Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vincent Kingsley

Begyüjtõ

Leta Holden
Chatkép :
Vincent Kingsley E4e3b7e369f7237b4b5d3a51df5ffb1b47bd502e
Szerepkör :
vezérkari koalíciós tag
play by :
jodie comer
Hozzászólásaim száma :
57
Pontjaim :
0
Pártállás :
  • Szimpatizáns

Fő képességem :
● most boooring question ever ●
Korom :
32
Foglalkozásom :
● trainer of all the trainers ●

Leta Holden

Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 02, 2020 7:59 pm

gratulálunk, elfogadva!  
isten hozottjátékosaink között!  

Kedves Vincent!  Cute

Kíváncsian vártam a páros másik tagjának megjelenését és elmondhatom, hogy nem csalódtam. Érdekelt, te hogyan élted meg a húgod halálát, ami a te fogaidon szárad... nem tudhattad, hogy nem fogja túlélni az átváltozást, hiszen nincs arra garancia, hogy a megharapott felébred és új erőre kap. Te reménykedtél és sajnos egy végzetes tragédia lett a vége, amiért nem hibáztathatod magad örökké. Layanah-val közösen el kell kezdenetek feldolgozni a múltat. Ti ketten ott vagytok egymásnak és bármilyen huzavonás, paprikás és hullámvasútszerű a kapcsolatotok, tartsatok ki!

Menj, foglalózz, aztán irány játszani! Jó szórakozást! Cute

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Feb. 02, 2020 4:52 pm
Vincent Kingsley

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

"Evil Is Evil...Lesser, Greater, Milling. It's All The Same."

titulus

Szerető, gondoskodó, összetartó családban nőttem fel.  Tervezett gyerek voltam, szüleim friss házasságának gyorsan jövő gyümölcse. A falka, a közösség, a család. Értékekre tanítottak, józan gondolkodásra és sosem lohadó figyelemre, fegyelemre. Kitartó voltam, sok szempontból. Leszámítva a tanulást. Viszonylag hamar összeállt a rólam alkotott jövőkép: nem a matektudásom,mint inkább az erőnlétem fog a jövőben eltartani.  A húgom Sophia, 1995. egy borús őszi napján született. Nem tervezték, hogy rajtam kívül még egy gyerekük legyen. Engem nem sokkal a 18. születésnapom előtt harapott meg apám. Nem ért felkészületlenül. Erős gyerek voltam sok szempontból, a szüleim úgy gondolták tökéletes adottságokkal rendelkezek a túléléshez. Igazuk lett. A húgom már egészen más tészta. Az ő életét nem szánták különlegesnek, apám egyenesen ellenezte,hogy beharapja bárki. Nos, 2010-ben az a bárki, aki ezzel próbálkozott, én voltam. Megöltem… A lelkiismeretem, ami egész életemben a nyakamba lihegett, azóta nem hagy nyugtot nekem. Éjszakánként altatóval is csak pár órát vagyok képes aludni. Pedig annak már hány éve… Túl fiatal volt, én túltapasztalatlan.
A húgom halála felborította a családom tökéletes, harmonikus egyensúlyát. Anyám hamar feladta a küzdelmet, hogy olyan valaki legyen, aki mosolyogjon. Apám pedig... ki nem mondott megvetése a sírba szállt, amikor a golyó átsuhant koponyáján. Sok kép, jó emlék között az agyammégis akoporsók leengedését, a hullák látványát raktározza el a legjobban. Lay maradt csak, akit a családomnak gondolhatok. Persze a falka, falka megmaradt. De ideje lenne beismernem, hogy akárhány nőt viszek az ágyamba, képtelen vagyok egyet kiverni a fejemből. És azt a képet is, ami újra és újra felvillan, amikor csak szemébe nézek. A legjobb barátnője a húgom volt. És az, hogy rettentően hazudok, csak ebben azesetbennem igaz. Évek óta titkolózok. A magasságomnak és a testalkatomnak köszönhetően nem igen kérdőjelezi meg senki, amit mondok. Ennyi előnnyel jár a külsőm, többek között, bár Lay-t kétlem, hogy ez valaha megakadályozta volna abban, hogy a véleményét a képembe mondja kertelés nélkül.

1989 07. 15.

Henry Cavill

farkas
a karakterem saját

szerepkör

Nagyjából a születésem pillanatában eldőlt a jövőm. Az apám tudta, életerős fiú gyerek vagyok, úgy kell, hogy felnőjek, hogy tudjam mi vár rám. Végül is... maximum meghalok, mi más történhetne?-gondolhattam volna tizennyolc évesen. És most itt vagyok. Túléltem az átváltozást. Szenvedtem, minden telihold borzalmas volt, de akkor nem gondoltam, hogy pár év és az életem fenekestől felfordul. Persze jöttek-mentek az évek, a teliholdak,  munkák, a nők…És próbáltam vaknak tűnni, ahogy egyre múltak azok a bizonyos évek.
Minden azon az estén történt. A húgom élettelen testére nézek. A harapásom nyomára, amiből lassan bugyog a vér, eláztatva ruháját, s tócsában gyűlik össze körülötte. A fejemben lüktetett az adrenalin, ahogy húgom élettelen testét nézem, orrommal meg-megbököm, hátha kinyitja a szemét. Éreztem a halál szagát. Körüllengte, elkapta és bele kellett törődnöm, a húgom élettel, mocskos, zúzódásoktól torz arca lesz az utolsó, ami az emlékeim közé ég. Nem a mosolya, a pimasz megjegyzései. A szenvedés, a keserű igazság, hogy képtelen voltam megmenteni.
A vonyítás felhangzik, a Hold egyre kevésbé világít az égen. A ruhájánál fogva elvonszolom az úttestről, elindulok vele a többiek felé. Mire újra emberi alakot öltök, már csak a hideg, nyirkos tapintású, puha bőr az, ami rá emlékeztet. Tekintete a hajnali eget kémleli.
-Vincent!-parancsoló hang. Ez épp elég. Ellépek Sophia mellől. Apám arcán torz rémület siklik át. És ekkor valami összerakja bennem a képet. Ha ő itt van, Lay-nek is itt kell valahol lenni. Rohanni kezdek. Emlékezni próbálok a szagokra, merre éreztem. Azt a fura elegyet, mintha a farkas maga is járt volna Lay közelében.
Kéttömbnyire Sophia-tól megtalálom Lay-t. A földön, véresen, zúzódásokkal teli, szinte élettelenül fekszik. Leguggolok mellé, elkiáltom magam, mivel a többiek fejében is hasonló gyorsasággal állhatott össze a történet. A húgom és ő elválaszthatatlanok voltak, és bár Rob figyelmeztetett rá, hogy a forrófejűségük mellé néha társul némi engedetlenség, ma este kiléptem az örök védőangyal szerepéből. Nem voltam mögöttük, Rob-al nem hülyültünk csak azért a közelükbe, hogy szem előtt tartsuk őket. Joseph d'Aurevilly tehet mindenről. De én is. És a lelkiismeretem az egyetlen, amivel ha tükörbe fogok nézni, nekem kell számolnom, nem másnak. És apám... Ezen az este meg se fordul a fejemben, hol az ő lelkiismerete. A falkáé. Ahogy Lay mellett térdelek, törkeny testét felemelem, megpillantom a harapást, minden világossá válik. Lehet, hogy egy esélyt ellöktem, hogy a húgomon a harapásom nem segített, talán nem is segíthetett, ellenben csak rontott, itt volt Ő. Vele talán rendbe hozhattam mindent. Akkor először éreztem azt, hogy a szívem megkeményedik, és ahogy felemeltem, ölbe véve, s elindultam vele a többiek felé, kimondtam a néma imát, hogy legalább ő él. És ekkor mintha egy csillag suhant volna át a korahajnali égen. A húgom békére lelt...
…Éjszaka újra és újra végigjátszódik a fejemben ez a képsor. Közeledik ismét egy telihold és a szemem alatti karikákat bámulva reggel a tükörben, rájövök, hogy újra meg fog viccelni a maga abszurd módján az elmém. Az ajtóm felől jövő ideges kopogtatás zajára mégis összerezzenek. Mintha újra, ha csak egy másodpercig is, de átsuhanna a fegyver dördülésének hangja a szobán. Apám halála alig egy hónapja átrendezte az életem. Anyám nem tudta feldolgozni a húgom halálát és bár a faterom mindig is azzal próbált nyugtatni, hogy én csak segíteni akartam Sophian, tudtam, hogy nem csak magát vádolja, hanem engem is. De ahelyett, hogy büntetne, inkább kilépett ebből az ördögi körből és én mégsem tudtam ezért hibáztatni egy percig se.
-Mi a…-nézek végig Lay-en,mikor az ajtót kinyitva kócos, véres, szakadt ruhás alak mögé a reggeli kávém hiánya ellenére is tudok személyt társítani. Elkapom a karját és berántom az ajtón, remélve, hogy senkinek nem füllik ma reggel a foga ahhoz, hogy a verandám lesse. Ha mégis… hamarosan úgy is kiderül. A következő probléma az életem margójára. Ahogy végigmérem, eszembe jut Rob tegnap esti szövege, amikor a törzshelyünkön piáltunk.
-Ismerd be, hogy adnád.-biccentett akkor Lay felé. Lecsaptam a labdát azzal, hogy sokkal inkább olyan, mintha a húgom lenne. Ja... leszámítva azon alkalmakat, amikor túl közelkerültem hozzáés semmi másra nem tudtam koncentrálni csak vörös ajkaira. Mély morgást folytok magamba.
-Ha jól gondolom ez nem a te véred.-mormogom és mellkasom előtt karba font kézzel várom válaszát.

Vissza az elejére Go down

Vincent Kingsley
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: