Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : Morgan Kohen Hozzászólásaim száma : 26 Pontjaim : 22 Pártállás :
Semleges
Fő képességem : Álommanipuláció
Jade Starray
Elküldésének ideje -- Szer. Feb. 24, 2021 5:00 am
Lucian modora lehengerlő volt. Egyszerűen nem tudtam ellenállni a hívásának, így hagytam, hogy magával ragadjon a parkett felé. Tényleg olyan volt, mint a hős lovag, aki megmenti a hercegnőt a sárkány várából. Amikor felém nyújtja a karját, meg mindig pironkodva kapaszkodom bele, kissé remegő térdekkel.
- Hiszek magának. Maga tényleg elbűvölő. Valahol örülök is, hogy Ön talált rám, és nem valami őrült, akinek hátsó szándékai vannak. – feleltem halkan. Már a táncparkett közepén állva, szól rám, hogy ne urazzam, amitől még inkább zavarba jöttem. Attól meg még inkább, hogy szorosan húzott magához. - Ahogy óhajtja, Lucian. Csak tudja, a neveltetésem mondatja ezt velem. – néztem rá a pilláim alól. Vele táncolni, olyan könnyű volt, mintha felhőkön lépkedtem volna, nem is érzékeltem a külvilágot, csak őt láttam magam előtt, és kérésére, csak rá néztem. Életem talán második tánca volt, amit vele jártam el, és mikor véget ért a dal, kissé csalódott lettem, de kellemesen elfáradtam.
- Tudja, szerintem a partnertől is nagyon sok függ. Egy rossz társ a táncban el tudja rontani az egészet. Önnel táncolni felemelő volt. – néztem a szemébe, miközben levezetett a parkettről, egyenesen a barpult felé. - Egy ital most jól esne, köszönöm. – feleltem lágyan, és mikor int a fejével követem a pillantását a férfi felé, aki egyből magába dönti a pezsgőt. - Biztos csak bánatában iszik. Lehet elhagyta a partnere, vagy épp ugyanolyan magányos, mint én magam voltam, alig pár perccel ezelőtt. – mondtam elgondolkodva, amolyan hatodik érzék szerűen. Talán a felszabadultság érzés miatt, az erőm automatikusan bekapcsolt volna? De hiszen az lehetetlen. Az csak alvó személyeken működik. Phebbsel való gyakorlás ennyit fejlesztett volna? Már anélkül is megérzem mások félelmét? Kissé megráztam a fejem. Nem akartam most ezzel foglalkozni. Volt egy bámulatos férfi a társaságomban, akivel nagyon jól éreztem magam. - Higgye el, Lucian... Meg van az oka, miért nem bízom a képességemben. Veszélyes. – feleltem csendesen, kerülve a pillantását. Amikor megint Pheebs felől kérdezett kissé megakadtam. Nem akartam elmondani, hogy kémkedni jöttem.
- Én magam sem tudom, pontosan milyen szerepet tölt itt be, vagy hogy kit ismerhet. Gyakorlatilag kikönyörögtem hogy eljöhessek. Utálja a bálokat. Oké, hogy jótékonysági bál, de ez nem az ő világa. Én pedig még egyén sem voltam. Ezért jöttem egyedül. – néztem rá végül. Reméltem ennyi elég lesz neki válasznak, nem szívesen mondtam volna el a nevét, vagy azt hogy kikkel van kapcsolatban. Azért nagyon kikaptam volna, nem csak tőle... Lisatól is.
Vámpír
Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : Tom Ellis Hozzászólásaim száma : 42 Pontjaim : 31 Pártállás :
Szimpatizáns
Fő képességem : Az ellenállhatatlan sármom. Kedvenc dal : Sinnerman Tartózkodási hely : Washington D.C Korom : 39 Foglalkozásom : Egy éjszakai bár tulaja
Lucian Tristan Grayson
Elküldésének ideje -- Pént. Feb. 12, 2021 10:48 am
Ha óvatosan szórakozunk, az már nem is szórakozás.
Jade and Lucian
Egy ijedt őzike a ragadozók territóriumában és tömegében nem biztos, hogy a lehető legjobb programválasztás péntek éjszakára. Fogalmam sincs, ki lehet a barátnője, de vagy ő sem volt tudatában, hová is szól az a bizonyos meghívás, vagy éppen nem a legjobb barátnak járó érem akasztható a nyakába, ha volt olyan őrült, esetleg felelőtlen, hogy magányosan engedje el ezt a lányt oda, ahol ha nem tartozol senkihez, akkor kétséges az ép bőrrel kijutás. Szerencsés esetben csak néhány harapással tarkítva távozik, kevésbé szerencsés formában viszont... nos, hullazsákban. Az én számomra a vámpírlét nem jelent okvetlenül egyet a gyilkolással, de sajnálatos módon sokan vannak a berkeinkben, akik nem osztják ezt a véleményt, és valódi ragadozó módjára léteznek. Egy ilyen fiatal, és tapasztalatlan lányért pedig csakugyan kár lenne, ha valamely újság Kék hírek rovatában látnám viszont, és noha alig öt perccel ezelőttig meg sem fordult a fejemben gardedamot játszani, most valami azt súgja, jobb ha a társaságomban tölti az idejét. Egyrészt azért, hogy élve ússza meg ezt a bált, másrészt pedig egy mélységes zavarban lévő lány felvidítását mindig is szent kötelességemnek éreztem már emberként is, és ez vérszívó mivoltomban sem változott. - Nos, akkor vegye úgy, hogy... hát, derült égből nem is, mert odakinn koromsötét éjszaka van, de mondjuk egy csillag az én személyemben küldött megmentőt önnek - mosolygok rá. - Az isten szerelmére, ne legyen már ilyen zavarban - nevetek. - Nézzen rám nyugodtan. Higgye el, jó fiú vagyok. Legalábbis jobb, mint itt a nagy többség. Erre akár meg is esküszöm - teszem a szívemre a kezemet. - És remélem szerény személyem most már elég okot szolgáltat arra, hogy maradjon. Pláne azért, mert még ki sem próbálta, milyen remekül csúszik a táncparkett néhány hevesebb mozdulatnál - nyújtom oda a karomat. - Te jó ég, most komolyan urazni akar engem? - képedek el. - Az ilyesmit kizárólag az alkalmazottaimtól, és munkaidőben várom el. Hívjon Luciannek, ahogy mindenki más. Na jöjjön - vezetem a tánctérre. Pont elindul az új dal, a felénél körülbelül közelebb húzom magam Jade-t, fél karomat a derekára teszem, másikat a másik kezemmel tartom, így ropjuk, és ahogy látom nincs ellenére. - Még hogy maga nem tud táncolni! - kiáltom vidáman, amikor a szám véget ér, és van alig néhány másodpercnyi pihenő a következőig. Ez azonban valami olyasmi, amit csak nagyon vad őrjöngéssel lehet levezetni, jobbnak látom ha ennek nem teszem ki Jade-t. - Mit szól egy italhoz, meg kissé nagyobb nyugalomhoz? - vetem fel a javaslatot, és amennyiben nincs ellenére, elkormányozom egy sarok felé, ahol a bárpultot állították fel. - Két pohár pezsgőt, mondjuk... Armand de Brignac-ot. Remélem nincs ellene kifogása, ha megkóstolja - nézek Jade felé. - Tudja, a pezsgő olyan, mint egy hercegnő. Illő alázattal kell megközelíteni, és nem úgy vedelni - bökök a vállam felett hátrafelé, ahol valaki éppen ezt műveli - mint a legolcsóbb sört egy ír kocsmában. Egészségére - koccintom a poharamat az övének, mikor megkapjuk a kért italt. - Egyébként, csak hogy megnyugtassam, egyszer sem lépett a lábamra. Nem értem, miért nem bízik jobban saját magában, meg a képességeiben - mosolygok. - Na és, most meséljen nekem, feltéve persze, ha nem vagyok túl indiszkrét. A barátnője, aki meghívót kapott, talán bennfektes ezekben a körökben? És hogyhogy ma este parlagon hagyta önt?
Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : Morgan Kohen Hozzászólásaim száma : 26 Pontjaim : 22 Pártállás :
Semleges
Jade Starray
Elküldésének ideje -- Kedd Feb. 09, 2021 7:47 am
Soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen eseményen fogok részt venni, és ha Pheebs nem engedett volna el jó sok könyörgés után, nem is lennék itt. Valahol bántam, hogy eljöttem, mert nagyon egyedül éreztem magam. Valahol viszont örültem, mert így új arcokat láthattam. Nem mintha Pheebs birtokán nem láttam volna nap mint nap új arcokat, de úgy éreztem még így is hiányzik valami. Megláttam Őt és nem is kellett sok, már csatlakozott is hozzám, az első pár szavam kiábrándító lehetett volna bárki számára, ám azonban ő kitartóan próbált velem kommunikációt kezdeményezni. - Félreérti a helyzetet... Nem itt hagyott, egyenesen nélküle jöttem. – pirultam el egy kicsit és próbáltam inkább kerülni a ezt a témát. Inkább beszéltem volna bármi másról. A mellpárti kifejezése is pironkodásra késztetett, mert elég kétértelműre sikeredett és lányos zavaromban a ruhámat kezdtem igazgatni a dekoltázsomnál, pedig direkt nem volt kihívó, sem túl mély bevágású. - Én... Nem igazán látom értelmét, hogy maradjak, hacsak nem akad hirtelen derült égből egy megmentő. – villant az ajtó felé a tekintetem, és már azon gondolkoztam hogy búcsúzzak el finoman, és udvariasan, hogy ne bántsam meg. Mintha csak a gondolataimban olvasott volna, és magára értette a megmentő szerepet, már a szavaival levett a lábamról, és mikor a kezét nyújtotta nem haboztam sokáig. - Talán a tánc nem rossz ötlet, és a testőrséget is elfogadom. – már lángolt a fülem, hogy ennyire jóképű pasi akadt az utamba. Próbáltam leplezni a zavaromat, de már a táncparkett felé menet sikerült megbotlanom a saját lábamban, és ha újdonsült lovagom nem volt elég figyelmes, hát biztosan hasra estem volna. - Sajnálom, és szóltam előre mire számíthat, Uram – vörösödtem tovább, ezúttal már a szégyentől. Megint csak az ajtó felé villant a tekintetem, de azért szembe álltam Luciannel és vártam, hogy vezetni kezdjen. Dunsztom sem volt a táncokról, egyáltalán semmi. - Előre is bocsánat, minden sérülésért, általam – néztem fel rá a pilláim alól, ahogy felemeltem a fejem. Most látszott csak igazán a magasságbeli különbség. Egészen picinek éreztem magam mellette.
Bár kérte, hogy ne féljek tőle, azért egy kicsit tartottam tőle. Na nem azért mert olyan rossz társaság lett volna. Egyszerűen csak hirtelen szegődött mellem és nem igazán tudhattam mi is a valódi szándéka. Még az is lehet, hogy életem első tánca, egyben az utolsó is lesz, ha úgy döntene megkóstol. Akkor viszont szegény Pheebs-t Lisa kinyirja. Nem akartam bajba sldorni a mentoromat és Lisanak sem akartam gondot okozni, de annyira elvarázsolt az egész hely és ez a férfi is, alig pár perc alatt, hogy lassan kezdtem azt is elfelejteni, miért is sírtam ki ezt a bált.
Vámpír
Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : Tom Ellis Hozzászólásaim száma : 42 Pontjaim : 31 Pártállás :
Szimpatizáns
Fő képességem : Az ellenállhatatlan sármom. Kedvenc dal : Sinnerman Tartózkodási hely : Washington D.C Korom : 39 Foglalkozásom : Egy éjszakai bár tulaja
Lucian Tristan Grayson
Elküldésének ideje -- Pént. Feb. 05, 2021 10:00 am
Jade and Lucian
Mindenki, legyen bár halandó vagy halhatatlan, tagadhatatlanul szereti a kihívásokat. Bizonyos egyéb irányú, de szükségszerű funkcióktól eltekintve ugyanis ezek éltetnek bennünket. Hogy kinek mi a személyre szóló megoldásra váró megmérettetése, egyénenként dől el: van akinek a vagyon, másoknak egy rég megálmodott munkahely, vagy a kiszemelt társ meghódítása a kitűzött cél. Ami engem illet, nem szokásom elaprózni magam - a listámon ilyen tekintetben minden egyes nő ott szerepel, mindegyikük vastag betűsen, kiemelve az első helyen. Nem teszek különbséget. Számomra a kényszer, hogy az ujjam köré tekerjem, elbűvöljem, elvarázsoljam őket, legalább olyan létfontosságú, mint az életben maradásomhoz szükséges étkezéseim. Csakhogy sajnálatos módon az ember egy idő elteltével rájön, hogy lassan nem marad a városban olyan nőnemű, aki még képes az újdonság varázsával kecsegtetni, és akivel akár korábbi, akár mostani életemben ne lett volna egy erotikával fűtött afférom. Mint példának okáért ezen a helyen, ezen a partin is ismerős arcok százait látom: ha nem torkolna fájdalmas és véres botrányba, akár az összes nő ruhájára rátűzhetnék egy címkét, "ő is megvolt" felirattal ellátva. Ennél fogva nagyon is felkelti az érdeklődésemet egy bájos ismeretlen, az pedig hogy szemmel láthatóan elveszettnek tűnik a tombolás és bűn itteni fergetegében, csak a hab a tortán. A terem két átellenes végében állva is kiszúrjuk egymást, mikor másodjára találkozik a tekintetünk felvillantok egy vigyort, de gyorsan rájövök, hogy alighanem idősebb Drakula mosolyoghatott ilyen negédesen az áldozataira, így hát jobbnak látom ha a távolból bazsalygás helyett a tettek mezejére lépek. Az első néhány mondat amit váltunk olyan, mint kenőcs az égési sebre: nyugtató és balzsamos. Fel nem foghatom, hogy a fenébe tévedhetett egy ilyen ijedős őzike olyan helyre, ahol mind az erkölcs, mind a törvény nem csupán sutba van dobva, de még jó alaposan meg is van taposva. Ahogy először rám néz, azonnal el is kapja a tekintetét, mintha valami arcpirító dolgot látna, és számomra ez is újdonság. Ilyen esetekben a nők a legkevésbé sem így szoktak reagálni rám. Sokkal inkább jellemző a morális tartásukat, és a ruháikat lehámozni magukról, méghozzá egyidejűleg. - Nem volt szép a barátnőjétől, ha csak simán itt hagyta önt egyedül. Bár ha esetleg halaszthatatlan dolga volt - kacsintok sokat sejtetően - ez esetben megbocsátható - jegyzem meg, és a terített asztal felé fordítom a tekintetem, mikor - vélhetően mélységes zavarában - az ételről kezd beszélni. - Oh, meg tudom érteni. Tudja, magam is kimondottan mellpárti vagyok - kúszik ismét a szokásos vigyorom a képemre, aztán képzeletben fejbe vágom saját magam. Jaj Lucian az isten szerelmére, ez a lány már a most a küszöbén áll annak, hogy sikítva kimeneküljön innen, legalább az ilyen megjegyzésekkel fogd vissza magad! - Mondja, ugye nem akar máris menni? - mondom ki az imént eszembe villant lehetőséget. - Kár lenne... úgy értem, a szórakozásra mindig ki kell használni a lehetőséget, Jade - végre tudom a nevét. Tetszik. Ráadásul illik a tulajdonosához. Drágakő. Igaz, annak a jelek szerint még csiszolatlan, de sebaj, teszünk róla hogy teljes fényében ragyogjon. - Nos, akkor ha úgy áll a dolog, hogy a barátnője itt hagyta, engedje meg hogy a partnere legyek. Így legalább távol tarthatja magától a nálam jóval kellemetlenebb alakokat. Vannak néhányan, higgye el - teszem hozzá. - Vegye úgy, hogy egy személyes testőrségül ajánlkozom. Egyébként jobban jár, ha nem mond nemet a táncra. Kevésbé fog kilógni a tömegből. Na jöjjön - nyújtom oda a kezemet. - Ez egy jó dal. És egye fene, annyiszor léphet közben a lábamra, ahányszor akar - nevetek. - Ne féljen tőlem. Esküszöm, nincs oka rá.
Semleges
Jade Starray
Elküldésének ideje -- Hétf. Feb. 01, 2021 9:31 am
Kész végem volt. Ez a pasas aztán tudja mitől döglik a légy. A hangjának orgánuma mély, de ugyanakkor lágy volt. Olyan térdremegtető hangszíne volt és nem volt hatástalan rám sem. A háta mögött láttam pár nőt, akik gyilkos pillantást vetettek rám, amitől még kisebbre húztam volna össze magam.
- Ohh... Nem, van meghívóm. Egy barátnőmmel együtt kaptuk. – feleltem csendesen, és lesütöttem a szemem. Azt szándékosan nem említettem meg, ki az a bizonyos barátnő, és reméltem nem szeretne utána érdeklődni. Az az átható pillantás, amivel rám nézett a lelkemig hatolt. Hogy lehet egy férfi ennyire lehengerlő. Ezt már büntetni kéne. Tényleg... Miért nincs olyan rendőrség, aki ezekre a férfiakra specializálódott. Most simán tárcsázhatnám és lecsukathatnám azzal a címszóval, hogy „Túl jóképű és vonzó”. Komolyan elgondolkoztam ezen, és Lisa talán még el is tudná nekem intézni. - Én... Nem tudom... – habogtam össze vissza. Ez a pasi teljesen elvarázsolt. Más férfiak is ezt váltották ki belőlem, de ő rátriplázott a dologra. Egyre jobban ki amcsi lettem erre a férfira. Miért pont engem szemelt ki, miért pont velem akar táncolni. Annyi más, nálam sokkal gyönyörűbb nő van a teremben, neki mégis én keltettem fel a figyelmét. - Inkább zöldség és csirkemell párti vagyok. Azt jobban szeretem – vallottam be pironkodva és riadtan néztem a parkett felé. Az igazság az volt, hogy nem nagyon tudtam táncolni. Sőt ami azt illeti, két bal lábas voltam mindig is.
- A tánc nem az erősségem, de talán csak a partneren múlik minden. – pirultam el még jobban. Amikor elárulta a nevét, valami villogni kezdett. Lucian... Lucian... Aztán leesett. Hisz részben miatta is jöttem ide! Tudtam, hogy Lisa megfenyegette, hallottam mikor Pheebs-el róla beszéltek. Viszont akkor itt a tökéletes alkalom, hogy kicsit szaglásszak utána, vajon megfogadta-e Lisa tanácsát és meghúzta magát. - Örülök a találkozásnak Lucian, én Jade vagyok. – mutatkoztam be, kezet nyújtva neki. Mégiscsak jól nevelt kislány voltam vagy mi a szösz. Igen, sikerült nagyon zavarba hoznia. Azon gondolkodtam, hogy minél közelebb kéne kerülnöm hozzá.
- A táncra nem mondok nemet, de előre figyelmeztetem, nem vagyok valami túl jó táncos. – pirulok el ismét és érzem ahogy zavaromban lángol a fülem is. Nem kell túlságosan rájátszanom az elveszett báránykára, amúgy is annak éreztem magam. Talán ez még kapóra is jön. Talán felébred benne a hősies férfi, aki úgy érzi meg kell engem menteni.
Vámpír
Szimpatizáns
Lucian Tristan Grayson
Elküldésének ideje -- Kedd Jan. 26, 2021 12:58 pm
Jade and Lucian
Gyűlölöm a bálokat, mármint azokat, amelyeken jól fésült okostojás férfiak fényezik magukat, olyan nők társaságában, akik egy átlagember fizetésének sokszorosát költik botoxra meg kozmetikusra, hogy a minőségen aluli megjelenésük ne égesse ki senki retináját - ez alól a manőver alól csak a fajtám tagjai kivételek, mert ha van valami jó a halhatatlanságban, akkor az nem más, mint az örök ifjúság. Feltéve persze, ha valaki nem kilencven évesen lépett az átváltozás útjára, mert az - ahogy mondani szokták - szopás. Szóval ha egy átlagos bálról lenne szó pezsgővel, vonósnégyessel és határtalan sznob önimádattal, akkor ma este be sem tettem volna ide a lábamat. De persze az ilyen események csak ritkán fordulnak elő, szerintem alig néhányan lézengenek itt olyanok, akik nem voltak tisztában azzal, hogy ez a mai este semmi másról nem fog szólni, csak hangos és szinte a véredényekben lüktető zenéről, töménytelen mennyiségű italról, őrjöngésről, szexről, na és persze a hozzám hasonlóak számára könnyedén elérhető, mégis roppant diszkrét étkezésről. Ezt tekintve pedig azt mondhatom, hogy a lehető legjobb helyen vagyok: létezhet egyáltalán a hedonizmusnak bármely válfaja nélkülem? Ezen teória mentén haladva gátlástalanul veszem ki a részemet a mai parti minden szegmenséből - az étkezést kivéve - és a sokadik whisky elmossa még a legminimálisabb erkölcsi normáimat is. Hány lányt csókoltam meg az elmúlt két órában? Számolni sem lennék képes. Gyanítom, hogy ez a nap felkerül a "best of" listámra. Amikor pedig a DJ újabb felvételt indít el, már semmi sem foghat vissza attól, hogy ne olvadjak bele a félhomályban táncolni kezdők tömegébe, miközben a két partnerem jóvoltából hol egy fenék, hol két feszes, kőkemény mell simult a testemnek. Tény, hogy egy ilyen buli alkalmával kevés, vagy szinte semmilyen teret nem szokás adni az erkölcsöknek, valahogy mégsem érzem helyénvalónak, hogy itt a parkett közepén dugjam meg bármelyiket, vagy akár mindkettőt. Ráadásul a szőke jobban bejön... de ha elérkezik a hajnal és oszlani kezd a nép, majd megkeresem, és a lakosztályomba invitálom. Ott akár már a liftben is nekieshetek, ráadásul a szobámban ott vannak azok a fantáziamozdító fém bilincsek... na persze nem kizárt, hogy mire elérkezik a fájront, ő már valaki mással lesz elfoglalva. Bánja a fene. Tisztában vagyok vele, hogy akkor sem maradnék egyedül - sosem okozott gondot megszerezni az éppen aktuális szórakozópartneremet. Mármint a takarók és párnák közöttit. Érzékelem, hogy a tánc és az alkohol felülmúlhatatlan kettőse felkorbácsolja az érzékeimet, a hátamon verejték folyik végig, itt az ideje egy rövid szünetnek, és egy újabb whiskynek - a kijózanodás egyelőre várat magára, még legalább hajnalig. Vámpír vagyok, így jóval nagyobb mennyiségre van szükségem ahhoz, hogy kiüssem magam, bár jelen esetben nem szándékozom "forog velem a terem" jelleggel kiütni magam, jóval szimpatikusabb a kellemes oldottság állapota. Elvonulok hát a parkett túlsó végére, leemelek közben egy mellettem elhaladó pincér tálcájáról egy poharat, a fene tudja mivel töltve - ahogy az első korty után rájövök, tequilával. Nem épp a kedvencem, de megteszi. Hátamhoz kellemesen ér hozzá a kintről belengedező hűvös levegő, és ekkor pillantásom összekapcsolódik valaki más tekintetével - azt azonnal megállapítom, hogy gyönyörű nő, de csak a harmadik alkalom után szánom rá magam a cselekvésre. Némi erőfeszítéssel töröm át a táncoló tömeget, és a lány mellé érve azonnal bevetem a már jól bevált receptemet, a százwattos mosolyomat, ami csak még jobban kiszélesedik a válasza hallatán. - Távol álljon tőlem a személyeskedés - figyelem a szemeit, amik először az enyémet pásztázzák, az arcom minden centijével egyetemben. Ó bébi, és még ha tovább is fürkésznél! - de van olyan sejtésem, hogy nem sűrűn jár efféle helyekre, ugye? - támaszkodom fél kézzel hanyagul az asztalra. - Elveszettnek tűnik, ami itt nem biztos, hogy életbiztosítás. Ne aggódjon - hunyorítok rá jókedvűen - ez csak amolyan szólás volt - na ja, ha tényleg nem tudja hová esett be, nem biztos hogy azzal kéne kezdenem, hogy felhívom a figyelmét a tényre, hogy nem lenne rossz ötlet ha senkit nem engedne a szép ívű nyaka közelébe. - Tudja, általában az ilyen partik közönsége néhány arctól eltekintve állandó, és a belépés meghívóköteles. Ha viszont ön anélkül jött be, és ráadásul nem valaki partnereként, akkor ön minimum varázsló - teszem hozzá. Nocsak. A gondolat szöget üt a fejembe. Lehet hogy jó nyomon járok, és a titokzatos hölgy rendelkezik bűverővel? Talán mágiahasználó? Na nem afféle Harry Potter formában... Amikor viszont másodszor is megszólal - az első néhány félénken elrebegett szót tekintve ez szinte csoda - kimondottan tetszik a hangja. Mint a hegedűszó, gordonka, lágy és kedves, dallamos. A nyári este jut róla eszembe, amikor a levegő megtelik valami elmondhatatlanul édes illattal. - Mondja, mindig ilyen félénk férfiak társaságában? - kérdezem kedvesen. - Vagy egyszerűen én ijesztettem meg? Remélem nem, higgye el, kedves fickó vagyok - igyekszem bátorságot önteni bele. - Nos, ha a rákot nem kedveli, akkor mit? A táncot esetleg? - intek a parkett felé. Igaz, nemrég azt éreztem, hogy kell némi pihenő, de amennyiben a válasz igen, gyorsan változtatok az álláspontomon. - Ó, egyébként a nevem Lucian. Ha már ennyire zavarba jön tőlem, úgy illik, ha legalább tudja, hogy kitől - nevetem el magam.
Semleges
Jade Starray
Elküldésének ideje -- Szomb. Jan. 23, 2021 1:15 pm
Lehet Pheebsre kellett volna hallgatnom és nem eljönni. Túl puccos és túl magamutogató az egész. Rohadtul nem az én világom, de ha már itt vagyok, akkor megpróbálom magam jól érezni. Bár sokkal könnyebb lett volna, ha legalább egy embert ismertem volna ebből a díszes társaságból. A testőr, azt hiszem Sam-nek hívják, nem volt messze tőlem. Nagyjából egy másfél méterre állt tőlem mindig, ha baj lenne azonnal mellettem legyen. Ahogy elnéztem a vendégeket, javarészt boszorkányok, vámpírok voltak, na meg persze emberek. Egyiknek másiknak a kezén piros karszalag virított és az istennek nem tudtam rájönni miért.
Ilyen és ehhez hasonló magamröptű gondolataim voltak, miközben a parkettet figyeltem az itallal a kezemben. A férfi a túloldalon, akit megláttam folyton visszavonzotta a szemem. Nem tudtam rájönni, melyik tábort erősíti, talán jobb lenne sosem megtudni. De pechemre, vagy épp szerencsémre kiszúrta, hogy már egy ideje rajta időzik a tekintetem és elindult felém. A szívem a torkomban kezdett dobogni és hirtelen elfelejtettem levegőt venni. Vagy egyáltalán fiú vagyok-e vagy lány. Fülig pirulva sütöttem le a fejem, és bújtam el a hajam alá, hátha akkor láthatatlan leszek számára. Hát nem így történt. Nagyon is látott és hozzám beszélt azon a cseppentett méz selymes hangján. Nagyot nyeltem és óvatosan emeltem fel a fejem keresve a szemét. Rossz ötlet volt, szinte azonnal képes lettem volna elájulni ettől a szempártól. - Én... Én egyedül jöttem. - cincogtam halkan és inkább ittam egy jó nagy kortyot, hogy bátorságot gyűjtsek. Gyorsan ki is ürült a poharam és egy arra járó pincértől, újabbat vettem magamhoz. - Nem igazán szeretem a rákot. - feleltem, miután láttam, hogy bekap egy falatot. Még a hideg is kirázott a látványtól. - De biztos nagyon ízletes. - kicsit már bátrabb volt a hangom, de érezhette mennyire zavarban vagyok.
Vámpír
Szimpatizáns
Lucian Tristan Grayson
Elküldésének ideje -- Csüt. Jan. 21, 2021 11:46 am
Jade and Lucian
A szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közöny. A művészet ellentéte nem a csúnyaság, hanem a közöny. A hit ellentéte nem eretnekség, hanem közöny. És az élet ellentéte nem a halál, hanem a közöny. Nos, azt megállapíthatom, hogy az itt összegyűlt népeket sem a halál hétköznapi fajtája, sem a közöny nem fenyegeti - az önfeledt tobzódás olyan fajtája zajlik itt, amelyre legutoljára talán csak a Poe-féle Vörös halál álarcában került említésre. Az éjszakai élet császárainak persze nem kell semmiféle apropó a hedonista, holnappal nem törődő tomboláshoz, a mai este mégis elnevezést kapott: bál. Ha az ember meghallja ezt a szót, gyönyörű ruhák jutnak az eszébe, a férfiak karján tánc közben keringő nők, lágy zene, ragyogó fények. A valóság azonban jelenleg köszönő viszonyban sem áll az elképzeléssel. Ugyan, van egyáltalán olyan, aki ennek még bedől? Igazából már messziről hallani, hogy itt mértéktartó szórakozás helyett őrjöngés zajlik, és belépve ez a sejtés bizonyosságá válik, bár csak keveseknek adatik meg a részvétel lehetősége. Azok számára viszont, akik a kiválasztottak belső körébe tartoznak, ez a mai éjszaka az állandó, és minduntalan megújuló gyönyör forrásaként szolgál: patakokban folyik az ital, a terem hátsó részében egy DJ dobhártyaszaggatóan hangos zenéjének ütemére dobbannak a lábak, olcsó kurvák és drága luxusprostik - és nem csupán nők - kelletik magukat a magányosan érkezőknek, a sejtelmes sötétben pedig, amelyet csak finoman világít meg a lámpák színes fénye, bárkinek alkalma nyílik egy kiadós étkezésre - mármint persze, ha épp a vérszívókhoz tartozik - mert vörös karszalaggal ellátott résztvevők jelzik, hogy kik azok, akik nem csak tisztában vannak a fajtám létezésével, de két lábon járó vérbank gyanánt állnak rendelkezésre ezen az éjszakán. Végeredményben ez a parti olyan, mint bármely este a Manorban, csak nagyjából köbre emelve - a különbség mindösszesen a résztvevők létszámán, és az összetételén áll. A Manorban a minden estés tombolás ugyanis javarészt embereknek szól, a hétköznapi élet apró fogaskerekeinek, akik szeretnék kissé kiengedni magukból az őket néha csaknem szétvető gőzt, és szerintem a legnagyobb részüknek fogalma sincs arról, hogy nem csupán élnek más lények is a városban, hanem arról sem, hogy a Manor tulajdonosa is ezek közé tartozik. Itt viszont kimondottan felvillanyozó a lehetőség, hogy sutba dobhatom az óvatosságot, amellyel minden étkezésem folyamán el kell járnom, és ha érzek is valamiféle enyhe csalódottságot az egyedül annak tudható be, hogy fogalmam sem volt róla, hogy terített svédasztalhoz is járulhatnék, ha úri kedvem így akarná, így egy készséges, és finoman szólva is illuminált hölgyből táplálkoztam jó órával indulás előtt. Így hát ennek okán kihagyom bármely magát kellető és készséges szépség megkóstolását, helyette inkább az italpult választékát kóstolom végig. A sokadik tequila és whisky után már sikerül tökéletesen elengednem magam ahhoz, hogy ne gondoljak semmi másra, csak az itt és most vezérelvére, és a felfokozott hangulattól hajtva inkább a táncolók közé vegyülök. Azt hiszem önhittség és dicsekvés nélkül is elmondhatom, hogy noha gazdagok százaival van telve a terem, és meglehetősen jó vágású egyedek alkotják az itt jelenlévők tetemes hányadát, azonnal tapadnak rám a nők. Ezúttal hárman is. Gruppen a táncparketten... nem is rossz. Bár az ágyban jobban kedvelem, de hangulatfokozónak ez is tökéletesen megteszi. Órák telnek el, és az ital, meg az előtte elszívott fű tökéletesen felpörgetnek annyira, hogy ruhám kissé rendezetlenné váljon, hajamból néhány tincs izzadtan tapadjon a homlokomba - csak a partnerek cserélődnek körülöttem, bár okom így sem lehet panaszra. - Hölgyeim, bocsássanak meg, de szükségem van egy kis pihenőre - szólalok meg végül az egyik dal végeztével. - Remélem, sőt nagyon bízom benne, hogy kellemesebb körülmények között is folytathatjuk - súgom még bele az egyik szőke fülébe, aztán megállok a terem végében, a teraszra nyíló ajtónál. A zakómat már régen levettem, és a kintről jövő hűvösebb levegő kellemesen hűsíti izzadt tagjaimat - még jó, hogy halhatatlan lévén nem vihet el a tüdőgyulladás. Lekapok az egyik tálcáról egy poharat, nem is törődöm a tartalmával: csak ártson, ez a jelszavam. Most van időm kissé körbenézni a tömegben, és a svédasztalok mellett ekkor megpillantok egy fiatal lányt. Kissé tanácstalanul nézelődik, mint aki véletlenül zuhant be a terembe, és most azon töri a fejét, hogyan és miért került ide. Találkozik a pillantásunk, rámosolygok, mire úgy kapja le rólam a tekintetét, mintha valami arcpirító dolgot látna rajtam. De csak rövid ideig: tekintete újra és újra felém vándorol, a harmadik alkalommal pedig úgy döntök, ideje a tettek mezejére lépnem. Áttöröm magam a táncolók tömegén, ami annyira nem könnyű, és kissé időigényes feladat, majd megállok a lány mellett. Nem visel piros karszalagot, ergo nem az önként felajánlkozók táborába tartozik. - Remek este, nem? - kérdezem tőle megnyerő mosollyal az arcomon. - Jobb nem is lehetne a hangulat, és természetesen pazar a menü - kapok be könnyed mozdulattal egy falatka rákos szendvicset. - Mondja, hogy lehet hogy ilyen gyönyörű nő petrezselymet árul az asztaloknál, ahelyett hogy rajongókkal körülvéve táncolna a parkatten? - érdeklődöm. Tényleg kíváncsi vagyok, ki lehet a titokzatos ismeretlen. Eddig még sosem láttam, pedig az efféle mulatságok alkalmával általában megszokott arcok vesznek körül.
Semleges
Jade Starray
Elküldésének ideje -- Kedd Jan. 19, 2021 11:56 am
Már pár hónapja, hogy elkezdtem Pheebs mellett dolgozni. Imádtam minden pillanatát, végre nem egy mókuskerékben voltam, hanem azt tehettem, amit még élveztem is. A farkaskaland óta nagyon nem találtam a helyem, azóta is rendszeresen újra éltem azt az éjszakát. Éjszakáról éjszakára újra és újra az erdőben találtam magam a farkasokkal körülvévé, ahogy a véremre szomjaznak. A mai napig az orromban van az a dohos pézsmaszag, ami belőlük áradt. Pheebs birtokán ez lassan megszűnni látszott. Már csak ritkán tértek vissza az álmaimba.
Pheebs sok mindent tanított, de még mindig rengeteg tanulnivalóm volt. A képességem még mindig nem volt tökéletes és egyenlőre másodlagos képesség sem mutatkozott meg nálam. Pedig jó lett volna támaszkodni valamire, amíg az álommanipulációm nem lesz tökéletes. De ezzel kell beérnem. Pheebs szerint már így is nagyon szépen haladok. Napok teltek eseménytelenül, amikor jött egy még hívó egy bálba. Pheebs nem akart elmenni, mert főleg szimpatizánsokra lehetett ott számítani, és Pheebs már így is elég kockázatot vállalt. Engem viszont érdekelt volna milyen is egy bál, mert soha nem volt részem még ilyenben. Szinte kikönyörögtem, hadd menjek el helyette egy kicsit körbeszaglászni.
- Lisa ki fog nyírni, ha elengedlek oda egyedül. – aggodalmaskodott, és valahol meg is értettem. - Amiről nem tud az nem fáj neki, igaz? És nem leszek egyedül. Magammal viszem az egyik testőrt – intettem a pajta elé, ahol Lisa emberei álltak. Bevetettem az adu ászt, és kiskutya szemekkel néztem rá. Nagy nehezen de beadta a derekát, de végig azt hajtogatta, hogy ha ezt Lisa megtudja, akkor mindkettőnknek annyi. - Pheebs, nyugi. Kémkedni megyek oda. Lisa ennek még örülni is fog hidd el nekem. – próbáltam nyugtatni, miközben bementünk a nagy házba és bevitt egy hatalmas gardrób szekrénybe. Pontosabban szobába. Estélyi ruhák százai sorakoztak az egyik falon és a bőség zavarában azt se tudtam mit mondjak. Órák teltek el, mire találtunk egy ruhát, ami jól is állt, és kényelmes is volt, plusz elrejtette a cipőmet. Magassarkúkkal mindig is bajban voltam. Nem vagyok az a tipikus csajos csaj, inkább a vagány laza stílust kedvelem.
Sikerült jól elkésnem. Bőven a bal kezdése után érkeztem, már javában táncolt mindenki én meg ott álltam az ajtóban teljesen tanácstalanul, hogy merre is induljak. Végül döntöttem és a táncparkettet kikerülve, a vacsorához terített asztalok felé indultam. Menet közben a vendégeket figyeltem. Ismeretlen arcok tömkelege tárult elem, teljesen el voltam veszve. Talán Pheebsnek igaza volt. Nem kellett volna eljönnöm. Nem való ez nekem, ehhez én túl szégyenlős vagyok. Még táncolni sem tudok. De nem futamodhatok meg. Megigertem, hogy kicsit szaglászok, nem mintha olyan kifinomult szaglásom lenne, mint egy farkasnak. Na megint itt tartunk, ki is rázott a hideg. Egy pincér ment el mellettem egy pezsgővel téli tálcával a kezében. Felbátorodva elvettem egyet, mikor felém nyújtotta. Ahogy beleittam az édes italba, megpillantottam egy férfit, aki ugyanúgy magányosan állt, mint én a parkett túloldalán. Nem törődtem vele igazán elsőre, de egyre többször és többször siklott arra a tekintetem, de nem időztem rajta sokáig.