@mikrokosmos
Néhány részlet
Az oldalon 200x320-as méretű avatar-okat használunk.
Az oldalon jelenleg boszorkány karakter nem alkotható visszavonásig, nemi korlátozás azonban nincs életben.
Nincs megkötött szószám a reagoknál.

keresett karaktereink
Canon karaktereink összesítőjét itt találod, míg keresett karaktereinkét az alábbi linken tudod meglesni.mérföldkövek
2021. február 22. Oldalunk új köntösbe öltözött; amennyiben bármilyen elcsúszást, kódhibát észleltek, kérjük jelezzétek!
2021. február 01. A január hónap legaktívabb játékosainak listája már olvasható a hírekben.
2021. január 24. Kezdetét vette oldalunk legújabb kalandja, részletek ide kattintva érhetőek el.
2020. február 01. Oldalunk megnyitotta kapuit a látogatóink és leendő tagjaink előtt; merüljetek el bátran a leírásokban, kérdés esetén keressetek minket!
• Együtt nyerjük vagy veszítjük el ezt a harcot, nem számít, mi jön ezután
in god we trust magyar szerepjáték

Világleírás


In God We Trust
Adminisztrátor

Hozzászólásaim száma :
170
Chatkép :
Világleírás Giphy
Szerepkör :
washingtoni lakos
Pártállás :
  • Semleges

play by :
faceless 〤
User név :
the girls 〤
Tartózkodási hely :
one step ahead 〤
Foglalkozásom :
not a legal job 〤                         @In God We Trust  
íródott • Yesterday at 1:08 pm
 
A leszámolás következményei

változások Washingtonban

2021. január 24.
A fal leomlott Washington városa körül; Patricia, aki annak idején Bastien kérésére létrehozta a mindenki által jól ismert falakat, az elrablása ellenére is érezni fogja, hogy megszűnt a varázslat. Ugyan a fal elpusztítása nem szerepelt a szekta tervei között, csupán fenyegetésnek szánták a láthatatlan fal megszüntetését, amellyel Bastient akarták sakkban tartani, ám csúfos kudarcot vallottak; a mindent rejtő dokumentum ugyanis illetéktelen kezekbe került. Furcsa mágia lengte körül a régi, szakadt és vérrel áztatott papírost, azonban egy ősi mondás úgy tartja, hogy egy titok nem titok többé, ha rajtunk kívül más is ismeri azt. És minden titoknak megvan a maga kulcsa.
Talán nem véletlen, hogy e nyolc boszorkány egymásra lelt. Talán mindvégig fogta a kezüket egy láthatatlan őrző, aki tudta, mi a valódi küldetésük. De az is lehet, hogy mindez csupán a véletlen műve.
A kúriát lángok emésztették fel, majd az egész a földdel vált egyenlővé.
Együtt, közös erővel pedig akkora mágia tudott bennük összpontosulni, amelyet a város csak régen láthatott. Egymás kezét fogva, a különleges varázsigét szavalva pedig a fal, amely majd' egy évtizede zárta el a külhonit a washingtoni-tól, és fordítva... leomlott. Feltámadt a szél, fákat tépett meg, de ekkor már át tudták lépni a város eddigi rajzolt határait. Nem volt előttük több akadály. Mind megmenekültek. És immáron szabadok voltak.
Ekkor viszont még senki nem tudta, hogy a Theresa, a szekta vezetője sikeresen elmenekült. Bastien eltűnése pedig minden volt, csak nem véletlen.

Mondhatnánk, hogy a fal leomlása, és Monagham eltűnése elegendő lehetne ahhoz, hogy Washington ismét szárnyra kapjon; de talán nem e kettő volt a legnagyobb ellenség. A városban zavargások kezdődtek, mikor kiderült, hogy a polgármester eltűnt. Több feladat hárult a koalíció tagjaira, akik maguk sem tudták, hol keressék vezérüket. Azonban egyesek felismerték, hogy itt a lehetőség. Talán az egyetlen. Talán az utolsó.


