Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

jeremy fisher

Begyüjtõ

Leta Holden
Chatkép :
jeremy fisher E4e3b7e369f7237b4b5d3a51df5ffb1b47bd502e
Szerepkör :
vezérkari koalíciós tag
play by :
jodie comer
Hozzászólásaim száma :
57
Pontjaim :
0
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Fő képességem :
● most boooring question ever ●
Korom :
32
Foglalkozásom :
● trainer of all the trainers ●

Leta Holden

Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 08, 2020 12:10 pm

gratulálunk, elfogadva!  
isten hozott játékosaink között!  

Kedves Jeremy!  Cute

Különös figura vagy te, az nem kérdés és engem leginkább az kezdett el érdekelni, vajon milyen hatással lehetsz Washington életére vagy éppen a városban elkezdődő forrongások milyen hatással lesznek rád. Jelenleg olyan kis ártalmatlannak tűnsz nekem, de mindig a hozzád hasonlókkal van a legnagyobb baj. Very Happy Ki tudja, egyszer csak rájössz, hogy nem elég a mások kanapéján fetrengés és a tudatmódosító szerek sem adnak már elég örömöt, hanem elkezdesz igazán foglalkozni a körülötted lévő világgal. Addig pedig... csak éld túl valahogy ezt az életmódot, biztos volt oka annak, hogy ezt választottad.

Menj, foglalózz, aztán nyomás játszani! Jó szórakozást! Smile

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 02, 2020 10:37 pm
Jeremy Fisher

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

born on the wrong side of the train-tracks

loner

Hogy az arctetkók, vagy a rózsaszínre festett haj miatt mondanád rá előbb, hogy feltűnő jelenség, az már igazán a szíved joga. Kimondottan sok munkát fektetett abba, hogy úgy nézzen ki, hogy senki se akarjon szóba állni vele, aki elmúlt harminc – az megint más kérdés, hogy köszöni szépen, nagyon jól elvan úgy, hogy ne kelljen harmincasokkal csevegnie. Mert most miről beszélnének? Hogy nem bánja-e, hogy így néz ki? Nem fog-e hülyén kinézni ezzel a nyavalyával a képén, ha majd öregebb lesz?
Ugyan már, legyünk kicsit reálisabbak!
Először is, Jeremy Fisher nem igazán hiszi, hogy ennél az életben sokkal-sokkal öregebb lesz még. Az ember ugye halandó fajta, ő pedig amúgy is utál élni.
Másodszor pedig, bárki harminc felett – és sokan harminc alatt – meg inkább izomból pofán vágná, minthogy bármilyen beszélgetésbe elegyedjen vele.

Amúgy saját magát nagyon érzelmes, érzékeny srácnak gondolja (nagyon kevesen gondolkodnak ugyanígy róla), éppen csak annyi istenkomplexussal, hogy hosszú távon már ne lehessen elviselni. Iszonyúan lusta, kegyetlenül őszinte, nem jópofán és karizmatikusan szarkasztikus, hanem egyszerűen csak mindenre van valami közel bunkó megjegyzése, amivel saját magát tökéletesen elszórakoztatja. Nagyon végletes figura. Olykor meggyőződése, hogy egy nap kiszökik a városból, és elmegy valahová vidékre, ahol majd pap lesz (vagy egy külön vallási mozgalom vezetője), máskor pedig napokig nem hagyja el az ágyát (az ágya általában valaki más kanapéja), és a jó ég tudja, hogy milyen szerektől beállva bámulja a plafont, próbálja megváltani a világot, aztán csak elsírja magát, hogy már megint semmi értelme se annak, amit gondol, se annak, ahogy él.
Millió barátja van, de mindig nagyon magányos. Imád egyedül lenni. Utálja, hogy imád egyedül lenni. Minden elképzelhető helyzetben kívülállóként viselkedik, nem hiszi, hogy ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá, mint a normális emberekre, meg eleve, frászt kap mindentől, ami csak közel normálisnak nevezhető. Lusta dolgozni, gyűlölte eddig minden csaját, minden eddigi csaja pedig előbb a rajongója volt, aztán a legnagyobb ellensége, aztán eltelt még egy csomó idő, mire végre szakítottak. (Máskor meg nem csaja volt, de a végeredmény ugyanaz.)

Az elmúlt négy évben egyetlen családtagjával sem beszélt. Legfeljebb kettővel akart amúgy is. Az a kettő vele nem – emögött pedig nincsen semmilyen végzetes, drámai történet, egyszerűen csak tényleg nem tudták elviselni, aztán meg már nem is akarták.

1999

Gustav Elijah Åhr

ember
a karakterem saját

szerepkör

Dübörgött a zene, épp csak a basszus nem hallatszott ki belőle, azon a ponton meg inkább tűnt zajnak, mint akármi másnak, mégis ütemesen vertem a lábamat rá, miközben előttem – mármint közvetlenül előttem, de tőlem akár lehettek volna fényév távolságra is - két tag a semmiről beszélt. Néha rám néztek, én hümmögtem, aztán meg csak legyintettek, mert se ők, se én nem tudom napok óta, hogy pontosan hol is járok.
- Bevett valami gombafélét – mondta az egyik tag egy harmadiknak, aki épp akkor lépett be a szobába, és valamit kérdezett rólam. Aztán kicsit aggódva közelebb lépett, kérdezett még valamit, nem hallottam, mit, az a másik tag meg csak megrázta a fejét, és sóhajtott, mielőtt valami olyasmit mondott, hogy – Ne is törődj vele.
A harmadik tag leült mellém, az arcomba mosolygott, a hajamba túrt, én meg összefüggéstelenül visszavigyorogtam rá.
- Helló – köszöntem.
- Szia – köszönt vissza, mielőtt elfordult volna tőlem, és akkor ránézett az előbbi tagra, és kérdezett megint valamit – aha, aha, szóval úgy fest, ez itt csak kérdezgetni tud –, és aztán rengeteg idő eltelt, mire megint felfogtam bármit is. Innentől pedig jogos a kérdés, hogy mi a fenének én adom elő ezt a történetet, ha egyszer, hát, ugye, nem is vagyok képes előadni. (De tényleg? Minek? Nem lehetne, csak most az egyszer nem lehetne, hogy az agyamat kikapcsolhassam, és senki ne várjon tőlem semmit, pláne nem történeteket?)
A tekintetem már hosszú-hosszú percek óta a falnak szögeztem (volt ott valami festmény vagy poszter: élénk színek, valami madárszerű forma, de nem egészen hasonlított madárra sem), miközben a tudatomat mind egyre erősebben kapargatta a felismerés, hogy a lány itt velem szemben az abortusza miatt sír (és ha már itt járunk, bármelyik általános madárleírás illik rá – na nem a lányra, arra képre), és hogy a szobára valami mély, gyászszerű érzés telepedett. Mikor senki nem mer megszólalni, senki nem tud semmi bíztatót sem mondani, de senki nem is akar ilyen kussban sem ülni. (De ha jobban belegondolok, lehetne az ott akár egy sárkány is, annak is vannak szárnyai, nem?) És ebbe, ebbe a nyomorult csendbe nyögtem bele (a csend persze relatív fogalom, még mindig ott volt a háttérben a basszus nélküli zene, ami, ha a lábam rugózását nézzük, akkor tulajdonképpen ütem nélküli is), hogy „azért csak-csak jobb így”, mire hat szempár végtelen felháborodással rám meredt, én pedig belekezdtem, hogy „hát, úgy értem”, de addigra közel mindegy volt, hogy értem, meg én sem egészen döntöttem el, hogy úgy értem-e inkább, hogy „jobb neked igazából gyerek nélkül”, vagy hogy… nem, várj csak, ugyanezt mondtam volna, csak valami egész más hangsúllyal.
A harmadik tag rövidesen kirobogott a szobából, a másik pedig ment utána. Maradt a zene és hogy egyikünk sem tud mondani semmit.
Aztán egy ponton nem volt többé zene sem.

- Igaz, amit mondott?
- Mire gondolsz?
- Hogy a tiéd lett volna a gyerek.
- Talán.
Vissza az elejére Go down

jeremy fisher
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: