Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : Danielle Campbell Hozzászólásaim száma : 37 Pontjaim : 27 Pártállás : User név : V Fő képességem : ruin everyone's life Őt keresem : I always found you, Bennie
all that I want, is that Mr. Sinclaire cross my path again Tartózkodási hely : washington dc Korom : 31 Foglalkozásom : hunter & student | Elküldésének ideje -- Pént. Nov. 20, 2020 6:03 pm | Jonathan Sinclaire master of arts | Kiemelt információk play by • Christian Houge /Jared Leto |
Önéletrajz Drága Jo! Jonathan Mr. Sinclaire Kettőnk története elég régre nyúlik vissza. Te voltál a magán tanárom, amikor az egyetemi felvételimre készültem. A szüleim úgy döntöttek, hogy szükségem van egy oktatóra, aki majd megtanít a festés minden fortélyára. Az elején egészen jól ment, eljártam az órákra mint egy pedáns kisdiák, te megmutattad hogyan használjam jól a színeket, formákat és az ecsetet. Aztán valahogy szépen lassan ez az egész átalakult valami mássá. A festő technikákat felváltották a tornagyakorlatok és kettőnk viszonya sokkal belsőségesebb lett. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy bánom ezeket a pásztorórákat. Azóta eltelt 10 év, kiléptem az életedből köszönés nélkül, mintha a föld nyelt volna el. Most itt vagyok a Washingtoni Egyetem kampuszán, mint új diák és szembe találom magam veled, az új óraadó professzorommal és az egyik legnagyobb galéria tulajával. Azt megtudnád nekem mondani miért tartottad meg a képeimet magadnak? A név változtatható. A pb egy ötlet a részemről, bárki mással hozható. Faji megkötésem nincs. Eddig egyetlen játékban lett említve futólag. A többit akkor, ha megérkeztél. Hatalmas szeretettel várlak! Samuel McCormack • kapocs Sam biztos nem keres annyira, mint én. De évekkel ezelőtt tudott kettőnkről... | |
Bennie Matchinski • kapocs Ő volt az, akinek köszönhetően egyetlen szó nélkül hagytalak el. 10 év kellett, mire rá döbbentem, azért változtatott át, hogy ne unatkozzon. Az életem szerves része, így találkozhattok. | |
név • kapocs Van itt egy-két egyetemi hallgató, műgyűjtő. Biztos találsz még kapcsolatokat rajtam kívül. | |
|
|