Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reid ---- ; my salvation and doom

Kiválasztott

Delilah Vaughn
Chatkép :
Reid ---- ; my salvation and doom Tumblr_inline_o8wauiRkvK1t9hpw0_500
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
elle fanning
Hozzászólásaim száma :
43
Pontjaim :
33
Pártállás :
  • Semleges

User név :
lilah
Őt keresem :
the more that you say, the less I know
Wherever you stray, I follow
Reid ---- ; my salvation and doom Aa6ccaf2180c58776cff381cc5e5ae1b460fa58d
I'm begging for you to take my hand
Wreck my plans, that's my man

Kedvenc dal :
once upon a dream
Life was a willow and it bent right to your wind
Korom :
25
Foglalkozásom :
egyetemista - belső építészet

Delilah Vaughn

Elküldésének ideje -- Hétf. Nov. 23, 2020 10:40 pm
Reid xxx

call me danger
ft. sam riley (?)

25-28
év
begyüjtö
faj
foglalt
státusz
Szimpatizáns
pártállás

salvation and doom are closer than we think
Ne állj szóba idegenekkel, sohasem származik belőle semmi jó. De, ha egyszerűen képtelen vagyok megállni, hogy ne szökjek ki hozzá. És már tudjuk egymás nevét, tehát nem vagyunk idegenek. Nem tudom, mitől édesebb a tiltott gyümölcs, de azt hiszem a függője lettem. Az a sötét, sokatmondó pillantás... A veszély és erő vibrálása. Az a hang. Az a mosoly. Az a nevetés. Ahogy a nevemet mondja vagy csúfondárosan Hercegnőnek hív. Mintha az ereimben  száguldozó erő minden rezzenéstől és véletlen érintéstől felszikrázna. Nem tudom mi ez, ahogy azt sem meddig tarthat, csak azt hogy képtelen vagyok leállni. Képtelen vagyok távol maradni.
A szívem a torkomban dobog, a ritmusra szaporázom lépteimet a kihalt holdfényes parkban, majd megállok ahogy mindig. A szemem lassan alkalmazkodik a sötéthez, szél fújja az ezüstösen csillogó fürtjeimet az arcomba. A levegő vibrál, a levelek lassú táncot járnak a lábaim körül a zabolátlan erőtől... Ág recccsen és a testem megfeszül, a levelek hirtelen torpannak meg.
- Hello, Hercegnő!

Hello idegen! Családom koporsójának utolsó szögeként küldtek téged, hogy végre pont kerüljön a történet végére. A célpontod: én vagyok. A feladatod a bizalmamba férkőznöd és minél jobban elszakítani az apámtól és Tatianatól bármilyen eszközzel. Egyszerű igaz? Nem kell mást tenned, mint a szabadsághoz vezető kiskapukat megnyitni, életem legveszélyesebb kalandjába hajszolni és kész. Mi lehet nehéz egy naiv, elkényeztetett hercegnő elcsábításában. Egy kis cukkolás, pár mosoly és a finom határ veszély és biztonság között, ami az ember minden porcikáját felvillanyozza. Éjféli titkos randevúk és mindent szabad, ami nem tilos... Ha pedig tiltott, az csak még jobb! Az elején még titkolnod sem kell, mennyire a hátad közepére sem kívánsz. A macska-egér játék annál jobban szórakoztat! Mi lehet ebben olyan nehéz?
Talán elszámoltad magad. Talán a sors, de semmiképpen nem tervezted, hogy tényleg elkezdelek érdekelni. Hiszen profi vagy és ők sosem hibáznak. A vadászat éltet, de most mégis a saját csapdádba estél. Mi lesz, ha végül megérkezik a parancs? Mi lesz, ha neked kell meghúznod a ravaszt?

A főbb ploton kívül nem szeretnék semmit megszabni. Minden ötletre nyitott vagyok és semmi sincs kőbe vésve. Szeretném, ha a karakterek között kialakulna egy szerelmi szál, de hogy túléli-e a megpróbáltatásokat kettejük kapcsolata, majd megmondja az idő!
Gyere és mindent megbeszélünk, várlak nagyon!  Cute

Kapcsolataid listája

Az erőt a szövetségesek adják

Alethea • kolléga (később ellenség?)
Letha az a begyűjtő aki apám felől hivatott becserkészni a családot.

Laurance • ellenség/barát ?
A bátyámmal is meggyűlhet a bajod, ha rám fáj a fogad. Ám a jelenlegi eltávolodásunk nem tudom hogyan befolyásolja a látásmódját, lehet nem csupán ellenségre lelsz benne...

Tatiana • ellenség
Mentorom és védelmezőm. Ha kiderül, hogy körülöttem legyeskedsz, nem hinném hogy jó vége lenne.
Aksel • ellenség
Az apám. Kell ezt még ragozni?
Vissza az elejére Go down

Reid ---- ; my salvation and doom
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» reid && franny
» Reid Wallace
» Reid & Lidiya
» we can help each other - - Maia & Reid
» Reid & Delilah | The Library Assault

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Keresett karakterek :: Gazdára lelt karakterek-
Ugrás: