Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shall I apologize you?

Vámpírvadász

Lisa Bennett
Chatkép :
Shall I apologize you?  Tumblr_p1hnklQ4Gx1qmxl3ko3_250
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Rachel Weisz
Hozzászólásaim száma :
51
Pontjaim :
45
Pártállás :
  • Ellenálló

Korom :
34
Foglalkozásom :
Ügyvéd, vadász mikor mit szeretnél

Lisa Bennett

Elküldésének ideje -- Szer. Dec. 16, 2020 9:32 am
Ezt szerettem Félixben a legjobban. Nem voltak felesleges kérdései, pillanatok alatt átlátta helyzetet. Most így történt és megint felidéződtek a régi emlékek. Jók és rosszak egyaránt. Például az az eset, amikor egymás sebeit nyalogadtuk egy keményebb meló után. Na nem szó szerint, csak ő ápolt engem én őt. Ha az emlékeim nem csalnak ez volt az első alkalom, hogy együtt töltöttük az éjszakát. Az hagyján, hogy ez az emlék feljött, de ráadásul a becenevemen is szólított, amikor megsimogattam. Nem hagytam, hogy ez elterelje a figyelmemet. Rá érek majd otthon agyalni mi legyen vele.

Odabent elsőre nem ismert fel elsőre és láttam, hogy lóg rajtam a szeme. Ahogy elmentem mellette és megérintettem, akkor láttam a felismerést a szemében és elégedettséggel töltött el, hogy sikerült meglepnem. Jamie előtt nem lepleztem még le magam, és úgy tettem, mintha a nem tudnék semmit, amikor Félix lépett be a vip szobába.

- Fé.. Félix!? – Nem tudott csak dadogni, mikor meglátta az egykor bálványozott férfit.
- Azt hittem meghaltál. Gyere, kettőnknek is jut ebből a finom falatból. – húzta végig a kezét az arcomon. Csak Félix láthatta, hogy forgatom a szemem.
- Ugyan már Félix, barátok vagyunk. Ami az enyém, az a tiéd is – kuncogott fel és a combomra tette a kezét, felfelé húzva azt oda ahova nem sokan kaptak engedélyt. Elkaptam a csuklóját, és megnyomtam azt az idegent, amitől olyan fájdalmat érezhet mintha eltörne a keze.
- Jamie.. Jamie.. Jamie... Hát nem ismersz fel? Félixnek elsőre sikerült. – jeges pillantást vetettem rá és levettem az álarcom.
Míg Félixtől nem ijedt meg, legalábbis nem mutatta jelét, addig tőlem sokkot kapott. Ide oda kapkodta a szemét köztem és Félix között. Unottan néztem a hozzám tartozó férfire.
- Nézd meg.. Mindjárt elájul itt nekünk. Most mihez kezdjünk vele? Még csak nem is örül nekünk. – bigyesztettem le a számat.
- Lisa, eressz el! Tudod mekkora hatalmam van? Tudod hogy ezért kifingathatlak? – támadt nekem, és még ijedtem volna, ha nem nyüszít úgy, mint egy kisfiú. Drámai sóhajjal fordultam vissza felé és elkaptam a torkát.
- Ne fenyegetőzz kistacskó. Nekem köszönheted, hogy egyáltalán még nem tettek el láb alól. De ha már itt tartunk... Tartozol nekem, öcsisajt – vigyorgok rá, majd Félix felé fordulva rákacsintok.
- Félix fogd vissza a kis kurvádat. Szólj már rá, hogy eresszen el! - vergődött tovább Jamie, és Félix láthatta ahogy elsötétül az arcom. Tudatta, hogy ez semmi jót nem jelent.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Kedd Dec. 15, 2020 2:47 pm

Lisa & Felix

Beszéljük meg

Figyelmesen hallgatta, hogy hogyan változott meg egykori klántársuk és szövetségesük. Valóban zsenge kezdőként került a csapatba, és mindig nagyon ambíciózus volt, na meg ahhoz is nagyon értett, hogy hogyan közeledjen bárkihez. Azonban talán kettejüket jobban próbálta elérni, mert látott valamit a Lisa-Felix párosban, ha mást nem, hogy jól működtek együtt. Néha kénytelenek voltak magukkal vinni őt, és Felix szerint rájöhetett, hogy ők ketten többek, mint klántársak. Még ha nem is volt tudatosan szerelemmel teli kapcsolat az övék, valami olyasmi lehetett Felix és Lisa között, mindenesetre nagyon jól működött a kémia kettejük között minden téren. De persze Jamie sosem mondta, hogy mi van, csak utalhatott néha rá, de mivel egyikük sem reagálta le, így egy idő után leszokott erről, vagy csak megijedt, hogy elteszik láb alól, de Felix szerint még az is lehetett, hogy Lisa tényleg megfenyegette Jamiet. Sosem kérdezett utána, mivel sosem érdekelte az akkor még fiatal srác igazán.
- Szóval ő lett a helyi menő srác… érdekes, hogy nem hallottam róla – fintorodik el gondolkodóan, de tényleg nem jött fel soha a neve eddig. Emiatt is érdekelte igazán, hogy Lisat miért akarja megkárosítani, ha már közös a múltjuk. A betyárbecsület fontos, és aki nem tartja be, hamar jelöletlen sírba kerülhet. Legalábbis azt beszélik. Követi Lisat kifelé és közben ötletelni kezd. Lisa pedig elismeri, vagy kedvezni akar neki a meglepetés kört Jamienél, azaz, néhány sarok múlva elválnak útjaik.
- Nem szükséges, rövid, egyszerű dolog – mosolyodik el, és kicsit felborzolja a szőrét a régi-új érintés. Kicsit más, de zavarba ejtően ismerős érzés. - Rendben, Lisam – halvány mosolyt csal az arcára, aztán elfordul, és a főbejáraton megy be a bárba. A pultnál rendel magának egy italt és jól felméri a terepet. Ahhoz túl sokan vannak, hogy tíz éves emlékeiből felidézzen egy régi ismerőst, de ahhoz nem, hogy felmérje a bár védelmét, mert ahhoz már kiélezett érzékei vannak. Átlagos, állapítja meg, majd hirtelen új lány jön a színpadra, aki álarcot visel. Odafordul és iszogatva nézi a bemutatót, majd ledöbben, ahogy felé jön a lány. Akkor már felismeri Lisat, mégsem árulkodik a tekintete, vagy a gesztusai. Mikor megcirógatják a mellkasát, természetesen eljátssza, hogy „felhergelődik” és a mosolyogva néz a nő után. Egy ember megveregeti a vállát, és azt is mondja neki, hogy jó éjszakája lesz, ő pedig igenlően válaszol a fel nem tett kérdésre. Végül, miután megfigyeli, hogy hova megy Lisa, felhajtja a whiskeyt és elindul utánuk. Szerencsére nem állítják meg most, pár érzi, hogy szemmel tarthatják. Annyira marad természetes, amennyire csak tud, így nem háborgatják és a figyelem is elterelődik róla. Végül egy mozdulattal hirtelen belép Lisa mellé és mosolyogva dől neki a szoba falának.
- Helló Jamie – mondja, és bármit is akar tenni a férfi, hamarabb fog tudni cselekedni a felturbózott sebessége és reakcióképessége okán. Így semmit sem vesz elő, csak vár a pillanatra, amikor a meglepett férfi reakciója rossz irányba fordul. Már ha nem dermedt meg túlságosan a viszontlátás örömétől.

nézzük mit tehetünk
C

Vámpírvadász

Lisa Bennett
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Rachel Weisz
Hozzászólásaim száma :
51
Pontjaim :
45
Pártállás :
  • Ellenálló

Korom :
34
Foglalkozásom :

Lisa Bennett

Elküldésének ideje -- Pént. Dec. 11, 2020 1:21 pm
Nem kellett sokáig győzködni, hogy velem tartson, ami meglepő módon örömmel töltött el. Nem gondoltam volna, hogy tíz év után és a haragom mellett amit iránta éreztem, újra vele dolgozhatok. Ha csak rövid időre is. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy megbocsájtottam neki, de már nem is akartam eltenni láb alól. Az a sok év, amit nélküle töltöttem rányomta a bélyegét az általános hangulatom, de mióta újra látom és beszélek vele, állandósult a nosztalgia hangulatom.

- Jamie megváltozott. Az a kis kölyök, akit ismertünk már nem létezik. Biztos emlékszel, hogy mindig körülöttünk legyeskedett. Mindent tudni akart, velünk akart jönni. És folyton kérdezett. Na most az az állapot van, hogy mindent jobban tud, és úgy csinál mintha ő szarta volna a spanyolviaszt. – nézek rá elsötétedő arccal, ahogy bezárom magam mögött az iroda ajtaját. A folyosón haladva páran biccentenek, ahogy elhaladunk mellettük. Viszonzom a köszönéseket, de nem nagyon figyelek rájuk.

- Legyen úgy. Külön megyünk majd be a bárba. Te mész a bejáraton én pedig táncosnak adom ki magam. Ismernek már ott, elég sokszor fordulok meg ott. – jegyzem meg halkan, ahogy kilépünk az irodaházból. Kíváncsi vagyok ezzel az információval mit kezd. Ismerem a bár tulaját, mert vele is volt már dolgom. Na nem úgy, csak információt szolgáltat nekem kétes egyénekről, nem véletlenül tudom, hogy Jamie épp ott van.

Lassan haladunk, és nincs is messze a bár szerencsére. A „művészbejáró” egy kis mellékutcából nyílik, arra vezetem Félixet. A sarkon megálltam és szembefordultam vele.
- Megérkeztünk. Bármi kérdés? – nézek fel rá ártatlan szemekkel, mintha csak arról érdeklődnék mit kér vacsorára. Közelebb léptem hozzá, és arcára tettem a kezem. Furcsán ösztönös mozdulat volt, pedig már több éve, hogy nem érintettem meg. Finoman végighúztam az ujjam az álla vonalán és halvány féloldalas mosoly ült az arcomra.
- Bent találkozunk, Félixem! - súgtam és a fenekemmel belöktem a hátsóbejáratot. Néhány lány gyorsan felismert és az egyikük már jött is az itteni melós cuccal, amihez egy álarc is tartozott. Szegény Félix.. Vagy szívrohamot kap, ha így meglát, vagy oltári balhét rendez, vagy megkukul. Ilyen hosszú idő után, nem tudom hogy reagálna. Ahogy kilépek a színpadra, füttykoncert kezdődik, de hidegen hagy. Pár lépés, néhány forgás és kiszúrom Jameit az egyik privát szoba felé menet, ahogy hívogatóan int nekem. Csodálatos, könnyebben bekapta a csalit, mint remélni mertem. Lassan indulok utána, közben Félixet is szemmel tartva. Ahogy elmegyek mellette, megérintem a mellkasát, és a szemébe nézve jelzem neki, hogy én vagyok én, ha esetleg nem ismert volna fel.
Jamie már a privát fülkében van, amikor odaérek, és a függönyt behúzva magam után lépek be hozzá. Nem fedem még fel magam. Majd ha Félix is megérkezik
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Dec. 03, 2020 9:25 pm

Lisa & Felix

Beszéljük meg

Ó, nagyon jól tudja, hogy mire képes az exbérgyilkos-társa. Biztos benne, hogy azóta sem fejlődött vissza, habár Alabamát tanítgatja, Lisa oldalán ott áll a tapasztalat, Alabama ellen meg ott áll a szeleburdisága, hogy finoman fejezze ki magát.
- Nem forgattam ki, csak óvatos vagyok. Ismerem a képességeid és a haragod – mondja elképesztően nagy önbizalommal. Nem hisz abban, hogy Lisa túlfejlődött volna azon, amit el tudott képzelni, de érhetik meglepetések. Persze őt is érhetnék, ha tudná a másik, hogy ő nem egyszerű halandó már.
- Gondolod az alvilág a sötét oldal? – gondolkodik hangosan Lisat mustrálva közben, próbálja kitalálni, hogy pontosan mire gondol a másik. – A természetfeletti sötétebb, szerintem. És szerintem nincsenek oldalak. mindenkinek más fáj – apró mosoly, olyan Felixes mindentudó. Ő nem hisz ebben, ami az egyik oldalnak jó, az rossz a másiknak és így tovább.
- Ó, hát ez nem meglepő annyira tőle. Szóval mi vele neked a problémád? Az jobban érdekel – mondja egy félmosollyal, és igazán odafigyel a mondandóra és a vastag ajkakra. Hiába telt el ennyi év, még mindig nagyon vonzódik hozzá, és ezt nem is fogja sosem letagadni.
- Értem. Akkor itt az ideje meglátogatni – bólint, és bár nem kérdez rá, nem tudja, hogy ki az a Matt, csak tippel, hogy Lisa beosztottja, vagy társa lehet. Mivel Lisa öltözni kezdett, követte a példáját.
- Van felesége? Nem hittem volna. A másodikat inkább – mondja mosolyogva és nosztalgikus érzése támad, ahogy Lisa készülődik vele. Jó móka lesz, főleg, ha még meg is kapják, amiért mennek.
- Majd később jelenek meg melletted, mit szólsz? Egy hatásos belépő megtörheti a jól eltervezett tervet is – mondja lefelé a lépcsőn, és sejtése szerint nem autóval fognak menni. Néha lopva pillant a magabiztosan mellette menő nőre és nagyon sajnálja az elmúlt éveket. Ki tudja, hogy mi lett volna belőlük, ha nem válnak el útjaik?

nézzük mit tehetünk
C

Vámpírvadász

Lisa Bennett
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Rachel Weisz
Hozzászólásaim száma :
51
Pontjaim :
45
Pártállás :
  • Ellenálló

Korom :
34
Foglalkozásom :

Lisa Bennett

Elküldésének ideje -- Pént. Nov. 27, 2020 10:05 pm
Szinte láttam a félelmet megvillanni a szemében, ahogy szoba került, hogy látnám Alabamat. Az igazat megvallva, tényleg látni akartam, de csak messziről, nem feltétlenül a sniper célkeresztjén keresztül. De tényleg kíváncsi voltam rá.
- Mondtam olyat, hogy megfojtanám? Félix, ne forgasd ki a szavaimat, könyörgöm – villant rá a szemem szúrósan.
- Sötét oldal alatt az alvilágot értem. Régen egy oldalon álltunk. Milyen rég is volt már. Néha olyan érzés, mintha csak álom lett volna, vagy valaki más élete. – éreztem magamon a tekintetét, ahogy a széfhez mentem. Hát nem bírja ki, hogy ne nézzen meg. Ez növelte az amúgy sem kis egomat, és büszkén húztam ki magam, csak azért is jelleggel. De ahogy a mappával a kezemben megfordultam, már minden hova néz csak rám nem. Na mi van Félix, már csak suttyomban stírölsz? Régebben nem tudtalak zavarba hozni, mégis mi történt veled az évek alatt? Én veszi t szemtelenül megnéztem, ahogy összevont szemöldökkel olvasta Jamie mappáját. Hagytam, hadd falja a betűket, hisz ő is régen látta.
- Drága Jamie barátunk szeret a tűzzel játszani. A kormánynál a védelmi miniszter titkára, de a miniszter pozíciójára fáj a foga. Ezért nem fel bemocskolni a kezét. Fegyvereket ad el az ellenállóknak, de ugyanakkor próbálja Bastian formás hátsóját tükörsimára nyalni. – jegyeztem meg élesen, majd lehajtottam az ital végét.
- A problémát az jelenti, hogy engem bérelt fel Bastien csatlósainak kiiktatására. Nagy összeget ígért per fő, csakhogy pár hónapja nem fizet. És eddig tartott a türelmem. Ráadásul Matt elszúrta, mert ahelyett hogy ráijesztett volna, hagyta hogy Jamie kis híján elkapja. – folytattam és az ajtó mellé libbentem, a kabátomért nyúltam és könnyedén belebújtam.
- Jelen pillanatban pár utcával arrébb egy sztriptízbárban csalja a feleségét. – fordultam vissza felé. Összefogtam a hajam, mint amikor akcióra készültünk régen. Várakozón néztem rá, velem tart-e vagy egyedül kell mennem. Vajon velem tart, hogy tisztázza magát? Tényleg ennyire ragaszkodom hozzá, hogy nem lőttem le, amint lett volna rá alkalmam? Még mindig ennyire hatással lenne rám? Bárhogy is van, ha nem próbál meg a következő pár órában megöli, talán adok neki még egy esélyt
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Csüt. Nov. 26, 2020 7:58 pm

