Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : camila mendes ◎ Hozzászólásaim száma : 307 Pontjaim : 19 Pártállás : User név : zsani ◎ Fő képességem : don't shut up ◎ Őt keresem : Tartózkodási hely : the hell called heart of washington ◎ Korom : 26 Foglalkozásom : student ◎ | Elküldésének ideje -- Hétf. Feb. 03, 2020 6:24 pm | gratulálunk, elfogadva! isten hozottjátékosaink között! Kedves Nicole, Először is, köszönöm a türelmed; mind a lapod, mind a nyitást illetően. Mikor anno írtál nekem, hogy szívesen vállalnál majd valamilyen kapcsolatot velem, velünk... azt hittem, a lelkesedés majd múlik. Rácáfoltál és itt vagy! Szóval-szóval... adott egy fiatal lány, aki nem ismeri a saját történetét, és mögötte egy rendkívül érdekes, drámai történet... annak örülök, hogy nem ragadtunk le a "tartalom nélküli" sztorinál, nem kerültek klisék a történetedbe, engem minden szempontból megvettél. Egyszerre szívfacsaró az, ami történt, hisz mennyire más lehetett volna az életed... ha velem nősz fel. Ám ki tudja, jobb lett volna-e neked. A szüleink nem egyszerű esetek. Nem akarlak tovább itt tartani, már engedlek is utadra. Hamarosan ismét találkozunk, húgi. Érezd jól magad! |
|
| Elküldésének ideje -- Hétf. Feb. 03, 2020 12:16 pm | Nicole Black
◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉
Nem szeretem a törvényeket, mivel a gazdagoknak találták ki.
it is lost Rideg, karót nyelt liba vagyok. Ezt mondja rám mindenki, aki először lát meg. Második blikkre sincs ez másképp. Nem vagyok érzékeny típus. Ennek ellenére kedves vagyok, azonban megeshet, hogy felidegesítem magam apróságokon. Az emberismeretem jó, ezért is tudom, ki-mikor hazudik. Ez miatt nem tartózkodok a hazugságoktól, főleg ha azt látom, hogy ez jobb mindenkinek. Sohasem tartoztam azok közé, akit egy kicsit is barátságosnak lehetett volna nevezni. Az idegenekkel szemben határozottan elutasító vagyok, nem szívesen kezdek beszélgetni másokkal. Aki egy kicsit jobban ismer, az sincsen feltétlenül jó véleménnyel rólam, a legtöbbször talán még utálnak is, főképpen mert az őszinteség fáj, és hát kifejezetten őszinte vagyok. Mind ezek mellett pimasz vagyok és szemtelen. Sokat káromkodok, nem túl gyakran mosták ki a számat szappannal, pedig rám fért volna. Egyéb: -Még kicsi voltam, mikor leestem az emeletről a lépcsőn és kórházba kerültem. Onnan pedig valaki más vitt el, nem a szüleim. Nekik nem kellettem. -Egy természetfeletti férfi vett magához és ő mellette szolgáltam már sok éve. Megszöktem. Betörtem más házába… de ő is egy természetfeletti. Emberként nem nagyon tűrnek meg maguk mellett, de ők ketten kivételeztek mindig velem! A mostani is másabb... Magasságom: 172 cm Hajam és szemem: barna színnel vannak ellátva |
|
a karakterem saját & keresett szerepkör - Pont, pont, vesszöcske… – kezdem a bugyuta kis gyerekverset, hozzá illő grimasszal összekötve. Az épület csendje annyira nyomasztott, hogy muszáj volt valamit tennem ellene. Először csak tv-t kapcsoltam, de zavart, így zenére váltottam. Ezután jött a fázis, amikor elővettem a rajztáblám és nekiálltam kacskaringós vonalakat húzogatni, kedvenc dalaim szövegeit mormolgatva közben most pedig… - készen van a feje… – folytatom a verset hozzá illő alkotmányomat egyre inkább firkásítva. - Kicsi a nyaka, mint... – folytatnám tovább, de ekkor nyit be Ő. Elmosolyodva pattanok fel az ágyról - Nagy a hasa, mint Mr.-nek… – trillázom tovább, miközben mosoly húzódik az arcomra. Mr-t utálom, igaz többször megvédte már a seggem, de tudok róla valamit, aminek nem örül. Tudom, hogy a fia a büszkesége, aki történetesen nem néz ki rosszul, de legalább akkora barom, mint az apja. Mondjuk, erre sajnos kicsit későn jöttem rá. Az eredeti tervem csak az volt, hogy idegesítsem az apját azzal, hogy a fia körül legyeskedek, Nem mondanék igazat, ha azt mondanám, hogy New York, vagy egyáltalán Nem vágyom vissza oda, ahol a szüleim élnek, boldogan és talán fontos voltam nekik. Vágyom rá, bár ezt soha nem vallanám be, legfeljebb beismerném, hogy sok minden egyszerűbb lenne úgy, de megvagyok én így is. Egyfolytában pöröghetek, élhetem az életem és azt csinálhatok, amit akarok. Na jó, nem mindig hosszú porázon... Azonban, a legnagyobb hazugság az lenne, ha azt mondanám, hogy tudom, hogy ki vagyok, vagy merre haladok. Ha tudnám, nem igyekeznék azon kétségbeesetten, hogy életem minden perce meg legyen töltve különböző elfoglaltságokkal, nem hazudnék, még saját magamnak is, egyszerűen csak önmagam lennék és nem érdekelne, hogy ki mit gondol. - Jól vagy? - érdeklődött tőlem, mikor mindketten megnyugodtunk. Betörtem hozzá, azt hittem itt megbújhatok előle. Azt hittem, hogy ezek után jobb lesz. Nem lett jobb. Semmivel se. Csövörből vödörbe! - Volt már rosszabb. - mormogtam valamivel később. Ügyet se vetve rá kortyoltam egyet a meleg teából, melyet időközben a kezembe nyomott. -Haza vigyelek? – kérdezte. - Hát engem ott nem várnak. Ott feküdtem az ágyon. A nyitva hagyott ablakon a reggeli, hűvös szellő behozza magával a madarak dallamos csiripeléseit. Gondolkoztam azon, hogy vajon milyen madarak énekelnek az ablakon túl, de nem tudtam rájönni. Szétszórtnak éreztem a gondolataimat. Pedig imádom a madarakat. Mindannyiunknál is sokkal szabadabbak. Emlékszem, mikor az elrablóm legelőször emelt rám kezet. Leguggolt elém, erőszakosan ragadta meg az államat és az arcához rántott, a nyakamra szorította a tenyerét. Lassan szorította az ujjait, míg én a karjaiba kapaszkodtam könnyes arccal. Hányszor álmodoztam arról, hogy lenyúzzam róla a bőrt, ahogy az állatokról szokás. De nem tettem. Féltem tőle attól a pillanattól kezdve. Szabadság. Másra nem vágyom! |
|