Vissza az elejére Go down
In God We Trust
Adminisztrátor

Hozzászólásaim száma :
170
Chatkép :
Világleírás Giphy
Szerepkör :
washingtoni lakos
Pártállás :
  • Semleges

play by :
faceless 〤
User név :
the girls 〤
Tartózkodási hely :
one step ahead 〤
Foglalkozásom :
not a legal job 〤                         @In God We Trust  
íródott • Hétf. Aug. 17, 2020 3:26 pm
 
Legújabb kiegészítés

előrelépés

2020. augusztus, Washington, D.C.
Két hónap telt el a város által megtartott álarcos bál óta, ahol pár, merényletet tervező boszorkány csúfos kudarcot vallott. Az utolsó pillanatig titok övezte tervüket, ám abban a bizonyos "utolsó pillanatban" a városvezetés értesült arról, hogy az életükre akarnak törni. A besúgó személyére azóta sem derült fény, ám boszorkány körökben azóta mindent elkövettek, hogy felkutassák a lehetséges árulót. Boszorkányok haltak meg ártatlanul, miközben lehet, hogy nem is a boszorkányok között kellene keresni?
A bált követően több első boszorkány is kontaktusba tudott lépni a Kiválasztottakkal - életükben először. Olyanokkal, akik magukról és képességeikről még mit sem tudnak. Nem tudják, hogy milyen feladatuk van, és mit kell majd tenniük, ha eljön az ideje. Az Első boszorkányok közül azonban Patricia nem késlekedett jelenteni minden apró információmorzsát, amit sikerült megtudnia róluk. De egy titkot megtartott magának: méghozzá hogy saját társai, az Első Boszorkányok bizonyos tagjai is részt vettek a Kiválasztottak létrehozásában.
Mindeközben a város apró berkei forronganak. Egyszerű halandók nem veszik észre a szinte tapintható feszültséget, ahogyan a talaj kicsúszik a már megszokott, olajozott gépezet alól. A levegőben van a háború szele: apró csatákat ugyan megnyerhetett a városvezetés. De készen állnak a közelgő, mindenkit veszélyeztető háborúra?


Vissza az elejére Go down
In God We Trust
Adminisztrátor

Hozzászólásaim száma :
170
Chatkép :
Világleírás Giphy
Szerepkör :
washingtoni lakos
Pártállás :
  • Semleges

play by :
faceless 〤
User név :
the girls 〤
Tartózkodási hely :
one step ahead 〤
Foglalkozásom :
not a legal job 〤                         @In God We Trust  
íródott • Hétf. Dec. 02, 2019 8:45 am
 
Világunk ismertetöje

ezeket nem hagyhatod figyelmen kívül

2020. január 1.
Óriási újévi tűzijáték köszöntette Washington polgárait, mikor az óra éjfélt ütött. Kezdetét vette az új időszámítás, egy új évtized, amely a lakosság egy részét félelemmel töltötte el. Nem mintha nyugodtan aludhatnának azóta, hogy 2012-ben Bastien Monagham hatalomra tört. A férfi egy volt azok közül, akiket az 1930-as években egy laboratórium falai közé zártak és akinek a tudósok hosszas kísérletezés után módosították a testfelépítését, genetikai állományát, egész lényét: vámpírrá tették.

Hogyan zajlott a kísérlet?
Mindenki hallott már az ősi mendemondákról, amelyek vérrel táplálkozó, emberfeletti erővel bíró, netán alakváltó lényekről szóltak, akik könnyűszerrel manipulálhatták, bekebelezhették, megkínozhatták és végezhettek a törékeny emberekkel. A tudósok nagy része nem hitt ezekben a teremtményekben, ugyanakkor ha a hatalmat szomjazó vezetők józan esze elhomályosul, nincs megállás!
Az amerikai kormány tisztában volt a boszorkányok, mint legősibb természetfeletti faj létezésével, így az ő segítségüket kérték saját szuperkatonáik megalkotásához. Az 1912-ben kezdődő kísérletek először nem akartak sokat: a bármikor felbukkanható ellenségeiktől kicsivel gyorsabb, erősebb, bátrabb, kevésbé sebezhető személyekből álló hadsereget szerettek volna szervezni, ám ahogy látták, hogy a boszorkányok varázslata és a szakemberek tudása együttesen egyre nagyobb sikereket ért el, a vezetők úgy gondolták, semmi sem lehetetlen és nincs túl nagy ár a legyőzhetetlenért cserébe. Több tucat ember halt meg, míg a tudomány és varázslat általi génmanipuláció stabilnak bizonyult és az első egyed, név szerint Bastien Monagham életben maradt: a folkór ihlette kísérletek egy vámpírral gazdagították a világot.
Amint megerősödött, Bastien kitört a fogságból. A tudósok nagy részét halállal büntette és egy boszorkány, Patricia McDermott kivételével mindegyik kísérletben résztvevő mágiahasználót megölte. Patricia tudta, hogy szörnyeteget alkottak, olyat, akinek már ő sem volt képes parancsolni, ezért eleget tett Bastien kívánságának: segített neki kiválasztani és életben tartani azokat az embereket, akiket a férfi vámpírrá akart változtatni, hogy megbosszulhassa, amit a kormány vele és a többiekkel tett. Patricia boszorkányai az ő oldalára álltak, ezzel pedig Bastien Monagham Washingot városának megkerülhetetlen személye és egyben legnagyobb potenciális veszélyforrása lett.
A bosszúból végül szépen lassan végtelen hatalomvágy és komoly csatározás kerekedett. A kormány nem akarta hagyni, hogy Bastien győzedelmeskedjen, ezért 1968-ban ismételten kísérletekbe kezdtek. A lehető legnagyobb titokban azoknak a boszorkányoknak a segítségét kérték, akik nem osztották Bastien és Patricia szélsőségessé vált nézeteit, miszerint "az emberek behódolnak vagy meghalnak". A mágiahasználók egy csoportja segíteni szeretett volna a védteleneken, ezért egy másik ősi természetfeletti fajt, a vérfarkasokat is bevonták a csatározásba: kérték, hogy támogassák őket az egyre növekvő vámpír-és boszorkány koalíció elleni harcban, ám az emberek ismételten túlzásba estek és miután szintetikus módszerekkel létrehozták saját farkasaikat, az összes eredendően természetfeletti vérfarkast kiirtották, nehogy az első vámpírhoz hasonlóan fellázadjanak. A kormány azt hitte, hogy saját vérfarkasaik és a mellettük álló boszorkányok irányíthatóak lesznek, ám nagyot tévedtek... amint az emberből farkassá változtatott személyek rájöttek, hogy ölés végett alkották őket és emiatt kell elszenvedniük a telihold folyamán a csonttöréseket és a tudatok szinte teljes elborulását, hatalmasat csalódtak a halandókban. A boszorkányok szintén megelégelték az állandó kihasználást, így Bastien-nek már könnyű dolga volt: hamar meggyőzte a természetfeletti lényeket, hogy az emberiség galád népség, akik közel sem érnek annyit, mint ők és itt az ideje, hogy egy új és szebb jövőt biztosítva maguknak a különleges képességgel rendelkezők vegyék át az uralmat.

A természetfelettiek összefogása után az emberekkel vívott harcok egyre több áldozatot követeltek. Bastien türelmes volt: hosszú évtizedekig tartott, amíg első körben megbízható vámpírhadsereget szervezett maga köré, majd elnyerte a boszorkányok rokonszenvét és bizalmát, valamint saját maga mellé állította a vérfarkasokat is. Az 1930-as évektől egészen 2012-ig tartott, míg hatalmát megszilárdította. Az eszközei között éppúgy szerepelt a nyájasság, a lobbizás, az apró léptekben beváltott ígéretek, a boszorkányoknak és vérfarkasoknak tett engedmények és varázslatos utópia eléjük vetítése, mint a mesterkedés, a taktikázás, a befolyásolás, az erőszak és a vérontás. A különleges képességekkel rendelkezők nagy része radikalizálódott és elérkezettnek látták az időt, hogy átvegyék az uralmat Washington felett: az emberi vezetés egy részét lemészárolták, ám azokat a stratégiailag fontos embereket, akik életben hagytak vámpírrá vagy vérfarkassá változtatták. A férfi megalakította saját, 7 fős, vámpírokból, boszorkányokból és vérfarkasokból álló Tanácsát, amely a vezetésével kormányozza Washington-t.
A város falai azóta bezáródtak, csupán egy-két kiváltságos teheti meg, hogy elhagyja a határait, ám ők sem az emberek közül kerülnek ki. Számukra minden útvonalat elvágtak: aki szabályt próbál szegni, keserves halált hal és talán már hozzá is szoktak ehhez a kegyetlen, csendes terrorhoz, amellyel Bastien sújtotta az embereket. Elfogadták, hogy az otthonuk, egykor virágzó, boldog életük, gondtalan hétköznapjaik immáron véget értek, mindezek helyett a félelemmel átitatott házfalak jutottak osztályrészül. Természetesen néhányan aktívan lázadoznak és megpróbálnak vadászni a természetfeletti lényekre, több-kevesebb sikerrel.
Ám azt Bastien csak sejti, hogy a vámpírok, boszorkányok és vérfarkasok egy kisebb csoportjának már nem tetszik a vezetőjük által hirdetett radikalizmus, mivel nem szeretnék látni az emberek arcán a szenvedést és a származásuk miatti kiszámíthatatlanságból eredő félelmet. Szeretnék, ha a fajok békében élhetnének, ha a város határait ismét megnyílnának, ha az utcák nem hasonlítanának egy puskaporos hordóra, ha az egymástól elszakított családtagok ismételten találkozhatnának, a különböző fajok képviselői barátkozhatnának és szerelembe eshetnének egymással... ezért úgy döntöttek, segítségül hívják a régi, kitagadott boszorkány-vérvonalak segítségét és olyan hatalmat adnak nekik, amely talán képes Bastien uralmának megdöntésére. A varázsigéknek és a békét kívánó személyeknek hála az elmúlt 3 évben elkezdtek felbukkanni a Kiválasztottak, akik a boszorkányokhoz hasonló képességekkel rendelkeznek, ám igazi erejük csak és kizárólag csoportban teljesülhet ki. Miután Bastien fülébe jutott a létezésük, a Tanács létrehozta a Kiválasztottak elfogására szakosodott elit egységét, a Begyűjtőket, így már tényleg senki sem érezheti magát biztonságban, a terror újabb időszaka látszik felvillanni. A természetfelettiek egyeduralmát hirdetők mindent megtesznek a hatalmon maradásért, az emberek változást szeretnének és néhány természetfeletti is azért küzd a lebukás kockázatának ellenére, hogy teljesüljön az egyszer reménysugárként megfogalmazódott mondat:

"Hisz jönnek majd Ők. Ők, kik olyanok, mint azok mind. Halandó vér foly ereikben, halandó fény csillog szemeikben, de megbuktatják majd a hatalmon lévőt, s akkorra letűnt korokat virágoztatnak. Elhozzák majd újra a béke időszakát."


Vissza az elejére Go down                         @Ajánlott tartalom  
íródott •
 
Vissza az elejére Go down
 
Világleírás
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: • Uralkodó farkastörvények
legfontosabb olvasmányok
 :: Szükséges olvasmányok
-
Ugrás: