Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : ⚉ Keneti James “KJ” Apa Hozzászólásaim száma : 19 Pontjaim : 0 Pártállás : User név : ⚉ Róka Kedvenc dal : ⚉ Everybody knows Tartózkodási hely : ⚉ Wash - my - ington Korom : 30 Foglalkozásom : ⚉ education assistant | Elküldésének ideje -- Hétf. Okt. 26, 2020 8:49 pm | Abigail Moriarty nővér
Önéletrajz Ami fix veled kapcsolatban az az, hogy van egy gyönyörű kislányod – időközben születhetett még egy gyereked, rád van bízva – meg egy csodás férjed. Akivel a kapcsolatotok, szerintem elég kiegyensúlyozott, nincs gond – vagy legalábbis én nem tudok róla, hogy gond lenne – a házasságotokban. Jogásznak tanultál, hogy ez mennyire kamatozott az évek során? Elismert vagy a munkádban. Viszont néha amikor van néhány perced a saját családodon kívül rám is, akkor elég békés vagy. Vagy legalábbis egészen addig amíg elő nem tör belőled az állat és ki nem adod magadból a felgyülemlett düht. Miért? Vagy inkább mitől? Itt több ötletem is van. A verzió: Nem olyan rég valaki – akár én, akár valaki más – átváltoztatott vérfarkassá és nehezen kezeled a helyzetet. Mert nem ehhez szoktál, őrjöngő vadállatnak látod magad és hasonlók. Ezért próbálsz kitalálni valami gyógymódot – ami amúgy egyre bizonyosabbá válik, hogy nincs. B verzió: Boszorkány vagy. Én persze nem örököltem ezeket a csodálatos géneket, de mivel nem akartad, hogy én rosszul érezzem magam emiatt inkább titokban tartottátok előttem az egészet. De valamilyen úton-módon rájöttél, hogy vérfarkas vagyok, egy jó ideje – kb. 10 éve – és magyarázatokat akarsz. C verzió: Kiválasztott vagy, ám erre csak akkor jöttél rá, amikor az életedre törtek. Tőlem kértél volna segítséget, vagy a férjedtől – bár ő úgy képzelem, hogyha egyszerű ember akkor nem igazán hinne neked – de elfoglaltak voltunk. D verzió: Itt szárnyalhat a te fantáziád, mert nem kötök meg semmit csak ami az ötleteim felett vannak az a fontos. Nagyon várlak a készülő Saya-val együtt! Saya Ichinose • ismerős Saya az én lakótársam, viszont néha napján meglátogatlak vele titeket és jól elbeszélgetünk. Nincs a lánnyal köztünk semmi, hiába gyanakodsz és hozod létre a saját kis összeesküvés elméleteidet. Saya amúgy bébiszitter, néha szívesen bízod rá te is a gyerekeidet, mert tudod, hogy jó kezekben vannak. A munkád ugyanis néha túlságosan elnyúlik és nem tudsz időben hazaérni a gyerekekhez, de szerencsére vagyunk egy páran akik szívesen segítenek neked. Ilyen Saya is. Kérlek, ne akarj összeházasítani vele vagy rossz színben feltüntetni előtte – én helyetted is hozom az elviselhetetlen lakótárs formámat. | |
|
|