Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mia Evans

Kiválasztott

Barbara N. Lancaster
Chatkép :
Mia Evans GoXuneB
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
camila mendes ◎
Hozzászólásaim száma :
307
Pontjaim :
19
Pártállás :
  • Ellenálló

User név :
zsani ◎
Fő képességem :
don't shut up ◎
Őt keresem :
Mia Evans Tumblr_ooe5qu4OLi1rl53x2o4_250
Korom :
26
Foglalkozásom :
student ◎

Barbara N. Lancaster

Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 08, 2020 8:58 pm

gratulálunk, elfogadva!  
isten hozott játékosaink között!  

Drága Mia,
Jaj, végre megérkeztél; Maxim legnagyobb örömére! Cukorborsó Mondanom sem kell, egyszerűen gyönyörű vagy. Bár kicsit elfogult vagyok Melissa kapcsán, ha lehetne, minden oldalon alkotnék vele karaktert, mert awwwww. Angyal vagyok
Na, nem ez a lényeg. Sokadjára sem tudtam csalódni benned. Van itt egy jó kis alap, méghozzá egy amnéziásnak nevezhető nőszemély, és éppen csak arra nem emlékszik, ami a legboldogabbá tette. Próbálom felfogni a felfoghatatlant, hisz hihetetlen kegyetlenség kell ahhoz, hogy bárki ilyesmiben lelje örömét, amit veled tett. De úgy tűnik, Maximnak ezt az áldozatot kellett meghoznia azért, hogy te élhess... micsoda árat fizettetek mindketten...
Nem is húzom tovább a szót, kérlek, foglalózz le, majd adj nekem némi olvasnivalót a játéktéren! Cute Jó szórakozást!

Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Szomb. Feb. 01, 2020 10:10 pm
Mia Evans

◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉ ● ◉  

Élünk, hogy még egy napig harcoljunk.

ms. retrograde amnesia

Empátia. Kongruencia. Feltétel nélküli elfogadás. A rogers-i hármas alapvető feltétele a munkámnak, ám én úgy érzem, hogy mindhárom alapvetően a személyiségem része. Nem azért próbálok a dolgok mögé nézni, mert megtanultam, hanem mert szeretem tudni mi vezette az embereket egy adott viselkedéshez, mit miért tettek, mit éreztek közben és a tettük milyen hatással lesz a mindennapjaikra. Mindenki megérthető, mindenki motivációja feltérképezhető és nincs személyiség, amely ne lenne formálható. Természetesen korántsem lebegek rózsaszín ködben és tartom magam varázspálcával csodát tevő tündérkeresztanyának. Vannak nehezebb napjaim, amikor legszívesebben elküldeném a vele szemben ülőt melegebb éghajlatra, rákiabálnék, hogy „szedd már össze magad!” vagy felemelném a fotel párnáját és bebújnék alá… viszont szinte mindenki szerint hamar megtalálom a közös hangot másokkal, kedves vagyok, megértő, barátságos és lekiismeretes. Amikor ezeket mondják nekem, magamban hozzá szoktam tenni még néhány tulajdonságot: túlérzékeny, túlgondoló, szorongó, makacs, az igazságtalanságot nehezen bíró, de ellene csak kellő gondolkodás és haditervek százának kialakítása után tevő. A városban uralkodó helyzet elszomorít, szeretnék tenni ellene és annak ellenére, hogy több természetfeletti, akár komolyabb körökben mozgó lény jár a praxisomba, köt a titoktartás… ennek ellenére többször elgondolkoztam azon, mihez kezdhetnék a megtudott információkkal.

1991.07.30.

melissa benoist

ember
a karakterem keresett

the one who knows everything, but herself

2017. június

- Hosszú volt a nap. – Röviden felsóhajtottam. A táskámat ledobtam a vállamról. Az aljára merült telefonom koppant a szekrényen, de nem érdekelt, nem volt kedvem megkeresni a készüléket, pedig általában magam mellett tartottam, hogyha hirtelen szükség lenne rá. A pácienseim többsége nem a türelméről volt híres és bár a terápiában nekem kellett volna tartani a kontrollt, a természetfelettiekkel való munka speciális hozzáállást igényelt. – Mit szólnál, ha ma nem mennénk sehová, hanem csak rendelnénk egy pizzát és csinálnánk a nagy semmit? – Reményteli, kiskutya-szemekkel megspékelt mosolyra húztam a számat, miközben a karjaimmal átöleltem Max nyakát. Júniushoz képest borongós volt az idő, olyan volt, mintha besötétedett volna és nekem még ahhoz sem volt kedvem, hogy átöltözzek, nemhogy útnak induljak. És Max tekintetét látva ő sem tombolt a tettvágytól. Akaratlanul is elmélyedtem a barna szemekben és arra jutottam, milyen szerencsés is vagyok: a kapcsolatunk nem indult zökkenőmentesen, az elején megalázva és semmibe véve éreztem magam, akárhányszor megjelent a rendelőmben, arról nem is beszélve, hogy hatalmas ellentmondásokkal küzdöttem, amikor rájöttem, hogy nem áttétel-viszontáttétel, hanem valós szerelem alakult ki köztünk… alapvetően etikátlannak és elfogadhatatlannak minősült volna a döntésem szakmai körökben, de a természetfeletti lények pszichológusainak száma eléggé alacsony és mivel én belekerültem ebbe a rendszerbe, eleve ferde szemmel néztek rám, szóval már mindegy volt, hogy lett még egy fekete pontom. Gondolataim a fáradtságtól elhomályosultak, Maxim-ból is csak annyit láttam, hogy mozgott a szája: ám amikor hirtelen térdre ereszkedett, rögtön magamhoz tértem és hevesebben kezdett verni a szívem.

2017. december

Vért éreztem a számban. A saját véremet. A nő, aki az végigsimított az arcomon pár másodperccel ezelőtt még a csuklómat harapta fel, aztán az ujjait az ajkaimra téve csitított el. Legszívesebben felsikítottam volna és mivel képtelen voltam visszafogni magam, meg is tettem, de elhallgattam, ahogy az erős, ördögi teremtés erővel belemarkolt a hajamba és a fejemet a hóban fekvő Maxim felé fordította.
- Mindketten meghaltok. De a hősszerelmes előbb végignézi a vacsorámat. – Nem érdekeltek a némber szavai, kínkeserves sírás szorongatta a torkomat, mert láttam, hogy Max a lábra állással küzd, a szája és a szemöldöke felszakadt, a szürke pólóját eláztatta a vér és tudtam, hogy ki akar szabadítani az Ophelia-nak szólított nő karmai közül, de azzal is tisztában voltam, hogy a vesztébe rohan, ha megtámadja. Egyszerre tombolt bennem a félelem, a kétségbeesés és a bizonytalanság. Túléljük vajon vagy tényleg meghalunk? Ha túléljük, Max elmondja, mit csinált és miért rángatott ki minket éjnek évadján a nő a házunkból? Miért nem szólt, ha bajba keveredett? – Sőt! Jobb ötletem van!  - A fekete hajú démon ismét megrántotta a hajam és kényszerített, hogy a szemeibe nézzek. – Köszönj el a fiúcskától. – Egy gonosz mosolyt láttam, aztán elsötétült a világ. Fogalmam sem volt, mi történt velem, csak arra emlékszem, hogy másnap az ágyamban tértem magamhoz. Egyedül.

2020. február

- Ő még véletlenül sem alkalmas semmifelé terápiára. Arra sem, hogy egyáltalán meghallgasson. – Leültem a fotelbe, ahol az üléseken is helyet szoktam foglalni és a kezembe vettem a forró teával megtöltött bögrémet. Értelmetlen volt kézbe venni a jegyzeteimet, azok nélkül is tisztában voltam vele, hogy a mai utolsó kliens teljesen feleslegesen lépi át a következő alkalommal a rendelő küszöbét. - Ophelia, csak azért jött ide, hogy rólad kérdezősködjön. Vigyáznod kellene, kikkel állsz szóba. És hogy kiket hozol ide hozzám. - Megcsóváltam a fejemet. A nő közvetített köztem és a természetfeletti lények között, őt is ugyanolyan titoktartás kötötte, mint engem. Mondhatni az ügynököm volt, bár attól több... sok minden köszönhettem neki, szóval barátnak is nevezhettem.

Vissza az elejére Go down

Mia Evans
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Eltemetettkarakterek-
Ugrás: