennyolc éves korom között. Te vagy az a nő, akiért mindig is rajongtam, habár tudom, hogy semmi esélyem. Látom a mindennapjainkban, hogy jönnek-mennek nálad a srácok, de rám se nézel. Már egészen hozzászoktam, sőt annak kifejezetten örülök, hogy az elmúlt másfél évben sikerült nagyon jó barátokká válnunk. Sokszor rászólsz Hudson-re, hogy hagyjon békén és kiállsz mellettem, ha valami faszságot csinálok. Az én szememben te egy tündéri és kedves teremtés vagy még ha ez nem is teljesen fedi az igazságot. Sadie egy tipikus Queen Bee volt a gimiben, aki még véletlenül se nézett volna rá olyan srácokra, mint Blaze. Persze a srácnak hatalmas crusha volt, egy csomó mindent tudott róla. Követte instán is, de a lány vissza nem követte volna stbstb. A mai "hatalmas" szociális problémák. Természetesen Blaze a mai napig oda meg vissza van tőle és egy egész különleges kapcsolatot sikerült kialakítaniuk. Igazán gyengéd, ám mégis baráti. Őszintén én annyira nem tartanám reálisnak, ha a lány hirtelen viszonozni kezdené az érzéseket, de majd a játéktéren kiderül. Ha mégis, akkor oda egy nagyon hosszú, rögös út vezet. Minden más alakítható, hogy mi lett vele gimi után, egyetemre ment vagy dolgozik, esetleg mind a kettő. A pb is a megalkotóra van bízva. A képen Holland Roden van a közös képek miatt, de egyáltalán nem ragaszkodom hozzá. Ha itt vagy, dobj meg egy pm-mel! |
|
Landon xy
◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉
a lakás ifja play by Te vagy a legfrissebb lakója a lakásunknak. Szeptemberben költöztél be, amikor elkezdted az egyetemet. Őszintén már nagyon vártam, hogy az előtted lévő srác kiköltözzön, nem volt a szívem csücske. Már kezdtem kiborulni tőle, amikor jöttél te. Élvezed, hogy végre szabad vagy és nem a szüleiddel kell élned. Ki is használod a helyzetet, hiszen elég gyakran kimaradsz éjszakára. Néha tudsz te is olyan lenni velem, mint Hudson és próbálsz csicskáztatni, de a legtöbb esetben normális vagy és úgy érzem, hogy a pár hónap alatt egy igazi szinte már testvéri kötelék alakult ki köztünk. Elég gyakran eljárunk együtt helyekre és otthon is elég sokat beszélünk. Mindenféle hülye teóriákat gyártunk és te vagy az egyetlen a lakásban, aki valójában tudja, hogy mi a helyzet velem otthon. Anyám eltűnése és apám alkoholizmusa elég mély nyomot hagyott bennem, de te mindig tartod bennem a lelket. Tényleg olyan vagy, mint egy igazi kisöcsi. Ennek megfelelően néha elég jókat tudunk veszekedni. Nem szeretnék több dolgot meghatározni. Hogy milyen a személyisége, milyen a családja, mit tanul stb. minden a megalkotóra van bízva. A csoportot illetően vérfarkas, boszorkány, kiválasztott vagy ember jöhet szóba. A play by is szabadon választható 20 éves forma srác. A képen Dylan Sprayberry van szintén a közös képek miatt, de egyáltalán nem ragaszkodom hozzá. Ha itt vagy dobj meg egy pm-mel! |
|
|
|