Lisa & Felix

Beszéljük meg

- Nem, nem szeretném. Azt se, ha emiatt megfojtanád - húzza el egy kicsit a szája szélét. Nem tudja, hogy akét nő mihez kezdene egymással, de egy 50-50, hogy nem lenne boldog vége. Nem feltétlenül arra gondol, hogy megsérülne egyik, vagy másik, de, hogy nem zárnák egymást a szívükbe abban majdnem biztos.
- Kérdés, hogy mi a sötét oldal. De engem is ebbe kényszerítettek, szóval hasonló a helyzetünk. kár, hogy nem ugyanazok -  sóhajt egy nagyobbat és felhajtja a whiskeyjét. A tettekre, ha már így álltak azonnal kész volt, szóval ennek megfelelően fel is állt az induláshoz.
- Rendben, azt hittem már minden elő van készítve - mondja és kissé zavarodva ül vissz a helyére. Aztán kíváncsian várja, hogy mi, vagy ki lesz a célpont, mivel akár még érdekes is lehet mindkettőjük számára.
-Na, és ki lenne az, akivel valamit kell csinálni? - érdeklődik, és kényelmesen dől neki  a kanapé háttámlájának. Aztán figyeli, ahogy a lágyan ringó csípő feláll mellőle és elmegy a széfhez. Azonnal elfordítja a tekintetét onnan, még ha nem is láthatja a kombinációt, igyekszik befelé figyelni, hiszen a kiélezett érzékeivel, akár hallhatna is mindent. D enem akar, és csak a puffanásra riad fel a révületéből.
- Régi ismerős? - fordítja Lisa lélektükreire az övéit, és nagyon kíváncsian várja a magyarázatot. Fogalma sincs, hogy kire utalhat most az egykori társ, de sikerült felkeltenie a kíváncsiságát. A mappa felnyitása után, Felix egyből a nőre néz, majd vissza az adatokra. Máris annyit elolvas az egészből amennyit tud, ha Lisa engedi teljesen végig nézi a dossziét.
- Nincs. De menjünk - válaszol a végén mégis, mivel eddig lekötötte a dosszié tanulmányozása.
- Mit kell tudni róla most? - kérdezi először, mert ugyan elolvasta a dossziét, de jobban szereti az első kézből kapott információkat. - Biztos, hogy fizetni fog, ha meglát engem? - teszi fel a másik nyilvánvaló kérdését. Lehet, hogy azonnal megöli mindkettőjüket, vagy megpróbálja.

nézzük mit tehetünk
C

Vámpírvadász

Lisa Bennett
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Rachel Weisz
Hozzászólásaim száma :
51
Pontjaim :
45
Pártállás :
  • Ellenálló

Korom :
34
Foglalkozásom :

Lisa Bennett

Elküldésének ideje -- Kedd Nov. 24, 2020 1:29 pm
Ahogy elnéztem Alabama nagyon az agyára ent, és ez furcsa mód elégedettséggel töltött el. Talán most jött el az én időm, hogy ujra behálozzam imádott Félixem? Nem, még nincs itt az ideje. Előbb újra bíznom kell benne, meg kell bizonyosodnom róla, hogy nem ő volt az áruló.
- Szeretnéd, hogy elbeszélgesek vele? Csak úgy csajosan... - vad félmosollyal ittam bele a whiskey-be, majd egy kósza cseppet még le is nyaltam a szám sarkából.
- Drágám, már mondtam, hogy nem egy oldalon állunk. - néztem rá átható pillantással. - Bár részleteket nem meséltem. Legyen elég egyenlőre annyi, hogy nem volt más választásom, mint átállni a sötét oldalra.
Halkan fel is nevetek a saját poénomon és figyelem , ahogy a kedves begyűjtőm feláll a kanapéről.
- Máris bevetésre kszen állsz? Legalább aztengedd meg, hogy ki a célpont, és mit kell vele csinálni. - ráztam meg a fejem kissé és meglepődtem milyen könyen belement.
- Csücs vissza a popsidra, még nem megyünk. - kuncogtam fel a buzgóságán, és ittam még egy kortyot. Ha visszaül, akkor én állok fel és lépek a nyitott széfhez és kiveszek egy vaskosabb dossziét. Visszasétálok vele hozzá, majd a dohányzó asztalra ejtem, mire nagyot puffan.
- Egy régi ismerős, aki most a kormánynak dolgozik... Adott pár melót a vadászaimnak, de fizetni nem akar. Be kéne hajtani a tartozást. - mondtam csípős éllel a hangomban és kinyitottam a mappát. Rögtön felismerheti az arcot. Nem én voltam az egyetlen, aki túlélte a puccsot. Jamie volt a másik. Ő bukkant rám pár évvel ezelőtt, amikor vadászokat keresett magának.
- Nos? Van kedved meglátogatni?
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 22, 2020 11:54 am

Lisa & Felix

Beszéljük meg

Megkapja a beosztását, de nem válaszol rá. Persze, hogy életben és akár ki is fordulhatna az ajtón a beszólás miatt, de nem fog ilyen könnyen megsértődni, egy apróságon. Ha megtenné valószínűleg csak rontana egyébként is a helyzeten. Az pedig, hogy miután leül mellé és koccintásra emeli a poharát, a másik pedig próbál kemény lenni, nos… talán az túlzás már. Elvesztette az előnyét, hogy nem halt meg, most már egyenrangúként csilingelteti össze a poharaikat.
Igen, a régi idők szépek voltak, és talán még meg lehetne menteni belőle valamit. A whiskey rendben van, a kérdése kissé tolakodó, de meg tudja érteni, hogy miért.
- Nem tudom, hogy még meddig az. Túlságosan önálló és öntörvényű, már nem sokáig pátyolgathatom és egyengethetem az útján út hiszem. Már az is lehet, hogy ez egy hiú ábránd csupán – von vállat, mert Alabama nem a kislány, aki volt már. Van élete – akármilyen is – és nem kíváncsi Felix dorgálásaira. Most is éppen el van tűnve, és még csak nagyon mérges sem lehetne rá. Pedig az, nagyon is az. Hiszen a beosztottja, rengetegszer kiállt már érte, mikor mást már hagyott volna elenyészni. De az ígéret az ígéret.
- Az ellenállóknak? Nem is gondoltam, hogy ilyen humanitáriánus lettél – csillannak fel a szemei, és egyelőre nem tudja, hogy mi vihette rá Lisat az oldalválasztásra. Neki nem volt választása, és nagyjából nem érdekli, hogy ki győz. Ez is csak egy munka. A lényeg, hogy ő tudja végezni a munkáját. A drogbárós részt pedig megjegyzi, talán jól jön még az információ később.
- Miféle egyensúlyt? – erre már kíváncsisággal fordul a másik felé. Nem érti, hogy hogy jön össze az ellenállók és a drogbáró kapcsolata, legalábbis ennyiből. Egy rossz időzítéssel felajánlja, hogy segít abban, hogy végre Lisa higgyen neki. A nő le is csap a kínálkozó lehetőségre.
- Mi lenne a meló? – teszi le a poharat és már fel is áll a kanapéról. Lehet, hogy meg kéne tervezni a dolgot – ő azt tenné -, de ez Lisa üzlete, neki kell tudnia, hogy mit is kell pontosan csinálni. – Természetesen segítek, ha érdekeink nem ütköznek. Mert nekem is van főnököm. De azt meg tudom ígérni, hogy ha kell, nem leszek útban – nem kertel, a munkában sosem szokott. Így vagy, úgy de elindul kifelé az irodából, amint Lisa rábólint a dologra.

nézzük mit tehetünk
C

Vámpírvadász

Lisa Bennett
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Rachel Weisz
Hozzászólásaim száma :
51
Pontjaim :
45
Pártállás :
  • Ellenálló

Korom :
34
Foglalkozásom :

Lisa Bennett

Elküldésének ideje -- Kedd Nov. 17, 2020 4:21 pm
- Ugyan, számíthattam volna rá, hogy előbb vagy utóbb megjelensz itt. Most hogy tudod, életben vagyok. - jegyeztem meg epésen. Biztos megvannak a kapcsolatai, hogy kiderítse hol dolgozom. De eddig vajon miért nem tette meg? Eddig miért nem keresett vajon?

- Őszintén, most örülök, hogy nem kell a papír munkával foglalkoznom. - felelek ártatlanul, bár Matt elcseszett munkája nagyon piszkálja a csőrömet, azt mindenképp el kell intézni, minél előbb. Magad uram, ha szolgás nincsen. A fontos melókat, soha többet nem bízom másra, függetlenül attól, hogy ennek sima libának kellett volna lennie. Egyik kezemben a whiskeyvel, másikban a két pohárral ültem le a kanapéra, és Félix meglepően engdelmesen ült át mellém.

Kimértségem most is hatással van rá, mint eddig bármikor. Hangjából kihallom, hogy nem bízik teljesen abban, hogy nem puffantom le mindjárt. Egy ragadozó pillantásával nézek rá, ahogy koccintásra emeli a poharat. pár pillanat után, finoman hozzákoccintom a poharat.
- A régi időkre - visszhangzom a szavait és mosolyogva iszok a pohárba, és eszembe jutnak a közös munkáink. Az igazat megvallva hiányzik, de ezt sosem mondanám el neki. Legalábbis most biztos nem.
- Érdekel, hogyan alakult az életed, és ahogy láttam pár hete, Alabama még mindig szerves része annak. - felelem keserűen. Vajon mennyire mélyült el a kapcsolatuk? Valahol kíváncsi is vagyok, hogy mi lett abből a kislányból, akit én ismertem. Féltékeny lennék rá, pedig semmi okom nem lenne rá, vagy mégis... Talán egy kicsit. Csak ne sodorja elém az élet szegény lányt, mert talán megsérül a csinos pofija.

- Igen, ügyvéd lettem. Az ellenállóknak dolgozom. Gondolom találkoztál a pasival a folyosón. Na ő az egyik legnagyobb drogbáró a városban, de már többször is lebukott. Elég sok melóval lát el minket, de nem vállalom a védelmét. Meg kell tartani az egyensúlyt. - pillantok az asztalom felé a legkisebb kupacra. Koalicíós tagok ügyei lapulnak benne. Egyet kettőt néha elvállalok, hogy megőrizzem a jó hírnevem.

Kérdése meglep, és korábbi gondolatom tökéletes próba lenne számára. Tudnánk együtt dolgozni, mint régen?
- Volna valami, amivel tudnád bizonyítani. - emelem rá, mjdnem fekete szemem, és olyan áthatóan nézek rá, hogy azt hiheti a lelkében is olvasok. Újabb veszélyes mosolyt villantok felé.
- Van egy meló, amit elcsesztek nekem. Ha vállalod, most azonnal indulunk, mert nem akarom sokáig húzni. - lassan megfontoltam ejtem ki a szavakat, egyenlőre nem mondva több információt. Hagyok neki időt, hogy ízlelgesse, mit is jelentenek pontosan a szavaim.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Hétf. Nov. 16, 2020 8:21 pm

Lisa & Felix

Beszéljük meg

Nem lőtte le helyből, ez már pozitív. Akármennyire is profi Lisa, látszik, hogy meglepődik, de ez nem tart soká nála. Nos, igen, nem véletlenül nem szólt előre, így van esélye normálisan beszélgetni vele. Hiszen ha bejelenti előre az érkezését, tud rajta gondolkodni, eltervezhet stratégiákat, kérdéseket, így viszont nincs rá annyi ideje. Nagyon kíváncsi arra, hogy mire fognak egymással jutni. Az intésre azonnal reagálva ül le a felkínált helyre, mélyen a nő szemeibe nézve.
- Ne haragudj, hogy nem jelentkeztem be – ez csak udvariasság, de megérdemli Lisa. Nem szokott magyarázkodni, csak jó előre eldönteni mindent, hogy minek mi után kell következnie. Most azonban megleptem magát is, inkább hagyta a maga folyásában a beszélgetést zajlani.
- Ne félj, nem akarom rabolni sokáig az idődet – nyugtatja meg, ha már arról beszél, hogy sok dolga van mára. Látja korábbi kedvese papírkupacait, amivel kedves emlékeket ébreszt benne. Lisa mindig is hasonlóan precíz volt, mint ő, talán még túl is tett rajtam. Nem kárhoztatja érte, a rendben könnyebb megtalálni bármit, apró kis titkok bukkanhatnak fel, míg a rendszertelen papírhalmoknál ez szinte lehetetlen feladat. Lisa feláll, Felix pedig követi őt a fejével, és végigméri a nőt. Még mindig olyan, amilyenre emlékszik, ruhában mindenképpen. Látszik a ruganyos léptein a veszélyessége, óvatos mosolyán a ragadozó szemek hatolnak át, amit csak ő láthat meg benne.
- Kérek – válaszol egyértelműen, és a régi gyűrűje helyét kezdi forgatni. Nem tart sokáig a közjáték, észbe kap és a kényelmes karfákra helyezi az alkarjait.
- Természetesen – válaszol, majd pár másodperc múlva már feláll, hiszen Lisa a kanapére telepszik. A kanapé másik végére ül, szembefordul Lisaval, tudja jól, hogy alapból vert helyzetben lenne, hiszen Lisa úgy választja meg a szöget, hogy a jobb keze legyen a támlánál. Így lassabban tudná előrántani valamelyik fegyverét, ha arra kerülne a sor. Lisa viszont nem tudja, hogy mágiával felturbózott izmai ezt az előnyt elveszik a nőtől. De Felix nem azért jött, hogy kárt tegyen korábbi kedvesébe, így ma nem kell tartania senkinek attól, hogy megsérülhet. Megvárja, míg Lisa tölt a whiskeyből, biccentve megköszöni azt, magához veszi. Felemelve a poharat, megcsapja a drága ital illata, és azonnal elmosolyodik… Lisa tudja mi a jó. Szokása szerint háromszor körbeforgatja az italt a pohár falán, és koccintásra emeli a fekete hajú szépség felé tartva.
- A régi időkre – mondja, majd ha a másik is így tesz, összekoccintja a poharakat. Ha nem, akkor csak beleiszik pár kortyot és élvezi az ital ízét. Nem sokáig, mert Lisa nem kertel, azonnal rálkérdez Alabamára. Felix nem érti, hogy mi van, talán féltékeny lenne a másik? Meglepődne.
- Nem gondoltam, hogy érdekel. Jól van, csak rohadtul idegesítő egy nő - sóhajt, mert nem akar most rá gondolni, nem is azért van itt.
- Szóval ügyvéd lettél, vagy mi? - néz körbe és keresi az erre utaló nyomokat. Amikor nincs már mit nézni, kék íriszeit a másikéra fordítja. -  Mit kellene tennem, hogy elhidd, nem vagyok áruló? - nos igen, van amikor körmönfontan fogalmaz, most inkább célratörően fogalmaz. Nincs ahhoz kedve, hogy Lisa az ellesége legyen, sőt. Remek szövetségesek lehetnének újra, vagy akár több is, ki tudja?

nézzük mit tehetünk
C

Vámpírvadász

Lisa Bennett
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Rachel Weisz
Hozzászólásaim száma :
51
Pontjaim :
45
Pártállás :
  • Ellenálló

Korom :
34
Foglalkozásom :

Lisa Bennett

Elküldésének ideje -- Hétf. Nov. 16, 2020 1:18 pm
Az elképzelésem szerint még beszélgettem volna Félix képmásával, de megint kopogtak. Egy csattanósra sikerült „Tessék” után az éppen belépőre néztem és azt hittem egy pillanatig, hogy lefordulok a székről. Felkészülni sem volt időm, hogy esetleg befuthat, és hogy pont itt fogunk újra találkozni.
Higgadtságot erőltettem magamra, és intettem a kezemmel, hogy foglaljon helyet, érezze otthon magát, mert formaság is létezik a világon.

- Félix, micsoda kellemes meglepetés. Nem számítottam rá, hogy itt találkozunk újra. – feleltem lágyan, viszonozva a fél mosolyt, amit kaptam tőle.

- Megvagyok, bár van pár elintézni valóm mára – válaszoltam gondterhelten és hátradőltem a székemben, ami már majdnem fotel volt, ha a kényelmi szempontot nézzük. Szeretem kényelmesen intézni a papírmunkát, amiből jó pár stóc pihent az asztalon. Ha Félix figyelmes volt, láthatta, hogy 3 kupacban tornyosulnak előttem a dossziék. Rend a lelke mindennek, szól a mondás és ezt az irodában nagyon is tartom.

Egy hirtelen mozdulat kíséretében felállok, és az ajtóhoz lépek, kiakasztok, egy „Fontos, privát megbeszélés” táblát, ami jelzi a többi ügyvédnek, hogy eszükbe se legyen zavarni, valamint bezárom az ajtót.

- Egy italt? – kérdeztem ártatlanul, miközben a szekrényhez lépek, pár gombnyomás a panelen és kinyilik a széf ajtaja, amiben a különleges ügyek mappáját is tartom, köztük Félixét is, és a széf sarkából elkerül egy üveg whiskey és két pohár is.

- Sajnos, jegem nincs hozzá, de remélem így is elfogadod. – fordulok vissza hozzá. Az irodában, mivel a fél életem itt töltöm, van egy kanapé is, előtte egy kis dohányzó asztallal. Oda viszem az üveget, meg a poharakat és leülök. Várakozón nézek a férfira, aki egykor a világot jelentette nekem, most meg idegenként látom. Ismerős vonások, ismerős hang, amitől a lábam még mindig megremegne, de ismeretlen ráncok, és pár ősz hajszál eszembe juttatja, hogy ő már nem az én Félixem. Volt idő, amikor egy ilyen helyzetben szende szűz kislányként viselkedtem volna a közelében, de azok az idők elmúltak. Még mindig haragudtam rá, de talán már nem is akartam annyira megölni. Bár az, hogy a kis védence még mindig képben van, nagyon bántott. Lehet nem is Félixet kéne eltenni láb alól, hanem Alabamát, minden vitánk okozóját? Kissé megráztam a fejem, ez még tőlem is durva lett volna.

- De mesélj inkább te. Hogy van Alabama? – kérdeztem kíváncsiságot színlelve, remélve, hogy nem lát át rajtam. Egyenlőre nem akartam elmondani, hogy el kell intéznem, amit Matt elcseszett. Bár.. Lehet nem ártana egy kis segítség.. Csak a régi szép idők emlékére.
Vendég
Anonymous

Vendég

Elküldésének ideje -- Vas. Nov. 15, 2020 8:09 pm

Lisa & Felix

R U alive?

Gondterhelt arcával találkozhatott az, aki most épp szembe jött vele. A pár hetet történt találkozás a halottnak hitt Lisaval, aki több volt neki, mint munkatárs, és a jó barátnak adott esküje pedig megmentette, hogy odavesszen a klánt ért támadáskor. Akkor azt hitte, hogy meghalt Lisa, de nagyon is él, és nagyon is be van rá pöccenve. Azóta persze lejátszotta már magának a beszélgetésüket és megvizsgálta a nő szemszögéből is. Nem tudja kárhoztatni miatta, főleg, ha még tele is beszélték azt a csinos fejét.
Mivel nagyon is jól tudja, hogy mire képes a másik és nem szeretne idő előtt eltávozni egy régi ügy miatt, úgy érezte, ideje meglátogatni őt, és elsimítani a régi félreértést. Ki tudja, hogy egy erős szövetségest talál-e a másikban, vagy bármi mást. Mindenesetre továbbra sem szeretne meghalni egy félreértés, vagy egy hazugság miatt. Lisa irodáját nem volt nehéz kiderítenie a kapcsolatai segítségével. Sóhajtva nyomja le a kilincset, és indul fel az emeletre. Ugyan nem jelentkezett be, de ki merné őt megállítani, nem igaz? Ha mégis lesz ilyen, majd valahogy kimagyarázza magát. De valamiért éppen nem akadt az útjába egy ember sem, csak az, aki éppen feldúltan távozott Lisa irodájából. Ismerős volt a férfi, de szándékosan nem mutattam érdeklődést felé. Mégis megszólított.
- Vigyázzon, ma nincs jó kedvében - mondta, majd zsebre tett valamit, mintha egy névjegykártya lett volna. Megvártam míg elmegy és a léptei elhalnak, majd bekopogtam. Megvártam, amíg beenged valaki és, nyugodságot varázsoltam az arcomra, majd benyitottam.
- Szia Lisa! - köszöntöttem halvány mosolyt bújtattam az ajkam szélére. - Hogy vagy mostanában? - kérdezem és remélem nem ezek lesznek az utolsó szavaim, mert az elég béna vége lenne az életemnek.

nézzük mit tehetünk
C

Vámpírvadász

Lisa Bennett
Chatkép :
Szerepkör :
washingtoni lakos
play by :
Rachel Weisz
Hozzászólásaim száma :
51
Pontjaim :
45
Pártállás :
  • Ellenálló

Korom :
34
Foglalkozásom :

Lisa Bennett

Elküldésének ideje -- Csüt. Szept. 24, 2020 1:46 pm
Nagyjából egy hét telt el a kórházban tett látogatásom óta, ahol belefutottam az én drága Félixembe. Azóta is felig rajta járt az agyam, de szigorúan csak otthon, bent az irodában szükségem volt a józanságomra és a hidegvéremre.
Matt volt az első, akin csattant a feszültség. Amúgy is a bögyömben volt szerencsétlen, de megúszta egy rúgással a nemesebbik felén. Elszúrta a melót, pedig egyetlen feladata volt. Ráijeszteni egy tagra, aki tartozik nekem. Matt elintézte, hogy a fickó rendőrt hívjon és kis híján elkapják.
Most takaríthatok utána. Csak azért maradt életben eddig, mert valaki mindig megmentette a seggét. De ez eddig tartott, hiába a jó ajánlás, nem az én cégem alatt fog bénáskodni. Elküldtem, próbáljon máshol szerencsét.
Mindezt tetézve még befutott egy sűrgős ügyvédi meló is. Nem meglepő módon a helyi drogbáró kért tőlem segítséget, hogy mossam tisztára a nevét, mert amúgy ő egy jótét lélek, aki a közösségért él - hal. Na persze, én meg most jöttem le a falvédéről és tollas a hátam, hogy madárnak lehet nézni engem. Minden előzetes bejelentés nélkül robbant az irodámba, borítva mindent, amit csak ért, hogy márpedig vállaljam az ügyét.
- Elég! Itt nem fogsz tombolni, arra ott vannak a kis kurváid. Rajtuk vezesd le a feszkót ne rajtam. Régi ismerősök vagyunk, de nem barátok. Az egész város tud a piszkos kis üzelmeidről, még én is kevés vagyok hogy kiszedjelek a szarból. Nem mellesleg, ha megnyerem neked a pert, akkor oda a jó hírnevem, de akkor én tennélek el láb alól. De, mert eddig soha nem volt gondom veled és ellátsz melóval minket, ajánlok egy másik ügyvédet, aki ebben a témában verhetetlen. - mondtam és némi kutatás után átnyújtottam neki egy névjegykártyát.
- Pápá! - intettem neki az ujjaimmal és az ajtóhoz kísértem. Majd visszamásztam az asztalomhoz és a szemem egyetlen képre tévedt a monitor mellett. Az Elit csapat volt rajta, középen mi ketten Félixszel. A hátulján mindenki aláírta, miután elkészült és sokszor merengtem el a képen. Gondterhelten dörzsöltem az orrnyergem, majd az egész arcom.
- Mihez kezdjek most veled, te nagyon hülye? - kérdeztem Félix arcmását a képen, de hiába is vártam volna választ, az még váratott magára.

Ajánlott tartalom

Elküldésének ideje --

Shall I apologize you?
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I N G O D W E T R U S T ❞ :: Archivált játékok-
Ugrás: