Chatkép : Szerepkör : washingtoni lakos play by : michiel huisman Hozzászólásaim száma : 24 Pontjaim : 19 Pártállás : User név : ∆ buddy b. Fő képességem : ∆ look into my eyes and you'll find what you want Őt keresem : ∆ miss monster Tartózkodási hely : ∆ washington Korom : 40 Foglalkozásom : ∆ seriously? | Elküldésének ideje -- Kedd Május 25, 2021 5:44 am | Brad a sehonnai Azzal nyitnám a soraimat, hogy számtalan sok ötletem lenne a figurához, amit diszkréten pm-ben szeretnék majd megosztani veled. A név alkuképes, a play by-ban is mutatok némi nyitottságot - szigorúan csak minimálisat! De azért nem harapok, ha kedvemre valót mutizol. Olyan vagy, mint egy lopakodó árnyék. Úgy szeled Washington utcáit, mintha mindig is itt laktál volna - pedig öregem, sok várost megjártunk már. Annyi a különbség kettőnk között, hogy én mindig izgalmasnak találtam az új személyazonosságaimat, veled ellentétben. Te vígan élsz papírok nélkül, a ravaszságodat mintha tőlem lested volna el. Pedig ez nem egy könnyen tanulható mesterség. Alig rúgtad le a hátsódról a tojáshéjat, amikor úgy döntöttem, bevezetlek a való életbe. Benned mindig is volt valami kis ridegség - talán az élet iránt. Nem küzdöttél semmiért, csupán sodródtál. Általában az árnyékomban. Segédkeztél, mikor szükségem volt valakire. Persze rövid időn belül rájöttél, hogy milyen sz*r alak vagyok. Az első pillanattól kezdve tudtad, hogy a Halál és én kéz a kézben járunk. Mégis a társam maradtál. Mintha mindig is ismertük volna egymást. Mint a... testvérek. Nagyságrendileg ennyit osztanék meg róla, minden egyéb információ - hidd el, akadna róla bőven mit mondanom - pmben várna rád. Gyere gyorsan! |
play by jack falahee
életkor 24 év
faj boszorkány
pártállás választható
hirdető harlen & adele
státusz szabad |
|
|