Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

faith & Nayareth

Vámpír

Nayareth Morozova
Chatkép :
faith & Nayareth Tumblr_inline_pb11tmUb5b1r9qs9w_540
Szerepkör :
üzleti szféra
play by :
Bill Skarsgård
Hozzászólásaim száma :
19
Pontjaim :
16
Pártállás :
  • Semleges

Kedvenc dal :
witchblades ● lil peep
mama cry
miyagi ● kolibri
MONTERO
Foglalkozásom :
businessman ●

Nayareth Morozova

Elküldésének ideje -- Vas. Márc. 07, 2021 7:13 pm
cause i love you for infinity
Nem én választottam, hogy ilyen sorsom legyen. Bár egyáltalán nincs rossz sorom, elvégre egy üzletember vagyok. Van néhány cégem illetve szállodáim, nem beszélve a kaszinókról, sem pedig a többi apró üzletről sem. Arra pedig főleg büszke vagyok, hogy ha nem lennék vámpír, ezeket anélkül is elértem volna. Nem szoktam embereket  manipulálni a képességemmel, mert nekem a véremben van az üzlet és a gazdaság; jól kezelek minden helyzetet, mert nekem ez a hivatásom. Bár, elég csak rám nézni. Mi más lennék én, ha nem egy főnök? Mindenre megvan az embereim, bár azért a seggemet egyedül is ki tudom törölni, a gazdasági részét a dolgoknak is én végzem annak ellenére is, hogy Mr. Lockhart volt a helyettesem. Néha hajlamos vagyok magamat sajnáltatni, mert sokszor a munkára fogom a fáradtságom, pedig mondanom sem kell, hogy rengetegszer találok alkalmat a kikapcsolódásra; bárok, ahol dögös nők hozzák utánunk ezüsttálcán a kokain csíkokat, a táncaik pedig egyenest izzasztóak. Van alkalmam kikapcsolódni, de sajnos erre mostanában nincs lehetőségem.
- Televíziót jómagam is kerülöm, nincs szükségem a butításra. - Zárom le a dolgot, mosollyal kísérve. Tényleg így vagyok vele, számomra nem bír semmilyen információkkal a média. De ha a televízióról van szó,  egy-egy filmnek nem mondok nemet. - Sajnos a saját bőrömön is sokszor tapasztalom a hamis híreket. Szerencsére mindegyiket hamar sikerül tisztázni. - Teszem hozzá, amint felelevenül előttem néhány kép, miként végeztetek ki néhány olyan embert, akik próbálnak a csődbe vinni. Nem áll tőlem messze a kivégeztetés, korántsem. Ahhoz, hogy megőrizd a vagyonod, amit sokan mások is akarnak, követel néhány életet a védelem. Lockhart tudna mit mesélni.(...)
Ms. Arizona nagyon nehezen enyhül, még mindig érzem benne azt a görcsöt, amit igazán nem is tudom, hogy miért érez. Tény, hogy a pofámtól sokan megijednek és egyből le  is szűrik, hogy milyen is vagyok valójában, de próbálom néhány mosollyal ezt terelni. Valójában sok énünk van; van, amit másoknak mutatunk, olyanoknak, akiket még nem ismerünk. És van még egy én, amit akkor mutatunk, mikor ismerjük a másikat. És van, amikor csak magunk vagyunk, a saját gondolatainkban. Amit csak mi látunk, más pedig soha nem fogja megtudni.
Csendben hallgatom végig, miként beszél a növényekről és a biológiáról, látom rajt, hogy mekkora szenvedéllyel mesél róla. Valóban jók a megérzéseim, na meg persze hülye sem vagyok. Biztos vagyok benne, hogy ő boszorkány. Bár abban is biztos lehetek, hogy ő is sejti, hogy nem ember vagyok. Aztán, fogalmam sincs. A magunkfajták hamar kiszúrják egymást, de remélem, hogy a kilétem titok marad. Fogalmam sincs, hogy mennyire megbízható ez a nőszemély. Másfelől, a legkevésbé sem akarom kivégezni. Remélem, hogy jól cselekszik.
- Azt hiszem, hogy én hasonló módon tudnék az üzletről és a gazdaságról így beszélni. Valóban lenyűgöz a hobbija, valóban nem sokan űzik ezt, Ms. Arizona. - Mosolyom nem múlik, habár egyáltalán nem álarcról van szó, ez valódi öröm. Látok ebben a nőben valami különlegeset.
Most azonban elnevetem magamat jókedvűen, bár nem rajta gúnyolódok. Egyszerűen csak megláttam a kettőnk közötti különbséget. Nem tudom, hogy ennek mennyire örvend, bár nem vagyunk egyformák.
- Valójában én nem érzek ekkora élvezetet a dolgok iránt. Tudja, manapság nagyon sok ember életében fontosak a gyógyszerek. A világ tele van méreggel, amiket tömnek magukba. Cukorbetegség, elhízás, daganatos és rákok, egyéb allergiák... - sorolok fel pár példát. - Ebben van az üzlet. Szerintem maga is tudja, hogy az ember akkor gazdagodik meg, ha másokat kizsákmányol. - Utalok csendesen arra, hogy engem nem egészen a gyógyászat vonzz, csak a pénz. Biztos vagyok benne, hogy Ms. Arizona tudja, hogy miről beszélek.
- Tudom, hogy ez nem túl elegánsan hangzott, de tudja, én az elején szeretnék magához őszinte lenni. Az üzlet sajnos egy alattomos dolog, de néha áldozatot kell hoznunk. Elfogadom, ha ezek után nem nyúl bele a piszkos dolgokba, de garantálhatom, hogy ha elfogadja az ajánlatom, nem leszek hálátlan. - Kortyolok bele az italba, bár egy pillanatra a torkomon akad a nedű. Furcsa vallomással jött, ami meglepett, de korántsem lettem tőle zaklatott, vagy ideges.
- Tudja, maga nagyon felkeltette az érdeklődésemet, így hajlandó vagyok elvonatkoztatni attól, hogy nem az állásra jelentkezett. Úgy látom, hogy maga nagyon értelmes, okos, nem utolsó sorban gyönyörű--- - Nézek rajt végig, egy kedves mosollyal karöltve. - Szükség van arra is, hogy valaki értsen a biológiához. Elvégre a növényekben rejlik a gyógymód, nem igaz? - Kérdezem tőle, majd felállok a helyemről. - Bár, rengeteg ajánlatom van. - Folytatom, kissé más utakra tévelyedve. Egyelőre kíváncsi vagyok a reakciójára, Na meg arra, hogy meddig vannak nála a határok.
 coded by barb
Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 28, 2021 4:18 pm

can i
  love
  you
  with impunity?

A ház hatalmas volt, és én elvesztem benne. Meg a közelségétől is. Az ismeretlen vonások mögött számtalan ismerős árnyék született meg, és én csak sejtettem, hogy mindez nem csupán a véletlen, sokkal inkább a sors ármány kezének a vétke. Zavaromat egyszerű, és mások számára talán nevetségesnek ható locsogással oldom. Azt hiszem nem a legtökéletesebb bemutatkozás, már legalábbis ami a félmondatok, vagy az ostoba megjegyzések arányát illeti. Tökéletes ahogy megjelenik a lépcsőn lefelé haladva, még tökéletesebb az érintés, amikor a kezei közé helyezem a kezem és ez pontosan elég ahhoz, hogy valami különös és megmagyarázhatatlan, kissé talán disszonáns érzés járjon át. Ismerem, de mégsem, emlékeznem kellene, de nem tudok. Az agyam hátsó szegletében dörömböl a múlt, melynek vaskos falak állják útját. Én zavarban vagyok ő pedig tökéletesen, higgadtan és rendíthetetlenül néz engem, a vonásai semmit nem árulnak el. Talán csak a biztató mosolya az ami ad némi megnyugvást. És a bókja amire nem számítok, és még inkább és egyre reménytelenebbül igyekszem a zavaromat feldolgozni. Kell majd ehhez idő, alapvetően valóban nem vagyok ilyen, de a kisugárzása, a megjelenése egyszerűen erre ingerel. Meghunyászkodásra. Félek tőle? Nem tudom. Különös, de nem. Inkább kíváncsisággal vegyes távolságtartásnak nevezném. Az oka azonban ismeretlen.
Miközben beszél hozzám a tekintetem lassan a szájára vezetem. A megformált szavak sokkal inkább lekötik a figyelmem, semmint a mondanivalója, melyet távoli, nagyon messziről érkező öblös hangként érzékelek, és a szavak csak lassan és szinte betűről betűre állnak össze. Bólintok, majd a fejem rázom, majd megint bólintok, miközben zöld íriszeim továbbra is az ajkának mozgásának pihennek, és észrevétlen engedem, hogy a saját húsos, lassan cserepessé váló ajkaim elnyíljanak enyhén egymástól. Mire aztán felfogom a mondanivalóját a döbbenet lassan terpeszkedik el az arcomon, és az elnyúlt vonások sokkal inkább meglepettségről árulkodnak, semmint arról, hogy ez engem bármiért is visszavonulásra késztetne.
- Nem olvasok újságot. És televíziót sem nagyon nézek. Sajnos nem nagyon van rá időm.-anyám örökös kérései, vagy éppen a munkám, a kertem, vagy úgy alapvetően az erőm tökéletesítése veszi el a legtöbb időmet, és az élet mint olyan szépen lassan elsétál mellettem, én pedig hagyom. Hagytam idáig. Most azonban érzem, hogy a Babydollal való találkozásom mérföldkő, és talán végre ki kell nyitnom a szemeimet és látnom kell a világot, az életet úgy, ahogyan azelőtt még soha. Ennek első lépcsőfoka, hogy most itt vagyok, egy új munkalehetőség várományosaként, még akkor is, ha alapvetően ahhoz amire jelentkeztem még csak nyomokban sem értek. Biológus vagyok, nem közgazdász, de minden megtanulható, nem? Persze abba bele sem gondolok, mi történik, vagy mi történne, ha kiderül, hogy tulajdonképpen és igazából közöm sincs a meghirdetett pozícióhoz. De meg kellett próbálnom, tudnom kell, hogy képes vagyok rá vajon, hogy egyáltalán elinduljak egy másik úton? Egy másikon, amihez anyámnak alapvetően semmi köze.
- Mindazonáltal őszintén sajnálom ami történt, Mr….Nayareth.- a családnevén kellene szólítanom, így illik, én mégis az udvariassági formula mögé a keresztnevét teszem önkéntelenül, mégis érzem, hogy ajkaim közé csupán ez passzol. Így lassan, szinte suttogva kiejtve. Összerezzenek amikor a keze a hátamhoz ér, és egy másodpercig még várok, mielőtt elindulnék vele együtt, hogy helyet foglaljak a felkínált helyek egyikére.
- Rágós falat lennék.-mosolyodom el, és bár alapvetően nem tudom megmagyarázni honnan és miért ezt válaszoltam neki, de reménykedem benne, hogy nem a tiszteletlenséget látja majd benne sokkal inkább a zavarodottságom oldásának a szándékát.
Kényelmesen foglalok helyet, a lábaimat egymáson keresztbe téve, de srégan magam alá húzva. Noha egy egyszerű zöld ceruza szoknyát viselek, hozzá illő selyem blúzzal, abszolút mértékben sokkal inkább konzervatívnak tűnök, semmit kitárulkozónak. A célom sokkal inkább az, hogy nem az adottságaim miatt figyeljen fel rám a jövendő munkáltatóm sokkal inkább azért amit a személyiségemből megmutatok. Az már engem is meglep, hogy engem mégis képes a külseje, a kisugárzása másodpercek alatt rabul ejteni.
- Nos valóban. Szerettem volna valami újat, valami merőben mást csinálni. Valamit, amiben sokkal inkább megmutathatom ki vagyok, hogy valójában mire vagyok képes. Biztosíthatom, hogy a hűségem és a ragaszkodásom ahhoz, akinek azt megadom végtelen és megmásíthatatlan. Nem szoktam a szavamat adni akármikor és akárkinek, Mr Nayareth. De ha megteszem, akkor az örökre szól. Én őszintén szól….-ekkor érkezik a kérdése a gyógynövényeket illetően, és sikeresen belém fojtja a szót. Egy percig csak dermedten nézek rá, majd szelíd mosollyal bólintok. Még a szemeimet is lesütöm pár másodpercre, és csak aztán nézek vissza rá.
- Igen Mr Nayareth. Nagyon szeretem őket. Szívesen foglalkozom velük. Hiszem, hogy a természet mindenre ad orvosságot és gyógyírt, csak nekünk tudnunk kell hol keressük, és melyek azok amelyek összeillenek. Olyan ez mint valami különös kirakó….vannak elemek amelyek összepasszolnak. Növények, amelyek együtt hatékonyak, és különös dolgokra képesek. Olyan vegyületek, amelyeket a természet kizárólag úgy alkotott meg, hogy egymás nélkül gyengék legyenek, de együtt mindennél erősebbek. Csak néha….tudja...ezek a növények nem egy helyen nőnek. Fel kell hát kutatni őket.- szevedéllyel beszélek a munkámról vagy arról ami érdekel, amivel eddig foglalkoztam. Egészen belefeledkezem, belepirulok, majd felpillantok rá, és félbeszakítom magam, amikor felém nyújt egy pohár bort.
- Nekem igen. De vajon magának is, Mr Nayareth?-veszem el a poharat a kezéből és nézek a szemeibe, egészen addig, amíg a pohár pereme az ajkamhoz nem ér, és egy apró kortyot engedek meg magamnak, hogy zamatoljam a felkínált italt. Mennyei ambrózia. Megtisztelve érzem magam, hogy ilyen igazán minőségi bort töltött nekem.
- Úgy hírlik maga gyógyászattal foglalkozik. Legalábbis ezt hallottam. Én pedig hiszek abban, hogy az emberek lelkéhez úgy juthatunk el, ha a test tiszta és egészséges. Hiszek abban, hogy mindenkinek van lelke….tudja….még akkor is ha sokan mélyre száműzik és nem akarnak róla tudomást venni. Én….-kortyoltam megint a borból, és erősen fogtam két kézzel a poharat, mint a gyerekek a kakaós bögrét szokták.
-....nézze Mr Nayareth….be kell magának vallanom valamit. Én nem vagyok közgazdász, még csak minimálisan sem konyítok a könyveléshez. De szeretnék valami mást csinálni, valamit egyedül, úgy igazán. Valami fontosat.-magyarázom neki továbbra is lelkesen, szinte átszellemülten, és érzem, hogy most volt az a pillanat amikor színt kell vallanom. Nem később. Most. Ha el akar küldeni, vagy esetleg más büntetést szán nekem a hazugságomért, elfogadom. Ha azonban meghallgat, akkor talán valami különös dolog születhet abból, hogy én most idejöttem. Miközben beszélek, nézem őt.
A múlt ködös gomolygásából megjelenik az arca. Látomásként születik meg.Vértől ázott, én mégis nyújtom a kezem felé, hogy letöröljem, hogy ujjbegyeimmel tisztára simogassam, minden vérfoltot letörölve róla.
“Nem haragszom Nayareth, ugye te sem rám? Nem kell ezt tenned, csak engedj közelebb, segítek.” De csak a fejét rázza, önelégült, ravasz mosollyal mér végig, keze véres lenyomatot hagy a hófehér ruhámon, majd magához ölel, hogy fél másodpercen belül eltaszítson.
“Ne hagyj itt!” ...könyörgöm, de végül mégis hátat fordít nekem, és magamra maradok. Dohos pinceszagban keveredik a bortól nehéz levegő a saját sóhajtásom párájával.
Megrázom a fejem, és a jelenben vagyok a mondandóm közepén szünetet tartva, aztán leteszem a poharat magam elé, és hátradőlök, próbálva valamiféle kényelmesebb testtartást felvenni.
- Haragszik rám?- nézek rá, a szavaim csendesen koppannak előtte. Félek, hogy elküld. Félek, hogy megteszi, ahogy megtette korábban. Megtette korábban?

Vámpír

Nayareth Morozova
Chatkép :
Szerepkör :
üzleti szféra
play by :
Bill Skarsgård
Hozzászólásaim száma :
19
Pontjaim :
16
Pártállás :
  • Semleges

Kedvenc dal :
witchblades ● lil peep
mama cry
miyagi ● kolibri
MONTERO
Foglalkozásom :
businessman ●

Nayareth Morozova

Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 27, 2021 10:52 pm

Mindig éreztem, hogy valami, vagy valaki hiányozna az életemből, de ezt próbáltam a munkával és a nőkkel töltött éjszakákkal elfeledtetni; nem mindig sikerül, de van, hogy sokáig nem jut eszembe, utána pedig hetekig emészt és bosszant a gondolat. Próbáltam rá hatásosabb megoldást keresni, például boszorkányok segítségét kérni, de valójában féltem mindig az igazságtól. Nem igazán vagyok jártas a természetfeletti világban, mert sohasem érdekelt, de azt pontosan tudom, hogy ez nincs rendjén. (...)
Próbáltam a jövendéket a lehető legkedvesebben fogadni, azt hiszem, hogy sikerrel jártam. Lassan lépdeltem le a lépcsőről; kimérten, elegánsan, ahogy egy rangos emberhez illik. Ott állt előttem Ms. Arizona, akit már nagyon vártam, elvégre fontos szerepet fog betölteni a vállalatom életében. Tény, hogy értek a gazdasághoz, de őszinte leszek, én jobban szeretem nézni a számlámon gyülemlő pénzhalmot, mintsem megszakadjak a munkában. És voltaképpen zsebből kifizetem az alkalmazottakat, így egyáltalán nem jelent gondot az, hogy bőven van alkalmazottam. Bár nem tagadom, jómagam is néha beállok a sorba dolgozni, mert kizökkent a mindennapokból; de nem túl gyakori. Leginkább csak nyomdázok és aláírok, esetleg néha körbesétálok az üzemben.
- Nos, tényleg egy szépségkirálynő lehetne. De nem csak a neve miatt. - Bókolok kedvesen, amint fogadja a kézfogásomat. Nagyon finom és puha a kezének a tapintása, ráadásul annyira jól esett... valamiért a szívem mélyén többet akartam volna, mint puszta kézfogás. Végig akartam volna rajt simítani, a haján, az arcán, az ajkain... brr, már most  nem bírok magammal. Tény, hogy nem arról vagyok híres, hogy nem vetek szemet egy nőre sem, de Ms. Arizona egy igazi szépség, akit csak kényeztetni lehet.
Hallom, és látom is, hogy nagyon zavarban van. Nos, nincs egyedül, de én már rutinból tudom leplezni azt, amit érzek. Ha nem tudnám, valószínű nem lennék egy szociopata, sem pedig egy vállalat főigazgatója.
- Nem kell elnézést kérnie, ugyan. Elhiszem, hogy zavarban van, elvégre talán nem számíthatott arra, hogy én fogadom. Meg lássuk be, túl késő van már ehhez az egészhez, de sajnos ma nagyon sűrű volt a programom. Sajnos Mr. Lockhart öngyilkos lett, ezért kellett új embert szereznem a helyére. Talán olvasott már róla, meg arról is, hogy mindez előttem történt. Szerencsétlenségemre ezzel van tele az újság. - Lépek hozzá közelebb, lehető legbarátságosabban. Valójában Lockhart egy igazi seggfej volt, aki tudott a mocskos titkaimról, valószínű nem élt volna sokáig különben sem. így is már kellően veszélybe sodort, amit ő tökéletesen tudott, hisz előbb ölte meg saját magát, minthogy megvárta volna, hogy én végezzek vele. A kezdetektől fogva együtt dolgoztunk. Nála jobban senki sem ismert.
- Nem igazán járok boltba, legtöbbször kerülöm a tömeget, ha tehetem. - Elmosolyodom kedvesen. Sajnos nem az a fajta vámpír vagyok, aki képes magát emberek között kontrollálni. - Nem tudom, hol láthattuk egymást, de úgy néz ki, hogy újra összehozott minket a sors. valóban szerencsésnek érzem magam. Mindennek oka van. - Megérintem óvatosan a hátát, hogy jelezzem neki, nyugodtan foglaljon helyet ott, ahol a kanapék sorakoznak a dohányzóasztal körül.
- Nyugodjon meg, kérem. Nem fogom megenni. - Ha helyet foglalt, akkor leülök vele szemben. Talán nem fogom megenni, bár tudnék vele mit kezdeni.
- Miért éppen a vállalatomat választotta? Biztos vagyok benne, hogy valami újra vágyott, sajnos nem sokan mernek ekkora feladatot bevállalni. - Felállok az asztaltól, majd Az asztalon lévő Sauvignon borból töltök magamnak, majd neki is. Azonban az ablakból áradó szellő felém fújja az illatát, amiben nemcsak, hogy nagyon finom, virágos és cédrus illatot érzek, hanem gyógynövények tömkelegét, amiket átlagos ember nem igazán használ.
- Szeret gyógynövényekkel dolgozni? - Teszem fel a kérdést kíváncsian, elvégre boszorkányok körében kedvelt ezeket a növényeket használni. Tény, hogy nem vagyok jártas a természetfeletti világban, de valamelyest konyítok a boszorkányokhoz. De lehet, csak én gondolom túl. Az sem zavar, ha boszorkány, de ezt ő nem valószínű, hogy elárulja, elvégre én is csak egy "ember" vagyok számára. Ha tudná...
- Fogadja el, kérem. Egy finom bor mellett szerintem nagyon meg lehet nyílni. - Nyújtom felé a megtöltött, lédús üvegpoharat.
 coded by barb
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 27, 2021 9:28 pm

can i
   love
   you
   with impunity?

