Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Al and Al - videjó call

Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szomb. Ápr. 10, 2021 10:11 am
Kicsit olyan érzésem van, mintha a családom itt hagyott volna a fenébe, hiszen ők a családom, bárhogy is nézzük. Nekünk, vámpíroknak egészen mást jelent ez az egész, hiszen jóval hosszabb időről van szó, mint egy emberöltő. Testvérem is, csak Albert van, bár szigorúan nézve távolról sem az. Mindössze az ő vére miatt érzem így, ami segített meggyógyulni és epikus hosszúságúra nyújtani az egyébként, eredetileg igen rövidnek ígérkező életemet. Mi kell több ahhoz, hogy valakit a testvérének tekintsen valaki?
-Most miért nézel így rám? Te hepciáskodtál annyira, hogy ne legyek egyedül, mert még a végén kinyírnak. Hát felvettem valakit, aki vigyázhat a formás hátsómra.- vonok vállat fapofával, mintha nem lenne ezen túl tényleg semmi egyéb az ügyben, bár Albert már túl jól ismer ahhoz, hogy bedőljön a pókerarcomnak. Úgy olvas belőlem, mint egy kibaszott könyvből, de meglepő módon most, csak visszakérdezett, ami gyanús. A reggelimért nyúlok, ami nem más, mint egy bögre nullás vér, hogy aztán azzal a kezemben lessem tovább őt és Archiet.
-Még szép, hogy küldött, bár így videón sokkal jobban látszik, hogy mekkora. Mire visszajöttök meg se fog ismerni. - húzom el szomorkásan a számat, bár azért én sem hiszem el, hogy Archie majd tényleg nem ismerne meg. A kutyák nem hülyék, ő pedig különlegesen intelligens. Elég az értelmes szemeibe nézni.
Épp a bögrémbe kortyolok, mikor az igazi Albert megvillantja azt a tapintatos, finom stílusát, minek köszönhetően kis híján telibe köpöm a képernyőt. Ha egy vígjáték főhősnője lennék, biztosan így történt volna, de így csak felvonom egyik szemöldököm és hátra dobom egy tincsemet. -Ugyan már. Minek nézel engem?- kérdezem megjátszott sértettséggel, de aztán pár pillanat csend után végül vállat vonok. -Talán igen. A volt sofőröm az és már akkor is fentem rá a fogam.- vallom be őszintén, ujjammal pedig megkevergetem kicsit a vért . -Tudod, ő volt a sofőröm, amikor megtámadtak. Gondoltam, akkor is jó munkát végzett. Hasznomra lehet még.- mosolyosok el, bár azt szándékosan nem fűzöm hozzá, hogy ja, egyébként dugom is, vagy legalábbis a múltkor egymásnak estünk. Kétlem, hogy ennyire kíváncsi lenne a részletekre. -Na és mi a terv mára? Egy kis lubickolás? Party? Fűszoknyás pasik legyezővel?- érdeklődök mosolyogva és próbálok magamból kiindulni, hogy mi mindent is csinálnék egy olyan isteni helyen, mint ahol most ők vannak.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Feb. 19, 2021 10:31 pm
Szavakkal nem válaszol, csak lepillant a kutyára és egyet értően bólogat közben. Bizony, hogy Archibald nagyot nőtt. Ami azt illeti, bárki megirigyelhetné ennek a kutyának az életét. Bármin is kellett neki, meg Silasnak keresztül mennie az elmúlt hetek során, a kutya semmiben nem szenvedett hiányt. Most pedig, hogy mindenki kezdi összeszedni magát, csak még inkább élvezheti az életet hosszú tengerparti séták és lazac falatkák között. Mondjuk ezt igyekszik nem Silas előtt csinálni, de mindig megeteti a saját lazacával. Hát nézz rá azokra a könyörgő szemekre!

- Testőröd. – Magasba szalad a szemöldöke, ahogy elismételi utánad a szót, de sokkal inkább hat kérdésnek, mint szimplán kijelentésnek. Furcsán pillant rád még így, a képernyőn keresztül is. Tudod, olyan gyanakvóan, albertosan. Ismerheted már ezt az ábrázatot, a pont, mielőtt szimatot fog. Márpedig ha szimatot fog, akkor nem engedi el. Szerencsédre most láthatóan nem akar ezzel foglalkozni. Kellően nagylánynak gondol ahhoz, hogy el tudd dönteni, kivel veszed magad körül. Persze ha békeidőkben baromira ráérne és nem lenne más problémája, akkor ezer örömmel belemászna az életedbe és ki sem lehetne írtani onnan. Mint egy rossz, vemhes rágcsáló befészkelődve a háza falába. De most nincsenek békeidők. Olyannyira, hogy Silas tudta nélkül, egy része már most Washingtonban jár.

A szívhez szóló szavaidra neki első körben mindössze egy cammogás a felelete. Kelletlenül kezdi pakolgatni magát a kényelmes kanapén, hát most ő mit kezdjen ezzel a szituval? Nem fog elkezdeni csöpögni. Ő egyébként sem az a fajta, most pedig még érzéketlenebb ezzel kapcsolatban. De mégis talál egy aranyközéputat, amivel azért szavak nélkül is kifejezheti, hogy ő is szeret. Leteszi az iPadjét a dohányzóasztalra a tokjában állítva, és az ölébe veszi Archibaldot, aki ennek hirtelen nagyon megörül, virgonckodni kezd és összenyalogatja a vámpír arcát. Kell néhány hosszabb másodperc, mire Albertnak sikerül normálisan az ölébe ültetnie és rávennie, hogy legalább nagyjából a kamera felé nézzen.
- Így állunk most a növéssel. Tudom, hogy Silas küldött képeket, de. – A mondat végeként vállat von. ’’De’’ tudod te is, hogy a kép nem adja vissza olyan jól, mint így a hívásban.
- Szóval? Dugod a testőröd? – Na tessék, témánál vagyunk. Úgy tűnik, csak nem volt képes elengedni. De volt valami gyanús a szemeidben, amikor róla beszéltél.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Pént. Jan. 15, 2021 9:23 am
Sejtettem, hogy az ocsmány szó majd szíven üti és jót is mosolygok a felháborodásán, de pontosan jól tudja, hogy ezt csak azért mondtam, mert némi tüske van bennem, amiért ilyen sokáig ignorált. Azt is nagyon jól tudja, hogy egyébként baromi szexi pasinak tartom...
-Biztos azért látom így, mert már elszoktam tőle... - jegyzem meg csipkelődve, de a szeretet, amit iránta érzek és fogok is mindig, biztosan kiolvasható a tekintetemből. Nem tudom, hogy tudna-e valaha olyat tenni, ami miatt megutálnám, hiszen olyan, mintha a bátyám lenne. Képes az ember a családtagjait megutálni? Bár néha úgy érzem, hogy az ami köztünk van, még a családi köteléknél is erősebb. Minden esetre nem akarok zavarba hozni a nyálas ömlengésemmel - tudom, hogy rühelli-, így inkább az ölében játszadozó Archienak kezdek nyafogni.
-Milyen nagyot nőtt. Lehet, hogy valójában nem is ti hiányoztok, csak a kutya.- töprengek el látványosan, de aztán elnevetem magam és a haloványan mosolygó Albertre pillantok. Jobban van. Ez szemmel is látható, de leginkább az jelzi számomra, hogy nem egy SMS-t dobott nekem és nem is szimplán felhívott, hanem úgy keresett fel, hogy láthassam is. Ez mindennél többet ér.
-Hazudhatnék is, de nem fogok. Mivel téged nem tudtalak elérni, inkább őt fagattam és hát ismersz... nehéz nekem ellenállni, ha valamit akarok.- kúszik ördögi mosoly az arcomra, de természetesen nem kellett Silast nagyon győzködni, amikor felhívtam párszor. Szerintem őrült, hogy valakivel beszélhet arról, hogy mi a helyzet velük.
-Te most ne velem foglalkozz, de azért megnyugtatlak, hogy igen, vigyázok. Még testőröm is van most már, szóval biztonságban vagyok.- nyugtatom meg gyorsan, bár nem csodálom, hogy aggódik miattam, mert amilyen őrültek háza van most a városban, azon se csodálkoznék már, ha az ufók leszállnának közénk.
Pár pillanatig aztán, csak csendben figyelem. Alaposan megnézem magamnak apró mosollyal az arcomon és őszintén boldog vagyok, amiért már nincs az az őrült fény a pillantásában. Pocsék egy élmény volt mindannyiunknak, így nem is hibáztathatom őket, amiért leléptek kicsit. Az egyetlen gondom az, hogy ENGEM MIÉRT NEM VITTÉK MAGUKKAL?!
-Tudom, hogy utálod, ha csöpögős vagyok, de hiányoztok. Mindannyian. De természetesen megértem, ha jó ideig maradtok még, csak kérlek, próbálj meg sűrűbben jelentkezni rendben?- mosolygok rá szeretettel, miközben azt kántálom magamban, hogy "nem fogok bőgni", de ezt teszi velem ez a hülye ünnep, meg a tény, hogy egyedül vagyok. Néha felüti a fejét a magány, de majd elmúlik. Legalább Nash itt van még, ha az agyamra is megy néha.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Jan. 14, 2021 9:59 pm
- Ocsmány? – Kelletlenül emelkednek meg a szemöldökei a szó hallatán. Persze, hogy ezen akad fenn először. Nem az, hogy de jó újra látni, meg nem is az, hogy már innen látja, melyik csinos kis semminő hálóing van a barinőjén. Nem, a legfontosabb most az, hogy ŐT ocsmánynak titulálták. Ha gömbhal lenne, akkor most kicsit fel is fújná a fejét – lehet, hogy amúgy is fel szokta, csak ő magán nem veszi észre – de így csak kérés nélkül megdönti a tabletját, hogy maga helyett a kiskutyát helyezze rivaldafénybe. Úgy tűnik, hogy ma egészen jó napja van, nem hogy nem kezdett el beszólogatni, még kérni sem kellett és Alona máris nyünyöghet a négylábúra. Archibald egyébként szörnyen el van most foglalva a fürdőszobából megkaparintott törölköző csücskének a rágcsálásával, igazából Albertnek köszönhető, hogy még nem hempergett le a kanapéról. De a figyelemfelkeltő, vinnyogó női hangra azért felkapja a fejét és szimatolni kezdi a képernyőt. Láthatóan össze van zavarodva. Ismerős neki Alona hangja, de hát hol van? HOL VAN?
Várjunk csak.
Mi az ott Albert arcán, amikor visszafordítja maga felé a kijelzőt? Csak nem egy mosoly? Nem az igazi, de határozottan egy mosoly arra irányulóan, hogy el tudná viselni még egy darabig ezt a láblógatást, még ha a hasát nem is kifejezetten sütteti. Albert bőre egyébként is világos, most meg kifejezetten sápadtnak tűnik. Silasnak csak mostanában kezdett el sikerülni kirángatni a tengerparti sétákra napsütésben.
- Gondolom mindent tudsz Silastól. – Nem túl közlékeny a válaszával. És nem is tudja pontosan, hogy miről szoktak beszélgetni ők ketten, mostanában semmi nem érdekelte. Kivéve persze azt a kurva várost, amin a fél fülét még így is rajta tartotta. De az sem érdekli igazán, hisz a kisujját sem mozdítja egyelőre. Pedig nyakig érő szar, na az van. Ami azt illeti, amikor távoztak, a vámpírnőt is szeme és füleként hagyta ott, de még nem konzultáltak. Sokadlagos most az amellett, hogy ő még mindig az átok utóhatásait nyögi. Albosan mondva: leszarom.
- Alona… Ugye vigyázol magadra Washingtonban?
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Jan. 14, 2021 9:06 pm
Sík ideg vagyok, mióta Albert és Silas leléptek a városból, mert egyrészt aggódom értük, másrészt pedig Alb nem igazán akar velem beszélni. Újra és újra végig játszom a fejemben mindazt, ami történt és azon agyalok, hogy történhetett-e volna másképp, de mindig arra jutok, hogy végtére is én minden tőlem telhetőt megtettem annak érdekében, hogy Silast megóvjam és Albertet se veszítsük el. A boszival persze beszélünk néha és próbál is nyugtatgatni, hogy minden rendben lesz, csak idő kell Albertnek de a fenébe is, nem csak neki esett rosszul ez az egész. Kitörtem a nyakát és ez sokkal jobban felzaklatott, mint szabad lenne, holott tudom jól, hogy kutya baja. Mégis, ő a családom -vagyis most már Silas és Archie- és valahol kicsit abszurd, hogy egy családtagom nyakát volt muszáj kitörnöm. Ráadásul december van.
Itt vannak az ünnepek, amit imádok, mert minden egyes eltelt év arra emlékeztet, hogy milyen korán véget érhetett volna az életem, ha nincs Albert, szóval ilyenkor elönt a szeretet meg ilyen faszságok de most kit szeressek, amikor nincs itt a városban?
Szóval most kicsit depizek a lakosztályomban behúzott sötétítőfüggönyökkel, egy üveg whiskyvel, miközben valami béna, nyálas - amúgy atom cuki - karácsonyi filmet bámulok, mikor megcsörren a telefonom. Albert arrogáns képe pislog rám a képernyőről rajta a piros és a zöld kis ikonnal, de hülye lennék a pirosra nyomni. Gyorsan egyenesbe vágom magam a kanapén, miközben fogadom a hívást és őszinte örömmel, valamint egy megkönnyebbült sóhajjal üdvözlöm.
-Annyira jó azt az ocsmány képedet látni végre. Jajj, és Archie is ott vaaaaaan...- nyújtom el olyan igazi picsásan, miközben bárgyún mosolygok a képernyőre, majd pillantásom Albertre irányítom. -Elég sokáig tartott.- sóhajtom kissé túl szemrehányóan, majd szeretetteljesen elmosolyodok. -És most mesélj. Panaszold el nekem, mennyire pocsék ott süttetni a hasatokat. -villantok egy őszinte, immár jóval nyugodtabb mosolyt a képernyőre, miközben körmeimmel a whiskys üvegen vakarászom a címkét.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szer. Jan. 13, 2021 9:41 pm
Tudja, hogy Silas nagyon türelmes és odafigyelő volt vele az elmúlt hetekben. Egy része úgy gondolja, hogy meg sem érdemli. Olykor még mindig megrezzen az érintésekre, és kifejezetten harapós tud lenni – szerencsére nem a szó szoros értelmében. De mindketten igyekeznek és mindketten tudják, ez pedig most elég. Egy ilyen kemény átok nem tűnik el nyom nélkül. Archibald is sokat segít. Az utóbbi hetekben hatalmasat nőtt. Nem is csoda, hisz már három hónapos. A kedvenc hobbija továbbra is a zoknik elcsenése. Meg a konyharuháké. Utóbbi Albertet különösebben nem érdekli, hisz konyharuha aligha akad a kezébe. Még leesne a karikagyűrű a kisujjáról vagy hogy is szokták ezt mondani.
Szóval a vámpír javuló tendenciát mutat. Ez pedig hozzásegíti most ahhoz is, hogy végre erőt vegyen magán és ahelyett, hogy ignorálná Alona üzeneteit, inkább felhívja, amiért a másik vámpír már napok óta könyörög. Pedig sejti, milyen hangulatot fog idézni a légyott. December van, ő meg ismeri a barinőjét, mint a rosszpénzt. Ettől függetlenül kényelembe helyezi magát a kanapén, lábak fel a dohányzóasztalra, az Ipadjét pedig lustán tartja az ölében. Akár hiszed, akár nem, Albertnak még ez az előnytelen szög is jól áll. Valószínűleg a szögegyenes állvonala miatt. A videóhívás képébe épp csak belelóg a félig az ölében kínlódó kutya feje. Amikor Alona arca feltűnik a képernyőn, először csak kelletlenül sóhajt, oldalra pillant, majd vissza rá. De Albert már csak ilyen. Hajlamos morcos lenni és kéretni magát, pedig egy cuki. Kivételesen el lehet neki nézni. – Jók a fényviszonyok. – Máris szemtelenkedik, ez azért már jó jel. Ezzel pedig céloz arra, hogy míg vele szemben az óceán nyújt panorámát a malibui kecójából, addig ott – ha jól látja, a Phoenixben? – igencsak sötét van.

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

Al and Al - videjó call
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» now they call her Adelasia

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: