| Elküldésének ideje -- Szomb. Dec. 26, 2020 7:11 pm | Lockhart Karsten Üzletember | Bill Skarsgard 1989. 08. 10. születési idő | | | amennyiben keresett karakter vagy, ki a hirdetőd? Nem szoktam egy természetfeletti dolgába sem beavatkoni azon kívül, hogy ha esetleg ők nem akarnak az én dolgaimba beleavatkozni. Itt van ő, a csalfa boszorkány aki azt hitte, hogy a maréknyi kis társaival képesek engem romba dönteni. Szar húzás a részéről, és még szépen is fejeztem ki magamat. Egy a problémájuk velem; néhány boszorkányuk azon martalékává váltak, hogy nemes egyszerűen a kísérletek részeivé váltak. Ennek természetesen voltak előzményeik, de egyelőre nem is a múlt érdekel. (..) - Jósolj nekem, Ivy! - Leguggolok a nő elé úgy, hogy ujjaim alá vezetem állát és arra kényszerítem, hogy rám nézzen. Nem fog nekem támadni, hisz én gyorsabb vagyok még a gondolatánál is. És egyébként is, elég gyenge ahhoz, hogy nekem ártson. Rám néz égő tekintettel; szemei lángolnak, akárcsak vöröslő haja a vállain. Izzad, remeg, de nem a félelemtől, haem nemes egyszerűen a dühtől. Ó. édesem... szeretem, ha egy nő vad, ez teszi élvezetessé a pillanatot. - Add a karod. - Suttogi nem evilági hangon, szinte sziszegi, A felszín alatt Jellem nélkül nem lenne győzelem Az egész életemet úgy terveztem el, hogy átlagos leszek. Kitűnő tanuló, majd egyetemre fogok járni és amint végzek vele, lesz egy dögös feleségem, néhány kölyökkel. A pénz meg majd innen-onnan kicsordul a zsebemből, egyszóval; siker. Mindebből persze csak a pénz vált valóra. Az élet másmerre sodort, de mondhatnám úgy is, hogy jobban kedvelem azt az életmódot, amit most folytatok. Nekem nincs más dolgom, csak az, hogy a Karsten vállalatnál azt nézzem, hogyan növekszik a kártyámon az összeg. Nyilván, ez csak a felszín. Te ugyan nem tudhatod, de vámpír vagyok és nem önszántamból. A vállalatot egyébként apámtól vettem át, és igyekeztem a kellemest a hasznossal összekovácsolni. Egy látszólag népszerű gyógyszeriparnak vagyok az igazgatója, tele minden olyan rejtéllyel, ahol próbálunk minden alattomos betegségre ellenszert találni. De nyilván nem azért, hogy megállítsam az élet természetes szelektálását. És a gyógyszerekhez sem akármilyen ember juthat. De ez maradjon az én titkom. Ember kell ahhoz, hogy folytassam a kísérleteimet, na meg ahhoz, hogy én jóllakjak. De az én táplálékom nem csak vérből áll.(...) Ha rám vetsz egy aprócska pillantást, akkor minden bizonnyal láthatod, hogy előkelő és gazdag ember vagyok. Az öltönyöm és a nyakkendőm nem mindennapi darab, szeretem azt, ami különleges és nincs rajt mindenkin. Különös figyelmet nyújtok a karórákra, sokat elárul az emberről a megjelenés. Jól öltözött vagyok és minden lehetséges pillanatban próbálok erre törekedni. Ismert ember vagyok és a hitelességem érdekében muszáj vagyok odafigyelni magamra; a táplálkozási módszerem is sokat árulkodik arról, hogy jól figyelek arra, hogy mit adok a testemnek. A természetem nyugodt, egészen addig, amíg valaki ki nem húzza azt a bizonyos gyufát, de akkor azt javaslom, hogy jobb, ha menekülsz és igyekszel arra, hogy ne találjalak meg. Nem áll tőlem messze a kínzás és a gyilkolás, de ha tehetem, akkor távol maradok tőle. | |
|
|