Babydoll két napja elzárkózik előlem.Újra. Pedig már a bizalmába fogadott, kétszer is beengedett az emlékei közé, és úgy jártam benne, mintha egy apró kis filmszelet lenne, amelyet kizárólag nekem vetítenek le. Egyre hosszabb töredékek voltak, és a Mama szerint erősödöm, már nem csupán régi emlékeket vagyok képes a felszínre hozni, hanem meg is tudom őket ott tartani egy ideig. Hogy aztán újra elvesszenek, mint a köd a horizont felett egy szürke és csillagtalan éjjelen.
De mire fel az erő, ha nem vagyok azt képes önállóan birtokolni? Nem is tudom, hogy egyáltalán mihez kezdjek vele? Egyáltalán mit akarok kezdeni az életemmel? Harminc éves vagyok, tulajdonképpen akár végre a saját lábamra is állhatnék, de a Mama nem ereszt: “Hiszen itt a legjobb neked velünk, sweetheart. Ez az otthonod. A koven a családod.” Valóban így van? Néha kételkedem mindenkiben és mindenben ami eddig olyan biztos volt a számomra. Babydoll emlékei olyan tiszták és olyan lehetetlenül valóságosak, amelyeknek én is a részese vagyok. Általa visszakaptam valamit olyan évekből, amire nem is emlékeztem korábban. De mi közünk van egymáshoz? És mi közöm ahhoz az ismeretlen férfihoz, aki egykor elküldött, elengedett? A rabja voltam? Vagy önszántamból voltam azon a helyen? A papírlap a fiókom mélyén lapul az első este óta, hogy Babydoll felfedte az emlékeket, és minden este lefekvés előtt elolvasom. Tudni akarom miért fontos, miért érzem szüntelen, hogy általa talán tudnám, hogy miért érzem ezt a hatalmas űrt magamban, mintha kiszakítottak volna onnan valamit, mintha mindig keresni akarnám, de sosem találom. Tulajdonképpen még azt sem tudom mit kell keresnem. Vagy nagyon is tudom, csak még magam sem fogom fel. Talán a végzet keze vezérel.
Pár napja döntöttem: el kell innen mennem. Szükségem van a térre, a szabadság minimális illúziójára, hogy végre magam mögött hagyjam a kertet, amelyet tizenöt éves korom óta gondozok, az egyetlen olyan elfoglaltságom, amelyben a lelkem is benne van. Minden növénynek külön története van, mindegyik mesél valamiről, amire nem emlékszem, de a növények igen. Talán azért is ültettem őket, hogy segítsenek majd az emlékezésben. Üresség van bennem a régmúltról. Ha egyszer megfejtem a kertemet, talán megtalálom a kulcsot önmagamhoz is.
A Mama nem értette miért akarok egy vadidegennek dolgozni. Én nem értettem, hogy ő miért nem érti, hogy jelenleg ez az amit szeretnék. Végül beleegyezett. Nem igazán tehetett volna mást, mert bár az emlékeim között képes volt kutakodni, de az akaratom felett csak részben. Csak azért hagytam neki eddig is bármit, mert ő az anyám, és mert mindig is hittem, hogy engedelmességgel tartozom neki. De most, hogy rést találtam a múltam felé vezető út sötétjében, most, hogy talán reményem van arra, hogy megtudom ki vagyok, most valami egészen különös és megmagyarázhatatlan érzés járt át: végre hinni kezdtem önmagamban. A saját erőmben, amit én irányítok, és nem az anyám.
Nem botanikusként lett volna rám szükség, de nem is bántam. Valami egészen mással foglalkozom majd, és ez számomra igazán nagy kihívás. Nem árultam el a bemutatkozó levelemben, hogy én tulajdonképpen nem értek az égvilágon semmit a gazdasághoz. Mégis kellett az állás. Nem tudom miért. Mintha egy láthatatlan kéz ölelte volna át a vállamat és vezetett egészen a házig, ahova a találkozót beszéltük meg. Különösnek találtam, hogy a férfi az otthonában fogad, de azt mondta, ez a jelenlegi helyzetben sokkal inkább kényszer szülte szükség, semmint bevett gyakorlat. Elfogadtam a magyarázatot, és nem volt ellenvetésem. Nekem igazán nem probléma ha az otthonában találkozunk.
Egy hölgy nyitott ajtót, kellemes, melegséget sugárzó, mégis távolságtartóan udvarias mosollyal, és Miss Goode-ként mutatkozott be. A hatalmas ház szinte magába szippantott, és elvarázsoltan, ide-oda forgatva a fejem követtem Miss Goode-t, aki előzékenyen vezetett a fogadó részre. Egy lépcsősor tekergett lefelé az emeletről, én pedig kíváncsian, félrebillenő fejjel, néztem, amint a tetején megjelenik egy fekete öltönyös alak, majd lassú, ragadozó macskák járásának finomságával elindul lefelé. A tekintetem nem eresztette, végigkövettem a mozgását amit megérkezett elém. A torkomba gombóccá vált gyűlt a megilletődöttség, amikor megjelent előttem és a kezét nyújtotta felém.
- Faith….mármint igen, én vagyok Miss Arizona. Bár ez így kimondva kicsit olyan mintha egy teljes megye szépségversenyét nyertem volna meg….Miss Arizona….elnézést.- ha zavarban vagyok hajlamos vagyok butaságokat fecsegni, néha olyan dolgokat, amiknek az adott helyzethez semmi közük. A keze felém nyúlt én pedig szintén odaadtam a sajátomat. Egy másodpercre a szavai nyomán különös érzésem támadt. Mintha ezt az érintést ismerném, ennek a kéznek a bársonyos hűvösét egyszer már éreztem volna magamon. Nem a kezemen.
- Nem tudom. Talán a hajam színe teszi. Ez az ami általában megragadja az embereket. Az is elképzelhető, hogy én loptam el maga elől az utolsó kosarat a szupermarketben….mármint….ha szokott járni szupermarketben….úgy értem….nem értem sehogy.- ráztam meg a fejem és haraptam be a számat, a fogaim a következő másodpercben fájdalmasan szorítottak rá az alsó ajkamra, a szemeim elkerekedtek, amikor kimondta a nevét.
- Nayareth….- ismételtem suttogva, mintha olyasmit hallottam volna, amelyet eddig csupán egyszer….akkor is a saját számból, ott Babydoll emlékei között a dombtetőn azon a különös nyári éjjelen. Ki tudja melyik évben. Megköszörültem a torkom, és talán még egy apró mosolyra is futotta, amikor ránéztem és bólintottam. Bár azt nem tudom mire, aztán megráztam a fejem.
- Igen….mármint nem, nem jelent problémát. Ne haragudjon, alapvetően nem vagyok ennyire szétszórt, tényleg. Csak egy kicsit zavarba hoz ez a nagy ház - néztem sietősen körbe, mintegy jelezve ezzel a mozdulattal is, hogy nem igazán vagyok az ekkora terekhez hozzászokva.
- Meg maga is…- szaladt ki a számon, aztán rádöbbenve, hogy mit mondtam, hogy a gondolataim, amelyek felett uralkodnom kellene, és normál helyzetben ezt nem is szokásom másképp, most hirtelen önálló életet élnek, és kimondom amit gondolok, a szám elé kaptam a kezem. Majd hagytam lecsúszni és bocsánatkérően néztem rá.
- Mármint...nem gondoltam, hogy a vállalat igazgatója fog elbeszélgetni velem….miért akart személyesen interjúztatni?- érdeklődtem őszintén, és vártam, hogy maradunk itt, vagy esetleg máshova megyünk.Sóhajtottam egy nagyot, lehajtottam a fejem, és a temérdek vörös tincs közül jó pár hullott élő fátyolként az arcom elé, majd onnan lentről pislogtam fel rá. Kicsit el is voltak kenődve a vonásaim, ciccentem is egy aprót, amikor megkérdeztem.
- Rosszul nyitottam, igaz?  Gondolom egy határozottabb embert keres erre a pozícióra, és biztosíthatom, hogy alapvetően az is vagyok. Normál körülmények között. Nem mintha ez ne lenne az….jesszus!- szisszentem megint, mert rájöttem, hogy ahelyett, hogy menteném a helyzetet még inkább belezavarodom. Kiegyenesedtem, és határozottan néztem rá. Igyekeztem az lenni, de a vonásai, az arca, ahogy nézett mintha élénk, erőteljes képként láttam volna magam előtt ahogy közelebb lép hozzám. A távolság sokkal kevesebb mint ami most van közöttünk. Ujjait érzem a hajam közé futni, a parfümjének illata szinte már veszedelmes közelről szalad be a bőröm alá, az orromon át az elmémet tölti ki. Összerezzentem. Az előbbi kép eleven volt. Mintha már megtörtént volna….mi a fene történik?

Vámpír

Nayareth Morozova
Chatkép :
Szerepkör :
üzleti szféra
play by :
Bill Skarsgård
Hozzászólásaim száma :
19
Pontjaim :
16
Pártállás :
  • Semleges

Kedvenc dal :
witchblades ● lil peep
mama cry
miyagi ● kolibri
MONTERO
Foglalkozásom :
businessman ●

Nayareth Morozova

Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 27, 2021 7:24 pm

Volt egy olyan érzésem, hogy sohasem lesz vége ennek a napnak. Mr. Lockhart halálát egyszerű öngyilkosságnak titulálták, bár akárhogy is nézzük, az volt. Az már más kategória, hogy jobb volt számára az öngyilkosság, mintsem az, hogy én öljem meg. Nyilván az ügy tovább ment, mint kellett volna, tanú voltam a kihallgatáson. Elvégre az orrom előtt lőtte magát agyon, nos... először sanszos volt, hogy én voltam a tettes - bár úgy lett volna-, de sajnos nem én voltam. A pofámmal tele voltak az újságok természetesen, így hát a hülye is felismert az utcán. A mai nap feltettem egy álláslehetőséget Mr Lockhart helyett, aki egyébként a cégem gazdasági ügyeit intézte. A munkáját jól végezte, de azon kívül tagadhatatlan, hogy egy kibaszott seggfej volt, aki azt hitte, hogy többet fizetnek neki azért, ha engem csődbe visz. Velem nem érdemes kikezdeni senkinek sem.
Ma nagyon sok megbeszélésen voltam, például Kalifornia egy kis csücskébe tervezek egy leányvállalatot építtetni, és fontos volt ezeknek a költségeit kivitelezni. A meghallgatás sem volt egészen gyors, így hamar ott találtam magam, hogy este hét órát írunk. Ekkortájt adtam időpontot a kiüresedett állásra egy jelentkezőnek, aki eléggé ígéretesnek tűnik. Egy nő az, de mit számít az, ha jól végzi a munkáját? Nekem mindegy ki az, ha nem egy seggfej.
Ilyenkor a napjaim nyugodtabbak, de most ezen is túl kell esnem; a saját házamhoz hívattam őt, mivelhogy a cégem előtt nyomulnak a tömegek a haláleset végett, így jobb, ha nem azon kell nekem és a vendégemnek azon átverekednünk magunkat. (...)
Átcseréltem az öltönyömet; a fekete anyag tökéletesen simult a bőrömhöz, ez az öltöny a legkényelmesebb viselet. Itthon egyszerű öltözékben vagyok, de most fontos az ügy, így próbálok magamhoz hű maradni és megtisztelem az érdeklődőt azzal, hogy adok a megjelenésemre is. A telefonban elnézést kértem tőle a helyszín végett, de bizonyára a hölgy is tisztában van azzal, miért nem a székhelynél találkozunk. Nem fog sokáig tartani, ha megfelel az elvárásaimnak.
Még utoljára hagyva befújtam magam a jó öreg Dior Sauvage parfümével, majd az emeletről lesétáltam, amint beengedte őt Ms. Goode, a bejárónőm. Nem siettem, nyugodt léptekkel ballagtam le; egy csepp fáradtságot sem mutatva. Amint megpillantottam a nőt, egyből megakadt a tekintetem azon a vörös hajtömegen. Gyönyörű, fiatal lány állt előttem, csinosan felöltözve, pirosas arcokkal. A lépteim még inkább lelassultak, amint végignéztem rajt; nem gondoltam, hogy egy ilyen dögös hölgy áll majd velem szemben. De lám, sokkal jobb választás, mint Mr. Lockhart. Ha elárulna, még én kérnék tőle elnézést.
- Ms. Arizona? - Kérdezem egy kedves mosollyal az arcomon. - Elnézést, de valahonnan annyira ismerős. Lehet, összekeverem valakivel. - A mosoly továbbra sem múlik, amint a kezemet nyújtom neki üdvözlés gyanánt. - Elnézést. - Megköszörülöm a torkom. - Az én nevem Nayareth Morozova, a vállalat igazgatója. Remélem nem jelent önnek problémát, hogy csak most tudtam önt fogadni. Egy kedves kollégához is vezethettem volna, de személyesen akartam magával találkozni. - Állok meg előtte, s várok, hogy ő is szóhoz tudjon jutni.
 coded by barb

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

faith & Nayareth
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: