Chatkép : * Szerepkör : washingtoni lakos play by : Katherine McNamara Hozzászólásaim száma : 8 Pontjaim : 2 Pártállás : User név : Kitty-Kat Őt keresem : My love;
Tartózkodási hely : Whasington Korom : 27 Foglalkozásom : Cukrász; felszolgáló. | Elküldésének ideje -- Csüt. Nov. 26, 2020 9:20 pm | Tessa vagy Riley karakter szerepköre | Kiemelt információk play by • Troian Bellisario |
Önéletrajz Pelenkás korunk óta barátok vagyunk. Egy utcában nőttünk fel, mintha testvérek lennénk. Mindig számíthatunk a másikra és ez most sincs másként. kegyetlenül őszinték vagyunk a másikkal, ha tetszik neki, ha nem. nem érdekel minket, hogy megsértjük vele a másikat. De hát ettől szép egy barátság nem, főleg, ha igaz és legjobb. Egy időben még Nagyapa cukrászdájában is dolgoztál, olyan vagy számára, mint egy unoka, pont mint én. Meséltem neked Nagyapa őrült elméleteiről és együtt szoktunk nevetni rajta. De jó lenne, ha jönnél, hogy amikor kiderül, hogy igaza van, legyen kinek panaszkodnom. Igazából elég szabad kezét adnék a fent említetteken semmit sem szeretnék megkötni. A keresztneve is rá bízva, a fent említett nevek csupán ötlet. Az előtörténetemben Carrie-ként emlegettem. A play by is rá bízna, bár örülnék Troian-nak, szerintem jók együtt. A faja is rá bízva, felőlem lehetsz akármi, csak gyere mihamarabb. |
|