Chatkép : Szerepkör : az elsõ begyũjtõk egyike play by : tessa thompson Hozzászólásaim száma : 33 Pontjaim : 24 Pártállás :
Szimpatizáns
User név : szuszu Őt keresem :
i am made of water
i am always surging you can break my waves
Tartózkodási hely : washington dc Korom : 37 Foglalkozásom : anything depending on situations
Lidiya McLoughlin
Elküldésének ideje -- Pént. Márc. 12, 2021 10:42 am
A tükörben igazítottam meg a vörös rúzsomat, még mielőtt elindultam volna. A sportos okosórát lecseréltem, egy elegánsabb ékszerórára, ceruzaszoknyát vettem, vörös tűsarkút, krémszínű, bőujjú blúzt, kivételesen kisminkeltem magamat, és kibontotta a hajamat. Nem voltak kifejezetten gyakoriak az olyan napok, amikor ennyire nőiesen öltöztem volna fel az elmúlt években, de időről időre meglátogattam a cégemet. Az, hogy így kicsíptem magamat persze azt a célt szolgálta, hogy akik ismertek a Walton Corp.-ban, pontos képet kapjanak rólam, akkor is, ha nem voltak tisztában feltétlenül a pozíciómmal és azzal, miért is jelentem meg időről időre. Na meg, hogy a kinevezett ügyvezetőmet egye a fene, ha már olyan pofátlanul viselkedett minden alkalommal. Darius-al sosem volt egyszerű a kapcsolatom: nagyon kevesek tudtak igazán felbosszantani, de neki ehhez istenadta tehetsége volt. Pedig akár kedvelhettem is volna…
A liftben kibújtam a kabátomból, könnyed mozdulatokkal lépdeltem végig a tárgyalóig, ahol Darius titkárnője várt rám. Az a nő folyton úgy méregetett, mintha felsőbbrendű lett volna nálam, meg mint aki elkönyvelt karót nyelt picsának - kár hogy nem tudta, a főnöke egyáltalán nem ugrik a "véletlenül" szétgombolódott blúzából kibuggyanó melleire. Semmibe vettem. Azt hiszem, ez idegesítette szegényt a legjobban. A kabátomat a kezébe nyomom, hogy aztán befelé vegyem az irányt, nem várom meg hogy bejelentsen, elvégre a saját cégemnél voltam, és ezt a tárgyalóban ülő férfi tudta is. Azon kevesek egyike volt Darius, akik tudták a valódi személyazonosságomat. Amikor egyezséget kötöttem Monoghamékkel úgy gondoltam, nem lesz probléma, hiszen egy olyan ember lett kijelölve vezetőnek, aki hasonlóan hozzám a begyűjtők egyike volt - hamar egyszerű múlt idő lett ez az exkatona számára önhibáján kívül. Sokat tudtam én is róla, elvártam hogy azonos információ álljon a rendelkezésemre vele szemben. Letával ezzel kapcsolatosan egyetértettünk.
- Darius - csak akkor mondtam ki a nevét, amikor már elfoglaltam a helyemet vele szemben. Az arcán megjelenő mosolyt tükröztem én is. Ott lebegett közöttünk az a néhány ki nem mondott este, amikor hagytam, hogy egészen ledöntsön a lábamról, de ezen kívül sosem kezdtem vele flörtölni és egyetlen alkalommal sem viselkedtem úgy, mint a kis titkárnője. - Mesélj nekem a jelöltekről - most sem állt szándékomban elterelni a figyelmét a munkáról. Kinyitottam a dossziékat, elolvastam futólag a neveket, miközben keresztbe fontam a lábamat és hátradőltem a székben. Elvártam, hogy mindenről tudjak a cégemben, és elvártam, hogy Darius mindenről részletesen tájékoztasson, nem csak írásban, hanem személyesen, szóban is.
Begyüjtõ
Chatkép : Szerepkör : igazságszolgáltatás play by : idris elba Hozzászólásaim száma : 4 Pontjaim : 1 Pártállás :
Szimpatizáns
Őt keresem : don’t try to understand me
with your logic, feel me with your soul
Kedvenc dal : mr. sandman Korom : 49 Foglalkozásom : head of the justice cabinet
Darius Washington
Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 28, 2021 5:26 pm
Jó szokásához híven előbb ért oda. Egyébként is volt a környéken néhány elintéznivalója, de ez akkor is így történt volna, ha nem akad egyéb dolga – már-már kényszeres volt ez, mindenki előtt járni két lépéssel, olykor szó szerint, olykor stratégiai szempontból, de néha csak az időről volt szó. Szövetkabátját gondosan az egyik széles támlájú tárgyalószékre terítette, és most kivételesen azt is megengedte magának, hogy a zakója is hasonló sorsra jusson. Megigazította és egy egészen kicsit meglazította a nyakkendőjét, aztán az aktatáskájából három mappát helyezett a fényes mahagóniasztalra. Leült a mappák mögötti székbe, ajkain már most ott játszott a mindenttudó mosolya. Nem volt szüksége rá, hogy belenézzen az aktákba, már a vastagságuk közti fél-egy centiméteres különbségből tudta, melyik-melyik. Inkább hátradőlt a székben, tőle szokatlan kényelmességnek újabb fokát célozva meg azzal, hogy kioldotta a mandzsettákat ingének hosszú ujjai végén, hogy kissé fel tudja hajtani az anyagot. Hosszú napja volt, és most már megengedhette magnak. Talán egy kicsit direkt is csinálta. Az akták részletes háttéranyagot tartalmaztak arról a három emberről, aki szóba jöhettek, mint a Walton Corp. következő kinevezett gazdasági igazgatója. Darius pontosan tudta, hogy a háromból egyetlen ember igazán alkalmas, azt is tudta, hogy Lidiya is őt választaná, és azt is nagyon jól tudta, hogy Lidiya akar választani. Elégedett mosollyal gondolta végig, mennyire más forgatókönyvet talált ki aznap estére, pusztán önnön szórakoztatására. Amikor kinyílt a tárgyalóterem ajtaja, fel sem kellett néznie ahhoz, hogy tudja, ki az. Nem volt ugyan se vámpír, se vérfarkas, se boszorkány, vagy egyéb természetfeletti képződmény, de hosszú évtizedek tapasztalata állt mögötte, ami az érzékeit illeti. És, ami azt illeti, erre a kifejezett illatkombinációra valamiért különösen ki volt hegyezve az orra. Némi fáziskéséssel fordultak az érkező irányába először csupán a szemei, aztán lassan az arcát is felemelte. Szája az udvariasnál egy fokkal lustább mosolyra görbült. – Lidiya – biccentett a nő irányába. Volt a hangjában valami megfoghatatlan mélység, az a fajta elégedettség, amit az ember még nem tud beazonosítani, csak tudja, hogy van ott valami, amit jobb, ha nem is akar megnevezni.
Let me tell you a thing or two I got a kink about girls like you